N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sonys Mick Hocking snakker om brillefri 3D

Skrevet af Lukas Skywalker - 26-07-2011 02:53

Nogle vil måske huske Nintendos konference ved E3 2010, hvor Reggie på scenen sagde direkte, at vi nok alle kunne nikke genkendende til, hvor dumt det så ud at have 3D-briller på. Lidt forsinket svarer Sonys Mick Hocking nu igen.

Dette "angreb" kommer fra Mick Hocking i et nyligt interview med Eurogamer. Her snakkede han lidt om fordelene og ulemperne ved brillefri 3D. Nintendo 3DS er netop kendt for brillefri 3D, og her var hvad Mick Hocking sagde vedrørende dette, dog uden at nævne Nintendo 3DS direkte:

"We've also seen with mobile devices, if it's a mobile device you move relative to your head and it's got a 3D screen, that will break the 3D effect. It won't work very well. There's lots and lots of work going on on auto-stereoscopic screens because people wearing glasses is something extra for them to do to enjoy the content. We've been saying over the last 12 months, if the content is good enough and compelling enough, the only way at the moment to enjoy full high definition 3D is on TVs with the glasses."

- Mick Hocking, Sony


Mick Hocking er dermed tilsyneladende overbevist om, at 3D med briller, i form af f.eks. 3D-spil på en stor skærm (tv), er klart bedre end den brillefrie 3D.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

26-07-2011 03:16

Hvornår stopper dette 3D-halløj?
0
1ups givet

#2 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

26-07-2011 07:27

Tænkte det samme.
0
1ups givet

#3 - yasw

Level: 1 (Goomba)

26-07-2011 08:41

Sørgeligt. Det handler jo på ingen måde om det er 3D med den ene eller anden teknologi, men stadig hvad indholdet egentlig har at byde på. Man ser det i samme i USA hvor 3D biografsalget falder, og straks tror Hollywood at de bare skal have endnu flere og større 3D film, fremfor at overveje om det måske ikke snarere har noget at gøre med at 3D effekter blot kommer til at dække over middelmådige film.
0
1ups givet

#4 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

26-07-2011 22:59

Jeg skal ikke kunne sige om folk er interesseret i 3D eller ej.

Men jeg må give ham Sony fyren ret i, at det ikke er alt brillefri 3D, der ser ud til at virke særlig godt.
Jeg fik lige prøvet 3DS'en for første gang, her forleden, ganske vidst kun menu-systemet og det præinstallerede software. Men jeg må sige, at jeg blev en smule skuffet.
Det meste af tiden så jeg dobbelt eller også var billedet bare virkelig sløret. Efter femten minutter begyndte jeg så småt at finde en stabil vinkel, hvor jeg kunne se lidt 3D i billedet. Ikke så meget, at det føltes som om man nærmest kunne mærke skærmen puste én i ansigtet, men en smule dybde var der da over det. Dog opdagede jeg hurtigt, at resultatet stadig så langt bedre ud uden 3D-effekten.

Det kan godt være at 3D-effekten bliver bedre, når man går i gang med selve spillene, og sikkert bliver det også lettere for øjnene, når først man lige har fundet sig til rette med effekten.
Men hvis Nintendo's mål er at få folk til at sige "Wow!", så snart de ser maskinen, så failer 3DS'en ret hårdt, i hvert fald i mit tilfælde.

Skærmen var dog enormt lys og klar, sammenlignet med den gamle DS Phat. Hvilket desværre var den eneste klare forbedring, som jeg umiddelbart kunne se ved maskinen.
0
1ups givet

#5 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

26-07-2011 23:32

3DS'ens 3D er fedt. De nye telefoners er dårligt. Enkelt. Smiley Det var ikke til at holde ud at se på den 3D-telefon i den lokale 3-butik. Puha.
0
1ups givet

#6 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

27-07-2011 00:53

@Togbis - Alle ser 3D forskelligt, og nogen kan slet ikke se det. Min oplevelse af 3DS'ens 3D har, modsat din, været meget overbevisende. Jeg har nemt ved at finde den rigtige vinkel og har ikke haft nogle kvaler ellers. Ocarina of Time ser i øvrigt fantastisk ud med 3D på. Det pepper lige den lidt kedelige tur mellem A og B over Hyrule Field op. Synes dog det kan være temmelig distraherende i boss-kampe, så der slår jeg det oftest fra.
0
1ups givet

#7 - Jaksen

Level: 10 (Bomchu)

27-07-2011 07:39

3DS'ens 3D holder. Sådan er det bare. Men ja, man skal prøve den lidt længere tid for at finde effekten.

Af samme årsag undrer jeg mig pænt meget over de 3DS standere hvor maskinen er fastlåst i en bestemt højde. Det kan kun give nogle dårlige oplevelser for folk.
0
1ups givet