N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sakamoto vil måske lave radikalt om på Metroid

Skrevet af Lukas Skywalker - 22-09-2010 17:29

Yoshio Sakamoto, medskaberen af Metroid, har udtalt at hvis fans ønsker det, så vil han med glæde lave om på Metroid-serien. Inden han begynder at lave nye spil, vil han i første omgang gerne lytte til, hvad folk synes om det senest udgivne Metroid-spil, Metroid: Other M.

I interviewet med GameSpot kunne han fortælle, at han lige nu ikke er i stand til at fortælle hvilken retning de fremtidige spil vil gå. Han erkender nemlig at Metroid: Other M bestemt har taget et skridt i en helt ny retning, som Metroid ikke har gået mod før.

Han vil derfor gerne høre hvad os gamere har at sige, for det er, som sagt, noget helt nyt de har forsøgt sig med hos Nintendo og Team Ninja. Han garanterer selvfølgelig ikke at alle stemmer bliver hørt, men han lægger meget vægt på at spillerne uden tvivl har en stor indflydelse på, hvordan Metroid skal tage sig ud for fremtiden.

Præcist hvordan han vil lytte til os gamere, vides dog ikke. Der skal selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om at han højst sandsynligt ikke vil læse denne nyhed og dens kommentarer, men hvad synes du generelt om Metroid: Other M? Hvad er godt, og hvad er skidt?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

22-09-2010 18:04

Here we go again...
0
1ups givet

#2 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

22-09-2010 18:07

Voldtag serien!
0
1ups givet

#3 - Jonas

Level: 15 (Geega)

22-09-2010 18:27

Tror de fleste Metroid-fans synes, han har lavet nok om på serien Smiley
Er faktisk begyndt at se tingene fra Brock Petersens side. Jeg har virkelig ikke lyst til at spille Other M efter alt, hvad jeg har hørt om spillet xD
0
1ups givet

#4 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

22-09-2010 20:02

Jeg synes Metroid skal kæmpe mod dinosaurere på en planet og så skal man ikke kunne skyde, men bruger en stav, og så var det bare ridley der var den onde.
0
1ups givet

#5 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

23-09-2010 11:30

Det her skal blot ses som damage control. Sakamoto er allerede begyndt at trække i land med forventingerne til Other M's salg, fordi han kan mærke, at spillet ikke bliver den store succes. Spørgsmålet er dog, om han virkelig lytter til folk. Det må tiden vise. Mit råd til ham er: Hold dig langt væk fra Metroid. Giv ansvaret til Retro, og lad dem lave en ægte efterfølger til Super Metroid med nyt content. I spillet skal der være fokus på udforskning, farlige og svære fjender, relevante våbenopgraderinger og en tight strying (og måske Retros fantastiske art style?). Bam! Så har Nintendo et spil, der vil please de fleste Metroid-fans - nye og gamle - og måske endda sælger konsoller?
0
1ups givet

#6 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

23-09-2010 13:28

Her er mit råd. Lad Sakamoto og Retro jonglere med Metroid som det passer dem. Jeg fortrækker Fusion's og Other M's hurtige kamp-baseret gameplay og figur-fokuserede historie, frem for Retro's langsomme Metroid spil.

Jeg ved godt at jeg ikke er den eneste der har det sådan, men ved også at mange fortrækker Retro's version. Hvorfor ikke udgive lidt af hvert? Det tog SEGA 10 år at regne ud, men nu får vi både 3-D og 2-D Sonic spil. Gør det samme med Metroid.

Og for opgraderinger for Metroid: Other M. Jeg så gerne lidt mere risk-reward med dodge evnen. Det er alt for spamable i originalen. Forlæng spillet en smule og brug flere klassiske temaer fra tidligere spil. Og selvfølgelig, mere af alt. Power-ups, fjender, Lethal Strikes animationer, områder, bosser, ovs.
0
1ups givet

#7 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

23-09-2010 13:37

Jeg er ikke nogen kæmpe fan af Metroid Prime-serien, men derfor kan jeg godt se, hvilke kvaliteter spillene har, og hvorfor mange godt kan lide dem. Retro prøvede virkelig at lave spillene i den ægte Metroid-ånd.

I øvrigt kan Retro godt finde ud af at lave andre typer spil. Se blot den seneste trailer fra Donkey Kong Country Returns - det ser ikke særlig "langsomt ud".

Men i princippet er jeg ligeglad, hvem der udvikler det næste Metroid-spil - hvis der kommer et - blot det er en udvikler, der er interesseret i at lave et VIDEOSPIL, der følger seriens ånd, og ikke blot er interesseret at fortælle en lam manga-historie igennem mellemsekvenser.
0
1ups givet