Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 10

Skrevet af Mr. Mario - 12-03-2010 23:52

Så er vi ved at nå enden af uge 10 og det er tid til at se på ugens nye downloads til Nintendo DSi og Wii. Og selvom vejret ikke lægger op til festival, tager Nintendo i denne uge hul på en ny omgang Hanabi Festival, festivallen, der byder på klassikere, som aldrig nåede Nintendo-konsollerne i Europa.

Uge 10 byder derfor på to Virtual Console-titler, samt en enkelt WiiWare-titel og hele fem DSiWare-titler. Vi har vanen tro samlet lidt information om de nye downloads på nedenstående liste.


Downloads i uge 10:


WiiWare:

MILITARY MADNESS NECTARIS 1000 Wii Points
Hudson Soft er i denne uge klar med dette turbaserede strategispil. I denne titel tager du kontrol over futuristiske militærkøretøjer med det simple mål, at smadre din fjende. Du har mulighed for at skræddersy din egen kommandoenhed ud fra 20 forskellige egenskaber. Spillet kan spille med eller imod tre af dine venner offline såvel som online.


Virtual Console:

IRONCLAD 1000 Wii Points
D4 Enterprise er klar med Saurus' japanske side-scrolling shooter fra NEOGEO-maskinen (1996). I denne titel skal du smadre Iron Mask-republikken til fordel for Chop-kongeriet. Til denne opgave får du stillet en langt række våben til rådighed. Spillet kan spilles af op til to spillere.

Lode Runner 600 Wii Points
Hudson Soft bringer i denne uge Douglas E. Smiths puzzle game fra NES'en (1987). Helten i denne titel, Runner, har til opgave at indsamle guldklumper, men onde robotter går jobbet sur for Runner. Spillet indeholder 50 banner og ud over disse, har du mulighed for selv at lave dine egne baner. Spillet er for en til to spillere.


DSiWare:

4 TRAVELLERS Play Spanish 800 DSi Points
Så mener folkene fra AGENIUS, at vi skal lære spansk og er derfor klar med denne pudsige titel. Et af målene ved dette spil er nemlig, at man lærer en smule spansk eller helt præcist 240 særligt udvalgte ord. Spillet kan spilles af op til fire spillere, i alle aldre, på en og samme konsol. Ydere mere indeholder spillet også dansk tekst.

Elemental Masters 800 DSi Points
Ibxgames er klar med dette card game, hvor du skal vælge din karakter og opbygge et stærkt deck. Spillet indeholder over 100 forskellige kort, som du vil stifte bekendtskab med på over 15 forskellige lokaliteter. Så er du til kortspil, eventyr og magi, er dette lige titlen for dig. Spillet kan spilles af op til to spillere.

Pop Island 500 DSi Points
Odenis studio byder i denne uge på en omgang våbenløs Capture the Flag. Som en flyvende fisk, surfende pingvin eller 13 andre dyr, skal du i otte forskellige baner jagte et flag og bringe det tilbage til din base. Via DSi'ens 'Download Play'-funktion, kan du spille mod syv af dine venner, uden at de skal have spillet.

Simply Mahjong 200 DSi Points
Engine Software bringer i denne uge det klassiske mahjong til DSi'en. Så er du til dette simple, men til tider udfordrende, japanske spil, kan du fra dag af hente hele 50 puzzles ned på din DSi. Spillet er for en spiller.

Simply Sudoku 200 DSi Points
Som rosinen i pølseenden er Engine Software ligeledes klar med en omgang sudoku-opgaver. Så hvis din DSi ikke allerede er fyldt op med sudoku-spil, er her 50 opgaver at gå i gang med. Spillet er for en enkelt spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

13-03-2010 00:04

Der er godtnok ikke meget interessant i denne uge Smiley

Elemental Masters lyder faktisk okay, dog alt for generisk og set før. MILITARY MADNESS NECTARIS kunne også være ganske interessant, men umiddelbart ikke 1000 Wii Points værd imo. Medmindre online co-op/deathmatch fungerer rigtig godt, så kunne det være sjovt nok Smiley
0
1ups givet

#2 - yasw

Level: 1 (Goomba)

13-03-2010 08:22

Military Madness var et glimrende strategispil til TurboGrafx16 som allerede fås på VC til 600 point. Det har jeg allerede og det haster ikke just med at få versionen der bare er en grafisk forbedret udgave.
Ironclad har jeg tilgengæld set rigtig meget frem til. En sjælden NeoGeo CD shooter titel aldrig før set uden for Japan. Jeg frygter bare lidt for problemer med Hz og oversættelsen.
Nintendo har nu skudt en ny Hanabi Festival i gang, så der kommer flere importtitler ugerne fremover. Castelvania: Rondo of Blood vil nogen sikkert glæde sig til. Kommer nok næste uge.
0
1ups givet