Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

RYGTE: Nu hyres der til Majora's Mask 3D

Skrevet af O-train - 15-06-2014 21:33

E3 er overstået, og vi fik ikke bekræftet om Majora's Mask kommer til 3DS.

Zelda producer Eiji Aonuma fortalte dog forleden i et interview med Kotaku, at de faktisk lytter til fans, og de ved Majora's Mask er ønsket på 3DS. Med succesen som var Ocarina of Time 3D, så virker det heller ikke helt ved siden af, men alligevel har vi måtte fodre ønsket vha. hints, bl.a. Majora's Mask som set i "A Link Between Worlds"



Men nu er der sket en udvikling, som giver lidt ilt til bålet og vores håb om Majora's Mask på 3DS.
Grezzo som stod bag udviklingen af Ocarina of Time 3D søger nemlig folk, og i deres opslag har de skrevet, at de søger folk, som vil være med til at bygge en "legende". Spændende.


Billedet for oven står ganske vist på japansk, men det er skam blevet oversat af flere spændte fans, så lad os håbe at oversættelsen erpræcis, og at der ikke er begået nogle fejl, det kan jo til tider ske.
Nu skal vi huske at "RYGTE"-nyhederne skal tages med et gran salt

Hvad siger I til det? Tror i at Majora's Mask er undervejs?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

15-06-2014 21:42

Det er bare SÅ let at lave sådan et opslag i Word, så tror jeg venter med at få forhåbningerne op, til det bliver annonceret.

Jeg håber, det er sandt! Jeg håber det virkelig meget!
1
1ups givet

#2 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

15-06-2014 21:49

JOEP det står på deres hjemmeside Smiley Grezzos altså. Om det er Majora's Mask, det er rygtet, men opslaget er skam ikke fake, det er jo derfor, at det er spændende!
0
1ups givet

#3 - Mr. Right

Level: 2 (Keese)

15-06-2014 22:21

Håber virkelig at det er MM der er tale om - har ventet længe på en opdatering af den perle!
0
1ups givet

#4 - AND

Level: 35 (Lakitu)

16-06-2014 00:05

Damn - det kunne være vildt fedt for 3DS ejerne - håber at Nintendo engang lægger OoT remaket op på Wii Uens virtual console (uden 3D effekt, naturligvis!) og at det samme kunne blive tilfældet med MM, hvis de udgiver det. To af de aller bedste spil, nogensinde!
1
1ups givet

#5 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

16-06-2014 00:12

Forstår virkelig ikke al den hype omkring Majora's Mask 3DS. Twitch-chatten under Treehouse-streamingen var fyldt med folk, der kunne skreg efter en MM-remake.

Forstå mig ret: jeg elsker det spil (MM er en af mine favoritter i serien). Men hvorfor genudgive det, frem for at bygge videre og lave et spil, som kan udnytte det fulde potentiale med et tids-system, som blev presset ud af den dengang aldrende Nintendo 64-hardware?

En anden ting, jeg finder lidt spøjst, er, hvordan rigtig mange i sin tid (og stadig) ikke bryder sig om MM, mest fordi de fandt det for svært. Pludselig er det blevet "cool" og "mainstream" at ville spille Majora's igen. Det er lidt ligesom med The Wind Waker, som størstedelen dengang ikke kunne lide (nogen ligefrem hadede på grund af cel shading-grafikken), men i dag, mange år efter, er det blevet "in" at synes om det.

Det er fint, at Nintendo indimellem genudgiver klassikere, men jeg så langt hellere, at de brugte krudtet på nye titler (hvilket det heldigvis også ser ud til). Selvom det er Grezzo, der nok kommer til at lave en port, synes jeg stadig, at ressourcerne kunne bruges anderledes.

Nå ja, og til folk som ikke allerede har prøvet Majora's Mask: download det på Virtual Console og giv det en chance. Den første times tid er ret stressende/nervepirrende, men derefter vil du komme til at forstå, hvorfor det er sådan et fantastisk godt spil Smiley
2
1ups givet

#6 - AND

Level: 35 (Lakitu)

16-06-2014 00:22

^Good point, mate. Jamen jeg ville da mega-elske en direkte efterfølger til Majora's Mask - på Wii U med HD, realistisk grafik og hele svineriet! Man, hvis de kunne pull'e den off, så ville det da bare være legendarisk - desværre tror jeg ikke at Nintendo tør. Man satser jo tilsyneladende ikke rigtig noget, med det nye Zelda og - som du selv er inde på - så var MM bestemt ikke nogen ubetinget succes back in the day.
0
1ups givet

#7 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

16-06-2014 01:08

@LinkTheWindWaker

Forstår godt dit ønske om noget nyt, men det er betydelig hårdere end et remake; du kan se Wind Waker tog 6 måneder at lave hvorimod Zelda U garanteret har halvandet år på bagen i hvert fald, for ikke at snakke om pre-production, så valget er ikke så sort og hvidt.

