Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Yderligere to karakter-klasser fra Etrian Odyssey V: Beyond the Myth fremvist

Skrevet af KJ85 - 15-09-2017 17:28

Igennem den senenste tid har Atlus hver uge fremvist en karakterklasse fra Etrian Odyssey V: Beyond the Myth i nye trailere, men det gjorde de ikke i sidste uge. For at rode bod på det, så er der til gengæld i denne uge udsendt to af slagsen, og vil du vide mere om henholdsvis Rovers og Necromancers, så kan du lære dem at kende her.

De ægte jægere i Yggdrasil er Rover-klassen, der med sin ekspertise i langdistanceangreb kan uddele hårde træffere fra baglinjen. Deres viden om naturen er en eftertragtet egenskab i kamp – især når det kommer til opgaver, hvor nyt territorie skal udforskes. Udover at jage monstre får disse jægere også hjælp af dyr i både offensiven og defensiven, og du kan møde en af dem herunder.


Det er ingen hemmelighed, at døden venter alle, som træder ind i Yggdrasil-træet, men vidste du, at du kan tage døden med dig derind? Okay, det lyder en smule forvirrende, men det giver alt sammen mening, når man hører, hvad Necromancer-klassen kan bringe til bordet. Disse mestre af udøde kræfter er ikke de bedste kæmpere, men de kan hidkalde spøgelser til at gøre det beskidte arbejde for dem. Spøgelserne er ikke blot i stand til at uddele og modtage skade, for de kan også ofres i den gode sags tjeneste. Vil du heale dit hold? Så kan du ofre et spøgelse! Hvad hvis du vil fjerne dine fjenders forsvar i en runde? Så kan du ofre et spøgelse! Selvom Necromancer-karakterer er en smule utraditionelle, så er deres evner uvurderlige for holdet, og du kan se en af dem i aktion herunder.


Hvad synes du om disse to karakter-klasser fra spillet, og har du planer om at købe det, når det udgives sidst på året til 3DS?

2
1ups givet

Kommentarer: