N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

The Legend of Zelda til Wii U er udskudt på ubestemt tid

Skrevet af O-train - 27-03-2015 23:40

Eiji Aonuma og Nintendo har besluttet at udskyde The Legend of Zelda til Wii U på ubestemt tid.

Dette oplyses i et helt nyt klip på YouTube (samt Facebook m.fl.), hvor Aonuma, producer bag serien, forklarer, at beslutningen om at droppe 2015 som vindue for spillets udgivelse skyldtes, at man under udviklingen har opdaget et potentiale, som holdet dog ikke tror kan bringes til livs, hvis de skal holde sig til den forhenværende plan.

Baseret på fortidens tendenser, er der mange som har spekuleret over, om vi ville opleve dette, så det kommer ikke som et kæmpe chok, og man kan naturligvis vælge at se positivt på det; ifølge Eiji Aonuma, så vil dette give Nintendo mulighed for at levere det ultimate Zelda spil til dato - en ting vi alle håber- og ser frem til.

Videon kan ses her:Men der er mere. Via Twitter kan vi desuden lære, at vi ikke får spillet at se til årets E3:
Hvad siger i til nyheden? Er i skuffet, lettet, måske forvirret, og tror i der ligger mere bag denne beslutning, eller var et løfte om 2015 bare for optimistisk?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

27-03-2015 23:55

Egentlig er jeg ikke spor overrasket. Med den tendens der har været med tidligere Zelda-titler kan det ikke undre. Jeg er dog ærgerlig over at det endnu engang sker, jeg havde sådan glædet mig til Zelda U, men på den anden side, hvis det bliver bedre af det, så skal de da bare tage sig den tid de har brug for.

Jeg er dog ret irriteret over, at de ikke vil vise noget til E3. Jeg er klar over at de anser deres facebook, miiverse og twitter beskeder for at være nok lige nu og her, men det kunne være rart med lidt mere info om spillet snart. Der er naturligvis ikke så meget at gøre andet end at vente Smiley
0
1ups givet

#2 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

28-03-2015 00:21

Det her åbner op for nye spørgsmål:

- Har det her noget at gøre med NX? Jeg ved godt, at vi ikke ved meget endnu, men vi får jo eftersigende mere at vide i 2016.

- Vil de lave en "Twilight Princess" og udgive spillet som en svanesang for Wii U og en stærk debut for deres næste konsol?

- Hvad skal nu blive den helt store titel i 2015? Xenoblade Chronicles X? Så meget som jeg ser frem til det - mere end Zelda - så tror jeg ikke den serie har en chance for at markere sig på samme vis som Zelda. Samtidig kan man spekulere om Nintendo overhovedet er interesseret i det længere; hverken Mario Kart eller Smash vendte Wii U'ens situation, så hvorfor skulle Zelda.

- Hvorfor holde sig fra E3 2015? Det forstår jeg virkelig ikke... Noget kunne tyde på at den titel er igang med at blive vendt og drejet 180 grader.
0
1ups givet

#3 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

28-03-2015 00:37

Hmmm... måske. Jeg tror nu ikke de vil lade Wii U'en stå uden sit helt eget originale Zelda-spil. De har jo også hele tiden sagt at det er det er til wii u, men vi ved selvfølgelig ikke noget om NX. Der er vel ikke nogen, der siger, at det er en helt ny konsol. Det vel ligeså godt være en hardware update til wii u'en a la N64 DD.

Mon ikke Xenoblade Chronicles X så bliver den helt store 2015 titel for Wii U. Som du siger, nej det slår nok ikke så godt igennem som Zelda. Medmindre det store 2015 spil selvfølgelig bliver Twilight Princess.

Det giver måske ikke så meget mening at remake Twilight Princess, da det jo allerede er portet til wii, men jeg ville da ikke have noget imod at kunne spille det med HD grafik på min Wii U. Måske har de i sinde at announce et TP HD remake i stedet for Zelda U til E3. Smiley
0
1ups givet

#4 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

28-03-2015 01:02

Hmmm... måske. Jeg tror nu ikke de vil lade Wii U'en stå uden sit helt eget originale Zelda-spil. De har jo også hele tiden sagt at det er det er til wii u, men vi ved selvfølgelig ikke noget om NX. Der er vel ikke nogen, der siger, at det er en helt ny konsol. Det vel ligeså godt være en hardware update til wii u'en a la N64 DD.Ej jeg tror godt vi kan udelukke add-ons. Det gik vidst ud af mode i 90'erne, og jeg tror ikke Nintendo ville være så dumme at skabe noget som var afhængigt af en konsol ingen gider købe.

