Nintendo Direct Partner S...

Endless Ocean Luminous af...

Ny Partner Showcase onsda...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Suika Game får ny multip...

Ender Magnolia: Bloom of ...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Pocket Card Jockey: Ride ...

Monster Hunter Stories ge...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

Switch Online

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #196: Holder Super Mario RPG, og er Hogwarts Legacy en stinker på Switch?

Skrevet af Zone - 24-11-2023 10:35

Så blev det fredag, og vi er nu klar med ugens episode af N-cast. I denne uge får vi fint besøg af ThePatrickBay fra vores crew her på N-club. Han deltager i snakken om ugens emner, som er Super Mario RPG, der netop er blevet genudgivet i sidste uge, samt Hogwarts Legacy, som for nyligt udkom til Nintendo Switch i en noget nedgraderet udgave (men omend ikke som Cloud). Patrick er stor Harry Potter-fan, så det var oplagt at tage ham med når vi skal snakke om det spil. Deruodver har vi nogle korte overskrifter på programmet, så som at Ocarina of Time fylder et kvart århundrede, at Jet Force Gemini er på vej til N64 app'en på NSO og at Suika Game, det nuttede vandmelonspil, har rundet 4 millioner solgte kopier. I ønskes en skøn weekend af os fra N-cast!

Hør podcasten via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til den der.Du kan også høre os på disse platforme: iTunes
Spotify
Google Podcasts

Du kan også høre N-cast på Youtube:Husk at abonnere på N-cast på din favorit platform eller hold øje med vores Podcast-arkiv, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Vi modtager meget gerne feedback i kommentarerne eller på N-clubs discord-server

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

17-12-2023 23:21

Fedt at ThePatrickBay var med!
Super Mario RPG kunne godt være en titel, jeg hopper på. Ligesom ThePatricBay har jeg heller ikke den store tid til at game for tiden, så enkeltheden i Super Marios RPG's gameplay tiltaler mig.
Hogwarts Legacy er imponerende flot på andre konsoller end Switch, men jeg synes også, at der var nogle steder, hvor illusionen af at gå på Hogwarts, blev brudt. Jeg prøvede faktisk også at gå tilbage på ens værelse i spillet, og blev lige så skuffet over, at man ikke kan sove der.
Det bliver godt, hvis der kommer en ny Nintendomaskine næste år. Porten af dette spil ser godt nok noget sørgelig ud på Switch. Selvfølgelig er det bedre end ingenting, men at gå rundt i Hogsmeade med konstante lange loadingskærme kan kun være frustrerende.

PS
Har købt The Case of the Golden Idol, som I anbefalede i en anden episode, og det virker utrolig lovende! Tak for anbefalingen!
2
1ups givet