Minecraft fejrer 15 års ...

Suika Game får ny multip...

N-club Streams: Uge 21

Nintendo World Championsh...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Paper Mario: The Thousand...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Se ny Nintendo Direct her i morgen kl. 23.00

Se ny Nintendo Direct her i morgen kl. 23.00

Skrevet af KJ85 - 16-02-2021 15:25

Vi skal efterhånden ret langt tilbage i tiden for at finde den seneste Nintendo Direct, der ikke blot har haft fokus på et enkelt spil eller et jubilæum, som Super Mario Bros. 35-års fødselsdag. Ja, faktisk skal vi helt tilbage til september 2019, men nu kan vi endelig se frem til en længerevarende præsentation på ny, og den lander allerede i morgen.

Helt specifikt kan du følge med her på siden fra kl. 23.00 i morgen aften, og præsentationen, der vil vare omkring 50 minutter vil handle om eksisterende spil som Super Smash Bros. Ultimate samt titler på vej til Switch i første halvår af 2021.Med Super Smash Bros. Ultimate kan vi vel godt regne med, at der er tale om afsløringen af næste DLC-kæmper, men hvad håber du ellers at se, og kommer du til at se med i morgen aften?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - BroSmash

Level: 8 (Pirahna Plant)

16-02-2021 15:50

Endelig! Den får svært ved at leve op til de forventninger jeg har fået opbygget i den tørke der har været Smiley men uanset hvad bliver det fedt Smiley
0
1ups givet

#2 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

16-02-2021 16:26

Spændende.

Pas nu på med de forhåbninger folkens. Smiley

2
1ups givet

#3 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

16-02-2021 18:00

Animal Crossing: Amiibo Festival 2.
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

16-02-2021 18:13

Siden det er Zeldas 35 års jubilæum i næste uge, så er det næsten stensikkert, at vi får NOGET om Zelda - hvad enten det er en ny trailer for BotW2 eller en annoncering af et nyt remake som Link's Awakening. Om ikke andet så en annoncering af en Zelda Direct i det mindste.

Derudover kommer der nok ikke noget Pokémon, da det formentlig kommer i sin egen Direct i næste uge, her i forbindelse med 25 års jubilæum.

Tænker også en Silkson-udgivelsesdato nok kunne være mulig at få - men nok ikke et shadow drop som sidst.

Og det er så nok også alt, hvad jeg kan spå mig frem til her med en sikkerhed. Men med 50 minutter så er der i hvert fald lagt i ovnen til noget interessant! (Medmindre de 40 minutter af dem bare er interviews med udviklere eller indslag om garn...)
2
1ups givet

#5 - Goldmumfe

Level: 8 (Pirahna Plant)

16-02-2021 18:31

Jeg håber på en dato på lokalisering af yo kai watch 4 til Eu

Ellers vil jeg bare nyde de 50 min af ens opsparing som forsvinder
0
1ups givet

#6 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

16-02-2021 18:55

Ja, afgjort gør de noget, for at dæmpe forventningerne en anelse, med ordlyden i teksten - men med dét sagt, brander de sig så meget på uforudsigelighed, at der næsten må vente ét eller andet. Smiley Som du siger, JOEP - sikkert en annoncering af en annoncering, hvis intet andet.

(Det er simpelthen den bedste tråd ever, i øvrigt.)
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

16-02-2021 19:27

Synes egentlig, at der er ret mange udgivelser, der potentielt kan være en del af denne Direct, og vi skal jo nok lige have i mente, at der står første halvår, hvilket vil sige indtil midt sommer.

Fra Nintendo selv er næste Smash Bros. DLC-figur nærmest selvsagt, som jeg skriver i nyheden, og jeg vil blive overrasket, hvis de ikke lige ser sit snit til at få sagt lidt om Super Mario 3D World, når nu det udkom for mindre end en uge siden. Derudover har de vel nærmest kun New Pokémon Snap tilbage af allerede annoncerede titler, hvis udgivelse er fastlagt i denne periode, så det bliver spændende, hvad de ellers har på programmet.

Fra Square Enix får vi vel både Balan Wonderworld og Bravely Default II at se i et eller andet omfang.

Fra Capcom tænker jeg også, at Monster Hunter Rise og Monster Hunter Stories 2 er selvskrevne, mens det ikke er utænkeligt, at vi her får annonceret det rygtede Resident Evil: Revelations 3, som skulle være udviklet med Switch i mente uden at være en eksklusivtitel.