Jeg tror du misforstår det med Twilight Princess. Det jeg mente var, at Twilight Princess kom både til GameCube og Wii, og det derfor kunne være, at det kom til Wii U og NX. Således ville de have en stærk release-titel til det hardware som skal bringe folk tilbage til Nintendo hardware, såvel som en solid titel til de Wii U ejere som ikke nødvendigvis ville se en pointe i at investere i nyt med det samme.

Det er naturligvis spekulation, men i betragtning af hvor lidt vi ved om NX, så er det skud i tågen i bedste forstand.

Jeg tror ikke, at de laver et remake eller remaster af Twilight Princess. Nogensinde.

1
1ups givet

#5 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

28-03-2015 01:14

O-train skrev:
- Hvorfor holde sig fra E3 2016? Det forstår jeg virkelig ikke... Noget kunne tyde på at den titel er igang med at blive vendt og drejet 180 grader.Hvor for du at holde sig væk fra E3 i 2016?
Og hvis du mener E3 2015 så er det jo ikke at Nintendo holder sig væk det her, men at de bare ikke vil fremvise noget Zelda til E3 i år..

0
1ups givet

#6 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

28-03-2015 01:25

Hehe, ja det var nu også bare lige en tanke der strejfede mig det med add-on. Jeg tror heller ikke de vil gå efter det.

Nåja, det misforstod jeg da vist godt og grundigt, det med Twilight Princess Smiley Jeg tror nu nok godt de kunne finde på at remake det på et tidspunkt, men jeg så nu hellere at de bare lagde de ud i eShoppen istedet, det har ikke rigtig brug for en remake i mine øjne Smiley

Men ja, en lignende overgang mellem Wii U og NX er da helt klart en mulighed, men så er NX nok ikke så langt væk, som de nyeste Wii U-ejere nok håber Smiley
0
1ups givet

#7 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

28-03-2015 02:01

@Thetof91

Mente selvfølgelig 2015 Smiley og ja jeg mente specifikt Zelda-titlen, det er trods alt nyhedens emne.

Scrapper skrev:
Men ja, en lignende overgang mellem Wii U og NX er da helt klart en mulighed, men så er NX nok ikke så langt væk, som de nyeste Wii U-ejere nok håberJeg tror personligt at NX rammer engang i 2017, og alligevel kan jeg ikke i min vildeste fantasi forestille mig, hvad Nintendo skulle gøre med Wii U'en så langt ud i fremtiden. Det er fint, hvis man kaster med stortitler som Metroid eller F-Zero osv., men vi må huske på, at Nintendo stort set ikke har noget third party support - i hvert fald ikke i form af store titler som rammer butikkerne. Den kan dårligt fylde året med egne titler, uden at vi oplever de der mellemrum af flere måneders ventetid.

Wii U er deres værst sælgende konsol (bemærk, det betyder ikke "værste konsol" ), så måske kunne de finde på at lancere en potentiel efterfølger - altså NX - i slutningen af 2016, hvor de kunne hive julesalg hjem, hvis de lancerer den med tryk på og rent faktisk markedsfører deres produkt! Det må siges at være deres største fejltagelse med Wii U i sin tid.

Det ville stadigvæk have givet Wii U - en salgsfiasko - 4 år på markedet. Det er ikke sindssygt meget, men her i Europa havde vi eksempelvis GameCube i lige under 5 år, før vi så Wii lande, og den GameCube anses for at være en fuser, selvom den med sikkerhed vil have et pænere salgstal end Wii U, når den maskine nu når sin ende.

0
1ups givet

#8 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

28-03-2015 08:11

Er super-skuffet, men ikke overrasket. På trods af Miyamoto-citatet om udskudte vs. dårlige spil, så var Zelda et af de allervigtigste kort for Wii U-konsollen. Løbt er måske allerde kørt, men jeg øjnedede et lille håb pga. 2015-udgivelsen ...
0
1ups givet

#9 - Occisor

Level: 14 (Inkling)

28-03-2015 08:17

Det er lidt ærgeligt at man ikke er spor overrasket.. Smiley
0
1ups givet

#10 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

28-03-2015 08:32

#7 Ja, jeg er enig, tror heller ikke at vi ser NX før 2017. Og forhåbentlig markedsfører de den når den engang kommer. Det var helt åndsvagt så mange mennesker, der troede at wii u'en var en ny kontroller til wii'en. Og ja, de har jo ikke rigtig noget at fylde ud med, andet end deres mindre populære titler og måske nye IP'er.

