Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 37 2012

Skrevet af KJ85 - 10-09-2012 13:33

Det er igen tid til at se nærmere på, hvad en ny uge bringer af digitale udgivelser på Nintendos konsoller, så vi kan lige så godt springe direkte ud i det. Atter sørger for, at der er nyt på alle tingængelige platforme, men spørgsmålet er, om der er noget, der kan tiltrække os forbrugere - lad os se på det herunder.

Nintendo eShop:


På eShoppen opdateres et af de 10 gratis NES-spil for 3DS-ambassadører og bliver derved tilgængeligt for de øvrige kunder sammen med ugens øvrige udvalg, der består af både 3DSWare, DSiWare og en enkelt ny demo.

Crazy Kangaroo:
Ugens 3DSWare kommer fra Gamelion og er tidligere udgivet til smartphones og tablets. Spillet starter da en kænguru fanget af krybskytter falder ud af et fly og lander langt væk hjemmefra. Som spiller skal man på en farefuld færd hjælpe ham hjem igen, og her kommer 3DS’ens bevægelsessensorer ind i billedet. Spillet styres nemlig i kombination med circle pad’en vedat vippe konsollen fra side til side, så man sørger for at kænguruen lander sikkert i sine hop. Gennem spillet kan der samles stjerner, der kan give adgang til køb af nyttefulde items, så det er med at have færdighederne i orden. Prisen for dette spil lyder på 30 kr.


Zelda II: The Adventure of Link:
Mange kalder det for seriens sorte får – Zelda-spillet, der i 1987/1988 blev udgivet til NES er markant anderledes end dets forgænger og ikke set magen til siden. Mens udforskning foregår set fra oven, ses alle spillets kampe i et perspektiv vi kender fra side-scrollers og man opnår XP til forbedring af energi, angrebsstyrke og magi når fjender besejres. Derudover er mange af elementerne de samme, som vi kender i dag. Der er items, at finde i spillets paladser, der er side-quests, som ofte fører til en ny magi og man skal selvfølgelig redde Zelda. Spillet sættes til salg for 37,50 kr.


Bookstore Dream:
Ugens DsiWare fra CIRCLE Entertainment minder mig på mange måder om Theme Hospital til trods for, at det her er på en noget mindre skala og et helt andet tema. Spillet går ud på at håndtere en boghandler, hvor man selvfølgelig også står for indretningen. Man vælger selv hvilke bøger, der skal føres i butikken, sørger for at lagerantallet af alle bøger er i orden, så kunderne ikke kommer forgæves, og prøver på at få aftaler i hus med forfattere, der kan holde bogsignering i butikken. Vil du prøve dette simulationsspil, koster det 15 kr. eller 200 Nintendo Points.


Shifting Worlds:
Ugens demo er for denne, i Europa, kommende puzzler. Spillet er baseret på en række flash-spil med titlen Shift, der på 3DS altså har fået sig en noget større udgivelse. Målet i Shifting Worlds er at finde vej til udgangen i en række sort-hvide baner, hvor man gør brug af primært to egenskaber; muligheden for at skifte mellem 2D og 3D samt muligheden for at skifte mellem sort og hvid. Med disse egenskaber i hånden åbner spillet op for lange labyrinter, hvor der tilmed også er skjulte fælder. Dør du må du starte forfra i banen, og dette er betingelserne.


Wii Shop Channel:


På Wii Shop Channel star den som i sidste uge på en enlig tilføjelse til spilbiblioteket på den virtuelle konsol – denne gang fra udgangen 90’erne med et spil i en serie, som vi sidst så på den digitale service i uge 21, da 3’eren blev udgivet.

Metal Slug X:
Originalt udgivet i 1999 til Neo Geo af SNK og året efter portet til PS1 er Metal Slug X en opdateret version af Metal Slug 2, som i øvrigt allerede findes på Wii’ens virtuelle konsol. De mest markante ændringer er, at spillet ikke længere føles tungt og, at sværhedsgraden er blevet sat op. Konceptet er det samme som i andre spil i Metal Slug-serien, Run ’n’ Gun, og det skulle efter sigende fungere fantastisk. Hver af spillets seks baner er proppet med fjender, køretøjer og har alle fantastiske boss-battles til slut. Vil du have en god portion 2D action kommer det her til at koste dig 900 Nintendo Points.


DLC:


Nok engang er nye melodier til Theatrhythm Final Fantasy at finde på eShoppen, som det eneste, men Renegade Kid har varslet, at de 20 ekstra baner til Mutant Mudds er godt på vej og forventes udgivet om fire til seks uger.

Theatrhythm Final Fantasy:
Fire nye melodier, der hver vil koste 7,50 kr., finder atter vej til eShoppen. Herunder finder du dem listet med links til musikken på youtube:



Således blev det atter en uge med forholdsvis mange digitale udgivelser. Er der noget, der vækker din interesse iblandt?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

10-09-2012 17:08

Metal Slug er det eneste interessante jeg lige kan se. Zelda II fik jeg jo som så mange andre gratis for snart et år siden.
0
1ups givet

#2 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

10-09-2012 18:11

Ikke ligefrem den mest spændende demo - men på den anden side, så er det da også rart med demoer af spil, man ikke lige regner med at købe. Smiley
0
1ups givet

#3 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

10-09-2012 19:44

Shifting Worlds ser meget interessant ud. Jeg prøver at hente demoen ned og se hvad det er.
0
1ups givet