Snufkin: Melody of Moomin...

N-cast #207: Vi får røv...

Shantae Advance: Risky Re...

Suika Game får ny multip...

SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Endless Ocean Luminous af...

Ny Partner Showcase onsda...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Switch Online

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 22

Skrevet af Mr. Mario - 04-06-2010 12:07

Vi er nu trådt ind i juni måned og sommeren viser sig for alvor, og nu hvor det er fredag, er vi klar med et overblik over hvilke nye DSiWare-titler, du kan tage med ud i det gode vejr. Hvis du hellere vil blive indendørs, er vi selvfølgelig også klar med et kig på ugens nye WiiWare-titler.

Uge 22 byder på seks titler, to WiiWare-titler, fire DSiWare-titler og desværre ikke en eneste Virtual Console-titel. Du kan læse om de seks forskellige titler på nedenstående liste.


Downloads i uge 22:


WiiWare:

Brain Drain 500 Wii Points
Enjoy Gaming er i denne uge klar med en WiiWare-udgave af puzzle-titlen Brain Drain, der udkom som DSiWare-titel d. 14 i sidste måned. Brain Drain er en gammel titel, der er blevet set helt tilbage til for eksempel Game Boy'en, hvor du blot skal flytte rundt på forskelligfarvede figurer, så de er placeret på samme måde som vist ved siden af. Spillet indeholder tre game modes og hundredvis af opgaver. Spillet er for en spiller.

Robocalypse - Beaver Defense 600 Wii Points
Næste, og sidste, aktør på WiiWare-scenen i denne uge er Vogster Entertainment, der er klar med denne tower defence-titel. Vælger du at hente denne titel ned på din Wii, skal du forberede dig på at skulle forsvare dig mod horder af fjendske robotter, der er kontrolleret af en hævngærrig, muteret bæver. Spillet skulle efter sigende tilføje tower defence-genren nye elementer. Titlen er for en enkelt spiller.


DSiWare:

A Topsy Turvy Life: Turvy Drops 200 DSi Points
Tecmo Koei Games leverer i denne uge denne puzzle-titel, hvor alt bliver vendt på hovedet. Når du skal spille denne titel, skal du nemlig vende din Nintendo DSi på hovedet. DSi'ens øverste skærm (den der bliver den nederste i dette spil) indholder nemlig en masse blokke, der skal fjernes på nærmest bedst Tetris-stil. Du får dog ikke stillet nogle forskelligformede brikker til rådighed, dem skal du nemlig selv tegne på den trykfølsomme skærm. Spillet er for en spiller.

Crazy Sudoku 200 DSi Points
Det andet DSiWare-spil i denne uge er endnu en puzzle-titel og endnu en sudoku-titel. Crazy Sudoku byder på fem forskellige sværhedsgrader, to forskellige slags opgaver (9x9- og 6x6-bokse) samt en two player mode. Så hvis din DSi ikke allerede er fyldt til renden med sudoku-titler, har du nu muligheden for at hente denne titel, der som sagt er for en til to spillere.

Flips: The Folk of The Faraway Tree 500 DSi Points
Electronic Arts udgiver i denne uge en ny historie i Flips-serien. Denne gang er der fortsættelsen til sidste uges udgivelse fra Electronic Arts nemlig Flips: The Magic Faraway Tree. Flips-serien er en række af små bøger til din DSi. Bøgerne er fyldt med illustrationer. Spillet er for en spiller og teksten er desværre på engelsk.

Music on: Electronic Keyboard 200 DSi Points
Som vi skrev i mandags, er Abylights i denne uge klar med denne titel. Denne titel skulle efter sigende transformere din DSi til et komplet keyboard, der indeholder lyder fra en lang række instrumenter, rytmer og lydeffekter. Så nu har du endnu en gang chancen for at finde din indre musikant frem med din DSi. Spillet er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Grauling

Level: 23 (Skree)

04-06-2010 14:03

Hmm synes ikke rigtig der er noget at komme efter her.

Er jeg den eneste der synes at Crazy Sudoku bare lyder total Crazy?!
0
1ups givet

#2 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

04-06-2010 14:15

Jeg må indrømme, at Robocalypse - Beaver Defense da ser lidt interessant ud, og med en pris på 600 Wii Points kunne jeg måske godt finde på at købe det. Men ellers er der heller ikke noget spændende i mine øjne, men det er jo smag og behag.
0
1ups givet

#3 - yasw

Level: 1 (Goomba)

04-06-2010 14:25

Kedelig uge, der er ellers store udgivelser fra US der ikke er kommet i EU endnu. Final Fantasy IV, Blaster Master: Overdrive, Life Force, Super Turrican 2.
0
1ups givet