N-cast #207: Vi får røv...

Shantae Advance: Risky Re...

Suika Game får ny multip...

SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Endless Ocean Luminous af...

Ny Partner Showcase onsda...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Ender Magnolia: Bloom of ...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Switch Online

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Project CARS til Wii U har nu officielt fået dødsstødet

Skrevet af KJ85 - 21-07-2015 17:41

Sidst i maj kunne vi berette, at Wii U-versionen af Project CARS var i overhængende fare for aldrig at blive færdiggjort, og udviklingen var sat på pause i håb om en hardware-annoncering fra Nintendo ved dette års E3. Enhver Nintendo-fan vidste, at den annoncering ikke ville komme, og i dag er der så endelig blevet sat et punktum i denne sag.

NintendoLife har nemlig været i kontakt med Ian Bell fra Slightly Mad Studios for at høre, hvordan situationen så ud nu, hvor E3 er lagt et godt stykke bag os, og svaret var måske ikke ligefrem overraskende:

"The official line is that we're awaiting an announcement from Nintendo on new hardware. As of now pCARS is simply too much for the Wii U."


Slightly Mad Studios venter altså stadig på en ny konsol fra Nintendo og udtaler, at Wii U ikke har kræfter nok til at håndtere Project CARS, og med dette svar må det antages, at spillet har fået dødsstødet og aldrig udgives på Wii U. Dette er i øvrigt blevet bekræftet af Andy Tudor fra Slightly Mad Studios, der via GameSpot undskylder overfor Nintendo-fans, der havde set frem til en mere positiv afslutning:

"Despite much perseverance on the Wii U version of Project Cars, we will no longer be actively pursuing development on it as the quality does not meet our own high standards nor our intended vision for the title on this platform."

"We eagerly look forward to any announcement of further hardware from Nintendo but right now Project Cars is simply too much for Wii U despite our very best efforts. Apologies to our Nintendo fans out there that have been waiting for further news on this but we have no desire to release a product that isn’t at the very least comparable with our highest-rated versions on other platforms. We optimistically look forward therefore to what the future may hold."


Nu er det selvfølgelig ikke første gang, at et spil lægges i graven, men hele håndteringen af sagen kan man godt tillade sig at undre sig over. I en lang periode har vi og mange andre sider rapporteret om spillet på den baggrund, at det ville udkomme til Wii U. Havde udviklerne meldt klart ud for længe siden, så tror jeg ikke, at det havde skabt så meget røre i Nintendo-verdenen, og det burde vel have været aflyst sammen med PS3- og Xbox 360-versionerne i sin tid.

Personligt kan jeg ikke forestille mig, at udviklerne færdiggør en Nintendo-version af spillet, når detaljerne om NX kommer på bordet engang, og grundet den store kommercielle succes de fik på andre platforme, så er udviklingen af Project CARS 2 allerede annonceret og skudt i gang, hvorfor der vel er større sandsynlighed for at se efterfølgeren udgivet på NX.

På trods af udfaldet så er det nu dejligt at kunne sætte det sidste punktum i denne sag. Hvad siger I andre? Ønsker I at se en racing-simulator fra Slightly Mad Studios på Nintendos næste konsol, og tror I det kommer til at ske?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

21-07-2015 20:36

SHOCKING NEWS
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

21-07-2015 21:09

^Ja, du havde godt nok kaldt den for længe siden Oliver Smiley
1
1ups givet

#3 - Chanikarn

Level: 10 (Bomchu)

22-07-2015 07:19

Den havde vi nok set komme pga den hardware Wii U har Smiley

Så er det da godt man har spillet på PS4.

Så kan vi nyde alle de andre og federe titler på Wii U Smiley
0
1ups givet

#4 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

25-07-2015 01:48

De er til grin og har været det i lang tid. Sådan en flok banditter... få folk til at støtte deres projekt og så røvrende dem efterfølgende. Om det så var det flotteste, mest flydende og hvad ved jeg, spil i verden, ville jeg aldrig røre det lort med en ildrager, hverken til WiiU eller NX eller noget som helst andet.

Slightly Incompetent Studios er en flok tåber, der hverken har styr på kode eller PR. De sagde jo selv, at det kørte fantastisk og så flot ud på WiiU... de havde bare lige brug en lille smule mere tid. Føj for pokker.

Jeg ser frem til Guns, Gore and Cannoli (har lige skevet til udvikleren, som siger de er i gang med de sidste test på WiiU) og 90's arcade racer.
0
1ups givet