N-cast #207: Vi får røv...

Shantae Advance: Risky Re...

Suika Game får ny multip...

SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Endless Ocean Luminous af...

Ny Partner Showcase onsda...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Ender Magnolia: Bloom of ...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Switch Online

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 51

Skrevet af Mr. Mario - 18-12-2009 01:41

Julen står for døren og størstedelen er ramt af juletravlhed, hvilket der beklageligvis forhindrede sidste uges nyhed at blive skrevet. Men nu er vi atter en gang klar med et lille kig på ugens nye downlaods til Wii og DSi.

Uge 51 byder på hele ni titler, to WiiWare-titler, to Virtual Console-titler og hele fem DSiWare-titler. Så er du sneet inde, er der masser af underholdning at hente online. Her kommer lidt info om de forskellige titler:


Downloads i uge 51:


WiiWare:

Eat! Fat! FIGHT! 1000 Wii Points
Tecmo lader i denne uge sumobrydere indtage Wii'en. Og som spillets titel så fint beskriver det, så skal du spise dig stor og tyk for derefter at gå i kamp. Spillet gør udelukkende brug af Wii Remote'en, og med den udfører du diverse sumo-moves i din kamp for at blive den bedste sumobryder. Spillet indeholder også en two-player-mode, hvor du kan tage kampen op mod en ven.

Moki Moki 800 Wii Points
Endnu en puzzle-titel er klar, og denne gang står Natsume bag. I denne titel har du til opgave at hjælpe de små væsner Moki'er, der bliver terroriseret af Gromblins. Spillet indeholder over 100 forskellige baner, hvor du ved hjælp af din Wii Remote skal dreje og bøje spillets forskellige miljøerne for at hjælpe de stakkels Moki'er. Spillet er for en enkelt spiller.


Virtual Console:

A Boy and His Blob: Trouble on Blobolonia 500 Wii Points
A Boy and his Blob landede for kort tid siden til Wii og nu kan originalen fra NES'en erhverves for 500 Wii Points. Blobolonia er en fremmet planet, der er i fare. Dette har fået Blobert (Blob) til at tage til Jorden for at finde en dreng, der kan rede hans verden. Sådan starter hele historien i dette action-puzzle-platformer-spil. Blobert er vild med jellybeans, og hver smag giver Blobert en bestemt form, der gør dig i stand til at klare dig igennem banerne. Spillet er for en spiller.

Street Fighter II: Champion Edition 700 Wii Points
Julenissen har været på spil og smidt en Hanabi Festival-titel ind i bunken af nye downloads. Så er du til mere end blot sumobrydning, så er Capcom klar med denne fighter-titel fra Turbografx-maskinen fra 1993, der byder på lidt flere kampsporte. Denne titel tilbyder dig hårde kampe mellem 12 af de kendte figurer fra serien. Spillet kan selvfølgelig spilles af op til to spillere, og indeholder japansk tekst.


DSiWare:

A Little Bit of... Magic Made Fun: Psychic Camera 200 DSi Points
Nintendo har endnu en gang fundet en petit four frem til os. Så hvis du stadig hungrer efter mere magi, har du nu muligheden for at anskaffe dig dette lille program. Spillet skulle nemlig efter sigende ved hjælp af DSis kamera, gøre din DSi i stand til at afsløre, hvilket kort og symboler, din ven tænker på. Men er det derimod multiplayer action du hungrer efter, er dette næppe titlen du skal have fat i.

Castle Of Magic 500 DSi Points
Gameloft er klar med denne farverige og magiske titel. Castle Of Magic er et klassik platformer-spil, der skulle byder på flere timers spil og lige som mange af Gamelofts tidligere titler, bliver DSis kamera selvfølgelig også flittigt brugt i denne titel. Spillet er for en enkelt spiller.

Littlest Pet Shop 800 DSi Points
Så er EA klar med en ordenlig omgang nuttede dyr til din DSi. Denne titel forvandler nemlig din DSi til en tamagotchi med de kendte Littlest Pet Shop-figurer. Du kan blandt andet fodre og klæde dine dyr ud. Så er du til nuttede dyr, der konstant kræver opmærksomhed, er dette lige titlen for dig. Spillet er for en enkelt spiller.

myNotebook: Green 200 DSi Points
Nnooo kunne for et stykke tid siden præsentere titlen myNotebook: Blue og lovede at denne lille notesbog ville udkomme i flere farver. Og det er den så sandelig også. Nu er den her så også i grøn. Læs om denne notesbog i nyheden fra uge 47.

Starship Patrol 200 DSi Points
Som rosinen i pølseenden har vi denne titel fra Nintendo, der er en blanding af strategi og action. Spillet byder ikke på den helt store omgang nytænkning, da det i bund og grund blot er endnu en version af en gammel ide. Du skal nemlig endnu engang forsvare din base, denne gang foregår det blot ude i rummet. Efterhånden som du klare dig igennem store horder af fjender kommer du i besiddelse af nye våben. Spillet byder på 30 baner og er for en spiller.


For en god ordens skyld, er her en kort liste over sidste uges downloads:

Downloads i uge 50:

WiiWare:
Pallurikio 1000 Wii Points
Rubik's Puzzle Galaxy: RUSH 600 Wii Points
Tales of Monkey Island Chapter 4: The Trial and Execution of Guybrush Threepwood 1000 Wii Points

Virtual Console:
Alex Kidd in Shinobi World 500 Wii Points

DSiWare:
Hell's Kitchen VS 800 DSi Points
PictureBook Games: The Royal Bluff 500 DSi Points

0
1ups givet

Kommentarer: