Minecraft fejrer 15 års ...

N-club Streams: Uge 21

Nintendo World Championsh...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

Paper Mario: The Thousand...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Weekend-diskussion: Er du loyal overfor firmaer og produkter?

Weekend-diskussion: Er du loyal overfor firmaer og produkter?

Skrevet af O-train - 12-07-2014 20:06

SÅ!

Efter nogle uger uden en weekend-diskussion, er jeg faldet over et emne som naturligvis er omdiskuteret grundigt en masse andre steder, men som jeg alligevel føler kunne være spændende her på N-club, især på et koncentreret forum som dette.

Weekendens emne handler nemlig om loyalitet. Er du loyal overfor produkter, mærker og firmaer og i så fald, hvorfor?

Smartphone og tablet markedet har påvirket det håndholdte marked, og hvad angår hjemme konsoller, så kan vi se, at der kan ske meget fra én generation til anden (med henblik på Nintendo især), men hvorfor bliver du ved med at købe, som du gør?

Det kunne dog også være spændende at vide, hvad der får dig til at undgå et produkt, især hvis du stadigvæk er fan af producenten. Hvorfor har du ikke en Wii U eller 3DS, hvis du er Nintendo fan? Hvorfor købte du først én senere, eller forventer du at købe én i fremtiden?

Altså spørgsmålene er:

1. Er du loyal overfor firmaer og produkter - hvorfor?

2. Hvad får dig til at miste eller få tillid til et firma?

3. Hvad gør et produkt attraktivt med henblik på spil og spillekonsoller?
2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - AND

Level: 35 (Lakitu)

12-07-2014 21:14

Mangler der ikke et ord i overskriften?
1
1ups givet

#2 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

12-07-2014 21:29

Jo det gjorde der hehe. Måtte lige ændre titel tidligere, og så glemte jeg at slette 'en' - bum!
0
1ups givet

#3 - Rechain

Level: 8 (Pirahna Plant)

12-07-2014 21:33

Ja, enten det ellers skal "en" fjernes Smiley

Mht emnet, både og! Jeg har købt iPhones siden 2009, men det er primært fordi jeg syntes iOS er bedst + jeg kan lide at rode med jailbreak (temaer o.s.v) - hvis tiderne skifter og jeg hellere vil skifte, så gør jeg det..hvis jailbreak ikke længere er muligt at bruge tid på hos Apple Smiley

Mistede tilliden til FAILshop (også kaldet coolshop) efter flere oplevelser med ødelagte forsendelser, fik hevet penge ud af dem inden jeg smed dem ud af min "favorit købe" steder, bruger mest cdon og elgiganten nu.

Jeg er multi gamer, så udover min samling interesse så er jeg glad for mange forskellige spil, på forskellige platforme. Jeg er loyal overfor de fleste (som laver konsoller) - men microsoft har dummet sig meget på det sidste, så selvom jeg glæder mig til at have min Xbox One i september, så er jeg mere loyal overfor Sony i denne generation end sidst (hvor det var omvendt) og bruger mere tid på PS4 Smiley det er skiftende, alt efter hvordan de klarer sig..dog er det spillene i sidste ende og vil have de fleste jeg gider, hos dem alle..

Nintendo har jeg også altid været til, det ændrer sig aldrig. Jeg syntes bare det er syndt det er gået ned af bakke mht spil support de sidste par år mht Wii og WiiU, så det er mest 3DS jeg bruger tid på..har ikke købt en WiiU endnu pga. pengene og prioteringerne, men den bliver købt ind senere på året eller starten af 2015 Smiley der er spil jeg gerne vil game, indtil da står den på PS3 (lidt endnu), PS4, X360 (lidt endnu) og Xbox One indtil min WiiU er i hus! Smiley til den tid er der sikkert lidt flere spil klar som jeg gerne vil..
1
1ups givet

#4 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

13-07-2014 00:11

Fedt med sådan et detaljeret svar Rechain!
0
1ups givet

#5 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

13-07-2014 00:36

Jeg tror at jeg er loyal. Jeg mener ikke at jeg har støttet two forskellige firmaer, som er i direkte konkurrence mod hinanden. For eksempel tiltaler hverken Microsoft eller Sony mig ikke, som Nintendo derimod gør, og derfor har jeg kun holdt mig til dem på konsolfronten. :3

Men jeg spiller mest på PC og er selvfølgelig på Steam, og jeg holder mig kun til Steam. Jeg har ikke lyst til at være en del af EA's Origin eller Ubisoft's uPlay service. Jeg går desværre glip af Mirror's Edge 2. Garden Warfare og Children of Light, men det er okay. Jeg er vel loyal til Valve, :3
0
1ups givet

#6 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

13-07-2014 10:05

Jeg spiller Nintendo fordi det er de spil der siger mig mest. Når der kommer spil til PC jeg synes ser interessante ud køber jeg dem der, og jeg køber generelt nye konsoller, hvis der er tid til at spille dem og de har spil jeg har interesse i. Grunden til jeg kan håbe på fx GTA V på PC eller Wii U kan så have noget med at jeg ikke ønsker at have flere konsoller stående end jeg allerede har, eller andre spilelementer der spiller ind, fx kontrolleren, Miiverse, etc.

Men nej, er ikke loyal i den forstand at jeg aldrig kunne finde på at købe et godt spil til en anden konsol end Nintendos og ej heller i den forstand at jeg køber alle spil i en serie "bare fordi" eller for at støtte dem.
0
1ups givet

#7 - Grauling

Level: 23 (Skree)

13-07-2014 11:41

Jeg vil personligt mene jeg er ret loyal. Da jeg synes Nintendo er en stor del af hvem jeg synes jeg selv er. Jeg kunne ikke drømme om at bruge de få penge jeg nu bruger på spil et andet sted end på Wii U eller 3DS.

Den eneste måde jeg kan miste tilliden til Nintendo, er hvis de ændre måden de laver spil på. Altså at de spil de begynder at lave på ingen måde har nogen form for relationer til hvad de har lavet de sidste +25 år. Hvis de nu fx droppede deres kendte fordi de måske kunne lave verdens bedste FPS spil og så kunne malke succesen, vil jeg mene jeg ikke selv ville kunne se mig selv i firmaet og derfor stoppe med at købe deres produkter.

Hvad der gør Nintendo's spil attraktive for mig, er den nostalgiske følelse jeg har hver gang jeg spillet fx Mario, Zelda osv. Lidt ligesom nogen har det med Disneys film så har jeg det sådan med Nintendo-spil at de har en eller anden form for magi. Om det så er Zelda, Mario Kart eller fx Splatoon. Man er ikke et sekund i tvivl om man spiller Nintendo og hvis det forsætter sådan i fremtiden, ja så vil jeg nok altid spille Nintendo.
0
1ups givet

#8 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

13-07-2014 11:45

#7: Asger Grau - 13. Jul 2014 11:41
redigeret af Asger Grau d. 13. Jul 2014 11:42
Jeg vil personligt mene jeg er ret RoyalRoyal ligefrem Smiley

0
1ups givet

#9 - Grauling

Level: 23 (Skree)

13-07-2014 12:00

Haha xD! Skal lige pointeres jeg lige var stået op da den kommentar blev skrevet :b!
1
1ups givet

#10 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

13-07-2014 14:05

Var die-hard Nintendo-fanboy op til slutningen af 2000'erne. Men så indså jeg, at Xbox 360 havde en masse spændende titler, som jeg gerne ville spille.

Efter at have købt en Xbox, indså jeg yderligere, at det var noget pjat at have et had-elske forhold til konsolfirmaer. Mange Nintendo-fans anså/anser eksempelvis Sony som de onde. Det gør jeg ikke længere, efter at have købt en PS3 for at spille titler som Uncharted og Journey.

I dag er jeg fulkommen platform-agnostiker. Hvis spillet er fedt, så er platformen underordnet for mig. Har ligeledes både iOS- og Android-devices, da de bringer forskellige ting, som jeg godt kan lide.

Nintendo har selvfølgelig en særlig plads hos mig, men når det så er sagt, er det ved at være længe siden, at jeg sidst købte noget fra dem. Tror faktisk det må være Zelda: Skyward Sword til Wii.

