N-cast #160: Kan nyt Fire...

N-cast #161: Hænger E3 i...

Dredge udgives til Switch...

Clive 'N' Wrench udgives ...

Theatrhythm Final Bar Lin...

N-club Streams: Uge 5

Se et officielt klip fra ...

GoldenEye 007 kommer til ...

Ny Splatfest i Splatoon 3...

Figment 2: Creed Valley u...

Spil på vej til Switch

Kabel til HDD Wii

Legend of Zelda: Tears of...

Nintendo Direct

Mario Kart Tour

LEGO The Legend Of Zelda

Fire Emblem Engage

Bayonetta 3

Defekt controller

Pokémon Unite

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Skylanders: SuperChargers annonceret til 3DS, Wii og Wii U – udgives d. 25. september

Skrevet af KJ85 - 03-06-2015 13:29

I de seneste par uger er rygterne omkring det næste Skylanders-spil taget til i styrke, og inden den officielle annoncering kommer senere i dag, så kender vi allerede titel og omdrejningspunkt. Spillet kommer til at hedde Skylanders: SuperChargers, og det særlige vil være introduktionen af transportmidler i form af biler, både og fly.

Fra en produktbeskrivelse, der fejlagtigt røg op lidt for tidligt hos Amazon for nogle dage siden har vi følgende beskrivelse af spillet:

Skylands is in peril! Kaos has unleashed his most evil weapon yet – the Doomstation of Ultimate Doomstruction. With all of Skylands on the verge of collapse, a special team called the SuperChargers has been assembled to pilot an unstoppable fleet of incredible vehicles. Now you and the SuperChargers must embark on epic adventures over land, under sea, and through the sky to stop Kaos and save Skylands!


Ifølge beskrivelsen skulle startpakken til spillet indeholde en ny portal, to nye Skylanders og et transportmiddel såvel som samleplakaten, der altid følger med.Et af de første læk om spillets titel stammer sjovt nok fra danske Fætter BR, der i systemet har listet spillet til både Wii U, 3DS og Wii, men om det holder ser vi nok senere på dagen, hvor denne nyhed opdateres med trailer.

Opdatering: Spillet er nu officielt annonceret til udgivelse d. 25. september, og herunder ses traileren.Den officielle pressemeddelelse oplyser desuden, at der vil komme 20 SuperChargers-figurer såvel som 20 transportmidler. Alle fartøjer kan laves om med seje modifikationer og opgraderede våben, og for den ultimative oplevelse kan SuperCharger-figurer kombineres med deres signatur-fartøj for at op de bedste egenskaber for karakter såvel som transportmiddel.

Alle figurer fra tidligere spil kan benyttes sammen med køretøjerne, men de kan altså ikke åbne op for disse vildere egenskaber, som meget vel kan være nødvendige for at åbne alle områder i spillet. Det finder vi nok ud af senere, men herunder kan I se indholdet af startpakken.Ser du frem til endnu en Skylanders-udgivelse, og hvad synes du om introduktionen af transportmidler?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

03-06-2015 13:52

Jeg glæder mig til at se, hvad de har at byde på. Jeg er ikke interesseret i at købe figurerne, og hvis transportmidlerne lukkes bag 100 kroners figurer (hvilken man kunne forestille sig), ja så bliver det nok ikke noget for mig.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-06-2015 14:12

Så kom traileren op, og nyheden er dermed opdateret..
0
1ups givet

#3 - MinniDK

Level: 4 (Stalkid)

03-06-2015 15:28

hmm... jeg kan godt lide skylanders. Men det ser meget anderledes ud.
1
1ups givet

#4 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

04-06-2015 12:52

Jeg er lidt skeptisk - det ligner faktisk ikke skylanders mere :/
0
1ups givet

#5 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

04-06-2015 18:11

Det ligner at trap team tog deres sidste kreativitet for det der ligner ikke længere det rigtige skylanders
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-06-2015 21:20

Nu skal man nok ikke ligge så forfærdeligt meget i annonceringstraileren, men det de har vist til udvalgt presse er nok bedre at se på. Eksempelvis denne her:


0
1ups givet

#7 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

04-06-2015 21:43

Som sagt gik det meste kreativitet ved trap team desuden har de fleste der har trap team nok også købt kaos trap så hvordan undslipper han denne gang
0
1ups givet

#8 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

07-06-2015 17:52

Rygterne går i øjeblikket højt på bl.a instagram om hvorvidt det nye skylanders spil vil få amiibo support. Jeg har mine tvivl, da det i så fald vil udelukke alle andre platforme end nintendo's egne. Her er det citat som har fået fans til at spekulere om det:

"In the latest episode of The Giant Beastcast, an offshoot of the Giant Bombcast, Giant Bomb co-founder Jeff Gerstman rehashed a conversation that he had with the Skylanders SuperChargers development team. When Jeff asked about the possibility of amiibo support in this latest installment, a developer said that the team will be focusing on Skylanders only at the moment but immediately followed the statement by saying, “We’ll have a big surprise at E3.”
0
1ups givet