N-Tonight #10: WarioWare:...

Advance Wars 1+2 Re-Boot ...

A Boy and His Blob genudg...

Ny trailer for Pokémon L...

Vind Pokémon Brilliant D...

Må vi præsentere: Ninte...

Tunche annonceret til Swi...

Lanceringstrailer for Dyi...

Sora afsløret som sidste...

The Smurfs: Mission Vilea...

Tetris 99

Switch Online

Mario Party Superstars

Nintendo Direct

Switch Friend Codes

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Metroid Dread

Nindie Klubben

Pokémon-tråd

V: Gameboy Advance SP ags...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 6

Skrevet af Mr. Mario - 12-02-2010 18:13

Så er vi ved at nå enden af uge seks og dermed også nået det tidspunkt, hvor der er kommet nye titler til Nintendo DSi og Wii via Nintendos downloadservice.

Uge 6 byder på to WiiWare-titler, en enkelt Virtual Console-titel og hele fire DSiWare-titler. Vi har vanen tro samlet lidt information om de syv nye downloads, der kan læses på følgende liste.


Downloads i uge 6:


WiiWare:

Frogger Returns 500 Wii Points
Ugens første WiiWare titel kommer fra Konami og handler om frøer. Her skal du, lige som i år 1981, hjælpe en bunke frøer hjem. En rejse hvor der skal paceres trafikkerede veje og farefulde floder, før frøerne er hjemme i deres trykke rammer igen. Så har du haft fornøjelsen af at spille Frogger på den lokale grillbar, eller hvor der nu ellers måtte stå en arkademaskine, har du nu chancen for at genopleve Frogger i et nyt eventyr. Spillet kan spilles af op til to spillere.

Overturn Mecha Wars 800 Wii Points
Gamebridge leverer i denne uge en ordenlig omgang action i form af kampe mellem robotter udstyret med fremtidens våben. Og målet er simpelt, knus fjenden og undgå selv at blive knust. Spillet byder på lokalt two-player mode, mens man kan spillet op til fire mod hinanden via Nintendo Wi-Fi Connection. Har du et Balance Board, kan du hive det frem og kontrollere din robot med det.

Alle My Zoo-ejere kan fra i dag, for 100 Wii Points, erhverve sig en udvidelsespakke.


Virtual Console:

Sonic & Knuckles 800 Wii Points
Sega leverer i denne uge guf til alle Sonic-fans. Her er Dr. Eggman, Dr. Robotnik eller Dr. Robotson om man vil (kært barn har mange navne som man siger) atter en gang på færder. Og denne gang teamer Sonic op med sin tidligere fjende Knuckles. Har du allerede hentet Sega Mega Drive-versionerne af Sonic the Hedgehog 2 og/eller 3, vil denne titel gøre det muligt for dig, at spille de to titler med Knuckles i stedet for Sonic. Spillet er for en spiller.


DSiWare:

Electroplankton Lumiloop 200 DSi Points
Electroplankton Rec-Rec 200 DSi Points
Efter en uges pause er Nintendo atter en gang klar med mere Electroplankton. Lumiloops er ringformede skabninger, der spinder og derigennem skaber lyde. Med fem Lumiloops på skærmer, skal du så forsøge at kreere noget det lyder godt. Rec-Recs er fiskeformede individer, der lever af lydbølger. Lydbølgerne fordøjes og gentages af disse Rec-Recs.

Let's Golf! 800 DSi Points
Gameloft bringer atter en gang en DSiWare-titel og denne gang handler det om golf. Spillet byder på hele 45 huler i tre forskellige omgivelser; Fiji, England og Skotland. DSi'ens mikrofon er en integreret del af spillet. Du kan nemlig, ved at puste i den, tilføje dine slag spin. Spillet kan spilles af op til to spillere på én DSi (turbaseret).

Sudoku 4Pockets: 3600 Puzzles 500 DSi Points
Hvis DSiWare-kataloget endnu ikke har stillet din sudoku-sult, gør 4Pockets.com et forsøg i denne uge. Denne titel byder nemlig på hele 3600 opgaver inden for kategorierne; begunder, letøvede og øvede. Er Sudoku noget helt nyt i din verden, så frygt ejdenne titel, da Kiku vil assistere dig igennem spillet. Spillet er selvfølgelig for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - yasw

Level: 1 (Goomba)

12-02-2010 18:59

Ikke dårligt med Sonic & Knuckles, men jeg har spillet på nogle collections i forvejen. Jeg håber dog vi snart får Blaster Master: Overdrive til WiiWare i europa Smiley
0
1ups givet

#2 - Phazyck

Level: 4 (Stalkid)

14-02-2010 18:47

Jeg kommer vist ikke uden om Sonic & Knuckles, nu hvor jeg allerede har købt det andre. =D
0
1ups givet