Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii U er stor set allerede udsolgt i USA

Skrevet af Zøvnig - 17-09-2012 00:50

Mens kritikerne har tvivlet en del på, om Nintendo ville formå, at få ordentlig gang i salget af Wii U, så kunne nåde tyde på, at de tog grueligt fejl. Best Buy, Toys R Us, Sears, Kmart og Target har allerede nu meldt ud, at de har udsolgt af både Basic og Deluxe udgaverne allerede. For flere af butikkernes vedkommende var de nødt til, at lukke for alle forudbestillinger af Deluxe versionen, allerede små 24 timer efter, at de havde åbnet op for forudbestillingerne.

Wal Mart er et af de få steder, hvor man fortsat kan forudbestille både Basic og Deluxe versionen af Wii U, mens man hos Gamestop nu kun har Basic modellen tilbage. At en ny konsol er så efterspurgt til at starte med er ikke noget nyt, men med de mange negative reaktionerne på Wii U, lader det til at være kommet bag på en del af de amerikanske kæder.

Men måske svaret på den store efterspørgsel skal ses i lyset af, at det nærmest var umuligt at opstøve den oprindelige Wii i USA og mange derfor ikke ønsker, at stå i samme situation igen. Hopper man rundt på sider som Kotaku, NeoGaf med flere, så giver mange brugere udtryk for, at de har forudbestilt Wii U'en af lige netop denne grund. Mange beretter om, at de måtte vente op til to år på at få fingrene i Wii'en dengang, da den udkom og den chance tør de ikke løbe igen.

Så galt plejer det heldigvis ikke at gå herhjemme, men man kan vel dårlig fortænke amerikanerne i, at de ikke ønsker at risikere, at skulle vente halve eller hele år på, at få lov at købe den nye konsol.

Hvad med dig? Har du forudbestilt en Wii U allerede eller planlægger du at gøre det?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - 0

Level: 23 (Skree)

17-09-2012 02:01

Jeg har ikke forudbestilt og jeg gør det heller ikke. Skal slet ikke have den før end der kommer mere end ét spil som jeg kunne tænke mig Smiley

Men en lille tilføjelse til din historie: Tror du selv butikkerne havde pallevis af konsoller lined op til forudbestilling eller måske blot et snes pr. butik? Jeg hælder mest til det sidstnævne, for så kan Nintendo stolt annoncere at de kan melde udsolgt af deres "Premium" med hele 32GB.
0
1ups givet

#2 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

17-09-2012 04:52

^Så er det sandelig godt at der ingen tvang er hva? Smiley

Jeg har forudbestilt en laber Premium bundle med "ZombiU" og "Black Ops 2", og jeg glæder mig som et lille barn!!
Var med fra launch a' ved N64, GameCube og Wii, så hvorfor ik' også Wii-U Smiley
Ser frem til at lægge kryptiske "hints" til dig, i ZombiU, zZNoRLax ( :

1
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

17-09-2012 08:07

Pt. har jeg ikke forudbestilt. Jeg vil gerne have en Wii U, men jeg venter til spiludvalget er blevet større - når det næste Zelda kommer, bliver det svært for mig, at holde fingrende væk Smiley
0
1ups givet

#4 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

17-09-2012 09:26

Jeg har forudbestilt en Premium Bundle med New Super Mario Bros. U og Rayman Legends! Det bliver episk! Smiley

Skal nok også have Zombie U, men tror at det kommer til at knibe økonomisk hvis jeg skal have alle 3 spil med det samme hehe... Men så er det heldigvis juleaften en lille måned efter Smiley
0
1ups givet

#5 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

17-09-2012 09:53

Det eneste interessante spil jeg har set i Launch-setup'et er Rayman Legends. Smiley Jeg kan dog godt forstå at den sælger godt ovre i USA med den pris den har. Dog kan jeg ikke se hvordan den skulle kunne klarer sig i Danmark til den pris den ligger på pt.? Smiley Jeg havde ikke forventet lavere pris, men det er stadig alt for lol at man skal give så meget for lortet. Smiley
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-09-2012 10:55

Jeg synes man skal prøve at spørge sig selv, hvad årsagen er til, at butikkerne i USA melder udsolgt så hurtigt som de gør.

Sælger den virkelig fremragende eller har der været et ret begrænset udbud?

Jeg hælder mest til det sidste, da meldingerne lød på, at GameStop havde en total til alle kædens butikker, der ikke måtte overskrides. Flere af kæderne nævnt i nyheden havde samtidig kun Deluxe-udgaven til salg. Amazon.com har man slet ikke kunnet bestille hos.

Jeg tror Nintendo prøver at forhindre, at der opstår samme situation som med Wii, hvor konsollen ikke var til at opdrive i butikkerne i en lang periode. Den skal ud og være synlig i butikkerne, og det kan en begrænsning på antallet af konsoller til pre-order formentlig hjælpe på.

