Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 42

Skrevet af Mr. Mario - 22-10-2010 23:21

Så blev det fredag igen og Nintendo har derfor fået nye varer i deres to digitale shops Wii Shop Channel og Nintendo DSi Shop. Vi er derfor klar med med et kig på, hvilke nye varer Nintendo har fået på lager.

Uge 42 byder på to nye WiiWare-titler, en enkelt Virtual Console-titel og tre styks DSiWare-titler. Du kan læse om de seks nye downloads på nedenstående liste.


Downloads i uge 42:


WiiWare:

My Starry Night 500 Wii Points
Hudson Soft byder i denne uge på et kig ud i rummet med denne WiiWare-titel. Når du henter denne titel ned på din Wii, henter du samtidig store dele af verdensrummet, så du altid kan tage et kig ud på stjernerne i rummet. Udover en masse stjerner er diverse konstellationer de skaber, så som stjernetegn, også indtegnet. Via spillets tre forskellige game modes kan du blive lidt klogere på verdensrummet. Spillet er for en spiller.

Racers' Islands - Crazy Arenas 800 Wii Points
For lidt over en måned siden fik vi Racers' Islands - Crazy Racers og nu er Zallag klar med endnu en Racers' Islands-titel. Denne gang bliver der budt på et brag af et ræs. Her gælder det nemlig ikke om at komme først over mållinjen, men blandt andet at eliminere dine modstandere. Spillet byder på game modes, hvor du blandt andet, i din bil, skal spille hockey. Spillet er for fire spillere, men deles man to og to om Nunchuk og Wii Remote, kan man to og to arbejde sammen om at styre en bil, hvilket så betyder, at man kan være otte om at spille spillet.


Virtual Console:

STREET HOOP 900 Wii Points
D4 Enterprise er i denne uge klar med Data Easts NEOGEO-titel fra 1994. STREET HOOP er et tre mod tre basketballspil. Spillet byder på en simpel kontrol og du kan vælge og vrage mellem 10 forskellige hold. Selvom spillet har en simpel kontrol, skal du ikke forvente en kedelig omgang basket, da spillet alligevel er fyldt med avancerede moves og får du udfyldt din måler, kan du udfører de vildeste moves. Spillet er for en til to spillere.


DSiWare:

Glow Artisan 500 DSi Points
Ugens første DSiWare-titel er udgivet af Powerhead Games og er endnu en puzzle-titel. I Glow Artisan skal du genskabe det mønster, der er vist på den øverste skærm. Til dette har du tre forskellige farve (rød, hul og blå) til rådighed, men mønstret kan sagtens indeholde flere forskellige farve, end du har til rådighed og du må derfor blande dig frem til de andre farver. Spillet byder på over 100 opgaver og er for en til to spillere.

Mahjong 200 DSi Points
I denne uge melder dtp entertainment sig også blandt de udgivere, der har udgiver et mahjong-spil som DSiWare-titel. Så er du fan af dette japanske spil, er der godt nyt til netop dig. Spillet byder på en masse opgaver på forskellige sværhedsgrader. Og i denne mahjong-titel kan du benytte dig af diverse power-ups. Spillet kan spilles af op til to spiller på samme DSi.

Spot The Difference 500 DSi Points
Enjoy Gaming leverer i denne uge godter til dem af jer, der elsker opgaver som Find 5 Fejl. I Spot The Difference skal du nemlig på den nederste skærm finde og markere de steder, der er forskellige fra billedet på den øverste skærm. Titlen indeholder 160 fotografier, som du skal nærstudere og er du hurtig nok til at finde forskellene på de enkelte fotos, kan du optjene bronze-, sølv- og guldmedaljer. Spillet kan spilles af op til seks spillere.

0
1ups givet

Kommentarer: