Nintendo World Championsh...

Minecraft fejrer 15 års ...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

Amiibo!

Paper Mario: The Thousand...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #158: Vi forudsiger 2023

N-cast #158: Vi forudsiger 2023

Skrevet af Zone - 13-01-2023 12:03

2023 er netop gået igang, og her får i årets første episode af N-cast. Traditionen tro skal vi snakke om hvad vi har spillet i juleferien, men vi skal selvfølgelig også se fremad og prøve at forudsige hvad der sker i 2023 på Nintendo Switch og med Nintendo i det hele taget. Vi ser dog først tilbage på de forudsigelser vi lavede sidste år, hvor vi trods alt fik ret i en del. Kan vi også spå om hvad der sker i 2023? Vi giver det et forsøg! Vi nævner selvfølgelig også nogle af de spil vi ved er er på vej, så som Zelda: Tears of the Kingdom og Fire Emblem Engage, samt titler vi stadig ikke ved hvornår (eller om) udkommer, så som Advance Wars: Re-boot Camp.

Hør podcasten via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre os på disse platforme: iTunes
Spotify
Google Podcasts

Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform eller hold øje med vores Podcast-arkiv, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Vi modtager meget gerne feedback i kommentarerne!

5
1ups givet

Kommentarer:

#1 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

17-01-2023 00:24

Mega fed episode!
Fungerede super godt med at opsamle på jeres forudsigelser for 2022. Pydte var syl-skarp som altid, men abonnerer på Zone og Spitzanns optimisme.

Jeg var overbevist om, at vi fik en ny Switch at se i år, men er nu i tvivl efter jeres gode argumenter.
Men tror I virkelig, de vil spilde en så klar systemseller på den gamle Switch? Husker klart marts 2017, - det var traileren til BotW, som satte det sidste skub i mig og fik mig til at cykle ud på midnatslaunch!
Hvis I får ret, så er jeg dog stadig overbevist om, at det nye Zelda får en hovedrolle på den nye Switch. Man kan forestille sig en release med 4K og 60 FPS og bedre grafik. Bare for at være på tværs så siger jeg JA! Der bliver annonceret en ny Switch i år.

Igen tak for gode podcasts. Det er en fornøjelse.

PS
Jeg var så tæt på at købe Jump King på udsalg her i julen. Øv!
3
1ups givet

#2 - Spitzann

Level: 5 (Cheep)

17-01-2023 13:51

Mark er alt for skarp, det var vist godt at der ikke blev talt point Smiley Er glad for at du kunne lide episoden, den var virkelig sjov at optage! Glæder mig til switch året 2023!!!
2
1ups givet

#3 - Pydte

Level: 5 (Cheep)

20-01-2023 09:43

@powerfull499 - Tusind tak for lyt som altid <3.

Jeg troede til det allersidste på en simultan-launch mellem ny switch og TotK, for, som du siger, er det måske den bedste system seller, de kan få. Men... som rygtestrømmen også har ændret sig, virker det ikke længere så sandsynligt. Dels fordi de skal bruge, tror jeg, minimum et halvt års tid på at positionere den nye maskine, men også pga. det fortsatte salgsmomentum for den nuværende Switch. Der er simpelthen for mange "nemme" penge for Nintendo at fortsætte den nuværende model et år eller to mere.

Jeg håber, du får ret angående en "Deluxe" TotK-version til Super Switch. Det tror jeg også personligt er meget sandsynligt. Ellers kommer vi til at vente næsten helt til slutningen af den næste konsols levetid, før der kommer et nyt stort Zelda.

Mon ikke, der kommer en ny mulighed for Jump King. Hvis du får det købt, så meld endelig tilbage, om vi har oversolgt det, eller du formår at hoppe dig helt til tops. Smiley
2
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

20-01-2023 10:07

Jeg forudså egentlig også en annoncering af en ny Switch i år, men jeg er også ret meget i tvivl, for en annoncering vil uden tvivl ødelægge salget af Switch, og Nintendo vil gerne have en jul mere. Så måske vi er der, hvor en ny Switch annonceres i foråret 2024 med udgivelse i efteråret.

Men de er garanteret klar med annonceringen, så hvis det viser sig, at Switch ikke kan opretholde et fornuftigt salg det første halvår af 2023, kan de måske forsøge at lancere den næste konsol i starten af 2024.
3
1ups givet