N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Shin'en snakker om Wii U's styrke og fremtiden

Skrevet af Bo130 - 28-06-2012 09:05

På trods af at Wii i den nuværende generation af spilkonsoller har solgt absolut mest trods sin uddaterede grafikmuligheder, så kører diskussionen stadig på højtryk om hvordan Nintendo taber alt på jordet med Wii U hvis ikke grafikken kan matche den fra den næste PlayStation og Xbox.

I denne omgang er det Shin'en der kommer frem med nogle udtalelser. Shin'en er kendt for at være måske det firma af alle, der bedst kan få udnyttet en konsol. Nævneværdige spil i deres bagkatalog er blandt andet Nanostray til Nintendo DS, samt WiiWare-spillene FAST og Jett Rocket, som alle ligner noget af det pæneste set på den respektive platform. Da de blev spurgt omkring Wii U's styrke havde de følgende at sige i et interview med Official Nintendo Magazine.

Linzner: "The Wii U hardware has a great architecture and, most importantly, it is easy for developers to utilise its power. For instance, we have a very action-heavy game with literally thousands of animated objects, but had no problems rendering the complete gameworld, twice, for the Wii U controller display in two-player mode."


Ydermere delte de deres interesse i at Nintendo genudgiver nogle populære Wii-titler på Wii U, nu i HD.

Linzner: "You could easily take many original Wii titles from Retro Studios or Nintendo and release them again in HD and they would look and play better than many current titles. I believe that the most important resource in game development is the developers, rather than the actual hardware"


Dette ville i så fald være lidt i stil med den optimerede kontrol som Pikmin, Donkey Kong Jungle Beat, Pikmin 2 og Mario Power Tennis har fået på Wii. Ville dette være i jeres interesse? Hvilke spil ville I købe igen, hvis de kom i HD på Wii U?

I et lignende interview, denne gang hos blandet FanBolt Gaming Digital Magazine kom der yderligere detaljer frem om deres nuværende spilsituation.

De prøver at få deres næste spil klar til udgivelsesvinduet for Wii U. Spillet vil blive udgivet på Nintendo's download service og være en arkadepræget actiontitel sat i fremtidige omgivelser baseret på en af deres tidligere spilserier. Mere information følger i slutningen af sommeren.

Desuden er de i gang med spillet Jett Rocket Super Surf til Nintendo 3DS' eShop. Dette er selvfølgelig baseret på deres WiiWare-titel Jett Rocket, men vil være både sværere og indeholde mere action i denne omgang. Spillet forventes at udkomme omkring årsskiftet.

Shin'en forsikrer om at disse er de eneste to spil de har under udvikling lige nu, samt at de lige nu ikke har planer om at begynde på en ny serie. De fortæller dog samtidig at det er meget nemmere for udviklerne at lave onlinespil på Wii U end det var på Wii.

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

28-06-2012 21:22

Det lyder jo godt :€
0
1ups givet

#2 - Magei00

Level: 5 (Cheep)

29-06-2012 02:15

hvis de genudgiver pikmin 1 og 2 igen til Wii U tror jeg at jeg vil springe over, har dem jo allerede til wii, så vil jeg ikke betale fuld pris for det samme spil med lidt forbedringer Smiley
0
1ups givet

#3 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

29-06-2012 17:43

Hva du har da allerede købt en ny udgave Smiley
0
1ups givet

#4 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

30-06-2012 14:33

Jeg har kraftigt overvejet FAST, da jeg savner et nyt F-Zero. Måske skulle man købe det, men lægger han ikke op til, at de vil genudgive det i HD til Wii U?

Det med at genudgive spillene IGEN virker forudsigeligt, men også lidt plat, når de allerede blev genudgivet med Wii-controls. Så synes jeg de skal fokusere på andre Wii-titler som The Wind Waker, Eternal Darkness, Luigi's Mansion, Sunshine og andre som ikke udkom med New Play Control.
Specielt TWW tror jeg ville fungere med Wii-remote (ved ikke om de vil indføre uPad-kontrol) og det ser mindst lige så godt ud i HD som Twilight Princess.
0
1ups givet

#5 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

30-06-2012 16:04

Hm, jeg synes ikke han lægger op til at det skal genudgives, nej. Tror mere han snakker om Nintendo's titler - i hvert fald tror jeg mere han snakker om spil der ikke er digital-titler.

Jeg tror nu heller ikke at det er Pikmin og de andre NPC-spil, der skulle blive udgivet igen. Men visse andre ville jeg godt kunne finde på at købe igen, især hvis de nu også fik online!

Fast kan man (kunne man) prøve en demo af på Wii Shop Channel, den kan du jo hente. Det gjorde mig lidt mindre hooked på spillet må jeg indrømme.. Smiley
0
1ups givet

#6 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

01-07-2012 21:12

de anbefaler kun at de genudgiver. Nintendo mener ikke det er nødvendigt Smiley
0
1ups givet