Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Video med de nye Ocarina of Time 3D features

Skrevet af Lukas Skywalker - 27-05-2011 16:47

Som bekendt er The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D ikke blot En officiel video er dukket op, hvor de nye features, eller rettere sagt forbedringer, bliver både vist og forklaret. Du kan se denne "trailer" herunder:



The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D udkommer d. 17. juni her i Europa, til Nintendo 3DS.

Tak til Dennis Bo OpBakker, der tippede os om nyheden.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Dingler_

Level: 3 (Koopa-Troopa)

27-05-2011 19:07

Hot.as.HELL!

Er især psyched på mappet. Det var frygteligt at orientere sig i det orginale OoT og tog enormt lang tid. Det var ofte bare hurtigere (og meget sjovere) at prøve sig frem med trial/error end at nærstudere kortet, i et forsøg på at danne sig et overblik over 4 forskellige dungeon levels.
Elsker at de showcaser map-featuren i Water Temple Smiley. Der er vist ingen tvivl om at der især er brug for det der.

Lover også på boss-challenge, blir' fun for sure!

Laser-sight hookshot? ...nej!
Det er en skam de har implementeret det, håber det kan deaktiveres - charmen med hookshot og buen var netop at man var nød til at skyde sig ind på sit mål først. Derudover syntes jeg også der bliver rykket lidt med verdenens rammer, og de ting vi har lært der kan eksistere i den, når der pludselig skyder en rød laser tværs gennem rummet q_q

Ser også ud som om man warper ved blot at klikke på placeringen i sin quest/inventory screen. Det kan gå an, hvis det fungerer som en slags speed-dial men jeg håber virkelig stadig at man kan warpe som i det orginale ved at spille de forskellige melodier. Det var awesome at warpe rundt i spillet når man havde lært alle melodierne udenad. Det ville være synd at tage den mulighed fra spilleren.
0
1ups givet

#2 - Jonas

Level: 15 (Geega)

27-05-2011 19:20

Hookshot havde da også laser sight i originalen, eller i hvert fald en rød prik Smiley

Og så er vandtemplet vildt overvurderet. Tror der er mange folk på nettet, der var 8-12 år, da de først spillede OoT.
0
1ups givet

#3 - Dingler_

Level: 3 (Koopa-Troopa)

27-05-2011 19:32

^ True that, men den røde prik optrådte som en del af GUI'en og manifesterede sig aldrig i selve verdenen som laseren her gør. Men det ser sikkert ganske magisk ud i 3D...



Vandtemplet var overvurderet for sure, men det var måske også mere frustrerende end egentlig svært. Manøvren med at tage Iron Boots af/på konstant var så uendelig opslidende, og viste det sig så at du var gået forkert, eller havde sat vandstanden forkert, så var det forfra med Start--> Z --> Iron Boots --> Start -fadæsen igen. Jeg stod tit af i Water Temple på mine mange playthroughs alene af den grund.

Det er desuden også derfor de viser Water Temple - det er lige blevet 10 gange hurtigere at tage støvlerne af/på, thank God!
0
1ups givet

#4 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

27-05-2011 19:48

Jeg savnede faktisk lidt at man aldrig havde brug for kortet i templerne i twilight princess fordi de var så lineære. Tror faktisk kun jeg brugte dem i Oot (selvom det måske i virkeligheden heller ikke er så nødvendigt hehe), men det er kun i TP at jeg virkelig har bidt mærke i hvor ubrugelige de var - specielt da jeg spillede goron-templet.

That said så er featuren med at man bare kan se på kortet på touch-screenen bestemt en fordel. Det var jo ikke ligefrem det at finde frem til kortet der var det gode ved at skulle sturdere dem for at finde ud af hvor man skulle hen.
0
1ups givet

#5 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

27-05-2011 20:31

Jeg havde ikke de store problemer med Water Temple, da jeg gennemspillede Ocarina of Time første gang for halvandet år siden Smiley

Jeg har forresten også altid haft meget glæde af kortet i de Zelda-spil, jeg har spillet.
0
1ups givet

#6 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

28-05-2011 17:27

Jeg havde ellers meget glæde af kortet i TP. Smiley Også i Water Temple.

Har lyst til at spille dette spil på denne platform. Men jeg har ikke pengene til platformen, så ingen OoT 3DS for me. Smiley
0
1ups givet

#7 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

29-05-2011 01:10

Gad vide om Nintendo prøver at sælge spillet til folk, der aldrig har spillet OoT før eller folk, der allerede har gennemført det?

