Nyt fra Team Sonic Racing...

Persona 5 Scramble: The P...

N-cast: Labo VR support t...

Super Mario Maker 2 udkom...

Nintendo afviser planer o...

Nintendo fremlægger års...

Yderligere tre figurer vi...

Første trailer for Olymp...

Blockbuster-udsalg på Sw...

SteamWorld Quest: Hand of...

Spil på vej til Switch

Mortal Kombat

Releasedatoer

Nintendo på mobil

Cuphead

Mest spillede spil - Swit...

Shoppen

Game Boy fylder 30. Jeres...

Reggie stopper - memes og...

TUB streamer til klubben!

Tilbudstråden

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

SOLGT: Diablo 3, Mario+Ra...

S: Super Mario 3D land og...

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Madden 10 (Wii)

N-club Juletema 2018

Mario Kart Wii (Wii)

Skrevet af Mr. Yokomoto - 15-04-2008 21:02

En hurtig opsummering for nye spillere
For fans af genren er der nok næppe nogen tvivl; Mario Kart styrer for vildt. I spillet sidder du i en bil og racer derudaf mod kendte personligheder fra Mario-universet. Du vælger selv, hvem der skal sidde i lige netop din bil og som i så mange andre spil, har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige typer biler, der hver har deres styrker og svagheder. Når kampen om den eftertragtede førsteplads først er gået i gang, er der for alvor lagt op til mange timers sjov og underholdning. Ikke fordi racerspil pr. definition behøver at være sjove, men fordi du undervejs skal gøre livet så surt for dine modstandere, at du ender med sejren. Her gælder det ikke kun om at være hurtigst eller om at finde smutveje, der kan bringe dig forrest i kapløbet, men også om at samle små roterende kasser med spørgsmålstegn op undervejs. Disse kasser kan indeholde ting som f.eks. bomber, raketter, bananer, gyldne champignoner eller en blækspyttende sprutte. Hver af disse ting kan bruges for at få dig hurtigere frem på banen eller til at blive smidt i hovedet på dine modstandere, så de kører galt og dermed kommer bagud i løbet.



Yoshi er bare en af de figurer I spillet, der giver den gas


I de 17 år, der er gået siden det første Mario Kart blev udgivet, har spillet som nævnt været en stor succes. I Wii-versionen af spillet, er der tilføjet en række nye features, der er med til at live spillet op, så det ikke minder alt for meget om de tidligere versioner. Bla. er det nu muligt at sætte sig bag styret på en motorcykel og race om kap med dine modstandere. Du kan race online mod dine venner eller du kan deltage i online løb, hvor det er muligt at dyste mod 11 andre Mario Kart-fans fra hele verden. Men det er ikke det hele. Sammen med spillet får du leveret Wii Wheele. Wheele er, som navnet antyder det, et lille plastikrat, som du placerer din Wii-mote i. Rattets formål er at give dig en fornemmelse af, at du sidder og racer derud af. Her skal du bruge knapperne fra Wii-moten til at speede, bremse og kaste med ting efter dine modstandere, imens rattets funktion er at hjælpe dig med at styre din kart rundt på banen.

Lever spillet op til forventningerne?
Som tidligere nævnt, er forventningerne høje, når Nintendo sender et spil som Mario Kart på gaden. Forventninger, der kan være svære at indfri, men for hardcore fans af spillet, har det nok ikke den helt store betydning, hvad der bliver leveret for de 400-500 kr., som spillet koster. Efter mange timers spil er jeg dog ikke i tvivl om, at Nintendo er sluppet lidt for nemt over Mario Kart Wii. Der er alt for meget genbrug efter min smag. Baner fra SNES, N64 og DS versionerne af spillet bliver brugt i flæng og selvom det kun er ca. halvdelen af banerne, der er kendt fra tidligere versioner af spillet, er det efter min mening alt for dårligt. Køber jeg et nyt spil, forventer jeg noget nyt og her skuffer spillet fælt. Har man allerede en af de tidligere versioner af spillet, er der ikke det helt nye at komme efter og hverken levering af et plastikrat, ny bil til donkey kong eller en online-funktion, er nok til at tilfredsstille mit ellers tålmodige væsen. Misforstå mig ikke. Spillet er fantastisk at hive frem, hvis man en dag har besøg af vennerne, men single player mode bliver hurtigt trivielt og ensformigt. Specielt fordi der ikke er de helt store udfordringer i at komme igennem banerne. Her mangler jeg at kunne vælge imellem forskellige sværhedsgrader, eller at Nintendo simpelthen havde gjort det sværere at vinde de enkelte løb. Sagt på en anden måde, er det simpelthen alt for nemt at spille sig igennem Mario Kart Wii.



