KuvertNy Nintendo Direct annonc...

KuvertNy trailer for Mina the H...

KuvertDLC-udvidelse til Bloodst...

KuvertYacht Club Games Presents...

KuvertLife is Strange: Double E...

KuvertTricky Trials-udvidelse t...

KuvertVind Super Mario Merchand...

KuvertSommerudsalg på eShop er...

KuvertNy trailer for Biomorph u...

KuvertAlle Switch-spil ved Whol...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertE3 2021 - og des lige

KuvertYooka-Laylee

KuvertFire Emblem Heroes

KuvertNintendo Switch

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Tidligere Rare-ansat arbejder på spirituel fortsættelse til Conkers Bad Fur Day

Tidligere Rare-ansat arbejder på spirituel fortsættelse til Conkers Bad Fur Day

Skrevet af Nemy - 21-11-2018 12:08

Mange Nintendo-fans var vilde med Rare, som har udgivet en lang række populære titler til Nintendo-maskiner. Rare var bl.a. ejet af Nintendo indtil Microsoft købte firmaet tilbage i 2002. Derfor var det også slut med titler som Banjo Kazooie og Conker's Bad Fur Day til Nintendos hjemmekonsoller.

Nu har tidligere Rare-ansat, Chris Seavor, dog meldt ud, at han arbejder på en spirituel fortsættelse til kultudgivelsen, Conker's Bad Fur Day, som udkom til Nintendo 64 i maskinens sidste levetid.

Seavor har de seneste par år arbejdet på The Unlikely Legend of Rusty Pup, som også udkommer til Nintendo Switch. Når det projekt er afsluttet var planen oprindeligt at genoplive et skrottet Rare-projekt kaldet Urchin, men det ser nu ud til at blive en spirituel fortsættelse til Conker's Bad Fur Day i stedet.

Seavor tweetede i forbindelse med Steam-udgivelsen af The Unlikely Legend of Rusty Pup, at de, der købte spillet ville støtte udviklingen af en Conkers Bad Fur Day-fortsættelse. Det var oprindelig ment som en joke, men modtagelsen af tweetet fik Seavor til at give ideen en ekstra tanke.

It was a sort-of joke but the response was overwhelming. I've been quite resistant to that sort-of thing for a while. I like to try new things. But I gave it some thought, and thought that maybe we could do a [Conker successor].Spillet vil ikke indeholde Conker, da den IP er ejet af Microsoft og Rare. Man skal heller ikke forvente, at spillet vil være det samme univers 1:1, men man vil sagtens kunne se ligheder lyder det fra Seavor.

I think I could do something that is Conker in essence, but is actually something completely new. I've worked something out that people would see and think 'I can see Conker'. There will be little characters that are a bit bizarre, with cartoon violence... comedy, but a lot darker. We'll do movie parodies, but we'll focus on horror films. It will have all these Conker-like elements, but don't expect an anthropomorphic squirrel, or cute visuals. People might see it and go 'that's not Conker', but I think they'll get what I'm doing.Her kan du se en af de mere ikoniske scener fra Conker's Bad Fur Day:Er det være en titel du er interesseret i?

1
1ups givet

Kommentarer:

Krisp

#1 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

22-11-2018 07:50

Rare var bl.a. ejet af Nintendo indtil Microsoft købte firmaet tilbage i 2002. Derfor var det også slut med titler som Banjo Kazooie og Conker's Bad Fur Day til Nintendo-platforme.Det er ikke helt korrekt. Banjo Pilot udkom i 2005 til Gameboy Advance og Diddy Kong Racing udkom til Nintendo DS i 2007. Begge udviklet af Rare.


Men håber det bliver godt, jeg fik først gennemspillet Conker's Bad Fur Day sidste år, da det udkom ret sent i N64'erens leve tid. Men det er sgu et meget sjovt spil, på trods af nogle ting ikke fungerer helt så godt i dag, som de gjorde dengang.

0
1ups givet
JOEP

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

22-11-2018 08:19

Meh, har ikke den store tiltro til disse spirituelle efterfølgere, såsom Yooka-Laylee. Synes ofte de ender med at falde af på gameplay nu om dage, fordi de lægger sig for meget op ad et 20 år gammelt spil og ikke forsøger at tilpasse sig, hvordan spil er nu om dage. Det kan dog godt lykkes, hvis spillet formår at finde sin egen stil - f.eks. Shovel Knight.

Krisp skrev:
Det er ikke helt korrekt. Banjo Pilot udkom i 2005 til Gameboy Advance og Diddy Kong Racing udkom til Nintendo DS i 2007. Begge udviklet af Rare.


Kender ikke det spil. Smiley

0
1ups givet
Nemy

#3 - Nemy

Level: 27 (Beetle)

22-11-2018 10:17

#1
Rettet, må indrømme jeg ikke kendte til de titler Smiley
0
1ups givet
nintendofanboy

#4 - nintendofanboy

Level: 6 (Cucco)

22-11-2018 10:35

Kunne da muligvis godt være interesseret i det.
Men Fuck hvor jeg godt kunne tænke mig Conkers bad fur day til min N64 . Men nærmest umuligt og støve op nogle steder
0
1ups givet
Krisp

#5 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

22-11-2018 14:52

#4: Hvis du har en Xbox One, så kan du købe Rare Replay til småpenge. Det indeholder Conker's Bad Fur Day + en masse andre Rare klassikere. Smiley
0
1ups givet
TheSonicolas

#6 - TheSonicolas

Level: 23 (Skree)

26-11-2018 01:26

#1 Endnu vigtigere: de udgav Grunty's revenge til GBA - En isometrisk platformer, der holder sig autentisk til de originale spil, og som fungerer som Banjo-Kazooie 2,5. Dog er Rares udgivelser til Nintendos håndholdte konsoller et produkt af at de blev opkøbt af Microsoft, da Microsoft blot gav Rare lov til at udgive spil på Nintendos håndholdte konsoller, fordi Microsoft ikke selv havde nogen håndholdte platforme. Banjo Pilot skulle også oprindeligt have været Donkey Kong Pilot, de havde bare ikke længere rettighederne til at bruge Nintendos IPs. De udgav også Mr. Pants til GBA, der oprindeligt skulle have været "Donkey Kong: Coconut cracker".
0
1ups givet
Krisp

#7 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

26-11-2018 08:14

Banjo Pilot skulle også oprindeligt have været Donkey Kong Pilot


#6: Nej, Banjo Pilot skulle oprindeligt have været "Diddy Kong Pilot", en fortsættelse til Diddy Kong Racing.

0
1ups givet