N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Shaun White Snowboarding Julekalender: 10. december

Skrevet af Lukas Skywalker - 10-12-2009 06:50

Så er det tid til den tiende dag i Shaun White Snowboarding Julekalender! Vi varierer meget mellem de "kreative" og de "linære" konkurrencer, og nu er det tid til en mere kreativ af slagsen!

Dagens konkurrence:

I dag skal du skrive dit yndlings juleminde, og det skal selvfølgelig være gaming-relateret. Fik du det Super Mario 64 du havde ventet så længe på? Fik din bror og dig epiliptiske anfald af at spille alt for meget Super Mario Bros. 3?

Skriv dit favorit- og mest nostalgiske juleminde i en kommentar herunder!

Du har indtil i aften kl. 23:59!

Vinderen bliver vurderet af crewet, og offentliggøres på søndag.

Dagens præmie:

Vi ved snart ikke hvad vi skal stille op med alle de t-shirts. Derfor giver vi dem selvfølgelig væk!


Dagens præmie er en svedig Rabbids Go Home-t-shirt i størrelse medium


Glædelig 10. december!

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - 'Noes

Level: 1 (Goomba)

10-12-2009 07:19

Sidste år til jul, jeg fik The Simpsons Game, så den 25 Dec. startede jeg med at spille det som det første om morgenen, senere skulle vi så op til familie julefrokost, der tog jeg min PS2 med for at spille... hvorefter jeg gennemførte spillet hen på aften, min familie blev derefter rimelig pissed over jeg ikke havde været sammen med dem, jeg havde nemlig siddet 8 timer foran skærmen og gennemført spillet XD Thats the christmas spirit!!


EDIT: håber ikke det skulle være Nintendo relateret for der har jeg ikke et minde (endnu), fik nemlig min Wii i januar, så har ikke de støre minder....
0
1ups givet

#2 - MetteT

Level: 5 (Cheep)

10-12-2009 08:55

Sidste år der fik jeg Mario Kart til min Nintendo wii i julegave.
Og der gik juleferien selvfølgelig med at spille det. Men det bedste var, at mine søskende, som ellers ikke har helt vildt meget tid til mig længere, gad at spille det, og synes at det var rigtig sjovt.
Og så bankede jeg enda min storbror.
Nu er min storbror flyttet, helt til Grønland faktisk, så det var også vores sidste jul sidste år, hvor han var med sammen med os, hulk.
Så den jul vil jeg altid huske.
Det var en jul, hvor der blev grinet, hygget, og spillet Mario kart til den store guld medalje.
0
1ups givet

#3 - Geisler

Level: ()

10-12-2009 10:13

For nogle år siden fik jeg Fire Emblem: Path Of Radiance i julegave, og traditionen tro skulle der jo tages hul på nye spil selveste juleaften, og mand blev det spil spillet meget i de efterfølgende juledage! Der var ikke en dag, jeg røg i seng før kl. 3, fordi jeg lige skulle have en tur til. Den jul fik jeg dog også en cd, Remember The 90's (den første af de to), som kørte igen og igen på anlægget mens jeg sad og spillede. De to ting blev af min søvnberøvede hjerne kædet så meget sammen, at hver eneste gang, jeg hører en sang fra det album, og der er alligevel 40 på, tænker jeg tilbage på de gode, lange nætter, der stod i gamingens tegn Smiley
0
1ups givet

#4 - Rotjen

Level: 1 (Goomba)

10-12-2009 12:00

Julen 2006. Sad og spillede Metroid Prime 1 hele den 24 december. Min bror kom og så på. Bro fist. Det var første gang jeg rent faktisk kom videre i det, efter at have haft det liggende i lang tid. Vi sad med store øjne over plasma strålens tilsyneladende uovervindelige kraft, da vi fik den. Genneførte spillet kl 16. Gæsterne ankom. Julehygge, god mad, fik nogle nice gaver, men gav skam igen.
God jul! Smiley
0
1ups givet

#5 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

10-12-2009 19:03

Det må nok være min wii da jeg fik den i julen 2007. Jeg sad med falske forventninger om at få en, eftersom de var så dyre. Mine forældre havde aldrig nogensinde givet mig sådan en gave. Jeg husker tydeligt, at jeg reagerede mindst ligså godt som nintendo64-drengen fra Youtube. Jeg holdte fast i den, og gik rundt og viste alle den, stolt som jeg var. Næste dag (d. 25 dec. 2007), sad jeg bare og spillede wii hele dagen. Jeg lavede nærmest ikke andet. Wii sport, var super godt, og opnåede pro på ingen tid. Smiley

Tror sku ikke der er nogen der har været ligså glad som jeg var, da jeg fik min wii. Smiley
0
1ups givet

#6 - Nulpigen

Level: 1 (Goomba)

10-12-2009 21:41

Det bedste jeg har fået i julegave som pige,er en racerbane da jeg var 10 år. Problemet var bare at mine onkler var helt vilde med den,og ikke kunne holde nalderne væk. Idag kan jeg godt forstå dem. Jeg er 43 år,og mine onkler havde dengang aldrig haft mulighed for at lege med den slags legetøj Smiley
0
1ups givet

#7 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

10-12-2009 23:56

Uhh, da jeg fik Splinter Cell: Double Agent julen 2006 blev jeg utrolig glad! Spiller co-op med en ven hele jule-aften (Vi holde jul hos nogle), og vi kom først i seng klokken lort. Det var tider, det var tider!
0
1ups givet