Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Renegade Kid annoncerer Moon Chronicles til 3DS

Skrevet af KJ85 - 25-01-2014 00:20

En af grundlæggerne af Renegade Kid, Jools Watsham, har gennem den seneste tid været særligt aktiv på Twitter i forhold til annonceringen af et FPS-spil til 3DS, og i dag kom den så. Som mange havde ventet var det Moon Chronicles, der for en uge siden dukkede op som et registreret varemærke i USA, men hvad er det så?

Jo, Moon Chronicles er på en og samme tid et remake af og en efterfølger til det oprindelige Moon til Nintendo DS, som Renegade Kid udviklede og Mastiff (NA)/Gamebridge (EU) udgav tilbage i 2009. Det er desuden slet ikke tilfældigt, at annonceringen falder nu, for indtil for blot 10 dage siden havde Mastiff stadig rettighederne til Moon-franchiset, hvorfor Renegade Kid ikke kunne gøre brug af det selv.

Moon Chronicles kommer til at bestå af flere udgivelser, der kan betragtes som sæsoner af en Tv-serie, og hver af disse udgivelser vil blive episode-opdelte. Sæson 1 bliver opdelt i 4 episoder, hvor vi kommer til at følge Major Kane, der i bedste sci-fi-stil sendes til månen for at udforske et ukendt område, og samlet set dækker hele første sæson altså det oprindelige Moon-spil.



Episode 1 indeholder de første fire kapitler af Moon samt 6 VR-missioner, der tilsammen byder på omkring fire timers spilletid for den nette sum af 67,50 kr. Episode 2-4 vil ligeledes indeholde 4 kapitler hver og bliver løbende udgivet som DLC til spillet for 15 kr. pr. pakke - spiltiden i disse vil være omkring to timer.

Renegade Kid forventer at kunne udgive spillet i samme stil som en Tv-serie med cliffhangers, og hvad der ellers hører sig til, og sæson 2, der vil byde på helt nyt indhold, regner de med at udgive i løbet af 2015.

Hvis du ønsker at se lidt billeder fra spillet i 3D, kan du i øvrigt indlæse nedenstående QR-kode med kameraet på din 3DS.



Renegade Kid lover, at spillet vil være fuldt optimeret til 3DS’en, at det kommer til at køre med 60 fps, og ikke mindst kan vi se frem til et spil, der understøtter brug af Circle Pad Pro.

Hvad siger du til annonceringen af Moon Chronicles, og den måde Renegade Kid har valgt at udgive det på?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

25-01-2014 14:33

forstår ikke hvorfor de ikke laver dette til Wii U i stedet ? Wii U har brug for den slags
1
1ups givet