Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 7

Skrevet af Mr. Mario - 20-02-2010 12:34

Det var som bekendt fredag i går, dagen hvor Wii- og DSi-ejere får mulighed for at downloade nye spil ned til deres konsol. Vi er klar med et kig på ugens nye titler

Uge 7 byder på i alt syv nye titler, tre WiiWare-titler og fire DSiWare-titler. Vi har på nedenstående liste samlet lidt information om ugens nye downloads.


Downloads i uge 7:


WiiWare:

Brain Cadets 1000 Wii Points
Rising Star Games kan i denne uge præsentere denne party-titel, hvor hjerne skal en tur på militær træningslejer. Spillet byder på en række minigames i selvskab med en til tider rasende sergent. Koncentration og hurtigtænkning er nogle af nøgleordene i denne titel. Da det jo er en party-title, kan det selvfølgelig spilles af op til fire spillere.

Phoenix Wright: Ace Attorney Justice For All 100 Wii Points
For fem uger siden kunne Capcom præsentere Phoenix Wright: Ace Attorney som WiiWare-titel, nu er de så klar med næste spil i serien. Så nu er det atter tid til at hoppe i rollen som forsvarsadvokaten Phoenix Wrigth. Spillet indeholder fire retsager og spillet er som sædvanligt for en enkelt spiller.

Tales of Monkey Island Chapter 5: Rise of the Pirate God 1000 Wii Points
Så er Telltale Games klar med femte og sidste kapitel i historien om piraten Guybrush Threepwood. Så efter 5000 Wii Points er det nu endelig blevet tid til at afgøre Caribiens skæbne. Spillet er, lige som de fire tidligere titler, for en spiller.


DSiWare:

Downtown Texas Hold'em 500 DSi Points
EA kan i denne uge forkæle alle pokerhajer, der ejer en DSi. Denne titel byder på to game modes og muligheden for at spille helt op til 20 spiller mod hinanden. I single-player mode vil du skaffe dig adgang til nye casinoer, efterhånden som du tjener flere og flere penge.

Flight Control 500 DSi Points
Drømmer du om at din arbejdsplads skal være kontroltårnet i den nærmeste lufthavn, har Firemint lige den DSiWare-titel du går og savner. I denne titel er det nemlig din opgave at sørge for at holde styr på luftrummet omkring en landingsbane. Spillet kan spilles af en til to spiller.

Flips: Terror in Cubicle Four 500 DSi Points
Denne uges anden titel fra EA er ikke et spil, men en bog! Bogen handler om noget, der i første omgang ikke virker vitterligt interessant, nemlig et pigetoilet på en skole, men det er så til gengæld langt fra normalt. Bogen er fyldt med billeder og højst sandsynligt på engelsk.

Puzzle to Go: Wildlife 500 DSi Points
Tivola byder i denne uge på et mobilt puslespil. Så nu er det slut med at alle brikkerne ligger og flyder rundt på gulvet! Spillet indeholde en række puslespil med motiver fra dyreverden og kan laves på tre forskellige sværhedsgrader (antal brikker: 68, 88, 130). Har du billeder i dit fotoalbum på din DSi, kan de også bruges. Spillet er for en spiller

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Foxy_Lady

Level: 2 (Keese)

20-02-2010 13:46

Yes Yes Yes.. Tales of Monkey Island Smiley
0
1ups givet