Mario på en hoppende champignon


Hvad med grafikken?
Grafikken fungerer ganske fint, men er heller ikke den helt store oplevelse i forhold til det, man f.eks. kan opleve i Super Mario Galaxy og det kommende Super Smash Bros.-spil. Her savner jeg, at der var blevet kælet lidt mere for detaljerne.

Online-funktionen
En af de helt store plusser ved spillet, er dets online funktion. Her sparker det til gengæld r.. i forhold til tidligere versioner. Både fordi det stadig er muligt at dyste fra sin egen maskine hjemme i stuen, men også fordi du kan dyste nationalt og internationalt online. Du kan deltage i online turneringer, uploade dine resultater online eller du kan give baghjul til en japaner, tysker eller måske en franskmand. 12 af slagsen kan man dyste mod hinanden online og er man til den type spil, hvor det gælder om at gøre livet surt for ens modstandere, er der timevis af god underholdning at hente. Det fungerer ganske godt at spille online og selvom der sandsynligvis er mange, der i disse dage prøver at spille online, er det forbavsende få gange, jeg selv har oplevet problemer med forbindelsen.



Store forhindringer truer undervejs


Konklusion
Er du til online spil, er der mange timers underholdning at hente. Er du derimod til at sidde alene derhjemme og spille banerne igennem i spillet, er der forbavsende lidt spil at hente i Mario Kart Wii. Fans af genren vil nok ikke være enig med mig, men som almindelig spiller uden ekstreme tendenser til Mario-spil, er jeg pænt skuffet.

0
1ups givet

4/5


Essentiel multiplayerdel

Familiesjov

For de yngste

Fremragende lyd

Nemt at gå til

Kommentarer:

#1 - Butju

Level: 1 (Goomba)

15-04-2008 21:06

troede det ville blive 8, men er glad for at jeg købte Oblivion i stedet for dette. tror ikke det er noget for mig Smiley
0
1ups givet

#2 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

15-04-2008 21:16

Du kommer slet ikke ind på lydsporet?
Ellers en god anmeldelse ^^...
0
1ups givet

#3 - Krasso

Level: 1 (Goomba)

15-04-2008 21:39

Syns du er for negativ, men hvad ved jeg? Har ikke prøvet spillet.. Smiley Havde bare slet ikke regnet med en 7'er.. O.o

Anyway, har lagt mærke til, at banerne er blevet større end i f.eks DS udgaven.. Smiley
0
1ups givet

#4 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

15-04-2008 21:46

God anmeldelse, dog synes jeg det er noget bedre, men det er jo op til den enkelte person Smiley
0
1ups givet

#5 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

15-04-2008 21:48

Jeg ville nok bytte om på lyd og grafikkarakteren.. Og så ville jeg give den 8 overall, ellers er jeg enig. Jeg synes, at onlinedelen i sig selv gør, at spillet fortjener et 8-tal. Det er det første fuldt ud fungerende onlinespil jeg endnu har set til Wii Smiley
0
1ups givet

#6 - Dingler_

Level: 3 (Koopa-Troopa)

15-04-2008 22:07

Enig, Online-delen er fantastisk og fungerer upåklageligt (modsat Brawl Smiley). Nu er jeg selv en MK-fanatiker, så jeg ser glædeligt forbi de små fejl og ville nok krænge det op på en 9'er
0
1ups givet

#7 - Moses

Level: 3 (Koopa-Troopa)

15-04-2008 22:11

holdbareheden burde have 10 pga.online delen og hvordan kan det være fornemt at spille ? Smiley når man kan spille online det kommer vel an på hvor gode de er dem man spiller i mod Smiley og grafiken har fået 8 og det er den folk har brokket sig mest over
Et fund for fanatikere man skal netop ikke være fanatiker for at spille det og fornede burde der stå n-club anbefaler



0
1ups givet

#8 - Kasper Nyborg

Level: 1 (Goomba)

