Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pachter tror stadig på Wii HD næste år

Skrevet af Zalman - 17-11-2009 08:42

Selvom Reggie bliver ved med at sige, at der ikke kommer en Wii HD, giver Michael Pachter ikke op.

Følgende er frit oversat, det originale citat kan ses [link=http://www.industrygamers.com/galleries/pachters-podium-wiis-casual-audience-xbox-live-price-hike-future-portables-and-more/4/]her[/link].

Reggie bør komme mere ud. Jeg ved intet om Wii HD - og jeg er ret sikker på, at han heller ikke gør. Når det er sagt, så tror jeg, at der er mindst én person, der har håb i Wii HD. Det giver så meget mening for Nintendo at opgradere deres hardware (kig på DS, DS Lite, DSi og DSi XL, for eksempel), og den næste åbenlyse ting at tilføje er HD.

Kort sagt tror jeg, at de udgiver en "Wii Plus" næste år - og den vil have HD-opløsning.

- Michael Pachter


Tror du, han har ret i det, han siger? Hvis Nintendo kan gøre det med DS, kan de så også gøre det med Wii?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonas

Level: 15 (Geega)

17-11-2009 09:10

Eh, Nintendo udgiver ikke en HD-maskine, før det er tid til næste konsolgeneration. Det ville da være hul i hovedet lige pludselig at udgive en Wii med HD-understøttelse, specielt når alle de spil, der allerede er på markedet, ikke kan vises i HD.

Desuden er det værd at nævne, at Wii ikke kan køre særligt flotte spil, HD eller ej.

Er efterhånden ved at være træt af at høre om Patcher og hans Wii HD Smiley
0
1ups givet

#2 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

17-11-2009 09:38

Jonas, jeg er med dig på det punkt, den mand er stædig som et æsel.

Der er en forskel på det med DS og så af udgive en Wii HD, det er faktisk kun DS og DSi man budre tænke på, da DS lite køre samme spil som DS og DSi XL køre DSi spil(DSiware), dette giver en mere flyderne overgang til den nye håndholdt konsol DSi fra DS.
For en Wii kan køre HD er de jo nød til af smide bedre hardware ind i den, ellers kommer de HD spil ikke til af se særlig godt ud.
0
1ups givet

#3 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

17-11-2009 13:20

tro ikke på Wii HD før næste generation men glæder mig til det kommer især hvis det er blu-ray eller DvD i den
0
1ups givet

#4 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

17-11-2009 14:13

Der er DvD i wii, der er bare ikke afspillet, og det få den næste konsol nok heller ikke, er bare ikke Nintendos stil. Og blu-ray ser vi nok ikke med ret stor sikkerhed Smiley
0
1ups givet

#5 - Beluga

Level: 1 (Goomba)

17-11-2009 19:44

Er ligeglad med både DVD og Blu-ray i Wii. Hvorfor går folk så meget op i det. Alle har vel en DVD-afspiller i forvejen. Og den bliver for dyr hvis der skal være Blu-ray i.
HD kunne derimod være nice, så har man da i det mindste en digital videoudgang at gøre godt med. Er lidt flovt når ens PS og Xbox venner spørger om man ikke skal have sat sin Wii til HDMI og man siger at det kan man altså ikke.
0
1ups givet

#6 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

17-11-2009 21:11

Hvem er Michael Patcher?

Anyways så er jeg ved at være træt af hans udtalelser.
0
1ups givet

#7 - odensen

Level: 11 (Octorok)

18-11-2009 00:32

Tror meget på at der kommer en udvidelse til wii.. da det vil give max mening, og hvirkelig vil kunne udnytte den store markeds andel.

Tænk på 32x til megadrive.... og tænk så på en "station" som via et dobbelt usb stik, tilsluttes wii'en... som har en harddisk, ekstra kraft.... og andet fun.... eksembelvis mikrofon eller kamera ting,.... noget der kan projekterer et billede ud... eller måske (hvis vi er rigtig heldig) holder/lader til VR Brille...

Og Mega, næste generation, fra nintendo har da 100% blu-ray. eller noget bedre....?.. alt andet ville da være til grin....?
0
1ups givet

#8 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

18-11-2009 11:54

M60, Michael Patcher er en analytiker, som har været heldig et par gange, men det er jo let når man siger så mange ting, og åbenbart har kørt sig selv så meget om af han tro hans egne forudsigelser er fakta.

odense, hvordan giver det max mening? en udvidelse vil ikke udnytte den store markeds andel før folk køber den. Og du snakker om en udvidelse der vil koste flere gange hvad Wii koster, størreste delen af Wiis ejer vil ikke købe den, nogen på grund af pris, men de fleste fordi de ikke ved hvad de skal med VR briller.