Det ser ud til at det er den sidste gruppe, der er mest hypede over spillet.
0
1ups givet

#8 -  

Level: 1 (Goomba)

29-05-2011 01:53

Togbis, jeg tror lidt de ville prøve at ramme bægge dele. fordi, jeg som har gennerfør OoT, sådan 10-20 gange, glæder mig vildt meget til det pga, de nye ting, og den optimerede grafik.
min kæreste glæder sig til det fordi hun ikke har haft nogle af de gamle konsoller, og hun vil gerne spille spil der er lidt up-to-date. : ) men de fleste personer der har købt en 3DS er nintendo fans, og de fleste nintendo fans, har spillet OoT, så de fleste af dem der køber spillet bliver nok folk der har spillet det før : D


men gleder mig rigtig meget til det, synes det virker interesant med motion sensing functionen Smiley

men stelzig
jeg kan da netop godt lide ved zelda spillende at de ikke er liniere, spririt tracs havde ikke den store frihed, men alligevel meget mere frit end andre adventure spil. det er self ikke oblivion eller noget sådan, de har en historie de gerne vil fortælle, men synes man bestemmer ræt gode mengder af hvordan historien skal fortælles, både i templer, doungens, og overland.
0
1ups givet

#9 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

29-05-2011 09:58

Ved ikke om det var svært at læse i mit indlæg, men jeg beklagede mig netop over at templerne i TP (specielt goron-templet) var lineære, ikke omvendt.

Togbis: Lidt baseret på trailerne virker det for mig som om at det er til folk der har spillet det før. Virker som om de viser mange dele af spillet som man ikke ville vise i en almindelig trailer.
0
1ups givet

#10 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

29-05-2011 11:05

Giver Stelzig ret i Goron- og vandtemplet. Men jeg syntes altså at det var svært at finde rundt oppe i Himlen. Smiley Der brugte jeg en del tid. Smiley
0
1ups givet

#11 - Jonas

Level: 15 (Geega)

29-05-2011 11:13

Gorontemplet var ellers ret fedt. Er som bekendt selv ret glad for puzzles i Zelda, men jeg spillede TP sammen med en ven, der var lidt ked af, at der ikke var flere action-fyldte templer, der mindede om Gorontemplet Smiley
0
1ups givet

#12 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

29-05-2011 13:53

Twilight Princess var ekstremt lineært. Du får konstant at vide hvad du skal gøre, og det er altid super åbenlyst hvor man skal gå hen i templerne.

Hjælp mig lige Alexander.
0
1ups givet

#13 - PD

Level: 1 (Goomba)

29-05-2011 14:54

Man får da også altid at vide hvor man skal hen i OoT?
0
1ups givet

#14 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

29-05-2011 15:15

^Tænkte jeg faktisk også.
Nå ja... Sværhedsgraden er vel sat ned og det var lidt linært.
Det bedste zelda spil ever! Smiley
Jeg elsker det spil og er virkelig glad for hvad det blev til.
Jeg håber (og tror) at skyward sword bliver noget for sig, og stadig super awesome.
0
1ups givet

#15 - Jonas

Level: 15 (Geega)

29-05-2011 15:21

Hvor end der er nogen tvivl om, hvor man skal gå hen i OoT, kommer der en ugle og fortæller det, uanset om man vil det ller ej.
0
1ups givet

#16 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

29-05-2011 15:36

En ugle der sikrer sig at man hører efter ved at have et godt mixup game på sine spørgsmål.
0
1ups givet

#17 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

29-05-2011 15:39

Alle Zelda-spil er ret lineære ja, men i TP prøvede de ikke engang at skjule det. Hyrule Field var én lang cirkel man skulle igennem, og så kunne man komme til de forskellige zoner. I OoT kunne man komme overalt efter man havde forladt skoven (ganske vist er der blokeringer i Gerudo Valley og Zora's Domain, har aldrig forstået hvorfor der var sten dér).

Der var bare flere gåder i OoT, og også lidt mere udforskning, idet man vendte tilbage til de stede man havde været, og opdagede nye templer og steder man ikke havde kunnet se før. Det dræbte lidt af lineariteten. Desuden var der også gåder, som f.eks. hvordan man skulle dræne brønden, åbne døren til Shadow Temple osv. Jeg mindes ikke at skulle tænke så meget over tingene i TP på den måde... Men jo, begge spil er lineære, men imo skjuler det ene det bedre end det andet.

Jeg kan ikke huske helt hvordan man kommer til Sacred Grove, men jeg synes at huske at det var noget af det sværeste at finde i TP.
0
1ups givet

#18 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

29-05-2011 17:13

Måske det ikke er Zelda, der er blevet mere lineært.
Men i stedet jer, der er blevet ældre og derfor har en mere lineær og logisk tilgang til at finde vej, end i havde som børn?

Jeg synes OoT og TP var næsten identiske hele vejen igennem. Når folk siger at det er mindre lineært at begynde ved at rende rundt uden sværd og samle rubies i buske end at rende rundt uden sværd og samle katte ved vandet, så tror jeg nok mest det skyldes nostalgi.

