Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spore-spil til Nintendos konsoller

Skrevet af Malte Schmidt - 12-05-2009 19:16

Electronic Arts og Maxis har i dag annonceret to nye Spore-spil, Spore Hero og Spore Hero Arena til henholdsvis Wii og Nintendo DS.

I Spore Hero skal man beskytte sin hjemplanet mod onde alien kræfter og total ødelæggelse. Spillet vil indeholde en optimeret version af Spore Creature Creator, som lader dig designe dine helt egne væsner. - Der er 250 forskellige kropsdele at vælge i mellem, så ikke to rumvæsner bliver ens. Spore Hero bliver udgivet eksklusivt til Wii senere i år.

Det nye spil til Nintendo DS, Spore Hero Arena, går ud på at lave sit helt eget væsen, og derefter rejse fra planet til planet, hvor du skal kæmpe imod et hav af forskellige rumvæsner. Ved at gøre dette kan du få nye evner, dele og andre opgraderinger, som vil hjælpe dig i din færd for at redde galaksen fra undergang. Det vil desuden være muligt at spille op til fire personer sammen lokalt eller online via WiFi.

Udviklerne hos Maxis mener bestemt, at Nintendos konsoller er de rette til disse to nye Spore-titler.

Følgende er frit oversat, det originale citat kan findes her.

Da Maxis overvejede at bringe Spore over til konsollerne, sprang Nintendos maskiner ud som et perfekt match. Hvad end det er på DS'en eller Wii'en, så er det store publikum hos Nintendo helt ideelt for Spore Hero og Spore Hero Arena.

Nintendo fans vil elske humoren, muligheden for at skabe sin egen helt, det sjove gameplay og historierne, som vi laver i de to spil.

- Lucy Bradshaw, Maxis


Den første trailer for de to kommende Spore-titler kan ses herunder. Der kan desuden ses screenshots fra Spore Hero under nyheden.



Både Spore Hero og Spore Hero Arena vil blive udgivet senere i 2009.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

12-05-2009 23:12

mulitiplayer, ja i det minste har de forstået det. men jeg nægter af støtte denne serie før EA/Maxis kommer ud og undskylder og indrømmer af de ikke lavet det spil de påstod de lavet.
0
1ups givet

#2 - Stefan N. Andersen

Level: 1 (Goomba)

13-05-2009 15:42

Hvad påstod de da de ville lave?
0
1ups givet

#3 - Stefan N. Andersen

Level: 1 (Goomba)

13-05-2009 15:46

Fra Maxis' hjemmeside. Smiley

Spore-serien udvikler sig videre på Nintendo-platformene

Spore Hero og Spore Hero Arena fordyber spillerne i helt nye verdener af action og eventyr

Spore™-serien fortsætter sin udvikling med Maxis™-studiets (en del af Electronic Arts) annoncering i dag af flere detaljer om Spore Hero og Spore Hero Arena – to spil bygget fra bunden eksklusivt til Wii™- og Nintendo DS™-platformene. Spore Hero og Spore Hero Arena bygger videre på seriens fundament af kreativitet, udforskning og eventyr og vil fordybe Nintendo-fans i en række helt nye oplevelser, når spillene udkommer til efteråret.

Spore Hero byder på den uovertrufne Spore-frihed i et lettilgængeligt, historiedrevet action/adventure skabt eksklusivt til Wii. Spore Hero, der foregår i en alsidig og levende 3D-verden, giver spillerne mulighed for at skabe deres egen helt, før de begiver sig ud på en episk rejse for at frelse deres nye hjem fra ødelæggelse, da mørke kræfter truer planetens eksistens. Ved at udnytte Wii’ens unikke styring maksimalt sender Spore Hero spillerne ud i vilde slag, sjove missioner, udfordrende gåder og meget mere. Undervejs i spillet vil man kunne samle mere end 250 dele med unikke færdigheder og opleve de unikke muligheder for at sætte sit eget præg på spillets udvikling med den revolutionerende Spore Creature Creator, der er blevet forbedret til Wii’en.

Spore Hero Arena, der bygger videre på det succesfulde Spore Creatures til Nintendo DS,fyrer Nintendo DS-spillerne afsted ud i en 3D-galakse fyldt med underholdende og intense arena-baserede kampe. Spillerne skaber et unikt gladiator-heltevæsen og styrer det fra planet til planet, mens de kæmper mod farlige, fjendtligsindede skabninger, gennemfører specialmissioner og samler nye dele og opgraderinger, så de kan styrke deres krigere undervejs i spillet. Under deres jagt på nye slag opsøger og udfordrer de lokale mestre og får adgang til særlige færdigheder, som styrker deres helt. Ved at kombinere færdigheder, kropsdele og opgraderinger kan spillerne opbygge deres helt egen kampstil i håbet om at stoppe de onde styrker og redde galaksen. Spore Hero Arena vil også byde på masser af multiplayer-muligheder, hvor spillerne kan kæmpe med op til tre af deres venner lokalt eller med en ven via Wi-Fi.

Spore Hero og Spore Hero Arena udkommer i efteråret, 2009.
0
1ups givet

#4 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

13-05-2009 17:58

de påstod de lavet det næste skidt indefor pc spil, hvad vi fik var et spil der ikke hade noget nyt af byde på i grunden.
hvad du laver fra celle til rumtid er stort set ligemeget.
det enste overraskerne de lavet var af lave et god spil der samtidet blev en af de størreste skuffelser i nyer tid indefor pc spil.

Så køb spore vist du synes det er ok af blive lovet kage men du få en chocoladekiks istedet.
0
1ups givet

#5 - Stefan N. Andersen

Level: 1 (Goomba)

13-05-2009 18:56

Hm - okay. Lyder skuffende. Godt jeg aldrig købte det! Var ellers tæt på! Smiley
0
1ups givet

#6 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

13-05-2009 19:29

det er et ok spil, det er bare ikke det de sage det var, alså chocoladekiks er ok, men det er skufferne når man forvente kage
0
1ups givet

#7 - 'Noes

Level: 1 (Goomba)

13-05-2009 22:48

Chokoladekiks smager nu også fint Smiley
0
1ups givet