Med blu-ray, har du glemt N64? hvorfor var det lige Nintendo ikke gik over til cd med den? hvorfor var de først gik over da DVD udkom?
Og der er mere end nok plads på en DVD til konsol der udkommer.
0
1ups givet

#9 - Jainay

Level: 2 (Keese)

18-11-2009 12:16

Tror M60 referer til hans efternavn staves Pachter, som der faktisk også stod rigtigt i starten af nyheden.
0
1ups givet

#10 - odensen

Level: 11 (Octorok)

18-11-2009 13:19

MEGA# Det giver max mening fordi...s

NÅR nintendo udgiver en ny konsol, skal de igen til at kæmpe den store kamp om forbrugernes gunst.. Kunne de komme med med en udvidelse, mellem generationerne, som fik wii'en op på et helt nyt level.. ( som sagt før, mere kraft. måske hd support, måske kammera, mikrofoner en harddisk ) ville de kunne sælge rigtig møj mange af dem, og det ville i den grad også booste det alm. salg.. bundles mm.

Så har jeg ventet på at nintendo (eller andre) skulle komme med ordentligt VR, i meget lang tid, og en udtagelse fra igår fra reggie, hvor han siger at en wii HD ikke er næste skridt.. kom brillerne også lige på...s... de kommer dog muligvis først i næste gen..

Prisen kender vi ikke. men klart ikke meget over 1000 kr...

Og tro mig... når VR kommer, vil alle have det.. Sjovere at være mario end at spille ham.. plus at det klart spreder sig med lynets has, til alt... og i VR land ser man altid godt ud... så kvinderne er også med. De gamle kan nye ting, og se verden en gang til.. så de er også med.. ALLE har VR briller om 15 år.. det kan du vel godt se...?

og ang. blu ray... jeg kan ikke forestille mig at det ikke kommer med... men vi må vente og se...
0
1ups givet

#11 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

18-11-2009 14:55

odensen, åbenbart kender du ikke en af de rigtig store grunden til Nintendo ikke bruge cd og sprang over til DVD med gamecube, de nægter af betale sony for det, derfor ser vi heller ikke blu-ray i næste konsol, samtidet ville det hæve prisen, og der er mere end nok plads på en dvd. PS3 fik ikke blu-ray fordi den hade behov for mere plads, den fik blu-ray for af sony kunne sælge blu-ray afspiller.

Det Reggie siger er af en Wii bare med bedre grafik og HD er ikke er nok, der skal mere til, kontrol systemet skal gøre bedre.

Vist du tro det du snakker om ikke kommer til af koste over 1000kr, ja så er det nytteløs af snakke med dig om dette her, for du har ingen begreb om virklighden.

Ja vi ser måske mere VR om 15 år, men til næste år, nej, til næste Nintendo konsol, nej.
0
1ups givet

#12 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

18-11-2009 15:00

Jainay - Men sjovt nok er kommentaren skrevet efter det blev rettet Smiley
0
1ups givet

#13 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

18-11-2009 19:58

Vil bare lige springe ind i debatten når du nu vælger at sige alle vil have VR. Jeg vil IKKE have VR. Ligesom med wiimoten muligvis i enkelte spil, men generelt vil jeg ikke ind i VR og jeg ved andre mener det samme fra tidligere diskussion om emnet (Hvor en linkede til noget med hvordan man kunne gå rundt på et gulv uden faktisk at bevæge sig eller noget...).
Og man kan bare ikke sige at alle hellere vil være eksempelvis mario for det er slet ikke det samme længere. Det ville sikkert være meget sjovt, men normalt når jeg vil spille sådanne spil vil jeg ikke have VR omstændigheder... Dog ser jeg mig så enig i at det kunne være en nintendo vej fordi ja her kommer ordet... Casual og ny målgruppe.
0
1ups givet

#14 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

18-11-2009 22:57

@Lukas - Det passer ihvertfald ikke.
0
1ups givet

#15 - odensen

Level: 11 (Octorok)

18-11-2009 23:08

Mega.. ville ellers ikke have skrevet mere i denne tråd, men du provoker jo... så...s

Så vidt jeg ved, har sony ikke mere med bluray at gøre, end de har med DVD...? de var med i den gruppe af firmaer, som "opfandt" dem begge....?
Ang. pladsen tager du altså fejl... selv i denne generation, har jeg hørt spilfirmaer beklage sig over, at de enten skal udgive x-box 360 spil på 2 dvd. eller komprimere dem meget (de helt store spil).. så skal næste nintendo konsol, bare være en smule bedre en x-box 360'er. er dvd'en ikke nok..
For ikke at give x-box (som klart også vil have det i næste gen) og ps4, en monster fordel/købsmotiv, giver det max meget mening at bruge det samme format.. men vi må se... som sagt kunne nintendo (især pgs piratkopiring) sagtens tænkes at gå tilbage til flash hukomelse.

Ang. prisen. sagde jeg ikke meget over 1000. lad os så sige 1199... lige nu kan elgiganten sælge externe hardiske på 1 terrabit, for 666... vi nøjes med det halve 333kr. så et kammera og en mikrofon.. lad os sætte det højt og sige 199kr.. så er vi på 532 kr... med fortjeneste til producent og forretning og betalt dansk skat.. og vi har stadig næsten 700 tilbage til andet fun.. lig så oven i at nintendo køber stort ind og producer selv.

Stelzig... du har ret.. i at mange ikke kan se sig selv med et par VR briller.... men derfor tror jeg alligevel på at 90% vil bruge dem om (ja lad os bare sige 15 år) tænk også på at brillerne ( nok ikke version 1,00) med tiden bliver ultra tynde, og man vil kunne se igennem dem (igen nok ikke version 1,0), når man ikke spiller, ser video/ tv programmer, læser opskrifter, spiller fløjte, chatter, prøver tøj, surfer nettet osv.

Jeg tror personligt at det vil ændre menneskeheden mere end internettet. Men det må tiden vise...
0
1ups givet

#16 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

19-11-2009 10:17

min udtalelse om de 1000kr var for hele din tosset pakke Smiley alså HDD, webcam, HD udgang, VR, og så vidre. Men du glemmer en vigtig ting, Bare fordi den få en HD udgang betyder det jo ikke af spillerne ser bedre ud, der skal bruges grafisk hardware for det, og når vi samtidet tænker på af Nintendo ikke sælger med tab, og af alle mellemled skal tjerne på det, så bliver det svært af holde under 1000kr, også selv om vi fjerne din VR ide.

Det er Sony der start udvirkligen af blu-ray dics, CD blev lavet af sony og Pioneer, Men DVD var et fællesprojekt af de 2 sider(sony og Pioneer på den ene side), tvunget af IBM med flere, der ikke gad en format krig.

Ja der er sikkert nogen Xbox360 spil der kunne bruge mere plads, men hvor en stor andel er det lige? Men vi snakker her om Nintendo, og der er stadig mere end nok plads på DVD til deres næsten konsols krav.
0
1ups givet

#17 - odensen

Level: 11 (Octorok)

19-11-2009 14:12

Mega@
Så er du er nu ovre i, at det er svært at holder under 1000... du udelukker det altså ikke... Og med en ca. halvering i prisen pr. andet år, ville et par pc biller med motien... få den op i... ikke meget over 1000.

Der med blu ray er direkte forkert.. de var omkring 12-14 firmaer der stod bag....
http://en.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_Disc_Association

Og hvordan du ved at nintendo, ikke for brug for mere plads på næste konsol, end den nuværende x-box 360.. ja det må guderne vide.. historisk set har nintendos konsoller (ikke wii) altid været på højde med deres konkurenters... Så den næste kunne for så vidt sagtens være dobbelt så stærk som 360'ern. ville ikke være overraskende. Men ikke mindst hvis de nu skulle lave noget VR agtigt, ville vr spil sikkert også fylde mere end alm 3d spil..

Men igen,, dette er kun min ringe vudering... og selv om jeg har fuldt med de sidste 25 år, og haft alt hvad der var værd at spille på.. og er udlært sælger, er det da sket at jeg har taget fejl..
0
1ups givet

#18 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

19-11-2009 19:42

odensen, ja du kan godt få det til under 1000kr, men det bliver uden HD grafik der ser godt ud, og så er det jo lidt ligemeget.

vist du nu læste om blu-ray istedet for af læse om Blu-ray Disc Association, ville du se det var sony med hjælp fra Pioneer der startet det, og jeg vil tro de får den størreste del af kagen.

Og det tro jeg fordi der er mange Wii spil der ikke engang bruge de fulde 4gb de kan nu og de kan gå over til 9gb DVD vist de har behov for det.
De skippet CD over med N64 og derfor tro jeg også de skipper BR.
Og med Gamecube gik de ikke engang over til en normal DVD, men miniDVD, så på det punkt har de ikke været på højde med deres konkurenter.
0
1ups givet

#19 - odensen

Level: 11 (Octorok)

20-11-2009 20:56

Nå så det bliver uden ordentligt HD... s ... okay...s..
Og Drop nu de 1000 kr.. jeg sagde ikke meget over... DVS max 11 1200...
Og prøver lige på sidste måde... En fucking hel x-box 360 m. 120G og 2 spil koster CA. 1800.. og microsoft har lidt fortjeneste (udregnet af gamepro) .. og butikken har helt sikkert... om 1 år vil produktions omkostningerne, endda nok være faldet med yderlige 20-35 procent.. Og da " wii-klodsen" ikke ville skulle have drev, kabler, wifi, og en hel masse andre ting.. vil "ikke meget over en tusse" ikke være langt fra virkeligheden... tværtimod.

Og når jeg nu linker til wiki, ang, hvem der er en del af det konsortie, der "ejer" blu ray formatet, ville det da klæ dig at linke til der du har din "viden" fra... i stedet for.... " og jeg vil tro...."

På højde med deres konkurenter... var ment som HARDWARE mæssigt... Men ok.. der er en mulighed for at nintendo nøjes med Dobbelt dvd... det tror jeg så bare ikke..

Så du tror og jeg tror.. du argumenter og mig ditto.. og eftersomsom det også ER et tros spøgsmål.. er da ikke andet end at vente og se... men tak for snakken..
0
1ups givet