Der er da ikke andet at lave i spillene end at følge main questen, som kun kan løses på én måde.
Medmindre man altså er et barn, der kun får ét spil om året og derfor bruger 200 timer på hvert spil, er for dum til at forstå main questen og i stedet bare udnytter sin nysgerrighed til at rende rundt og udforske alting i håbet om at finde en skjult indgang, der ikke eksisterer.
0
1ups givet

#19 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

29-05-2011 17:31

Det er muligt, men synes i så fald at det er dårligt at TP ikke har gjort noget ved det 8 år senere.
0
1ups givet

#20 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

29-05-2011 17:59

Det jeg snakkede om mht. lineært var jo så stadigvæk udelukkende at man (eller jeg) aldrig brugte kortene til at se hvor jeg manglede kister eller finde steder jeg ikke havde udforsket i templerne for at komme videre, og goron templet var det decideret umuligt at gå den forkerte vej eller overse noget på vejen.

That said så er jeg også enig i alt det andet omkring TP i forhold til oot der er blevet nævnt og selvom jeg nok er blevet bedre (nævnte vist også i mit første indlæg at forholdene ville være anderledes nu) så var jeg altså heller ikke SÅ lille første gang jeg spillede oot.

For ikke at nævne at TP ikke er det sidste zelda jeg har spillet og det var som sagt specielt i det af dem at jeg bed mærke i det ;P
Faktisk gik jeg for nyligt igang med at genspille WW og selvom jeg har spillet det før føles templerne også mindre lineære end jeg husker TP (kan ikke huske WW særlig godt heh)
0
1ups givet

#21 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

29-05-2011 19:07

Find alle spøgelserne i TP uden hjælp er svært. Det er ikke lykkedes mig. De har da hemmelige gemmesteder.
Skuldte ting var også med bare på en anden måde. Bowser kunne findes i form af at en pige havde en halskæde hvor bowsers hoved var lavet af guld... Ikke tilfælde vil jeg mene. Så et billede af mario så vidt jeg mindes.
Der var også kjuldte huler i spillet, dem kunne man selv finde eller få en dame til at spå hvor de var.
Der var også mange mini games og fiske mulighed. Det gav da rigeligt med afveksling vil jeg mene.
Maps? Hvem bruger dem? Jeg har aldrig brugt dem og det eneste spil jeg kunne bruge en i er minecraft, og gæt, der findes ikke nogen map til en autogeneræret verden.
0
1ups givet

#22 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

29-05-2011 22:01

Det gør der efter den nyeste opdatering, tror jeg. lol


BTW, er der nogen, der har set traileren til Gameloft's nye adventure-spil?
Det virker forfærdeligt bekendt, som om jeg nærmest har spillet det før.
Men jeg kan ikke helt sætte en finger på det.
0
1ups givet

#23 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

30-05-2011 12:19

lol det ser satme også originalt ud!
Altså Gameloft's nye spil Smiley
0
1ups givet

#24 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

01-06-2011 11:46

Fra Nintendo Everything:

“…There are so many clear improvements in the 3DS release that it’s tough to quibble, but I could do without the extra comments from Link’s fairy companion Navi, whose distracting alerts were already borderline annoying in the original game. While she does sometimes give useful hints, more often then not she interrupts the game to repeatedly suggest that you take a break from playing or go watch a hint movie. Turning to her for advice when I’m hopelessly stuck only to get great tips like ‘Keep Moving!’ or ‘The barrier is blocking the door, there must be some way of opening it’ is like pouring salt into a wound.”

Jesus.
0
1ups givet

#25 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

01-06-2011 11:50

Skip and mute.
0
1ups givet

#26 - PD

Level: 1 (Goomba)

01-06-2011 11:53

Ville være fedt hvis der var en måde at slå hende fra... xD
0
1ups givet

#27 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

01-06-2011 11:55

Åh nej, selvfølgelig må vi dumme forbrugere da ikke kunne slå sådan en feature fra. Så kan vi jo ikke opleve, hvor geniale og kreative Nintendos udviklere har været i deres spildesign. Buhu.
0
1ups givet

#28 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

01-06-2011 11:58

Hun er en pinsel... Ma bliver træt af hende meget hurtigt, men hint vvideo er en okay idé.
0
1ups givet

#29 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

01-06-2011 12:07


0
1ups givet

#30 - PD

Level: 1 (Goomba)

01-06-2011 12:39

Midna i Twilight Princess var i hvert fald ikke ligesom Navi, hvilket var godt ;b
0
1ups givet

#31 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

01-06-2011 16:48

Enig. Kun lavede ikke nær så mange eller iriterende lyde. Hun hjalp også lidt, men igen, aldirg så meget som man vil eller til det man vil hjælpes med.
0
1ups givet

#32 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

02-06-2011 12:30

Hvis jeg skulle have en 3DS, skulle det kun være for dette spil, og fordi den kan printe penge:
0
1ups givet