15-04-2008 22:22

Fin anmeldelse som jeg egentlig forholder mig meget godt til. Er selv first timer inden for mario kart, så mærker selfølgelig ikke så meget til det omtalte genbrug af gamle baner, men at Nintendo er billigt sluppet med denne toptitel er for mig alt for åbenlys alligevel, specielt grafisk. Jeg købte spillet udelukkende for at have det sjovt online, underholdning som spillet leverer i topklasse - man bliver virkelig revet med! Men det er så også det. Der er virkelig ikke andet at hente, og var det ikke for den grafiske nuttethed ville jeg være tilbøjelig til at sige at Nintendo har skæret alt væk fra dyret end knoglerne - sjælen inklusive. Gad godt vide hvordan spillet ville have endt, hvis det ikke var for titlen? Men nok rabble, tilbage til tha race på Yoshi's Mach Bike! Smiley
0
1ups givet

#9 - Berntsen

Level: 2 (Keese)

15-04-2008 22:33

Ah mr. Yokomoto det må du da kunne gøre bedre, den del af anmeldelsen man faktisk kan bruge til noget fylder jo ingenting og du udelader helt at nævne lyden? Du nævner heller ikke battlens radikale ændring i forhold til de gamle spil, hvilket jeg synes er meget vigtigt. Desuden kan det da godt være at de slipper lidt nemmere ved at lægge 16 klassikere ind, men i Mario Kart 64 er der da også kun 16 spilbare baner? Desuden har de jo også rettet banerne til, og der er sikkert mange der har det ligesom mig, der synes det er fantastisk at få lov til at spille et par håndholdte mario kart baner på så stor en skærm. Desuden siger du at fanatikere af spillet vil elske det, men netop fanatikere er vel dem det går mest udover, at banerne bliver genbrugt? Desuden er jeg, hvad du nok kan fornemme, uenig med dig i karakteren. Jeg kan godt følge dig i sværhedsgrads-aspektet, men som Moses siger, det kan også spilles på nettet og den del bør selvfølgelig have en afsmittende effekt på den overordnede karakter, personligt ville jeg give spillet en karakter på 8,5 hvis man bruger halve, men vil have mere fidus til et 9-tal end et 8 tal, simpelthen pga. onlinedelen. Desuden er det nok heller ikke alle der ligefrem ser 12-playerdelen som værende positivt, har hørt mange beklage sig over netop denne, men det er selvfølgelig en subjektiv mening du har dig. Alt i alt synes jeg ikke din anmeldelse er god nok til at overhovedet repræsenterer danmarks største nintendosite, men det er vel også derfor jeg ikke har så meget fidus til n-club mere.
0
1ups givet

#10 - Platon

Level: 1 (Goomba)

16-04-2008 09:22

For let? Har du måske allerede klaret alle cups på alle sværhedsgrader og fået 3-stars rating, og banket alle banespøgelserne? Smiley
0
1ups givet

#11 - Nenmoth

Level: 1 (Goomba)

16-04-2008 10:33

Er meget enig i anmeldelsen på nær holdbarheden hvilket andre har været inde på mht. online m.m.
Kan godt lide den måde de har lavet drifting her og trick-boost i hop da det giver lidt extra mulighed for at skære sekunder af sin tid uden at man kan "snake" som jeg synes var det værste ved DS versionen.
Battle synes jeg tilgengæld de har ødelagt. Jeg vil hellere have mine 3 elller flere balloner og så dø når jeg ikke har flere end at have evig balloner og så det er på tid. Og hvorfor har de fjernet "free-for-all" ?
Race delen udemærket - Battle ødelagt
0
1ups givet

#12 - MasterJJ

Level: 1 (Goomba)

16-04-2008 14:41

Lige en ting Super Mario Kart udkom i 1992.

Jeg forstår ikke, at spillet får en højere karakter i grafik end i gameplay. Jeg vil personligt give spillet 8 overall.
0
1ups givet

#13 - kirby8

Level: 1 (Goomba)

16-04-2008 22:20

Jeg er helt uenig det her er et af de bedste mario kart spil
0
1ups givet

#14 - AND

Level: 35 (Lakitu)

17-04-2008 17:27

Argh... Hvad sker der lige for karakteren i forhold til hvad andre, langt dårligere, spil har fået herinde? Skulle da mindst have haft et stort 8-tal efter min mening...
0
1ups givet

#15 - Icedk71

Level: 1 (Goomba)

18-04-2008 16:58

super fin anmeldelse der. det er mit første bekendskab med Mario Kart. men har fået et godt indtryk af det. jeg synes helt sikkert bedst om on line delen. men hvornår bliver der lukket op for tuneringer ? ? ?
0
1ups givet

