LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 37

Skrevet af Mr. Mario - 17-09-2010 16:40

Så er det atter en gang fredag, hvilket blandt andet betyder, at der er nye titler klar til at blive købt og downloaded at Wii- og DSi-ejerne. Men hvor mange titler er der tale om og hvad går de ud på? Find svaret her!

Uge 37 byder på to nye WiiWare-spil og fire DSiWare-titler, mens der i denne uge heller ikke kommer nogen nye Virtual Console-titler. Find ud af hvilke seks nye titler der er tale om på nedenstående liste.


Downloads i uge 37:


WiiWare:

Adventure on LOST ISLAND Hidden Object Game 500 Wii Points
Ateam er klar med endnu en puzzle-titel. Her gælder det om at hjælpe spillets helt ved at finde en række skjulte objekter, der er gemt rundt omkring på skærmen. Spillet byder på 11 baner og hundredvis af objekter, der skal findes. I spillets multiplayer-del kan du samarbejde med dine venner for at opnå den hurtigste tid eller spille imod dem for at se, hvem der er hurtigst. Spillet er for op til fire spillere.

Word Searcher 500 Wii Points
Ugens andet WiiWare-spil er udgivet af Digital Leisure og hører også til blandt puzzle-genren. Her skal der ledes efter ord i et hav af gitre fyldt med bogstaver. Blandt de kategorier af ord der skal ledes efter, finder man blandt andet kategorier som storbynavne, anatomi og amerikanske præsidenter. Spillet er for en enkelt spiller.


DSiWare:

Petz Hamster Superstar 800 DSi Points
Ubisoft har allerede udgivet en del Petz-titler til DS'eren (blandt andet Petz: My Baby Panda) og i dag kommer så de første DSiWare-titler i serien. I dette simulatorspil skal du passe en hamsterfamilie. Så her skal du selvfølgelig fodre dem, vaske dem, lege med dem og lære dem nye tricks. I løbet af spillet låser du op for diverse legetøj og tilbehør. Spillet er for en spiller.

Petz Nursery 800 DSi Points
Petz Hamster Superstar er ikke den eneste Petz-titel i denne uge. Petz Nursery er lige som den anden Petz-titel en simulatortitel. Her skal du passe og pleje nyfødte kattekillinger, så de kan vokse op til sunde katte. Så her skal plejegenet ligeledes findes frem, da du også her skal fodre og vaske dine små kære væsner, samt sørge for at de har den rette kropstemperatur. Spillet er for en enkelt spiller.

myDiary 200 DSi Points
Efter at Nnooo har givet os et hav af notesbøger i alle regnbuens farver, er de nu klar med en dagbog. Du kan derfor nu også trylle din DSi om til en dagbog og ved hjælp af en PIN-kode, kan du sørge for, at andre ikke stikker næsen i din dagbog. Ydermere har titlen en kalenderfunktion, så du dermed kan blive mindet om vigtige begivenheder. Lige som i myNotebook-spillene kan du låse op for forskellige blækfarver med mere. Denne titel er selvfølgelig for en enkelt spiller

Word Searcher 500 DSi Points
Digital Leisures Word Searcher udkommer skam også som DSiWare-titel her i dag. Spillet indeholder det samme som WiiWare-versionen og er lige ledes for en enkelt spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

17-09-2010 18:18

Puzzle mig her og puzzle mig der Smiley
Smid nu for sulan da "Cave Story" ud i EU!!
Smiley Huuuuulk suk. . .

0
1ups givet

#2 - yasw

Level: 1 (Goomba)

18-09-2010 08:21

WiiWare er blevet en skrammelkasse for puzzlegenren.
0
1ups givet