Desuden er det meget vigtigt at huske, hvor mange nye gamere der rent faktisk dykker ned i Nintendos univers hvert år - for første gang altså! Nogle af os har måske siddet med siden 8-bit æraen, og vi fabler løs om gode oplevelser. Vi synes nogle gange pixels er bedre end polygoner, og vi har intet imod 4:3 og SD opløsning samt dårlige textures. Men så er der dem som kun kan huske HD-gaming, og de skal døje med meget, når de ikke har nostalgiens værdi. De ser ingen værdi i en støvet N64 og de cartridges der følger med. De har måske ikke lige økonomien til den del af gaming, eller måske frarådes de af forældre. Hvad end det måtte være, så handler det altsammen om, at de ikke har oplevet et godt eventyr og Nintendo kan altid bruge flere penge! På den ene side har du fans af spillet som fabler løs om det, og som hyper det til ingen ende, og på den anden side har du dem som aldrig har spillet det, og de vejer overraskende meget.

Og derfor har man et brandgodt produkt som måske ikke tilfredsstiller dem som synes N64-versionen er helt udemærket, men til gengæld vækker du interessen hos alle dem som ønsker at spille det igen, forbedret endda, samt alle dem som ikke har prøvet det.
1
1ups givet

#8 - Grynch

Level: 14 (Inkling)

16-06-2014 09:40

Jeg er en af dem som aldrig har spillet andet end Mario hos mine venner imens jeg voksede op. Jeg har altid været til computer spil, ligesiden min Commodore 64. Jeg købte først en konsol i 00'erne med Xbox 360.

Nu hvor jeg har stiftet familie, fandt jeg det oplagt at komme af med 360eren (som jeg næsten aldrig spille på) og gå over til Nintendo's mere familie venlige miljø. Så jeg køber gerne alle Zelda remakes de måtte spytte ud, og jeg er næppe alene.


Off-topic: Måske er det også derfor jeg er den eneste i verden som ser frem til Mario Party 10, da jeg ikke har prøvet de andre Smiley
0
1ups givet

#9 - AND

Level: 35 (Lakitu)

16-06-2014 11:59

Grynch skrev:
Måske er det også derfor jeg er den eneste i verden som ser frem til Mario Party 10, da jeg ikke har prøvet de andre Smiley



Det er jeg ganske overbevist om, Grynch Smiley Jeg vil anbefale dig at hente Mario Party 2, som ligger på Wii'ens virtual console - det er måske det bedste, af det gyldne trekløver, som var Mario Party 1-3 - simpelthen genialt spil! Smiley

0
1ups givet

#10 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

16-06-2014 12:27

Jeg synes Classic Zelda trænger mere til remakes.

MM er kun oplagt fordi de allerede har poleret OoT, så de kan bare genbruge de assets.
1
1ups givet

#11 - AND

Level: 35 (Lakitu)

16-06-2014 12:45

^Vel også i kraft at, at det regnes for at være det bedste i serien (sammen med OoT), Pebs? Derudover mener jeg at det ville være synd at remake A Link to the Past - og der er ingen grund til overhoved at forsøge, med Zelda II.
0
1ups givet

#12 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

16-06-2014 14:21

Der er jeg så ikke enig. Salgstal indikerer ikke at MM er populært, det er først senere det har fået kultstatus.

Zelda II derimod var så populært da det udkom, at Nintendo ikke havde nok cartridges at sælge, fordi efterspørgslen var så høj.
Til gengæld, som du insinuerer, så har Zelda II ikke ældet lige så flot, så det bør da om nogen blive remaket.

ALTTP ville være for nemt at remake med ALBWs engine, og ville nok ligne hinanden for meget, så Zelda I med ALBWs engine ville være mere interessant og give et mere udforudset resultat.

