LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 19 2012

Skrevet af KJ85 - 07-05-2012 16:20

Den nystartede uge ser desværre ikke ud til at bringe ligeså dejligt vejr som den forrige, men så er det jo godt, at der i denne uge er noget interessant at komme efter i de digitale udgivelser til Nintendos konsoller. Blandt andet byder vi velkommen til det længe ventede VVVVVV til 3DS, og får for første gang i lang tid hele to nye titler på Wii Shop Channel – se hvilke senere i denne nyhed.

Nintendo eShop:
På Nintendo eShop kan vi i denne uge se frem til hele tre nye tilføjelser tilhørende hver deres kategori. Vi får således et stk. længe ventet 3DSWare, et spil til Virtual Console med det blå pindsvin, Sonic, samt et Curling-spil som DSiWare.

Det mest interessante på eShop i denne uge er sandsynligvis indie-platformeren VVVVVV, hvis udgivelsesdato vi har været bekendt med et stykke tid. I spillet, der kommer til at koste 60 kr., tager man kontrollen over Captain Viridian, der fanget i en fremmed dimension, VVVVVV, skal finde og evakuere sin rumfartøjsbesætning. I stedet for at hoppe, er man i stand til at ændre gravitationsretningen, og kan på den måde gå på vægge såvel som lofter.


VC-spillet med Sonic er ligesom det seneste et spil fra SEGA Game Gear. Nærmere bestemt er der tale om Sonic Labyrinth fra 1995. Der er på ingen måde tale om et traditionelt Sonic-spil som vi kender det, men derimod en noget anderledes oplevelse. Man styrer Sonic rundt på pinball-agtige baner, hvor han i jagt på nøgler, der bruges til at låse op for nye områder, skal besejre adskillige fjender. Spillet vil koste 37,50 kr. og herunder ses en gameplay-video fra første del af spillet.


Den sidste udgivelse på eShop er som nævnt tidligere DSiWare, og her drejer det sig om Curling Super Championship. På nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke sige andet om dette spil end, at det vil koste 500 Nintendo Points, for der er simpelthen ingen videoer at finde derude. En eventuel trailer vil selvfølgelig blive tilføjet, hvis der kommer en her i ugen, men for nu må I nøjes med lidt billeder.




Wii Shop Channel:
Det er som sagt længe siden, at vi har set to udgivelser på Wii Shop Channel i den samme uge, men dette laves der om på i denne uge, hvor SEGA har to titler klar til udgivelse. Begge tilhører genren Virtual Console, og mens det ene er et arkadespil, ligesom det var tilfældet i sidste uge, er det andet til fra SEGA Mega Drive, og har aldrig før været udgivet udenfor Japan.

Det første spil er arkadeversionen af Wonder Boy In Monster Land fra 1987, hvilket året efter blev udgivet til SEGA Master System. Master System-versionen blev allerede i 2009 udgivet til Wii’ens virtuelle konsol, men skulle man have lyst til at prøve kræfter med den oprindelige udgave med bedre grafik og lyd, kan den altså snart erhverves for 900 Nintendo Points. På nuværende tidspunkt findes der ingen trailer for spillet, hvorfor I må nøjes med starten af et playthrough.


Spillet, der ikke tidligere har været udgivet udenfor Japan, er Monster World IV, oprindeligt udgivet i 1994 som det sjette og sidste spil i Wonder Boy/Monster World-serien. Til trods for, at der er tale om en import-titel vil spillet være fuldt oversat til engelsk, og da mange anser netop dette spil som værende et af de bedste i serien, kan I godt begynde at glæde jer. Som det er tilfældet med andre import-spil på den virtuelle konsol koster dette spil 100 Nintendo Points mere end de regulære spil fra denne platform, hvorfor prisen vil være 900 Nintendo Points.


SEGA havde oprindeligt lagt screenshots ud på deres blog, hvor der for første gang til Wii var tilføjet en baggrund rundt om spillenes 4:3-format, og den er således ikke blot var sort som det har været tilfældet med øvrige udgivelser til konsollen. Disse er dog nu blevet erstattet af andre screenshots, men herunder kan du se et eksempel på, hvordan det tog sig ud.


At tilføje disse kanter ville nok heller ikke have den store indflydelse her sent i Wii’ens levetid, men måske det er en indikation af, hvordan den virtuelle konsol vil tage sig ud på Wii U. Husk, alle spillene kan som altid hentes fra torsdag.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - koopi

Level: 7 (Korok)

07-05-2012 22:15

60 kr. for VVVVVV er liiiige i overkanten. Jeg køber det nok alligevel. :3
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

07-05-2012 22:40

Jeg må indrømme, at jeg godt nok også blev noget forbløffet over prisen VVVVVV, men nu har vi jo tidligere hørt, hvordan det er Nintendo der bestemmer prissætningen på alt det digitale indhold og ikke udviklerne.

Så må tiden jo vise om prisen er for høj til, at det sælger fornuftigt..
0
1ups givet

#3 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

08-05-2012 05:42

Jf. min tidligere post om priser på digitalt indhold. Det bliver en fest på Wii U, tro mig.
0
1ups givet

#4 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

08-05-2012 08:30

Lidt dyrt men nu må vi se om jeg vil betale prisen på torsdag
0
1ups givet

#5 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

08-05-2012 18:00

Enig... Det er sku lidt mange penge, men nu må vi se om man alligevel bliver fristet Smiley
0
1ups givet