N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sega fortsætter 'hardcore'-vognen

Skrevet af Malte Schmidt - 13-08-2009 19:21

Sega har indtil videre udgivet to titler, som er tiltænkt den ældre del af Wii'ens brede publikum. Her snakkes der naturligvis om MadWorld og det forholdsvis nye The Conduit. Og de stopper ikke med at udgive sådanne spil foreløbig.

Følgende er frit oversat, de orignale citater kan findes her.

Hvad vi kan sige, er, at vi fortsat vil udgive disse spil til Wii, på grund af et publikum på omkring 34 millioner Wii-ejere i Europa og USA (hvoraf måske halvdelen af dem ikke ejer en Xbox 360 eller PlayStation 3)... Så selvom halvdelen af dem ikke er interesserede i "hardcore" spil, så har du stadig 8 millioner kunder at gå efter.


Hayes, der forresten for nylig er blevet præsident for Sega Europe og America, mener at firmaet kan tage større chancer med Wii'en, da det er billigere at lave spil til den konsol, og dermes skal spillene ikke sælge specielt meget for at kunne betale sig.

Sega vælger altså at trodse salgstallene – Mike Hayes mener, at det ikke nødvendigvis er på grund af Wii'en, at spil som

MadWorld ikke har solgt særlig godt.

Salgstallene fra MadWorld var meget skuffende, men var det konsollens skyld? Var det fordi, folk ikke kunne lide grafikstilen? Eller fordi folk ikke kunne lide måden spillet, skulle spilles på? Det kan have været mange ting, hvilket vi selvfølgelig er i gang med at undersøge.

– Mike Hayes, Sega


Vi kan altså se frem til flere "hardcore" spil udgivet af Sega i fremtiden. Om det så kommer til at gavne firmaet, kan vi ikke vide.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

13-08-2009 19:56

Hardcore spil sælger _ikke_ på Nintendo's konsoller medmindre de er en del af et større brand/franchise, jeg fatter ikke hvor mange eksempler udviklerne og udgiverne skal have før de indser det.
0
1ups givet

#2 - Morztan

Level: 1 (Goomba)

13-08-2009 20:16

For¨åbentligt mange flere. Jeg gafler dem nemlig op hver gang der kommer en ny.
0
1ups givet

#3 - You don't know me!

Level: 1 (Goomba)

13-08-2009 20:18

Tror at du har ret Ignorancia, men i det mindste forsøger de. Jeg er glad for Segas spil og har købt alle 3 hardcore titler de har spyttet frem dette år, men mest for støttens skyld. Ved at en kopi af spillene ikke er meget, men så længe man gør sit.
0
1ups givet

#4 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

13-08-2009 20:25

Ignorancia , vist du læste, kunne du se af der står de gøre det fordi det ikke koster så meget af lave de wii spil, så de behøves ikke sælge en million for af give overskud.
de 2 spil må åbenbart have givet overskud eller er ret tæt på det for af sega vælger af forsætte med af lave/udegive sådan spil.
0
1ups givet

#5 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

13-08-2009 20:49

Jeg tvivler ærlig talt på at et spil som The Conduit (HVS har udviklet en helt ny engine, massiv markedsføring i USA etc.) har indtjent sig selv, det samme gælder Madworld. Desuden er det irrellevant, da mit udsagn ikke omhandler indtjening, men salg (selvom de to dog som regel har en sammenhæng).
0
1ups givet

#6 - Kristian Mols

Level: ()

13-08-2009 22:45

Nu fik Madworld jo også noget lunkne anmeldelser (hvilket IMO var fuldt fortjent), det var bare et dårligt spil, det kan Hard-Core stil og grafik altså ikke redde!
0
1ups givet

#7 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

13-08-2009 23:09

Jeg ved ikke hvor du får dine informationer fra, men 83% i gennemsnit på Gamerankings og 81% på Metacritics er bestemt ikke en dårlig score.
0
1ups givet

#8 - Kristian Mols

Level: ()

14-08-2009 15:55

Nu går jeg ikke så meget op i tal men mere det der faktisk står, og de anmeldelser jeg har læst har altså ikke just rost spillet til skyerne, fx: gamereactor?? Mit tidligere indlæg skulle også mest forstås som at jeg selv syntes det var et dårligt spil! Syntes også at der er en slem tendens hos anmelderne til at når der endelig kommer et "core" spil til Wii'en er det næsten automatisk godt nok til et 7 tal i anmeldelsen, simpelthen fordi det er en mangelvare.
0
1ups givet

#9 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

14-08-2009 18:05

Tjaeh, personligt vil jeg aldrig referere til en GR anmeldelse, da der findes væsentlig mere troværdige medier (1UP, Giant Bomb og EuroGamer, for at nævne lidt få).

At du siger spillet har fået lunkne anmeldelser er jo direkte forkert, enkelte medier har måske anmeldt det skidt, men langt de fleste har modtaget det positivt, det er derfor noget vrøvl at slå MC og GR fra som "bare tal", det er trods alt sjældent man ser en anmeldelse som viger meget fra den endelige score.

At et spil automatisk modtager god 7'taller fordi det tiltaler Wii publikums-coren er jeg også uenig i, hvis du oplever dette som værende tilfældet, er det et spørgsmål om at finde et andet sted og læse anmeldelser. Se bare på The Conduit, spillet skulle eftersigende have den flotteste grafik på Wii'en, tiltale core spillerne, og er samtidig af div. Nintenfans blevet hypet som maskinens frelser, det forhindrede ikke spillet i at blive slagtet anmeldelelsesmæssigt.
0
1ups givet

#10 - Jonas

Level: 15 (Geega)

14-08-2009 18:10

Slagtet? Conduit har da for det meste fået over middel Smiley
0
1ups givet

#11 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

14-08-2009 18:37

69 og 72,5 på hhv. MC og GR må betragtes som slagtet, specielt fordi dele af den amerikanske presse ikke helt har fatter at 10-skalaen går fra 1-10 og ikke 7-10. Udvalgte tal:

Edge: 4/10
Eurogamer: 5/10
Giant Bomb: 4/10
Gamespot: 6.5/10
1UP: C+

Det er klart der også er sider der her givet spillet gode karakterer (IGN 8.6 f.eks.), men en række af disse sider har, i mine øjne, den fejl at de bedømmer spillene på den platform de er udgivet på, og ikke cross-platform.

0
1ups givet

#12 - Kristian Mols

Level: ()

15-08-2009 08:36

Det er klart der også er sider der her givet spillet gode karakterer (IGN 8.6 f.eks.), men en række af disse sider har, i mine øjne, den fejl at de bedømmer spillene på den platform de er udgivet på, og ikke cross-platform.



Det der kunne jeg ikke være mere enig i, men syntes ikke du kan sige at nogle anmeldelsessteder er bedre end andre bare sådan uden videre, der er nu engang sjældent at folk der har haft en dårlig oplevelse med et spil går ind og brokker sig, de glemmer som regel bare spillet, derimod ses det ofte at folk som syntes godt om spillet, zombieagtigt går ind og giver det et 10-tal, med eneste argument: "It's so good" det kan virkelig irritere mig at folk ikke er mere kritiske.
9 og 10 må jo betragtes som de bedste spil nogensinde, sande klassikere, der har jeg lidt svært ved at placere Madworld og Conduit, bare fordi de blev hypet til ihvertfald et 8-tal IMO.

0
1ups givet