#16 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

18-04-2008 20:25

Icedk71 - Det er der ikke nogen der rigtig ved, men jeg tror selv at det bliver når Amerika får spillet Smiley
0
1ups givet

#17 - L0rd Doxah

Level: 1 (Goomba)

19-04-2008 02:59

AND: Well, nu er det jo ikke de samme der laver anmeldelserne Smiley
0
1ups givet

#18 - AND

Level: 35 (Lakitu)

19-04-2008 18:03

Næ... Men derfor kunne man alligevel godt have en form for kodex som alle følger, hvilket vil udligne de skæve karakterer.
0
1ups givet

#19 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

19-04-2008 23:15

AND - Nemlig, mange sider har en liste der helt specifikt præciserer hvad de forskellige cifrer repræsenterer i ord
0
1ups givet

#20 - Linda B

Level: 13 (Baby Dodongo)

22-04-2008 16:56

AND og Giluc: Det har vi også, og alle vores anmeldere er pålagt at følge vores skabelon, men det sker, at ikke alle opfatter et spil på samme måde. Vores anmeldere vurderer så godt de kan ud fra deres egen oplevelse af spillet, hvordan det ville være for andre, og dermed også karakteren. Vi prøver at være så objektive som muligt, men hvis man f.eks. selv synes spillet er noget lort er det svært at give det 10 bare fordi alle andre synes det fortjener det Smiley
0
1ups givet

#21 - iHateya

Level: ()

27-04-2008 22:47

Jeg synes spillet fortjener et stort 8-tal med en holdbarhedskarakter på 9 - Nok fordi jeg er stor fan af serien Smiley
0
1ups givet

#22 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

14-05-2008 14:58

Det her må da være første gang N-Club giver lavere karakter til et Nintendo produeret spil end gennemsnittet af game-sites.
Ha...
0
1ups givet

#23 - SofieK

Level: 1 (Goomba)

25-05-2008 20:46

Jeg synes det er et monster volle godt spil. Det er bare så sjovt man ikke kan stoppe med at spille. Selv dem der normalt ikke er til sådan noget synes det er rigtig sjovt - i hvertfald dem jeg kender.

Der burde dog værre flere nye baner, og en sværer sværhedsgrad!
0
1ups givet

#24 - SofieK

Level: 1 (Goomba)

25-05-2008 20:48

Synes der er givet passende karaktere til spillet!
0
1ups givet

#25 - SimonAndersen

Level: 1 (Goomba)

10-06-2008 08:21

synes 8 ville passe bedre
0
1ups givet

#26 - Butju

Level: 1 (Goomba)

11-06-2008 14:10

Jeg synes ikke, grafikken fortjener et 8-tal
0
1ups givet

#27 - kai666.com

Level: 1 (Goomba)

16-06-2008 09:59

For nemt at spille? For nemt at vinde?

Ja, hvis vi udelukkende taler 50cc og til dels også 100cc
Men er det 150cc (Og Mirror Mode, som jeg aldrig kommer til at spille) så har jeg sjældent oplevet en AI, der er så unødvendig agressiv... De to modes er vidst kun for inkarnerede, hardcore spillere, med en tålmodighed som ti ærke-engle, da det, stort set, udelukkende beror på held, om man vinder eller taber.

Jeg er gamer, og ikke gambler.
0
1ups givet

#28 - kai666.com

Level: 1 (Goomba)

16-06-2008 10:05

PS: For de spillere (Bla. mig selv) der aldrig har spillet Mario Kart, på andet end N64 og GameCube, så var det en rigtig positiv oplevelse at få lov til at teste nogle af de gamler baner fra både SNES og DS. Baner som jeg ellers aldrig ville have haft mulighed for at spille. Kan kun tro, at der må være rigtig mange folk, der ligesom jeg, heller aldrig har prøvet dem (SNES og DS banerne)
0
1ups givet

#29 - Togetic

Level: 1 (Goomba)

06-07-2008 22:02

Please. Begynd aldrig mere en anmeldelse med "den italienske blikkenslager." Det er virkelig altødelæggende. >_>
0
1ups givet

#30 - Smilly

Level: 1 (Goomba)

15-07-2008 08:19

tror ikke det er så godt
0
1ups givet

#31 - SimonAndersen

Level: 1 (Goomba)

05-08-2008 16:11

meget uenig med dig syntes det er til 9/10
0
1ups givet