3DS sprang jeg over, dels fordi jeg ikke bryder mig om 3D-effekten (den virker ikke så godt for mine øjne), dels fordi jeg ikke synes, den har bidraget med så forfærdelig mange nye spil. De fleste er fortsættelser/genudgivelser af eksisterende spilserier, som jeg enten er blevet træt eller mættet af.

Wii U har jeg heller ikke købt endnu, da der ganske enkelt er alt for få spændende titler til den.

Faktisk er den seneste konsol, som jeg har købt, OUYA, netop fordi den føles som et frisk pust og kommer med nogle ret quirky titler.

Jeg hælder sjovt nok mest til PS4 som fremtidigt køb i øjeblikket, grundet dens store fokus på indie-titler. Dog synes jeg stadig ikke, at der er nogen særlig stor grund til at investere så mange penge i en ny spilgeneration, da de fleste titler slligevel havner på Steam og deslige. Mangler stadig nogle seriøse killer-apps.

Jeg tror måske, at tiden er ved at løbe lidt fra platform og hardware som sådan. Det meste går multi-platform og "games as service" nu til dags, så der bliver færre grunde til at holde sig fast til en specifik platform. Nintendo prøvede med Wii U at skille sig ud med tablet-controlleren, men det lader i dén grad til at have givet bagslag. Selvsamme kan siges om 3D med 3DS'en, der nu har fået en 3D-fri version i form af 2DS.

Med det sagt mener jeg ikke, at Nintendo ikke skal eksperimentere og innovere, men i mine øjne har de ramt en midlertidig gimmick i form af 3D og tablet-controller. Man kan sige det samme om motion-controls, men hér synes jeg, at der var mere substans at finde. Det virker næsten som om, at Nintendo har givet op med hensyn til at bruge skærmen på Wii U GamePad'en. Miyamotos spilkoncepter til E3 så da meget søde ud, men så heller ikke mere.
1
1ups givet

#11 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

13-07-2014 18:38

Jeg er loyal over for en firma eller en butik, når jeg har oplevet god/ hjælpsom kundeservice et pr gange.

Er loyal over for Nintendo fordi jeg har spillet på Nintendo konsoller siden var var 8.

Har haft en ps1 og ps2 men, har aldrig haft samme glæde ved Sony spil som med Nintendo ...
og da Snes var den første konsol, jeg fik har Nintendo altid haft en særlig betydning for mig.

Hvilken også er derfor jeg kun, har Nintendo konsoller i dag bevist.

firmaer ud over Nintendo jeg er loyal over for er:
Komplett
Gamestop
Cdon
El-giganten

På grund af god kundeservice og til flere gange Smiley
0
1ups givet

#12 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

13-07-2014 18:45

firmaer ud over Nintendo jeg er loyal over for er:
Komplett
Gamestop
Cdon
El-gigantenMen loyalitet ville jo indbefatte, at du prioriteterer én ting over anden på trods af bedre muligheder med alternativet. Fx. køber du jo ikke et spil til 549,- i GameStop, hvis Elgiganten kan give dig det for 49'er (sådan var tilfældet fx. med Wonderful 101 for nogle måneder siden).

Så er du loyal, eller er det bare de butikker du som regel besøger/handler hos?

0
1ups givet

#13 - Chibi

Level: 12 (Fire Keese)

13-07-2014 19:59

nu synes jeg personligt der er forskel på om man er loyal over for firmaer eller butikker. butikker sælger fimaernes/virksomhedernes varer...

men det til side så er jeg ret loyal, jeg holder mig til android og køber altid Sony da jeg synes det tiltaler mig.. det er noget med hvad man synes der passer til en.

nintendo har jeg været loyal over for altid, siden bette knægt. men bliver måske snart tvunget væk fra nintendo da der jo kommer så meget til de andre konsoller at det ikke kan ignoreres.
0
1ups givet

#14 - KennethDN

Level: 11 (Octorok)

13-07-2014 19:59

#12: O-train - 13. Jul 2014 18:45
Fx. køber du jo ikke et spil til 549,- i GameStop, hvis Elgiganten kan give dig det for 49'er


Du mener forhåbentlig 449,- eller 499,-, ellers synes jeg, at jeg nok er gået glip af et virkelig godt tilbud Smiley

Nu kan man jo altid diskutere definitionen af loyalitet over for et mærke, men umildbart vil jeg ikke kalde mig selv loyal over for noget produkt eller firma. Hvis man kigger på Nintendo, så jeg vil jeg mene ligesom Bo, at jeg hovedsagligt spiller deres spil, da det simpelthen er dem, der siger mig mest. Selvfølgelig er der nok også koblet en nostalgisk faktor til denne interesse, men denne interesse afholder mig på ingen måde fra at købe spil på PC eller lignende platforme, hvis spillet siger mig noget.

