Minecraft fejrer 15 års ...

Suika Game får ny multip...

N-club Streams: Uge 21

Nintendo World Championsh...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Paper Mario: The Thousand...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Rock Band 3 annonceret - inklusiv video og setliste!

Rock Band 3 annonceret - inklusiv video og setliste!

Skrevet af Lukas Skywalker - 10-06-2010 14:59

Som nævnt i en tidligere nyhed, så kommer Rock Band 3 til at indeholde et nyt instrument, nemlig et keyboard. Men det er ikke bare et plastikkeyboard, det er faktisket et fuldt funktionelt MIDI-keyboard med 25 tangenter. Dermed er det faktisk et rigtigt instrument, der følger med til spillet - og skulle man have et MIDI-keyboard i forvejen, så kan det også tilsluttes og bruges som et Rock Band instrument. Man bruger dog normalt kun 5 af tangenterne, men det er muligt at bruge flere i "Pro Mode", som bliver forklaret længere nede i nyheden.

Jeg arbejder med Rock Band 3, og forsøger at gøre instrumenterne mere realistiske, så folk kan lære at håndtere rigtige instrumenter mens de spiller.

Giv mig nogle år, det skal nok ske.

- Dhani Harrison


Denne udtalelse kom Dhani Harrison med i november 2009 - der gik under en måned, før Harmonix sagde at der ikke var hold i det han sagde. Men faktisk, så var det Dhani Harrison der havde ret! Ud over det nok så realistiske keyboard, så får de andre instrumenter også nogle grundige ændringer.

Der er nemlig blevet tilføjet en såkaldt "Pro Mode", hvor instrumenterne man skal spille på ikke bare er realistiske - de er rant faktisk ægte instrumenter. Når man spiller guitar med Pro Mode på, så skal man bruge en specieldesignet, fuldt funktionel Fender Squier Stratocaster, der er en ægte guitar. Ved hjælp af speciel teknologi kan guitaren se hvad det er du spiller, og hvor dine fingre er placeret. Når man spiller på den, så føles det helt præcist som når man spiller på en ægte guitar - for det er rent faktisk det man gør.

Den anden guitar er en Fender Mustang Pro controller, lavet af Mad Catz. Denne inkluderer ikke strenge på samme måde, men snarere en masse små knapper, som tidligere set på musikspils-controllere. Dog er der meget mere der skal gøres, end bare at trykke på taster og så strumme. Teknikker som "tapping" og "sliding", som man kender dem fra en rigtig guitar er nemlig også inkluderet.

Trommerne får også en stor omgang nye features, når der spilles Pro Mode - der er nemlig inkluderet 3 bækkener, hvoraf den ene af dem er en hi-hat. Med 4 plader og 3 bækkener er det rent faktisk muligt at spille en hel del Rock Band sange "korrekt" - altså helt præcist som trommeslageren ville spille dem i virkeligheden.

Trækker man keyboardet ind i Pro Mode, så bruges alle 25 tangenter - præcist som hvis man spillede på et rigtigt keyboard.
Har du altid haft lyst til at lære at spille Bohemian Rhapsody på et keyboard, en guitar eller et trommesæt? Så kan du gøre det nu!

Men det er selvfølgeligt ikke kun Pro Mode der har været fokus på. Der er også kommet nogle grundige opgraderinger til standard gameplayet, hvoraf den mest interessante må være "Road Challenges".

Road Challenges er Rock Band 3's svar på Rock Band 1 og 2s "World Tour" mode, hvor man tog på virtuel verdensturné og spillede rundt omkring i verden. Dan Teasdale fra Harmonix forklarer Road Challenges meget godt:

Vi har taget Rock Band 1 og 2s World Tour mode, og mixet det med Mario Party. Vi har prøvet at finde en måde hvorpå vi kunne få de hardcore-spillere, der nød World Tour mode, og de ting det inkluderede, som f.eks. at få fat i tourbussen, eller de mange setlister, og tage det med i Road Challenges, så du kan gennemføre det på en aften, i stedet for en uge. Så nu har vi alle disse turnéer, som du faktisk selv bestemmer tiden på.

- Dan Teasdale


Derudover er der større fokus på ens egne, hjemmelavede figurer - der er flere muligheder når man skal lave dem, og man ser dem hoppe op i tourbussen, når man tager ud for at spille, og man ser dem ikke bare spille - man ser dem også træne. Derudover ser man også sine figurer, når man skal til at vælge sange. Dan Teasdale lover at hele spillet essentielt er en historie omkring ens band.

Det er også muligt at hoppe ud og ind af spillet når man har lyst - hvis du sidder og spiller sammen med et par venner, så kan du, uanset om I er midt i en sang, eller ved at vælge sange, hoppe ud af spillet, uden at det har nogen effekt på noget som helst. Lad os sige at man hoppede ud imens at de andre valgte sange, og at de nu er midt i sang 3 ud af fire - så kan man hoppe ind i spillet igen, og spille med derfra.

Grafikken og animationerne har også fået en opgradering, som man kan se i nedenstående video:Selve sangvalgsmenuen har også fået en grundig opgradering - det er nemlig blevet meget nemmere at sortere i sangene. F.eks. kan man vælge kun at se pop-rock sange fra 80'erne, eller kun sange der er med i Rock Band 3. Spillet indeholder i alt 83 sange, og 22 af dem er allerede annonceret:

• Dio – Rainbow in the Dark
• Huey Lewis and the News – The Power of Love
• Ida Maria – Oh My God
• Jane's Addiction – Been Caught Stealing
• Jimi Hendrix – Crosstown Traffic
• Joan Jett – I Love Rock and Roll
• Juanes – Me Enamora
• Metric – Combat Baby
• Night Ranger – Sister Christian
• Ozzy Osbourne – Crazy Train
• Phoenix – Lasso
• Queen – Bohemian Rhapsody
• Rilo Kiley – Portions of Foxes
• Smash Mouth – Walkin’ on the Sun
• Spacehog – In the Meantime
• Stone Temple Pilots – Plush
• The Cure – Just Like Heaven
• The Doors – Break On Through
• The Vines – Get Free
• The White Stripes – The Hardest Button to Button
• Them Crooked Vultures – Dead End Friends
• Whitesnake – Here I Go Again

Hvilket et af spillene virker så mest interessant? Guitar Hero: Warriors of Rock eller Rock Band 3?

[i]Nyheden er skrevet af BecelClaes
Redigeret og godkendt af Lukas Pedersen[/i]

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jainay

Level: 2 (Keese)

10-06-2010 15:32

Pro Mode lyder FUCKING hjernedødt amazingly vildt, men dyrt med alle de ekstra ting man skal købe.

Men som den sucker jeg er, køber jeg det hele <3

Can't wait for this!
0
1ups givet

#2 - kahka

Level: 1 (Goomba)

10-06-2010 15:58

Omg hvor ser det fedt ud! Smiley!! Glæder mig vildt.
Mega fedt med pro mode!
0
1ups givet

#3 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

10-06-2010 16:04

100 på Neversoft sidder og tisser i bukserne lige nu.
0
1ups givet

#4 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

10-06-2010 16:07

Absolut, Salman.

Hvem fuck vil spille Bohemian Rhapsody i Guitar Hero: Warriors of Rock, når der er keyboard i Rock Band 3 versionen? Jeg forudsagde jo endda også at Bohemian Rhapsody var med i Rock Band 3, da den blev annonceret i GH:WoR.

Men ja, generelt set, så er det jo selvfølgeligt Harmonix der har overhånden. Håber på at jeg kan overføre eller genskabe mit band, Terri & the Ficies, fra Rock Band 2, i Rock Band 3 - de var edderfandeme fucking seje!
0
1ups givet

#5 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

10-06-2010 16:12

For fanden hvor skal jeg da have fat i det her... Det sagde jeg også ved Rock Band og Rock Band 2, det er endnu ikke sket Smiley ... Men for pokker hvor lyder det bare vildt, det undrer mig dog at de ikke lige smed et par få ekstra sange med, således at de ville få spillet med flest on-disc sange, som Warriors of Rock ellers er sat til at skulle have. Og så igen, det er egentlig lidt fedt at de ikke gør det, for så er de bare all like: "Behold I bare titlen som flest on-disc sange, i mens bruger vi lige tiden på at lave det her super awesome shit" Smiley
0
1ups givet

#6 - ZharO-,,

Level: 1 (Goomba)

10-06-2010 16:32

Giluc, jeg har haft det på præcis måde men damn jeg må bare skaffe mig det keyboard der Smiley
Lyder som om at det team der virkelig har sat sig ind i hvordan de kan gøre hele oplevelsen langt bedre på alle punkterne, både nydt og det allerede eksisterende! Super lækkert med sådanne folk! Smiley

PS. I can haz Arctic Monkeys, plox? O:
0
1ups givet

#7 - ZerX

Level: 1 (Goomba)

10-06-2010 20:44

Fedt at de har Dio med Smiley men det er da lidt mystisk de vælger den sang han ikke var helt tilfreds med selv..
0
1ups givet

#8 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

10-06-2010 21:23

^ Hvordan mystisk? De vælger det største hit Dio har haft. Det er da ikke spor mystisk i mine øjne Smiley
0
1ups givet