Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Reggie: Billige App-spil er en trussel!

Skrevet af Erik Madsen - 06-02-2011 00:40

Reggie er i et interview ude med riven efter de populære billige App-spil, som forbrugerne downloader til sine smartphones. Reggie mener at de billige apps skader spilindustrien.

I et interview med GameTrailers pointerer Reggie, at de små spil til omkring 10 kr. skaber problemer for det håndholdte spilmarked.

I actually think that one of the biggest risks today in our industry are these inexpensive games that are candidly disposable from a consumer standpoint," says Nintendo US boss Reggie Fils-Aime.
I actually thinks some of those games are overpriced at one or two dollars but that's a whole different story
Angry Birds is a great piece of experience but that is one compared to thousands of other pieces of content that for one or two dollars I think actually create a mentality for the consumer that a piece of gaming content should only be two dollars.

- Reggie, Nintendo


Men hvad mener du? Har Reggie fat i noget her?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

06-02-2011 01:08

Der er vidst nok en der er sur over, at han ikke fandt på Angry Birds. Smiley
0
1ups givet

#2 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

06-02-2011 09:17

Tro jeg ikke, Nintendo har lavet en masse skøre ting selv, og de kunne jo let betale sig til af få en 3D version på 3DS.

men han har lidt ret, bare se på mmo market, siden lotro/DDO gik f2p, har en masse folk sagt af de vil kun spille andre mmo vist de også gik f2p.

Men samtidet må udvirkler så stoppe med af udgive 4-6timers spil til fuld pris.
0
1ups givet

#3 - MINI

Level: 4 (Stalkid)

06-02-2011 12:54

Spil-appsne på smartphones er minimale spil der ikke kan komme i nærheden af det de store navne producere.
Det burde på ingen måde kunne tage deres markede.

Så jeg er langt fra enig med Reggie her.
0
1ups givet

#4 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

06-02-2011 12:58

^ Har du tjekket populariteten på f.eks. Angry Birds og Plants vs. Zombies? Det er muligt at du afskriver dem som værende "børnehavespil" (af mangel på bedre ord fra min side af Smiley), men de er voldsomt populære og, ikke mindst, ekstremt holdbare samt underholdende Smiley
0
1ups givet

#5 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

06-02-2011 13:36

Haha, jeg synes ikke at det skader spilindustrien - Tværtimod! Jeg er fan af de små APP-spil, da de faktisk er meget underholdende og man har dem altid lige ved hånden.

Nintendo kan bare komme ind i kampen. Spil udvikler sig jo og folk skal hele tiden have noget nyt. Det er problemet ved Nintendo. De laver noget nyt hardware, men softwaremæssigt, synes jeg, at de bliver ved det gamle. Efter min mening, burde de lave noget ala Xbox Live, hvor man kan kommunikere med sine venner over konsollen, men nej, de vil hellere have friend codes sådan det gør det ekstra besværligt.
0
1ups givet

#6 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

06-02-2011 17:51

Angry birds syntes jeg var kedeligt, plants vs. zombies var et godt spil men vanvitigt nemt, og derfor hutigt kedeligt...
Det tager markedet for de store producenter, når der kommer "mini" spil til så få kr., men er det dårligt? Det synker priserne for os som forbrugere på længere sigt og når det kommer til stykket ville jeg stadig give penge for at få en (næsten) sikker god oplevelse når jeg vælger spil. De "små" spil kan erstates med gratisspil.dk efter min mening, hvor de store spil svært kan erstates med free to play spil.
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

06-02-2011 19:42

@ MegaGame:

Lyder nu også som om, at der er planer om at få Angry Birds på 3DS som downloadable. Se link.
0
1ups givet

#8 - MINI

Level: 4 (Stalkid)

06-02-2011 20:20

@Lukas Jeg er udemærket klar over populariteten omkring de spil der er tale om Smiley

Men igen, Nintendo, Microsoft og Sony samt alle de andre (Team Ninja, Capcom, 2K osv.) kommer jo ikke til at få et mindre marked af den grund.
Mange spil bliver man jo færdig med, og så mister de mere eller mindre værdien, man har ikke mere at komme tilbage efter og man ligger det på hylden for en stund.
Så de store drenge får ikke et mindre salg af den grund vil jeg påstå. Smiley

Det er jo heller ikke voldsomme lange spil.

Reggie må lige tage en slapper..

Det kan jo være folk der ikke spiller spil bliver så grebbet af det at de vil se hvad der ellers er, og så skal de jo bare vælge mellen Nintendo, Microsoft og Sony Smiley
0
1ups givet

#9 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

06-02-2011 22:20

Jeg er udmærket klar over at de store spil lægger langt højere værdimæssigt - til gengæld så:

1. De koster mere at udvikle
2. De tagere længere tid at udvikle
3. De henvender sig (i mange tilfælde) ikke lige så bredt som de "rigtige" spil.

De får et mindre marked, det skal der ikke herske nogen tvivl om. Nogle folk vil vælge begge, ja måske de fleste folk, andre vil ikke. Du kan allerede nu finde spil til Wii og Nintendo DS som ikke burde koste meget mere end 10-20 kr. Smiley Om Reggie har grund til sin bekymring, skal jeg ikke kunne sige - men de små spil skader de store, på én eller anden facon, det er temmelig sikkert Smiley
0
1ups givet

#10 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

06-02-2011 22:27

Jeg vil ikke sige, at de skader de store. De spil der er brugt mest penge på, har bedre grafik og bedre/længere historie. De spil man køber til konsoller/PC er nogle spil, som man vil bruge lang tid på at spille i flere timer.

Spil til iPhone er normalt spil, som man sidder og spiller når man keder sig (Med få undtagelser).

Reggie må bare indse, at spilindustrien udvikler sig. Det er jo klart, at når telefoner bliver mere avanceret, så begynder der også at komme mere avanceret og billige spil til dem. Der er jo ingen der gider, at købe et spil til deres telefon til dyre penge, så det er jo klart, at udviklerne lave det billigt og bruger kortere tid på det.
0
1ups givet

#11 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

06-02-2011 23:36

Du siger at de ikke skader dem - men, ved at tage udgangspunkt i hvad du selv siger, hvis folk ikke gider at bruge penge på at købe et dyrt spil til deres telefon, skader det så ikke netop dem der udvikler de dyre spil Smiley? Før iPhone og smartphones kom, kostede mobilspil, hvad, 50-60 kr.? Det er næsten helt absurd efter dagens standarder, og det har da uden tvivl skadet dem, hvis ikke de er gået over til at lave "små og billige" spil Smiley
0
1ups givet

#12 - yasw

Level: 1 (Goomba)

07-02-2011 11:57

Tud tud, vi kan ikke lide konkurrence.

Måske de burde se lidt på hvad de små spil rent faktisk har at byde på. Jeg ser mig selv bruge langt mere tid på de små simple iPhone/iPad spil, simpelthen fordi de er hurtige at komme i gang med, gameplay er i fokus og man kan spille lidt hist og her. I modsætning til store konsolspil der kræver tid sat af til at sidde i ro foran fjernsynet.
0
1ups givet

#13 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

07-02-2011 17:38

@Lukas
Jeg snakker telefonspil. Der er jo ingen, der laver 6 krones spil til Wii (endnu). Det ville også være skudt i hovedet af Nintendo, hvis de lavede et spil til 400 kroner til en iPhone. For det første ville det fylde meget, for det andet er der ingen der gider at sidde 4 timer foran sin iPhone. Som Jeppe Larsen (som jeg desuden er enig med) sagde, de spil der er til telefonerne skal være hurtigere med gameplay i højsædet.

Så Nintendo har godt af lidt konkurrence, det kan man meget tydeligt se når de udtaler sådan noget her.
0
1ups givet

#14 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

07-02-2011 18:21

Plants vs. Zombies er et af de bedste spil, der har været udgivet de seneste ti år. Nuff said.

Og det som Jeppe skriver, viser meget godt problematikken. Industrien har så travlt med at producere ekstremt dyre "blockbuster spil" til de stationære konsoller (og snart også 3DS... suk), at de glemmer gameplayet. Derfor er mange af de mindre og billige spil til eksempelvis AppStore dejlig forfriskende. Jeg har det seneste år brugt mere tid på at spille på min iPhone end på alle mine stationære konsoller plus DS til sammen.
0
1ups givet

#15 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

07-02-2011 20:41

Jeg syntes til gengæld de er for korte og kedelige, mangler altid lidt finæsse, sværdhedsgrad, dybde og grafiske forbedrelser så jeg dropper dem fuldkommen. Dog enkelte af dem skiller sig ud, men det er kun Karoshi (dog et gratis browser spil), som jeg virkelig syntes godt om. Plants vs. zombies manglede alt ovennevnte. Men et ok spil til prisen og det var også "godt".
0
1ups givet

#16 - arnel925

Level: 5 (Cheep)

08-02-2011 13:54

Man kan sige at det er taget ud af kontekst her, jeg har selv set Reggies interview, og det er ikke ham som kommer ind på det selv, det er fordi han bliver spurgt om hvorfor et spil som Steel Diver skal koste fuld pris når et spil som angry birds koster 6kr... så det er ikke ham der kommer ind på det, men selvfølgelig skal han forsvar de priser nintendo har, og man kan da aldrig have den samme spilleoplevelse på en iphone som man kan på en ds, har selv gta chinatown på min iphone og kan ikke klare touchscreen mens små spil som angry birds og doodlejump er dem jeg spiller mest, sådan lige 2-3 min hvis jeg keder mig.... Så derfor synes jeg det er helt fair at nintendos chinatown f.eks koster mere end iphones, da man får den bedste spilleoplevelse på ds...


0
1ups givet

#17 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

08-02-2011 15:07

en grafisk bedre chainatown findes på psp + der er flere biler og igende, men man savner virkelig touch funktionen... Jeg har det til ds, men jeg kunne forstille mig at det er knap så godt på en ipod/iphone, blandt andet på grund af at man ingen knapper har og mangler en anden skærm til map. Jeg kunne forstille mig at touch ville være over used når der ingen knapper er.
0
1ups givet

#18 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

08-02-2011 18:09

Syntes godt om både Angry Birds og Plants vs. Zombies. Aw yis. Smiley
0
1ups givet