Jeg, ligesom LinkTheWindWaker, har også været dedikeret Nintendo-fanboy, men dette er vel mere end et årti siden (tilbage i Club Nintendo dagene og i starten af NintendoCenter tiden). Jeg har heller ikke anskaffet mig en Wii U på nuværende tidspunkt af samme årsag som LTWW, hvis post rammer min situation meget godt.

At jeg var en Nintendo fan dengang skyldtes nok også, at markedet for konsoller så væsentlig anderledes ud end det gør nu. For det første var det vel ikke normalt man havde mere en én konsol, så man skulle virkelig tage holdning til om man ville have en Nintendo 64 eller en Sony PlayStation, såvel som en Super Nintendo eller en Sega Genesis før det etc. Dette forstod de enkelte konsoludviklere selvfølgelig at udnytte, så man ikke bare skulle sælge sit produkt, men virkelig vise hvorfor man var bedre end de andre (jeg er rimelig sikker på at vi har et indlæg her på siden, hvor vi har set tilbage de gamle reklamer fra 90erne, hvor de gør meget ud af at fortælle, hvorfor det ene produkt er bedre end det andet, vice versa).

Derfor havde man bare én konsol man var loyal overfor dengang. Det er faktisk lidt sjovt at tænke tilbage på, eller se på andre folk, der ser tilbage på dengang, hvor de var loyale over for et enkelt mærke. Eksempelvis i denne video, hvor James Rolfe, manden bag AVGN, kigger tilbage på hans unge år som Nintendo-fanboy. Disse ser man selvfølgelig ikke længere pga. de tidligere nævnte multi-platform spil, der dominere markedet, men også grundet at de ligner virkelig hinanden på forskellige konsoller. Det er svært at komme med at argument, at det spil du køber til PS4 skulle være bedre end Xbox 1 version af det samme spil, vice versa. Sådan var det hvert fald ikke for tyve år siden, og dermed er der mindre at dedikere sig til på konsol markedet i dag.

Derfor er det vel også lidt sjovt, at se hvordan nogle folk, som er fuldstændig loyal overfor mobiltelefon eller computer mærker. Man bruger jo kun én telefon, og derfor kan man se mennesker, der kun benytter MacBooks og iPhones, og ser frem til den nyeste model i Apples serie. Det som var ”nørdet” tilbage i 90erne og starten af 00’erne mht. konsoller, når man var loyal overfor Nintendo, og så frem til at benytte deres produkter, er åbenbart noget flere folk har taget til sig med Smartphone generation. I mellemtiden er der virkelig blevet svært at være loyal overfor en konsol.

0
1ups givet

#15 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

13-07-2014 20:28

Desværre Kenneth, jeg mener skam 49,-. Det var én af Elgigantens vanvittige tilbud, ligesom de havde forleden med Pikmin, Zelda og Wii U Party, selvom kontrasten mellem Elgigantens W101 pris og GameStops er den største jeg nogensinde har set (og derfor brugte jeg det som eksempel)

Mht. loyalitet mener jeg, at man naturligvis prioritere ét før andet udelukkende på grundlag af firmaet/produktet og ens forhold. Det er i min optik dybt irrationelt, men der nogle mennesker der faktisk er det. Denne form for loyalitet kan også give fuldkommen bagslag, fx. havde jeg en ven der i sin tid hellere ville have Wii frem for HD-konsollerne, eftersom at han altid havde været Nintendo (N64 og GameCube), og det gik op for ham, hvor meget han gik glip af pga. dette, men ikke nok med at han solgte sin konsol, så vendte han fuldstændig ryggen til Nintendo, fordi han følte, at hans loyalitet var belønnet med svigt - eller følelsen deraf.