Selv venter jeg lige og ser tiden an før jeg køber noget. Vil nemlig helst have den hvide konsol, så jeg vil gerne se om det er muligt at få tilbehøret til den til nogenlunde foruftige priser, sådan at jeg ikke føler mig snydt..
0
1ups givet

#7 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

17-09-2012 13:34

Det er sikkert rigtigt, at de har måttet kontrollere tilførslen til butikkerne lidt strikst. Lyder i forvejen som lidt af en udfordring, at skaffe produktion til hele verden, inden julesalget starter.
0
1ups givet

#8 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

17-09-2012 17:41

Enig - det er for tidligt at konkludere, at "folk tager fejl" med deres negative kommentarer, når det højest sandsynligt drejer sig om, at der ganske enkelt ikke er særlig mange konsoller tilgængelig ved launch. Vi kan nok godt forvente en solid venteliste et godt stykke ind i 2013, særligt i USA, hvilket, tværimod, er et ulempe for Nintendo.
0
1ups givet

#9 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

17-09-2012 17:44

Dream cast solgte også godt i starten. Sega døde næsten på den konsol sidst i dens livstid.
0
1ups givet

#10 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

17-09-2012 21:30

http://www.digitaljournal.com/pr/886839

"The reaction has been phenomenal with 500 pre-orders in the first hour after the Wii U announcement on Thursday, and the following 48 hours saw similar levels of pre-orders as gamers rushed to secure their hardware for Christmas."



http://www.videogamer.com/news/retailers_discuss_phenomenal_wii_u_pre-orders_premium_sku_most_popular.html

"As expected with such a highly anticipated announcement of Wii U, we've had lots and lots of interest since Thursday," said a spokesperson for GAME. "Pre-orders are exceeding expectations with the black console proving the most popular so far.

"We have three launch packages for the Wii U and customers interested in pre-ordering can do so in-store or online at www.game.co.uk for a deposit of £20. Pre-ordering is a great way of guaranteeing a Wii U for the release date and our exceptional trade-in offer gives customers a massive 50% extra value on any console or handheld console traded in against the Wii U."


0
1ups givet

#11 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

17-09-2012 21:34

Galactico skrev:
Men en lille tilføjelse til din historie: Tror du selv butikkerne havde pallevis af konsoller lined op til forudbestilling eller måske blot et snes pr. butik? Jeg hælder mest til det sidstnævne, for så kan Nintendo stolt annoncere at de kan melde udsolgt af deres "Premium" med hele 32GB.



Jeg tror bestemt ikke de har pallevis stående i hver butik. Det er vidst aldrig sket ved udgivelsen af en konsol. Det jeg sammenligner med, er den meget negative holdning som mange medier har haft til Wii U. Det så vi slet ikke i samme grad op til lanceringen af den originale Wii. Samtidig står vi midt i et marked hvor mange, selv inden for spilbranchen, har dømt konsollernes tid til at være forbi.

@Pieyanthikos. Jeg tager ikke stilling til om den får succes på længere sigt. Jeg konstatere bare, at trods alle dommedags profetierne, så ser Wii U ud til at få en rimelig god start.

Som jeg også skriver kan det netop være manglen af Wii's i det første lange stykke tid der gør, at mange der måske havde planer om først at købe senere, er hurtigere ude end sidste gang. Det tror jeg reelt spiller meget ind.

Men om de så havde solgt 10 millioner den første måned, så er der ingen der kan tale om succes eller fiasko, før den har mindst et års tid på bagen Smiley

0
1ups givet

#12 - 0

Level: 23 (Skree)

17-09-2012 23:04

Njae, det var nu heller ikke ondt ment det jeg skrev. Synes bare at det var en god pointe. Har lige læst - godt nok rygter - at Nintendo eftersigende kun har givet 20 konsoller pr. butik til forudbestilling, uanset butikkens størrelse, i USA. Om det er heeelt reelt ved jeg ikke, men det lyder ikke forkert.

Efterfølgende kan man vel skrive sig op til en konsol, men derfor kan jeg ikke se forskel i "Wii-krisen" hvor ingen Wiis var at finde på hylderne og nu denne nye "Wii U-krise", hvor alt også er væk.
0
1ups givet

#13 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

18-09-2012 11:32

Umiddelbart er mit gæt, at den vil være til at få fat i igen på den anden side af jul, da jeg ikke tror den appalere lige så bredt som den gamle Wii. Men lad os da håbe det ikke er tilfældet. Flere solgte konsoller giver flere penge til Nintendo og spiludviklerne, hvilket oftest giver et bedre udvalg i spil Smiley
2
1ups givet

#14 - AND

Level: 35 (Lakitu)

19-09-2012 10:42

Enig Z, tror dog at det vil være meget fornuftigt af Nintendo, at få smidt så mange konsoller i butikkerne inden jul som overhoved muligt Smiley
0
1ups givet