KuvertNintendo afslører horror...

KuvertPrøv Mario + Rabbids Spa...

KuvertBasketball kommer som gra...

KuvertThe Legend of Heroes: Tra...

KuvertN-cast #226: Luigi’s Ma...

KuvertKøb en Nintendo eShop Vo...

KuvertLanceringstrailer for Lui...

KuvertTerra Nil får snart Vita...

KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertSuper Mario Run

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertTetris 99

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #160: Kan nyt Fire Emblem engagere fans?

N-cast #160: Kan nyt Fire Emblem engagere fans?

Skrevet af Zone - 27-01-2023 14:32

Så er ugens episode af N-cast klar til jer derude. I dette afsnit skal vi snakke om Fire Emblem Engage. Kan det engagere og motivere spillere på samme måde som Three Houses, som trods alt er det bedst sælgende spil i serien indtil nu? Vi snakker i dybden om spillet i hvert fald. Derudover skal vi snakke om at en ny Bloomberg rapport, samt en artikel fra det japanske outlet Nikkei, peger på at Nintendo regner med at opjustere forventningerne for antal solgte Switch-konsoller i det kommende finansår. Vi skal også snakke om Ubisoft, der desværre ikke synes at Mario+Rabbids: Sparks of Hope har solgt så godt som forventet, og desuden har spilstudiets CEO været under skarp kritik i den senere tid.

Vi runder også annonceringen af det nye Steamworld Build, eftersom vi har en lille forkærlighed for Thunderful-spillene (forhenværende kendt som Image and Form) her i programmet. Vi slutter af med at vende tilbage til Ubisoft, da vi snakker om en af deres bedste spil, nemlig Prince of Persia: The Sands of Time til Nintendo Gamecube. Vi håber I nyder episoden, god weekend fra N-cast!

Hør podcasten via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre os på disse platforme: iTunes
Spotify
Google Podcasts

Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform eller hold øje med vores Podcast-arkiv, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Vi modtager meget gerne feedback i kommentarerne!

2
1ups givet

Kommentarer:

BroSmash

#1 - BroSmash

Level: 8 (Pirahna Plant)

28-01-2023 09:13

Det tiltaler mig at høre, at det trækker lidt væk fra Thee Houses som jeg endte med at køre død i. Har lige læst anmeldelsen også så jeg har kastet mig ud i det og købt det Smiley
2
1ups givet
Sillyyy

#2 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

04-02-2023 15:06

Rart at vide, at jeg ikke var den eneste, der slet ikke kunne tage historien i begyndelse seriøst. Du har sovet i 3000 år, du vågner og ved ikke, at det er din mor, der står foran dig. Hun dør 10 minutter senere og din verden falder sammen. Ej men altså, det var mega sjovt.
2
1ups givet
Spitzann

#3 - Spitzann

Level: 5 (Cheep)

04-02-2023 16:10

Sillyyy skrev:
Rart at vide, at jeg ikke var den eneste, der slet ikke kunne tage historien i begyndelse seriøst. Du har sovet i 3000 år, du vågner og ved ikke, at det er din mor, der står foran dig. Hun dør 10 minutter senere og din verden falder sammen. Ej men altså, det var mega sjovt.Det er mig en gåde at nogen har godkendt de dialoger og den handling overhovedet Smiley

1
1ups givet
Jonezy

#4 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

05-02-2023 18:32

Mark er virkelig begyndt at blive en hård kritiker, når der er noget som virkelig irriterer ham i et spil. Smiley

Jeg har en fest med FE Engage. Selve core gameplayet er vidunderligt; der er ikke noget bedre at at scanne en ny bane og sætte sit hold op på den bedste mulige måde. Men ja, der er godt nok mange systemer og ting man kan nørde med og menuer som ikke er så intuitive. Historien og leveringen af den er virkelig en solid omgang cringe. Men jeg er stadig fuldstændig opslugt af spillet og kampene er top level af taktisk gameplay.

Tænker også vi lige skal passe på med at kalde Mario+Rabbids 2 en kæmpe skuffelse allerede. Vi må lige se nogle tal, men det er nok mere et niche spil end Ubisoft lige havde tænkt over og de kaster originalen på udsalg til billige penge ret ofte. Men hvis Twitch er en indikation var der godt nok ikke mange som spillede det ret hurtigt efter launch. Det er ærgerligt, hvis det bliver det sidste vi ser til Mario+Rabbids, da det tiltaler mig meget som gamer. Men så må jeg trøste mig med at vi har fået 2 rigtig gode og solide spil i serien, samt muligvis en af de allerbedste bosser i videospils historien (World 3 boss i originalen Smiley ).
1
1ups givet