KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Yoshi’s Woolly World udkommer d. 26. juni – garn-amiibo’er annonceret

Yoshi’s Woolly World udkommer d. 26. juni – garn-amiibo’er annonceret

Skrevet af KJ85 - 02-04-2015 03:33

Det var først under sidste års E3-præsentation, at det kommende Yoshi-spil til Wii U fik sit endelige navn, men vi har efterhånden kendt til spillet længe og vidste, at det formentlig snart blev udgivet. Under nattens Nintendo Direct fik vi endelig en udgivelsesdato at vide, og så havde Nintendo tilmed en særlig lille overraskelse i ærmet i form af specielle Yoshi amiibos lavet af garn.

Vi fik sådan set ikke nogen ny trailer for spillet i denne omgang, men i videoen herunder kan du høre Satoru Shibata fortælle om blandt andet muligheden for at aktivere Mellow Mode – en nemmere sværhedsgrad for de mindre øvede.Spillet udkommer d. 26. juni og den samme dag sendes de særlige amiibo-figurer i grøn, blå og pink på markedet, ligesom en særudgave af spillet udgives sammen med den grønne Yoshi amiibo.Har du planer om at købe Yoshi’s Woolly World, eller er du måske blot interesseret i de yderst nuttede garn-amiibo’er?

2
1ups givet

Kommentarer:

ChampionOfWhat

#1 - ChampionOfWhat

Level: 17 (Deku Baba)

02-04-2015 03:51

Jeg skal så meget have en, de er simpelthen så fede! Og jeg skal også have spillet selvfølgelig. Det ser super fedt ud synes jeg.
0
1ups givet
effen4645

#2 - effen4645

Level: 16 (Space Pirate)

02-04-2015 07:30

Skal helt klart have en det er godt at se at Nintendo prøver at gøre Amiibo til mere end figurer
0
1ups givet
madjor

#3 - madjor

Level: 17 (Deku Baba)

02-04-2015 07:32

OMG hvor fedt Smiley Jeg må da bare eje den bundle med den grønne Yarn-Yoshi amiibo! Jeg ser så meget frem til denne titel og til sommer Smiley
0
1ups givet
Scrapper

#4 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

02-04-2015 08:44

Hvor er de bare søde. Jeg glæder mig til at spille spillet, men jeg kommer ikke til at bruge deres Mellow Mode. Jeg er ret meget imod det koncept de har sat op til Woolly World. Sådan som jeg forstår det kan man spille i den normale sværhedsgrad og bliver spillet for svært, kan man bare skifte til Mellow Mode mit i banen og tilbage igen, hvis man vil.

Jeg har intet imod Mellow Mode i sig selv, men gør det da til sin egen selvstændige mode. Det der med at kunne skifte frem og tilbage er simpelthen det rene snyd i mine øjne. Men fair nok, hvis folk vil bruge det. Der er vel også folk, der bruger det hvide cat suit i Mario 3D World.
0
1ups givet
chessr

#5 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

02-04-2015 09:02

#4
Hvad er der snyd ved det ?
Hvis jeg har betalt 400 kr for spillet vil jeg da også have lov til at spille det på den måde jeg har lyst ? Også skifte sværhedsgrad.
Det går da ikke ud over din oplevelse at andre bruger det.
Jeg ville være pænt nederen over at skulle starte helt forfra hvis det blev for svært på den sværhedsgrad jeg nu måtte vælge.
Det er meget normalt at kunne ændre sværhedsgrad i spil.
2
1ups givet
AND

#6 - AND

Level: 35 (Lakitu)

02-04-2015 09:13

Jeg synes at det virker rigtig lovende, med normal- og mellow-mode. Det har altid været lidt et problem, når Nintendo forsøgte at få en af deres mere familievenlige titler til også at være interessant for os mere erfarne gamere. Her ser det ud som om, at man i hvert fald forsøger at designe spillet, så alle kan være med, men hvor det samtidig bliver tilpas udfordrende.
0
1ups givet
Scrapper

#7 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

02-04-2015 10:03

chessr skrev:
#4
Hvad er der snyd ved det ?
Hvis jeg har betalt 400 kr for spillet vil jeg da også have lov til at spille det på den måde jeg har lyst ? Også skifte sværhedsgrad.
Det går da ikke ud over din oplevelse at andre bruger det.
Jeg ville være pænt nederen over at skulle starte helt forfra hvis det blev for svært på den sværhedsgrad jeg nu måtte vælge.
Det er meget normalt at kunne ændre sværhedsgrad i spil.Ja, det er meget normalt at vælge sværhedsgrad i spil og det har jeg intet imod, så længe spillet ikke minder mig om, at jeg kan bruge den funktion, hvis jeg dør for ofte. Og så virker mellow mode altså ret game breaking. Sådan som det ser ud, kan du jo bare flyve igennem banerne uden problemer. Jeg så egentlig hellere, at de fik fjenderne til at være langsommere istedet.

0
1ups givet
Jonezy

#8 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

02-04-2015 10:21

Gal, det bliver godt til næste skoleår. Almindelig hverdag, ungerne er umulige, deres forældre endnu værre og chefen håbløs; og så hjem og spille Yoshi på mellow for at blive normal igen...Smiley

Og kæresten så så lige de Yoshi amiibos og nu tror jeg at vi er nødt til at have alle 3 farver...Smiley
1
1ups givet
JOEP

#9 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

02-04-2015 10:25

Jeg kunne slet ikke have, at han udtalte det "Uly Worrd". Det var dælme for sjovt.

Men den amiibo skal helt klart erhverves. Selv min kæreste synes, den er awesome (så det betyder jeg godt må købe den)!

Spillet er jeg derimod ikke så imponeret over, men de sagde da godt nok, at det ville gå hen at blive svært, så det er jeg spændt på at se. Det bliver nok ikke Day 1, for vil lige afvente anmeldelser. Jeg kørte nemlig ret død i Kirby's Epic Yarn, fordi det var for let.
1
1ups givet
Fawful

#10 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

02-04-2015 10:29

Det her spil, er et af "måske" spillene for mig. Har ikke været interesseret nok i Yoshi spillene på DS og 3DS, men der er noget over det her, der gør det mere spændende. Muligvis er det bare den her rigtig fede grafikstil i HD Smiley Om jeg køber det, afhænger nok af om jeg har rigeligt at spille i forvejen til den tid.

Mellow Mode gør mig ikke noget. Jeg kommer ikke selv til at bruge det, ligesom jeg aldrig har benyttet hjælp i Mario spillene, hvor det er blevet en standard feature. Jeg har fx ikke engang styr på, hvad den hvide cat suit gør i 3D World, som du nævner Smiley

I øvrigt er de her amiibos alt for søde. Hvis du er en dreng, skal du passe på med at vise dem til kæresten. Så bliver du bare tvunget til at købe alle 3 Smiley
0
1ups givet
Scrapper

#11 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

02-04-2015 11:36

^Hvid cat suit i mario gør såmænd det samme som cat suitet, men med den tilføjede effekt, at du ikke kan tage skade og fjenderne bare dør, hvis du går ind i dem. Så et svært level mister al form for sværhedsgrad i form af fjender på den måde, for effekten varer resten af banen.

Haha, jeg har godt nok ikke en kæreste at vise amiiboerne til, men jeg skal da have dem alle tre alligevel Smiley
0
1ups givet