Sådan har jeg selv haft det med Wii U. Jeg har ejet stort set alle Nintendo konsoller på nær N64, og med Wii'en var jeg ved at give op, men alligevel valgte jeg at grave dybere i konsollens bibliotek og fandt nogle fantastiske spil, og det førte til købet af en Wii U uafhængigt af mine forventninger til Nintendos håndtering af 3rd party m.m., og det førte til en masse frustration (og gør det fortsat til tider), men alligevel hænger jeg ved.. hvorfor Smiley? Jeg kan ikke forklare det.

Men altså jeg er stadigvæk en loyal kunde i den forstand.
0
1ups givet

#16 - odensen

Level: 11 (Octorok)

14-07-2014 00:39

1. Vil ikke kalde mig "loyal overfor firmaer og produkter" Hvis et konkurrerende firma laver et bedre produkt, vil jeg vælge det.

Når det kommer til Nintendo.. Vil jeg sige at jeg er "fan"
Det er ikke bare fordi at deres titler er de eneste jeg stadig gider at spille. men hvordan de kører deres forretning og hvilke værdier de har.. hvordan de aldrig er bange for at tænke nyt, og har flyttet grænser og muligheder i elektronisk spil alle disse år.. siden jeg sad med mit første bib bib spil i hånden.

2. Vil miste tillid til et firma, hvis de levere dårlig kvalitet, og omvendt.

3. For mig er det noget med at levere sjove, spændene, overraskende oplevelser.. Leveret på en "ordentlig" måde (mindre pay og pr.. mere indhold)
0
1ups givet

#17 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

14-07-2014 15:37

O-train skrev:


Men loyalitet ville jo indbefatte, at du prioriteterer én ting over anden på trods af bedre muligheder med alternativet. Fx. køber du jo ikke et spil til 549,- i GameStop, hvis Elgiganten kan give dig det for 49'er (sådan var tilfældet fx. med Wonderful 101 for nogle måneder siden).

Så er du loyal, eller er det bare de butikker du som regel besøger/handler hos?selvf køber jeg ikke spil i gamestop til 400-500 kr hvis jeg kan få samme spil til 50 anden steder,men fordi jeg kender dem der står i butikken, og jeg handle i Gamestop i mange år efterhånden fortrækker jeg, gamestop frem for andre hvis vi snakker mellem 50 til 100 kr i forskel.

på grund af god service, tilbud på grund af mit Gamestop + kort og at jeg bare kan bytte et spil hvis der er noget galt med det vælge jeg Gamestop så lige men hensyn til dem synes jeg at jeg er loyal.

for at man ikke vil give 400 kr hvis der er på tilbud til halv pris anden sted er jo ikke fordi man så ikke er loyal men at give at meget mere er jo bare dumt.

0
1ups givet

#18 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

14-07-2014 15:43

Det vel helt forståeligt, men så er du også kun loyal indtil du kan handle ud fra egen fordel, og sådan tror jeg nu nok vi alle gør.

Men at handle i butikker er dog lidt anderledes end udelukkende at købe produkter fra et firma, og der vil jeg helst bevare diskussionen, for det var oprindeligt meningen.

Selv har jeg altid købt PlayStation, siden jeg fik 1'eren. Det har altid været min hovedsagelige konsol, også selvom jeg måske bruger min PC eller andet mere. Jeg vender altid tilbage til PlayStation fordi der er et bredt udvalg!
0
1ups givet

#19 - Kukabuksilaks

Level: 4 (Stalkid)

16-07-2014 22:22

Loyal over for firmaer? Nej.. det har jeg indholdet af min pengepung for kært til Smiley tillid? måske, tiltroforventninger? helt klart..!

Har haft alle Nintendos hjemme konsoller og er indledningsvis kun blevet skuffet over Wii'en, skal dog siges at når jeg kigger tilbage på den har det ikke været så slemt. Wii'en havde nogle fantastiske spil når man går op i gameplay, de var bare svære at finde i bjergene af shovelware og waggle-fest (tænker især på Twillight Princess, skulle aldrig have købt det til Wii'en men i stedet gamecube. fik det også først gennemført efter jeg fik opsporet en gamecube version.. waggle-waggle-waggle AAARRH!!) og de sidste år var grafikken svær (selv for mig) at kapere..