Fra Atlus/SEGA er Persona 5 Strikers oplagt, da det kommer i næste uge, ligesom det vel er på tide, at Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster får en udgivelsesdato i Vesten, men jeg tror dog, at de gemmer 5'eren til efteråret/vinteren. Måske det også kunne blive her, at vi hører noget om et af de Sonic-spil, der skulle være under udvikling.

Fra Marvelous har vi Story of Seasons: Pioneers of Olive Town, mens Natsume har Harvest Moon: One World, og jeg kunne godt se Nintendo præsentere begge yderligere i denne Direct med den enorme succes Animal Crossing har haft.

Fra Level-5 håber jeg personligt på nyt om en vestlig udgivelse af Yo-kai Watch 4, men jeg ved efterhånden ikke, om det er realistisk, at det finder vej hertil. Lyder til, at firmaet mere eller mindre har lukket sin amerikanske afdeling, og spillet endte som det dårligst sælgende i serien, da det udkom i Japan.

Fra Bandai Namco må Digimon Survive være et godt bud på en titel, som vi kunne kom til at se. Nu har det efterhånden været så mange udskydelser igennem, at de næsten med sikkerhed må kunne vise et eller andet frem.

Koei Tecmo har Atelier: Mysterious Trilogy Deluxe Pack på vej, men ellers ved jeg ikke, om de har andet, der kunne være relevant her. Måske kunne man håbe på noget Project Zero i anledning af seriens 20-års jubilæum i år?

Hvad de vestlige udgivere så eventuelt vil kunne diske op med, det er straks mere svært at spå om synes jeg, bortset fra Crash Bandicoot 4 fra Activision, der sikkert godt kunne blive nævnt her også..
2
1ups givet

#8 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

17-02-2021 22:55

Jeg burde egentlig gå i seng, men vil bare gerne se det her first hand i stedet for at scrolle gennem nyhederne. Super spændt på, hvad der kommer alt i alt...!
0
1ups givet

#9 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

17-02-2021 23:02

Jeps. Der nåede lige at komme et leak på ResetEra, men - det har jeg personligt sprunget over. Synes alligevel, man bør få sig lidt underholdning, når det er så lang tid siden sidst. Smiley

.. Ah - det er sgu også hyggeligt med chatten på YouTube. Smiley Dét og ResetEra, er vist "gaugen" af internet-meltdown. Vi ser, om ResetEra bryder sammen, ved ét eller andet megaton.
0
1ups givet

#10 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

18-02-2021 00:05

... Nå. Det var vel indirekte en annoncering af en annoncering, Eiji Aonuma kom med til sidst, dér? Af, "Breath of the Wild 2 bliver hovedtitlen til E3", mere eller mindre.
0
1ups givet

#11 - Marddos91

Level: 15 (Geega)

18-02-2021 00:46

Skuffende direct igen Smiley
1
1ups givet

#12 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

18-02-2021 06:38

Ja, det var svært at få armene helt op overordnet set. Der manglede bare lidt mere kapow, når det har været så længe siden, og når Aonuma direkte siger, at han ved, vi forventede noget fra BotW2, så er det altså lidt fjollet ikke bare at vise 30 sekunder frem. Bare lige en teaser, der kunne give et hint. Det havde hjulpet meget.

Må desværre sige, at der ikke var et eneste spil, hvor jeg tænkte "det må jeg spille", men tænkte snarere "Det ser da ok ud, måske jeg skal prøve det engang". Mario Golf og Splatoon 3 er klart de mest interessante titler.

Dog var det en god start med Smash der. Det var en fed trailer.
1
1ups givet

#13 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

18-02-2021 08:30

Jeg synes tværtimod, at det var en rigtig god Direct. Min sommer bliver STACKED med spil.
0
1ups givet

#14 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

18-02-2021 09:25

Den oversteg også mine forventninger.

Fall Guys sjov, en meget rost indie titel i Outer Wilds, Mario Golf er tilbage (og vi skal have N-Club turneringer hvor Hr. Bay får klask Smiley ), Mario sjov i Animal Crossing (mine villagers bliver trætte af mig i Wario outfit) og Octopath Tactics eller hvad det nu hed var mine highlights.

Splatoon 3 og Skyward Sword HD var heller ikke at kimse af.

Sammen med en konstant flow af interessante indie titler løber jeg sgu ikke ind i en tør periode foreløbig.
0
1ups givet