Det skal lige siges, at jeg ikke er kæmpe fan af konstante remakes, men hvis det er den eneste måde, de kan genskabe hvad der fungerede i gamle spil, så må det jo være den næstbedste løsning. Et eller andet sted er de fleste 3D Zelda-spil jo også "remakes" af hinanden (historierne har næsten samme præmis, måske fortalt på en anden måde og så er der bare en unik gimmick med).
1
1ups givet

#13 - Lorvald

Level: 23 (Skree)

16-06-2014 14:22

Lyder AWESOME!! Bare en skam jeg ikke er blevet færdig med OoT endnu...
0
1ups givet

#14 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

16-06-2014 14:28

Men jeg er enig med AND i, at nu burde de lægge remaket af OoT op på VC som den definitive udgave til når spillet bliver hentet ned i fremtiden.

Jeg har lyst til at sige, at det gælder alle remakes - fx SM64 og SF64 - men man skal også passe på, fordi nogle remakes, som TWW, indeholder forbedringer, men også unødvendige ændringer, som ikke kan slås fra.

Enten skal det være den definitive udgave eller også skal der også være mulighed for nostalgikere at hente den old school udgave ned.
0
1ups givet

#15 - AND

Level: 35 (Lakitu)

16-06-2014 15:57

Peblisko skrev:
Der er jeg så ikke enig. Salgstal indikerer ikke at MM er populært, det er først senere det har fået kultstatus.



Jeg mente at MM betragtes som et af de bedste i dag - ikke at det var en salgsmæssig succes da det udkom.

1
1ups givet

#16 - Kanin

Level: 23 (Skree)

16-06-2014 21:23

MM remake er intet andet end ønske tænkning. Jeg tror ikke på at det kommer til at ske.

Sker det, er jeg den første til at købe det. Tag ikke fejl af det. MM er mit favorit spil of all time.

MM er IKKE oplagt at lave. Heller ikke fordi at OoT fik et remake. Kan i huske hvor meget MM fik hug for at genbruge for mange assests? Kan i huske alle dem som ikke brød sig om tidssystemet?

MM har fået en masse omtale fordi det er det eneste (3D) Zelda-spil som virkelig skiller sig ud og som arbejder med et meget modent tema. Døden og verdens undergang.
De andre spil handlede om at gå på opdagelse i elfe-skoven og sejle båd....

Jeg ville hellere se Nintendo lave et nyt Zelda-spil hvor tid bliver brugt igen, men ikke nødvendigvis tidsrejse. Jeg ville gerne se et Zelda-spil som ikke direkte referere til tidligere spil i serien og placere sig et logisk sted i "tidslinjen" (Som jeg heller ikke tror på. Men det gider jeg ikke debattere her).

En japansk udvikler vil lave noget "episk". Endnu et JRPG på 80-120 timer med lange manga-cutscenes og 100-vis af plotlines. Please. Go ahead Smiley
1
1ups givet

#17 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

17-06-2014 12:27

Grunden til mit ønske om en remake er, at jeg virkelig gerne vil spille det igen. Jeg kunne sagtens hente det til VC; jeg kunne endda sætte det på gennem GameCube, hvis jeg ville, men ingen af de versioner skulle være så gode. Spillet gør sig ikke godt på et 42" HDTV, og det er ærgerligt.

Hvis de blot ville annoncere, at spillet kommer eller ikke, så ville jeg være glad. Men uvidenheden er irriterende, da jeg ikke vil spille en grim version nu, og så kommer den pænere version om et år, hvor jeg ikke ville gide spille det igen. Desuden passer spillets format perfekt til en håndholdt maskine.

Desuden er jeg ikke en af dem, der blot vil have det for nostalgiens skyld, og som ikke kunne lide det back in the days. Jeg har en 100 % save-file på N64-udgaven (som jeg sælger, mint condition!), og jeg var vild med spillet! Men nu er det så længe siden, at jeg har spillet det, at jeg gerne vil prøve det igen.