EA (og tildels Ubisoft) er alletiders bevis på hvordan man mister min tillid, tiltro og mine penge! Når man fjerner features og game-modes fra sine spil og bare generelt gimper dem så gider jeg ikke at kaste mine (surt tjente) penge efter deres produkter, og jeg skal være overbevist om at jeg får et "helt" spil (med det fremtidige dlc der måtte komme, selvom jeg ikke er en fan af map-packs og lign.) før jeg overvejer at købe fra dem igen..
og her er EA så godt som ikke eksisterende for mig pga. deres behandling af Wii U'en med bla. Fifa 13, Mass Effect 3 og Crysis 3 (det har været diskuteret til døde så jeg går ikke i detaljer)...

For at jeg skal købe en konsol skal der være spil jeg ikke kan få andre steder og som jeg virkelig gerne vil spille (DUH Smiley ) grafik er ikke nok, det har jeg en PC til.. Nintendo har altid spil jeg bare skal have hver generation og selvom det tog længere tid end det plejer har jeg da også købt mig en Wii U (Pikmin 3, LoZ:WWHD, super Mario 3D World, ZombiU og Især Wonderful 101 gjorde at jeg MÅTTE anskaffe mig en). Havde en 360 og fortryder grelt at jeg ikke havde en ps3 i stedet, har flere ps3 spil stående på hylden nu end jeg havde til min 360'er og jeg ejer ikke en ps3 (endnu) har kun lånt en i lange perioder.

tl : dr
Jeg vil have gode spil der er spændende, interresante eller bare sjove så er jeg glad og firmaerne kan tjene penge på mig, alt andet er for mig ligegyldigt. og nej jeg er ikke loyal overfor folkfirmaer der lever af at tjene penge på mig.

Vil dog afslutte med at Wii U'en er min yndlings konsol lige efter GameCuben (som stadig er min yndling pga. en blanding af fantastiske spil og nostalgi Smiley) og det er den af 2 grunde:

1. Wonderful 101
2. Wii U GamePad, selv når den bare bliver brugt som kort eller inventory får spillene tilført sindsygt meget (for mig), og når jeg bare skal surfe rundt på nettet griber jeg efterhånden altid mit Upad. (tror også min 3ds'er er ved at blive jalous når jeg kører lange tog-turer)
0
1ups givet

#20 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

16-07-2014 23:40

^ Stort set enig Smiley Det nu også noget tid siden, at jeg har lagt pengene efter et EA spil. Det egentlig ikke fordi, at jeg synes spillene er dårlige, eller fordi jeg bevidst boykotter dem, men jeg hører altid om mangler eller uretfærdig DLC - eller værre endnu: spil som simpelthen ikke fungerer. Mit sidste EA køb SKULLE have været Battlefield 4, men så hørte man om alle problemerne, og siden har jeg ikke købt et EA - i hvert fald ikke med det formål at spille det. Købte Fifa 13 til Wii U for at sælge det videre... hmm... gør det mig en forfærdelig type? Solgte det til GameStop og hey man, jeg blev spyddet, eftersom at jeg tabte penge på det hehe... EA for dig, selv når du aktivt forsøger at skille dig af med deres skidt, så gør det ondt! Smiley

Kan ikke påstå at Wii U er min yndlingsmaskine, den er ikke engang i top 3, men den bruges ofte, og selvom vi har haft tørker og skuffelser på række, så har Nintendo virkelig samlet sig sammen, og jeg tror at vi kommer til at se en fin slutning på 2014 og et meget spændende 2015 hvad angår den maskine - jeg må indrømme, at jeg gang på gang har overvejet at sælge maskinen NETOP fordi, at jeg følte at Nintendo svigtede. Også selvom den ofte blev brugt, blev den ikke brugt på den vis, som jeg havde ønsket (meget Netflix og random YouTube-streaming - det havde jeg jo en PC og PS3 til) - men med den seneste E3, så er båndende helet lidt igen, og jeg "håber" på Nintendos vegne. Min frustration bunder mest i, at det efterhånd er tradition for Nintendo at slide sig gennem ikke et halvt år, ikke et år, men halvandet års fiasko, når de lancerer nye konsoller. Det tamt.
0
1ups givet