Men der har godt nok været nogle nyheder her på det sidste, der gør at jeg slet ikke ved længere, hvad jeg skal forvente af E3 fra Nintendos side. Men på den anden side, det gør man jo egentlig aldrig helt Smiley
0
1ups givet

#11 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

28-03-2015 08:36

Hm. Et er at udskyde launch, noget andet er helt at udelade at vise spillet frem i år. Det synes jeg måske er lidt voldsomt og unødvendigt. Mange, mig selv inklusive, ønsker brændende mere info om spillet, så synes lidt det er at pisse på folk. Håber blot de mener, at det ikke er spilbart til E3, men at de viser ny info.

Et eller andet sted var det vel også utopisk med en udgivelse her i 2015.
0
1ups givet

#12 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

28-03-2015 08:57

Sagde Miyamoto ikke på et tidspunkt, at Star Fox Wii U helt sikkert udkommer før Zelda? I så fald kan de jo i princippet også udskyde det spil nu ...
2
1ups givet

#13 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

28-03-2015 10:25

LinkTheWindWaker skrev:
Sagde Miyamoto ikke på et tidspunkt, at Star Fox Wii U helt sikkert udkommer før Zelda? I så fald kan de jo i princippet også udskyde det spil nu ...Det som jeg frygter mht. Star Fox, det er, at de tillader sig at lade denne titel tage Zeldas plads i 2015. Medmindre det nye Star Fox er stort og fyldt med indhold, så er det for sig fint nok, men de havde kun tænkt sig at bruge et års udvikling på det, så det tyder ikke på, at det skulle blive en kæmpe titel, men måske snarere noget lig det vi fik til N64 - et par timer langt med alternative ruter osv.

Med hensyn til Zelda...

At hive det væk fra E3 2015, hvad skal det betyde? Ville de så udgive det i første halvdel af 2016 før E3 det år? Det tror jeg ikke, det ville jo ikke give nogen mening. Prioriterer det anderledes? Måske, men det er underligt at holde deres største titel fra årets største spilkonference... Jeg ved ikke... Jeg ser ikke engang hvorfor Nintendo absolut skal holde sig til 2016, men hvis de udgiver det år, så bliver det nok første anden halvdel.

0
1ups givet

#14 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

28-03-2015 10:53

Altså af udtalelses fremgår det vel kun, at de ikke vil lade sig binde af, at spillet skal udgives i 2015, og de forventer ikke at kunne gøre det. Kan udviklingen ikke pludselig gå så godt for dem, at de ender med at kunne levere i år alligevel? Så vil det måske ikke give mening at holde sig fra E3 med mindre det handler om, at Aonuma ikke skal bruge sin tid på andet end at sørge for, at udviklingen skrider frem, og der ville E3 være et forstyrrende element. Man dukker jo ikke op uforberedt til sådan en event.

Vi skal også huske på, at E3 ikke er lige så vigtig for Nintendo som den er for de andre. Med Nintendo Directs kan de give os nyheder, når de synes vi har behov for dem, og de skal helt sikkert nok benytte lejlighederne til at komme med en update her og der. Jeg tror ikke vi skal være bange for informations-stop Smiley
2
1ups givet

#15 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

28-03-2015 11:42

Det har du sikkert ret i KJ. Det er selvfølgelig ikke kun negativt, at de vælger at droppe en Zelda præsentation til E3, for den tid de ellers havde skullet putte i E3 bliver da naturligvis brugt på spiludviklingen. Og nu du siger det. Nej, de har sådan set ikke sagt, at de dropper deres 2015 deadline totalt, men at de blot har svært ved at nå det og at det virker urealistisk.

Jeg tror nu stadig at nyheden betyder vi ikke skal forvente Zelda U i 2015, men de kan jo som du siger have overvurderet arbejdsmængden i nogle af de ting, de vil tilføje. Og ja, vi har jo altid Nintendo Direct. Måske dedikerer de ligefrem en til Zelda U.
0
1ups givet

#16 - AND

Level: 35 (Lakitu)

28-03-2015 12:33

LinkTheWindWaker skrev:
Sagde Miyamoto ikke på et tidspunkt, at Star Fox Wii U helt sikkert udkommer før Zelda? I så fald kan de jo i princippet også udskyde det spil nu ...Åh nej....! Smiley

Any ways - jeg er bare totaltmegamegetsuper skuffet. I år skulle være Zelda- og Star Fox-år, men som Kaj er inde på, så skal vi selvfølgelig passe på, at vi ikke maler microsoft på væggen.

Worst case scenario, though: Nintendo dropper Wii U tidligt, pga. dårligt salg og udsender Zeldasom launch title sammen med NX, ved juletid næste år. Det er nok heldigvis ret usandsynligt.

Det interessante ved meddelelsen, synes jeg er, at Nintendo har fundet et eller andet i udviklingen af spillet, som de gerne vil forfølge. Det er jo en trend, som kendetegner serien helt tilbage fra det originale Legend of Zelda fra '86 (-ish!). Her var den originale ide noget med tidsrejser mellem middelalder og futuristisk halløj, men under udviklingen faldt holdet over potentialet ved dungeons og lavede hele konceptet om, med henblik på at fokusere på disse. Måske er det en lige så god ide, Aonumas hold har fået denne gang?

Uanset hvad, så er det selvfølgelig irriterende at vi ikke får Zelda i år, men omvendt så ser det i hvert fald ud til, at Nintendo har fundet på noget bedre, end at lave en giga, tom overworld (ala great sea eller TPs field), som man så skal ride hovedløst rundt på, for at kunne finde spillets dungeons.

0
1ups givet

#17 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

28-03-2015 12:37

Man ser efterhånden flere og flere firmaer udgive ufærdige spil på den tid af året. Jeg kan personligt ikke have andet end respekt for Nintendo, når de bevidst beslutter sig at udskyde sådan et vigtigt spil. Meget kan man sige om dem, men de tager altid kvalitet frem for alt.
3
1ups givet

#18 - Grauling

Level: 23 (Skree)

28-03-2015 13:54

Enig med Zalman. Har tiltro til Nintendo, hvis de synes de skal bruge et par ekstra måneder på at sørge for vi for en så god Zelda oplevelse som overhovedet muligt, så skal de selvfølgelige gøre det.

Kunne dog være dejligt hvis de havde vist lidt mere frem til E3 af spillet, helt sikkert noget der ville kunne få gang i salget af nogle Wii U konsoller Smiley
0
1ups givet

#19 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

28-03-2015 17:34

Nu så Zelda U umiddelbart heller ikke ud til at ligne noget, der bare tilnærmelsesvis var tæt på at være færdigt. Den har folk forhåbentligt haft callet for længst.
0
1ups givet

#20 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

28-03-2015 18:44

Jeg valgte nu blot at tænke, at de områder vi så i gameplay-demoen fra hvad, december?, Ikke repræsenterede en reel del af spillet, og at de havde fjernet de mere interessante aspekter. Animationerne var dog lidt stive, men det var også det, der så mest ufærdigt ud i mine øjne, resten var bare carefully staged.

Jeg håber at de nye idéer rykker gameplayet godt fremad.
0
1ups givet

#21 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

28-03-2015 20:02

De lyder også som et af de mere ambitiøse Nintendo-spil i nyere tid, så det er ikke nogen stor overraskelse.
Så længe Nintendo stadigvæk leverer næsten fejlfri og super polished spil på udgivelsesdatoen, synes jeg ikke man kan klage over en udsættelse.
Det bliver spændende at se hvad de gør med det her spil. Jeg tvivler på at jeg skal have en Wii U, men jeg vil samtidig meget nødig gå glip af det her spil (ud fra hvad vi har hørt indtil videre).
0
1ups givet

#22 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

29-03-2015 12:54

Ikke nogen overraskelse, og samtidig gør det mig heller ikke noget. Jeg vil hellere have, at spillet bliver så godt som muligt. Jeg håber dog der løbende kommer updates af spillet, og gerne med gameplay.

Vil også gerne se noget til Star Fox snart Smiley Især hvis det skulle udkomme før Zelda.
0
1ups givet

#23 - Fox4Fun

Level: 18 (Twhomp)

30-03-2015 20:06

Hmm ingen Zelda Wii U i år. Jamen hvad skal jeg så spille på Wii U ? Nå jo så må jeg jo nøjes med STAR FOX. Og lad nu hver med at drop det i 2015 også Nintendo.
0
1ups givet

#24 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

31-03-2015 06:10

Called this!
Længere tid = bedre Zelda! . . . . ik?

1
1ups givet

#25 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

31-03-2015 09:58

Her kommer dagens kontroversielle...

Jeg tror i ramme alvor, at det her er tegn på, at Wii U'en dør engang i 2016.

