Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #212: Er Princess Peach blevet uretfærdigt behandlet?

Skrevet af Zone - 29-03-2024 10:00

Ugens N-cast er nu klar til jer derude. I denne uge er der en stor anmeldelse på programmet og en masse nyhedshistorier. I denne uge har vi Salih med som gæst, som er forhenværende administrator og medstifter af vores venskabsgruppe NintendoTalk. Vi snakker lidt med ham om hvad han har lavet siden han forlod sin admin-rolle og så har vi som altid nogle Nintendo-spørgsmål klar til gæster, der besøger os for første gang. Salih skal i øvrigt hjælpe os med at anmelde Princess Peach Showtime! - et spil som lader til at dele vandene ude på nettet. Er det bare et 'børnespil', eller er Princess Peach måske blevet uretfærdigt behandlet af anmelderne?

Ugens nyheder byder blandt andet på bombastiske udtalelser fra Zelda-filminstruktør, Wes Ball, og en ny trailer til Paper Mario: The Thousand-Year Door. Derudover skal vi snakke om at Nintendo of America er ved at omstrukturere sin testafdeling, og så er F-Zero Maximum Velocity på vej til NSO. I øvrigt er den sidste bane endelig blevet klaret i Super Mario Maker, men på en måske lidt antiklimatisk måde. Vi skal selvfølgelig også runde Switch 2, hvor insider-kilder nu mener at Switch 2 DevKits har fået et 'ekstra gear'. Hvad mon det betyder? Det, og meget mere, kan I høre om i ugens episode af N-cast. I ønskes en dejlig påske.

Hør podcasten via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til den der.Du kan også høre os på disse platforme: iTunes
Spotify
Google Podcasts

Du kan også høre N-cast på Youtube:Husk at abonnere på N-cast på din favorit platform eller hold øje med vores Podcast-arkiv, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Vi modtager meget gerne feedback i kommentarerne eller på N-clubs discord-server

1
1ups givet

Kommentarer: