N-cast #110: Dommen over ...

Kingdom Hearts-serien ann...

Prisen på Nintendo Switc...

Husk Animal Crossing New ...

Det nye indhold til Anima...

Doctor Who: Edge of Reali...

Pokémon Café Mix bliver...

N-cast #109: Det sidste S...

Lanceringstrailer for Mar...

Opdatering til Children o...

Metroid Dread

Nindie Klubben

Pokémon-tråd

Dit seneste køb

Pokémon Legends: Arceus

Nintendo Switch

Animal Crossing: New Hori...

Switch - spilrygter og sp...

Amiibo!

Spilmusik

V: Gameboy Advance SP ags...

V/S Fire emblem path of r...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Link's Crossbow Training (Wii)

Skrevet af Mr. Yokomoto - 14-03-2008 09:48

Formålet med spillet er at give en introduktion til og noget øvelse i at bruge Wii Zapperen. Derfor er der ikke tale om et 30 timers underholdningsspil med komplicerede labyrinter og skæve opgaver, der skal løses. I stedet for sætter du Wii-moten og din Nunchuck i Zapperen og vupti, så er du i gang.



Velkommen til Link's Crossbow Training


Links's Crossbow Training
Som navnet antyder, skal spillet bruges til at øve og optræne dine skydefærdigheder. Der er tre måder du kan gøre det på; der er en Score Attack funktion, hvor du skal gennemgå en level, der består af tre forskellige baner. I Multiplayer kan du spille de baner, du har åbnet i Score Attack sammen med fire af dine venner. Endelig er der en Practice mode, hvor du kan øve dig i de baner, du undervejs får åbnet op for i Score Attack. Mere er der ikke i det og spillet udgiver sig ikke for andet end det. Det er årsagen til, at det kun købes i sampak med Wii Zapperen.

Et spil der underholder
Selve konceptet i multiplayer-funktionen er simpel. En level består af tre baner, og hver bane skal gennemgås i jagten på point og muligheden for at smykke sig med et emblem i bronze, sølv, guld eller platin. På første bane skal man skyde skydeskiver ned og ved første øjekast kan det virke kedeligt og ensformigt. Heldigvis har Nintendo indlagt en masse små fif, hints og bonusser på hver bane, så selvom der kun er 9 levels med 27 forskellige baner i alt, er der flere timers underholdning at hente. Det er nemlig ikke lige meget, hvad du skyder på, hvordan du gør det og hastigheden det gøres i. Jo bedre du er til at ramme målrettet og præcist, jo flere point kan du score i jagten på dine emblemer.



Link i nærkamp med en håndfuld skeletter


Efter første bane skiftes skydeskiverne hurtigt ud med omvandrende skeletter, flyvende drager, riddende gremlins og levels, der gradvist bliver sværere og sværere. I starten står du stille og skyder, så rykker du rundt fra side til side, for til sidst at rende rundt imellem gale orker og brændende pile. Alle med det formål at skyde dig ned, så du ikke får gennemført din mission.

For hver level du åbner, bliver du mødt af nye udfordringer, og får du de rette points, kan du unlocke dig vej til genveje i nogle af banerne. Du kan score ekstra bonusser og hente vigtige points ved at sigte og eliminere dine modstandere på den rigtige måde.

Grafikken er noget af det bedre, der er set til Wii. Atter engang virker det som om, at Nintendo nu er de bedste til at lave spil til deres egne konsoller.
Lydene er varierende og realistiske, grafikken flyder og variationerne i banerne gør det til en god oplevelse at spille spillet. Her har Nintendo formået at lave gameplayet og grafikken så god, at jeg sidder tilbage med en fornemmelse af, at et spil ikke er nok. Det er så sjovt og underholdende, at selvom det kun handler om at skyde alt ned, der rører sig, så gør det ikke noget. Stod det til mig, måtte der gerne komme et Crossbow Training 2 og 3 i de kommende år.



En horde af orker, der er parate til at få røvfuld af Link


Wii Zapperen
Wii Zapperen er ikke andet end et plasticgevær, du kan putte dine styringsenheder ned i. Alligevel giver det spillet et mere realistisk twist, der er med til at gøre spillet til en mere levende oplevelse. Der kan ikke være nogen tvivl om, at styringen i Wii er fremtiden for konsoller og lever Wii Wheele op til Zapperen, er jeg klar med rattet foran min Wii, når det udgives i næste måned.

Alt i alt et godt spil, der ikke udgiver sig for mere end hvad det er. Havde der været flere levels og dermed flere timers underholdning, havde det fået fuld score herfra. Med en pris på 250 - 300 kr. for både Zapper og spil, er det virkelig prisen værd, hvis man har brug for lidt underholdning til sig selv eller familien en weekend.

0
1ups givet

4/5


Festspil

Nemt at gå til

Kommentarer:

#1 - Sankiros

Level: 1 (Goomba)

14-03-2008 10:19

synes personligt det er et meget underholdende spil.. men må sige at jeg har haft problemer med wiizapperen.. selve pointeren er fuldkommen forkert placeret.. så jeg kan ikke rigtig stå og sigte.. jeg skal mere bruge den som mus og se hvor den er og så flytte den i forhold til Smiley lidt nederen.. men har da klaret mig igennem spillet alligevel..
0
1ups givet

#2 - stelzig

Level: 23 (Skree)

14-03-2008 11:14

Hmm. Jeg brugte zapperen i det her spil, men ok jeg vælger så også stadigvæk at sidde på gulvet mens jeg spiller. Stå op mens jeg spiller wii har jeg da vidst kun gjort mens jeg har spillet wii sports. Smiley

Et udemærket spil Smiley
0
1ups givet

#3 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

14-03-2008 11:45

Kunne godt blive et muligt køb (Wii Zapperen altså)
0
1ups givet

#4 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

14-03-2008 14:19

Nå jo, desuden står der:

I Multiplayer kan du spille de baner, du har åbnet i Score Attack sammen med fire af dine venner


Kan man spille 5?