Hvis de udgiver Zelda i 2016, så kan de lancerer en ny maskine i slutningen af samme år med Zelda som lanceringstitel (især hvis den næste konsol har "absorberet" Wii U'ens arkitektur, sådan som Iwata har sagt, at de har ville det - det skulle gøre en port nemmere, går jeg ud fra) - jeg ser dem senest lancere ny konsol i starten af 2017 men med et lille mellemrum fra Zeldas udgivelse til den nye konsol.

Jeg ved folk kan finde det vanvittigt, men prøv nu at tænk over det... End ikke Mario Kart eller Smash har gjort en betydelig forskel for Wii U'en. Mellem Zeldas udgivelse og den næste hjemmekonsol er alting ligegyldigt mht. salg; hverken et Metroid, Animal Crossing eller andet kunne bringe folk ombord på Wii U'en. Maskinen vil have været på markedet i 3 år til December, og der er intet som tyder på, at den kommer til at kravle over de 10 millioner solgte units før, og selv hvis det er tilfældet, så er det dybt pinligt...

Ville det virkelig være for tidligt at lancere en ny konsol i 2016? Måske, men hvad skal Nintendo gøre?

Kan i virkelig fortælle mig, at i ville føle jer svigtet, hvis Nintendo lancerede en ny konsol 3,5-4 år? Jo mere tid der går, desto mere vil Wii U blegne i forhold til konkurrencen, og det hjælper ikke på salgene. De kan tydeligvis ikke udgive et nyt Mario Kart eller Smash hvert år, men de er nød til at have de salgstal på regulær basis, hvis det skal gå godt.

Så kan det godt være, at Nintendo tjener på hver Wii U solgt som det er nu, men igen: hvad er det værd, hvis de slet ikke sælger nok.
1
1ups givet

#26 - AND

Level: 35 (Lakitu)

31-03-2015 13:25

Det er jo ikke fordi, at der ikke er blevet spekuleret i det før. Jeg har ingen forstand på økonomi og aktier og sådan noget, men to argumenter imod, at Nintendo skulle udgive en ny konsol allerede næste år, går som følger:

1. Nintendo risikerer at gøre sig gevaldigt uvenner med sin nuværende kerne-fanbase; dem af os, som har købt Wii U, og som måske også er 3DS-ejere. Jeg ville personligt føle mig lidt røvrendt, hvis jeg ikke fik mere for de penge, jeg har investerer i Wii U, end hvad der måtte udkomme i løbet af en tre-fire år. Vi har fået gode spil indtil videre, men ser er SÅ mange spil, som jeg fortsat forventer: Star Fox (tjek!), Metroid, Zelda, bare for at nævne de aller største.

2. Nintendo er alt for stolte til at give fortabt; hvis der er én ting, som synes at følge Nintendos ry for at lave geniale spil, så er det, at bestyrelsen - og ikke mindste Iwata - er både stolte og konservative. At 'opgive' Wii U før tid - de normerede fem år eller der omkring - ville være et stort symbolsk nederlag, og det tvivler jeg på at ledelsen vil acceptere.
0
1ups givet

#27 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

01-04-2015 18:25

1. Nintendo risikerer at gøre sig gevaldigt uvenner med sin nuværende kerne-fanbaseDen har jeg hørt så mange gange, at det er ved at blive en joke i sig selv; langt de fleste mennesker der har købt en Wii U post-forår 2013 bør vide, hvad de gik ind til. Situationen vendte aldrig, og det var altid en risiko at købe Wii U'en, hvis man havde forhåbninger om en bedre situation.

Så Nintendo bør appellere til deres 9 millioner Wii U ejere men ikke de 91 millioner andre som ikke tog springet fra Wii til Wii U? Come on... Det er hvad de gør nu, og det fører jo ingen vegne.

Jeg ved personligt ikke, hvad Nintendo kunne levere af en hjemmekonsol, som på magisk vis skulle hjælpe deres situation, men jeg tror i al ærlighed, at det ville være bedre end at ride Wii U'en ud i flere år. Et år eller to maksimum.

0
1ups givet

#28 - AND

Level: 35 (Lakitu)

01-04-2015 22:10

O-train skrev:
Den har jeg hørt så mange gange, at det er ved at blive en joke i sig selv


Så... Hvis du hører udsagn tilpas mange gange, så mister de deres gyldighed? Smiley Smiley

O-train skrev:
Så Nintendo bør appellere til deres 9 millioner Wii U ejere [...] Det er hvad de gør nu, og det fører jo ingen vegne.Her giver du mig jo ret?

Vi snakker ikke om, hvad jeg synes de bør gøre. Derimod gav jeg et bud på, hvad der kan pege i retning af, hvad de faktisk gør.

1
1ups givet