LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 13

Skrevet af Mr. Mario - 02-04-2010 20:54

Så blev det endnu en gang fredag, og vi er derfor klar med et kig på de nye titler, der er blevet tilgængelig via Nintendo downloadservice til Nintendo DSi og Wii.

Uge 13 byder på to WiiWare-titler, en enkelt Virtual Console-titel og fire DSiWare-titler. Nedenstående liste indeholder lidt information om de enkelte titler.


Downloads i uge 13:


WiiWare:

Chronos Twins DX 700 Wii Points
Denne titel er fra EnjoyUp Games og er en cocktail af adventure-, puzzle- og platform-elementer. Her skal du som Nec kæmpe dig igennem 19 baner. Skærmen er delt op i to halvdele, den øverste er nutiden og den nederste hører fortiden til, og du styre Nec på begge på en gang. Selvom skærmen er todelt er spillet kun for en spiller, hvilket nok skal byde på lidt udfordring.

Family Mini Golf 500 Wii Points
Arc System Works er i denne omgang klar med et slag minigolf til de europæiske hjem. Spillet byder på en række minigolfbaner fyldt med diverse udfordringer og er der ikke nok baner til dit behov, har du mulighed for at købe dig til flere baner. Spillet kan spilles af helt op til otte spillere med en enkelt Wii Remote tilsluttet.


Virtual Console:

Super Mario Kart 800 Wii Points
Nintendo er klar med det allerførste Mario Kart-spil, der udkom på Super Nintendoen tilbage i 1992. Så du har nu chancen for at opleve eller genopleve det første spil i serien. Spillet er selvfølgelig spækket med en masse våben, og du kan sætte dig ned i en gokart som enten, Mario, Luigi, Peach, Toad, Yoshi, Donkey Kong Jr., Bowser eller Koopa. Spillet er for en til to spillere.


DSiWare:

AiRace: Tunnel 200 DSi Points
QubicGames står bag denne arkadetitel til DSi'en. Opgaven i denne titel er simpel, man skal nemlig bare flyve så langt som muligt. Spillet foregår i en lang tunnel med en masse forhindringer, der vel at mærke bevæger sig og det er din opgave at undgå disse. Det lyder umiddelbart let, men dit fly accelerere hele tiden, hvilket gør det svære og svære at styre flyet. Spillet er for en spiller.

Oscar in Movieland 800 DSi Points
Et halvt år efter udgivelsen af Oscar in Toyland lader Virtual Playground i denne uge Oscar kaste sig over Movieland. Lige som spillets forgænger tilhører denne titel platformgenren, og denne gang er spillets fjender og omgivelser inspireret af filmgenre og tv-shows. Spillet er for en enkelt spiller.

Puzzle to Go: Diddl 500 DSi Points
Tivola er i denne uge klar med endnu flere puslespil. I Puzzle to Go: Wildlife var temaet dyr og i denne omgang er det den populære mus Diddl, der står model til spillets puslespil. Spillet indeholder 10 motiver med Diddl og vennerne og tre sværhedsgrader (antal brikker: 68, 88, 130). Og som i forgængeren kan du også her lave puslespil ud af de billeder, som du har liggende på din DSi. Spillet er for en spiller.

Spaceball: Revolution 500 DSi Points
Virtual Toys puzzle, der tidligere er set på WiiWare, er nu klar til Nintendo DSi. Så nu er det atter en gang blevet tid til at kopiere mønstre med energikugler, en opgave, der lyder let og lige til, men forhindringer gør opgaven knapt så let. Spillet er for en enkelt spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

02-04-2010 20:56

Troede allerede vi havde Super Mario Kart, fedt nok at den endelig kommer - det må siges at være noget af en klassiker. Der er ved ikke at være mange klassikere tilbage Smiley
0
1ups givet

#2 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

03-04-2010 12:43

Hvornår ser vi nogle flere N64 spil? >_> Virkelig, den konsol har et genialt bibliotek af perfekte spil, og nu kan vi spille dem med en controller hvis styrepind ikke er totalt ødelagt. Også udgiver de ikke nogen.
0
1ups givet

#3 - yasw

Level: 1 (Goomba)

03-04-2010 13:56

Ogre Battle 64 kom da i sidste uge Smiley
Men jeg tror det store problem er at rigtig mange af de store N64 er fra spilfirmaet Rare, og siden de er blevet opkøbt af Microsoft vil de spil nok komme på XBLA i stedet. Det er allerede tilfældet med Perfect Dark.

Men ja, der er jo stadig masser af andre N64 spil de burde udgive Smiley
0
1ups givet

#4 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

05-04-2010 14:33

Mario Party 1-3 (med modifikationer så man ikke skal splitte sin controller ad i 1'eren)
0
1ups givet

#5 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

05-04-2010 17:46

Uh ja Navn, det var godt nok titler der kunne slide på en controller. Smiley
0
1ups givet