Altså, dig+4 venner=5

0
1ups givet

#5 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

14-03-2008 15:35

Jeg forstår ikke helt Plus og Minus delen ..

Plus
- Sjovt at spille flere sammen
Minus
- Multiplayer er alt for dårlig

Modsiger det ikke sig selv lidt for meget ?

Ellers meget god anmeldelse, har været lidt i tvivl om det var noget jeg skulle have, men tror jeg springer over her .. Smiley
0
1ups givet

#6 - Foxy_Lady

Level: 2 (Keese)

14-03-2008 15:50

Strunge -> Jeg tænkte nøjagtig det samme og havde skrevet det hvis du ik havde Smiley Synes også det modsiger sig selv, hvordan skal den forstås Yoko?
0
1ups givet

#7 - Jainay

Level: 2 (Keese)

14-03-2008 16:12

Nok sådan at det er sjovt at være flere til at spille, men selve at spille Multiplayer delen er for dårlig.
0
1ups givet

#8 - Krasso

Level: 1 (Goomba)

14-03-2008 17:43

Strunge og Foxy - Tænkte oss det samme.. Smiley


Btw, ikke et spil jeg skal ha'.. Smiley
0
1ups givet

#9 - spingkiwee

Level: 2 (Keese)

15-03-2008 14:56

Det er et super sjovt spil, men jeg kunne nu godt have tænkt mig nogen flere baner, der er så meget andet fra Twilight Princess der ku være med.
0
1ups givet

#10 - stelzig

Level: 23 (Skree)

15-03-2008 20:28

Det betyder vel bare at multiplayer kunne gøres meget bedre og de kunne have gjort meget mere ud af det. Men det er stadigvæk sjovt at spille som det er.
0
1ups givet

#11 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

15-03-2008 20:32

Ja, jeg skulle lige til at skrive samme, Stelzig.
0
1ups givet

#12 - Platon

Level: 1 (Goomba)

16-03-2008 10:34

Koster spillet kun 300 inklusiv zapperen? Så køber jeg det gerne, men er det alm pris synes jeg det er for meget.
0
1ups givet

#13 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

17-03-2008 12:26

Platon - Jep, 282,- for Link's Crossbow Training og Zapperen

De 2 ting sælges vidst ikke seperat
0
1ups givet

#14 - AND

Level: 35 (Lakitu)

17-03-2008 13:45

Hvordan kan det være sjovt at spille flere sammen, hvis spillets multiplayer-del er alt for dårlig?
0
1ups givet

#15 - stelzig

Level: 23 (Skree)

18-03-2008 12:36

^*Peger hen på sin tidligere kommentar*
0
1ups givet

#16 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

19-03-2008 22:24

Billederne er grumset - Hvorfor det?
0
1ups givet

#17 - Christian_K

Level: 1 (Goomba)

23-03-2008 12:46

Det er min næste investering, tak for anmeldelsen! Smiley

Stod og kiggede på det da jeg købte Twilight Princess, men blev enig med mig selv om at jeg ikke ville købe det da jeg allerede har en "pistol" til min wii-mote. Men det var vist for hurtigt jeg tog den beslutning, hehe.
0
1ups givet

#18 - Samus Aran(Girlpower)

Level: 1 (Goomba)

24-03-2008 16:21

Im back to save Hyrule, and save Princess Zelda!Smiley. I will take my crossbow, and kill the monsters one by one!Smiley.

Its a good game, but its to easy and short!Smiley. I think the Wii-zapper its the coolest weapon!Smiley. This is why you must buy it!O_O. And the price is fair about 300 Rupees!Smiley.

See you ALL on my next quest!Smiley. I promise it would not take long before i return!Smiley
0
1ups givet

#19 - Zoracka

Level: 1 (Goomba)

25-03-2008 16:27

Synes at spillet er alt for let. Det lykkedes mig at skaffe omkring 150.000 på én bane - Den selv samme dag som jeg prøvede det første gang.

Men fin anmeldelse. Dog utydelige billeder =/
0
1ups givet

#20 - Christian_K

Level: 1 (Goomba)

26-03-2008 20:38

Gutter husk nu på, det er jo nærmest et gratis spil. Det er jo ligesom Wii Sport. Det er sjovt og underholdene, og kort. Det giver sig heldigvis ikke ud for at være mere end det egentligt er. Smiley
0
1ups givet

#21 - WÜLF

Level: 1 (Goomba)

31-03-2008 21:05

God anmeldelse. Smiley
Men det kunne nu stadigvæk være bedre med et nyt Zelda spil i stedet for.

Hilsen Wolf.
0
1ups givet

#22 - kirby8

Level: 1 (Goomba)

18-04-2008 09:06

det tager noget tid inden mand har styr på det
0
1ups givet

#23 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

07-07-2008 15:40

Jeg fatter ikke, hvordan det kan få et 8-tal Smiley?
0
1ups givet

#24 - Tomber

Level: 2 (Keese)

23-05-2009 11:26

Enig, skulle helt klart ha' fået 9 =P

Gameplay, Lyd, Grafik, Holdbarhed, alt er i top i dette spil IMO.
Et af mine favorit spil til Wii. =)
0
1ups givet