Om jeg hellere ville have et nyt Zelda? Tjo, jo. Men Grezzo er et firma, der er skabt for at kunne lave konverteringer og små-spil, og der er intet spil, jeg hellere vil have konverteret pt.
1
1ups givet

#18 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

17-06-2014 13:03

Altså jeg har fx. heller ikke prøvet det, så det ville passe mig fint Smiley
0
1ups givet

#19 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

18-06-2014 13:12

Jeg havde ikke set dette:
http://www.technobuffalo.com/2014/06/12/zelda-williams-teases-majoras-mask-remake-on-nintendo-3ds/

Jeg.synes, det er pudsigt, at Nintendo pludselig bruger den maske så meget efter ikke at have brugt den siden 2000.
0
1ups givet

#20 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

18-06-2014 13:27

Nej det er altså underligt. Anouma er en drilsk type, men det er efterhånden lidt absurd, hvis vi virkelig skal tro at Majora's Mask bare er endnu en "prop". Hvorfor træder hun ikke ud med en Ocarina? Hvorfor træder hun ikke ud med Triforce eller Wind Waker?
0
1ups givet

#21 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

18-06-2014 13:44

Præcis det jeg ville frem til. Det giver ingen mening.
0
1ups givet

#22 - Bota

Level: 20 (Moblin)

18-06-2014 13:49

O-train skrev:
Hvorfor træder hun ikke ud med en Ocarina? Hvorfor træder hun ikke ud med Triforce eller Wind Waker?


Det skyldes nok bare Majoras Mask er hendes yndlingsspil.

2
1ups givet

#23 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

18-06-2014 14:41

Det skyldes nok bare Majoras Mask er hendes yndlingsspil.



Så hun har lige fået en kæmpe Majora's Mask produceret, som Nintendo tillader hende at tage med på scenen - til et E3 event? Smiley Strækker jeg den, eller synes du slet ikke, det måske er LIDT underligt.

0
1ups givet

#24 - Bota

Level: 20 (Moblin)

18-06-2014 14:58

Det er spekulationer, men det er da muligt det er hendes egen hun ville tage med derop. Hvem ville nægte Zelda Williams i det?
Jeg kan sagtens se hvad du mener, og jeg siger ikke remaket ikke kommer til at ske, der er meget der tyder på det, men at basere det på dét synes jeg er at strække den.
1
1ups givet

#25 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

18-06-2014 15:01

Hvem ville nægte Zelda Williams i det?



Nintendo..? Du kan tro Nintendo er strikse mht. hvad der foregår til deres events. Det er katastrofalt, hvis man sender forkerte beskeder til ens publikum, og det er derfor, at der altid kommenteres på det, hvis sådan spekulation begynder at få lidt for mange følgere.

Fx. Drillede Eiji Anouma fans og sagde, at der ikke var nogen som decideret havde sagt, at det var Link i Zelda U traileren her under E3, og eftersom at mange havde ønsket at se en pige eller måske valget mellem køn, så tog internettet fat i det citat og det voksede over nat til ustyrlige proportioner - dagen efter bekræftede han, at det var en joke. Eller hvad med Zelda tech-demoen tilbage i 2012 (2011?) - også der måtte de hurtigt bekræfte, at det blot var en tech-demo, og selvom vi har vist det i så lang tid, så er der stadigvæk folk som troede det ville se således ud.

Selvfølgelig er det spekulation, intet er jo bekræftet, men hvorfor overhovedet bære den med op til et Smash-event. Hvad er pointen?

Naturligvis har Nintendo ikke kunne bekræfte noget direkte, hvis ikke alt hang efter planen; hvis Grezzo rent faktisk står for porten, må man jo formode, at de har haft andet arbejde, og de først nu har kunne komme på projektet - hvilket kunne føre til en annoncering snart. Måske. Nintendo har i hvert fald ikke kunne bekræfte Majora's Mask Remake, hvis ikke det var sikkert, men det betyder ikke, at de ikke har kunne ønske at gøre det til en virkelighed. Spurgte de ikke fans direkte før i tiden? Var der ikke et valg mellem det og ALBW?

Set i lyset af Grezzo's job-opslag, Anoumas udtaler og de mange Majora hints, så tror jeg efterhånden, at det virker vanvittigt, hvis alt det her bare er drilleri - umiddelbart tror jeg, at det netop har været et forsøg på at vække interesse eller i hvert fald tjekke om der var interesse.

Min pointe er: Hvis Nintendo ønsker at informere os om noget, så plejer de at være direkte og ligepå, sådan så de undgår problemer og fejlkommunikation. Omvendt, så plejer de at være ret drilske og mystiske omkring ting, som de rent faktisk har interesse i, og vi ved at der er interesse i Majora's Mask fra nogle af Nintendos egne.

0
1ups givet