Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Weekend-diskussion: Håndholdte spil til Wii U

Skrevet af Bo130 - 15-02-2014 13:38

Det kan diskuteres længe hvordan kvaliteten og kvantiteten af Nintendos spil er til Nintendo 3DS og Wii U nu til dags, men det er ikke mange der kan være uenige i at Nintendo har et stort og succesfuldt lager af spil siden 80’erne. Dette har resulteret i en række genudgivelser af spillene i tidens løb (Læs også Weekend-diskussion: Genudgivelser eller nye spil), men noget helt særligt var det alligevel da man første gang annoncerede Virtual Console til Wii. Konceptet lød godt og potentialet var virkelig stort.

Det er igen en smagssag om Nintendo levede op til dette, men da Nintendo 3DS så udkom og man hørte at Virtual Console også ville gøre en entré på denne platform, så virkede det næsten for godt til at være sandt. Vi kunne nu - i teorien - have alle de bedste konsolspil tilgængelige på Wii, og alle de bedste håndholdte spil tilgængelige på Nintendo 3DS. Man begyndte da også at udgive Game Boy og Game Boy Color spil til servicen, men også NES blev udgivet igen - og ligesom på Wii så har de to seneste platforme inden Nintendo 3DS desværre ikke rigtig været repræsenteret.

Mange fans har siden da, især efter udgivelsen af Wii U, efterlyst flere udgivelser af Nintendo64- og GameCube-titler til Wii U, og flere Game Boy Advance-titler på Nintendo 3DS. Men Nintendo havde andre planer, for inden for den sidste måned har de fortalt rigtig meget om udgivelsen af Nintendo DS-spil og Game Boy Advance-spil - til Wii U.

Flere spil er selvfølgelig altid godt, men hvorfor mon man vælger af udgive håndholdte spil på Wii U og ikke Nintendo 3DS. Nintendo DS kan selvfølgelig spilles fysisk på Nintendo 3DS i forvejen, og Wii U med skærm og GamePad kan sagtens repræsentere de to skærme på Nintendo DS, men hvad med Game Boy Advance? Afprøver Nintendo fordelene ved en fælles spilplatform (Læs også Weekend-diskussion: En fælles spilplatform ved at se om deres håndholdte titler kan sælge på en konsol? Er dette blot en forhastet beslutning? Det gik meget hurtigt at få udgivet 10 GBA-spil da Nintendo 3DS solgte dårligt, hvorfor har vi ikke set dette noget før? Kommer udgivelsen af Nintendo DS- og GBA-spil overhovedet til at have betydning for Wii Uens succes? Hvordan forestiller I jer det kommer til at fungere? Hvilke spil ser I mest frem til? Ville I hellere have haft spillene udgivet på Nintendo 3DS?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

15-02-2014 16:24

Jeg tror ikke at disse udgivelser vil betyde meget for Wii U's succes, men jeg er vild med idéen, og for de der har en Wii U er det superfedt at få muligheden. Jeg ved ikke om det her er første skridt/hint mod en fælles spilplatform, men jeg tror det er en måde hvorpå de vil prøve at skabe mere succes for Wii U. Jeg tvivler bare stærkt på at det appellerer bredt nok, til at det vil gøre nogen forskel - folk der ved om dette, er Nintendo-fans, og de ved allerede hvad de skal vide omkring Wii U.
0
1ups givet

#2 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

15-02-2014 19:17

Jeg synes det noget værre fis. Jeg har ikke købt en Wii U for at spille 10 år gamle gameboy spil. Det da fint med tilbuddet, men det at Wii U'en mangler spil, det får mig bare til at se ned på det. 3DS'en modtager stadigvæk titler, og dermed ville det være en fin side-feature, og det havde jeg sat pris på, hvis jeg ejede konsollen. Ingen tvinger mig til at købe noget, men af samme grund, så kommer jeg heller ikke til at købe noget - og det jo altså ret dumt, hvis man som Nintendo ønsker at sælge et produkt. Dette ændrer intet for maskinens salg, det tør jeg vædde på.
0
1ups givet

#3 - BamBamthePyro

Level: 17 (Deku Baba)

16-02-2014 22:29

Jeg vil helst have GBA spille på 3DS.
0
1ups givet

#4 - Fox4Fun

Level: 18 (Twhomp)

21-02-2014 16:14

Stationære spil til stationære konsoller. Og håndholdte spil til håndholdte konsoller. Jeg synes at håndholdte spil ikke bør komme til stationære konsoller. Jeg har i hvert fald ingen interesse i at spille dem der.
0
1ups givet