Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 21

Skrevet af Mr. Mario - 28-05-2010 16:41

Så blev det fredag igen og uge 21 er ved at være fortid, men inden uge 21 går over i historien, skal vi selvfølgelig have et kig på hvilke nye titler vi kan erhverve os via Nintendos downloadservices fra og med i dag.

Uge 21 byder på tre WiiWare-titler, en enkelt Virtual Console-titel og hele fem DSiWare-titler. Vi har vanen tro skrabet lidt information om de ni forskellige titler sammen til jer, der kan læses på nedenstående liste.


Downloads i uge 21:


WiiWare:

Art Style: PENTA TENTACLES 600 Wii Points
Nintendo starter ballet med denne titel fra skip Ltd., der er en blanding af genrene action og puzzle. I dette spil indtager du rollen som en lille organisme med forskelligfarvede tentakler og målet er simpelt, du skal få dine tentakler til at vokse. Tentaklerne får du til at vokse ved at lade dem optage andre organismer af samme farve som tentaklen selv og har organismen ikke samme farve som din tentakel mindskes tentaklen. Spillet er for en spiller.

Leed the Meerkats 1000 Wii Points
Inaria Interactive er klar med denne titel, hvor du tager styringen over en surikat. Og hvad er så en surikat? Surikatte er afrikanske dyr og Timon fra Løvernes Konge er nok den surikat de fleste kender. Som denne surikat skal du opbygge din egen gruppe af surikatte, jo mere mad du skaffer, jo flere surikatte har du at gøre godt med. Spillet indeholder selvfølgelig også fjendtlige dyr, som du enten kan flygte fra eller angribe. Spillet er for en spiller.

Voodoo Dice 1000 Wii Points
Ubisoft står i denne uge klar med denne titel udviklet af Exkee. I denne puzzle-titel skal du trille en terning igennem et hav af forskellige baner. Banerne er selvfølgelig spækket med udfordringer af den ene eller anden afskygning og du bliver af og til nødt til at teame op med en anden terning, for at du kan klare ærterne. Spillet kan spilles af op til fire spillere.


Virtual Console:

Kirby's Fun Pak 800 Wii Points
Efter en uge uden en eneste Virtual Console-titel er Nintendo klar med denne Super Nintendo-titel fra år 1997. Kirby's Fun Pak er hele seks spil i et! I spillet vil du støde på figurer som King Dedede og Meta Knight. Spillet kan spilles af op til to spillere. Spillet blev lavet som remake sidste år under navnet Kirby Super Star Ultra og vores anmeldelse af DS-udgaven kan læses her.


DSiWare:

Animal Color Cross 500 DSi Points
Ugens første DSiWare-titel er fra Little Worlds Studio. Spillet byder på en masse picross-opgaver, hvor du skal håndtere flere forskellige farver. Motiverne du skal nørkle dig frem til er hentet fra dyrelivet, du vil nemlig i løbet af spillet støde på dyr fra hele fem kontinenter. Spillet er for en spiller.

Bloons 500 DSi Points
For seks uger siden landede Bloons i WiiWare-arkivet og nu har Hands-On Mobile også udgivet det som DSiWare-titel. Spillet hører til i puzzle-genren og indeholder 70 baner fyldt med balloner, som du skal poppe med dartpile. Udover de 70 baner har du mulighed for at lave dine helt egne baner, hvis banerne i spillet ikke dækker dit behov. Spillet er for en enkelt spiller.

Flips: The Magic Faraway Tree 500 DSi Points
Så er der endnu en gang godt nyt til N-clubs bogorme. Electronic Arts er nemlig klar med atter en bog i DSi-format. Denne gang følger vi Jo, Bessie, Fanny og fætteren Rick, der tager på en eventyrlig og magisk rejse ud i skoven. Udover at titlen selvfølgelig indeholder en masse tekst, så indeholder den også illustrationer. Teksten i denne titel er formentlig på engelsk.

Hero of Sparta 800 DSi Points
Den flittige leverandør af WiiWare- og DSiWare-titler, Gameloft, er klar med denne actiontitel. I denne titel indtager du rollen som den frygtløse King Argos, der udstyret med sværd og skjold drager i kamp med et utal af fjender. Du har fire forskellige våben til rådighed, som du kan opgradere i løbet af spillet. Folkene bag spillet lover mange timers spil og visuel nydelse. Spillet er for en enkelt spiller.

Just SING! National Anthems 200 DSi Points
VM i fodbold nærmer sig og det har Engine Software udnyttet. De har netop i dag udgivet denne karaoketitel, hvor der skal synges nationalsange. Spillet indeholder i alt fem nationalsange og de kommer fra England, Tyskland, Frankrig, Italien og Holland. Så nu har du muligheden for at varme sangstemmen op til VM, hvis du da lige holder med nogen af de fem nævnte lande. Spillet er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Phazyck

Level: 4 (Stalkid)

28-05-2010 23:38

YES! Mere Art Style! Keep 'em coming Nintendo! Smiley
0
1ups givet