Nintendo World Championsh...

Minecraft fejrer 15 års ...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

Amiibo!

Paper Mario: The Thousand...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

WarioWare: Smooth Moves (Wii)

Skrevet af ShiniTenshi - 01-02-2007 21:28

Det hele starter en dag som en hver anden dag. Wario skal til at sætte tænderne i sin mad, som dog pludselig bliver hugget foran næsen på ham og så endda af et lille mærkeligt væsen. Da vi nok alle kender Wario og hans holdninger til sin mad såvel som sine penge, kan vi nok godt regne ud, at han ikke bare kan lade dette gå ustraffet hen. Så her går den vilde jagt på det stakkels lille væsen, som flygter ind i et tempel, hvor Wario så finder en Wiimote og glemmer alt om væsenet. Undskyld, det er jo naturligvis ikke en Wiimote, han finder, men en ”form baton” (”formstav” på dansk). Igennem hele spillet bliver Wiimoten så tiltalt ”form baton”, i starten virker dette bare en smule sært, men senere hen kan man altså blive rimeligt træt af at høre på det.

Jaah, mikrogames!
Det hele foregår meget simpelt med, at man vælger en bane, får en kort lille historie til den og så er det ellers bare med at klare mikrospil efter mikrospil. For dem, der ikke ved, hvad et mikrospil er, kan vi lige forklare, at det er et lille spil, som indeholder en simpel opgave, der gerne løses på en 5-10 sekunder. Disse kommer så hurtigt efter hinanden med tiltagende hastighed. Der er 205 forskellige mikrospil i alt, og de er bygget op i 25 forskellige ”forms”. Forms er forskellige måder, Wiimoten skal holdes på for bedst muligt at udføre det givne mikrospil. Eksempelvis er der en form, hvor Wiimoten skal holdes som et rat og en, hvor den skal holdes som en kost. Men selvfølgelig også den sædvanlige hvor man bare skal holde den som en fjernbetjening. Igennem alle disse mikrospil bliver man udsat for nogle mere eller mindre besynderlige ting, som består af alt lige fra at skulle banke søm i et bræt, til at skulle vifte Wario’s prutter væk.Her skal man bare save, men saven bøjer,
hvis du saver for hurtigt eller skævt.


Jaah, minigames!
De mest interessante mikrospil er nok dem, der er ”boss battle”-spil, da de minder lidt mere om minispil og tager lidt længere tid. For eksempel er der et, hvor man skal flyve som Fox McCloud og skyde fjender ned igennem en lille bane. Men der er selvfølgelig også nogle egentlige minispil med i spillet, som man kan unlocke og så spille, når man ikke lige har lyst til at spille mikrospil. Der er blandt andet et minispil med et skydegalleri, hvor alt bare skal pløkkes ned og et vertikalt kørende skyde/flyve-spil, hvor man er en fugl, der skal spise insekter. Disse minispil er dog ikke alt for holdbare, men giver en noget, man kan lave, hvis man skulle blive træt af de til tider stressende mikrospil.

Helt okay grafik
Så blev det vist tid til at snakke lidt om grafikken i spillet. Om grafikken er der kun at sige, at den varierer meget fra de mikrospil, som nærmest bare ligner børnetegninger og så til de mikrospil, der er som taget ud fra et andet spil. Eksempelvis er der et mikrospil med ”Metroid Prime” hvor man skal rulle rundt som morph ball. Der er grafikken fin og ligner bestemt noget, der var taget ud af Metroid Prime. Men selvom der er stor forskel på grafikken i mikrospillene, virker det aldrig rodet eller malplaceret. Det gør egentlig bare, at mikrospillene er mere forskellige. Så vi syntes ikke, der er noget negativt at sige om grafikken, selvom den ikke er så prangende.Ja, nogle mikrospil kan godt virke som hårdt arbejde.


Lyden er i orden
Om lyden er der heller ikke meget at sige, den er som den skal være. Om man ruller rundt som morph ball i Metroid, eller om man svæver rundt med et blad i ”Wind Waker”, eller om man slukker ildebrand med Mario’s FLUDD, så er temamelodierne altid i orden. Lydeffekterne i spillet og Wario’s egne små finurlige melodier passer også helt fint ind, hvor de er. Det eneste, der nok kan irritere nogen ved lyd-siden, er, at der tit kommer det samme stemmeklip efter mikrospillene, da der kun er et vist antal forskellige til hver bane. Men sådan er det jo med så mange spil i dag.

Holder det så?
Single-player-delen er nok for de fleste spillere kun cirka 5 timer lang, og det er med alle minispil unlocket og det hele. Men når den sidste bane er klaret, kan man også begynde på multiplayer. Multiplayer-delen er faktisk ret underholdende og indeholder en mode, hvor man kan spille med op til tolv personer, tre modes hvor man kan spille op til 5 personer, en enkelt mode med op til 4 spillere og så 2 minispil til 2 personer. Dog skal alt multiplayer kun spilles med en enkelt Wiimote (2-player minispillene spilles med en Wiimote og en nunchuck). Dette er selvfølgelig meget godt for dem, der kun har en Wiimote, men for dem, der har flere Wiimotes, bliver det lidt kedeligt at skulle sende den videre hele tiden. Stroppen i Wiimoten kan ligeledes blive irriterende, når man jo ikke har tid til at tage den af og på hele tiden, men så kan den jo heldigvis pilles af.Så skal der løftes jern!


Konklusion
For at opsummere, kan vi kun sige, at spillet er både sjovt, underholdende og udfordrende. Dog slutter det alt, alt for hurtigt. Det er ret ærgerligt, at det ikke er længere, end det er, for ellers havde det altså været et rigtigt fedt spil. Med henhold til multiplayer med en enkelt Wiimote kan man jo kun sige, at det er et tveægget sværd og vil både være til fordel og til ulempe for de fleste. Men på trods af dette er det stadig et helt okay spil til en aften med gutterne (eller gut-inderne) og kan klart anbefales.

0
1ups givet

4/5


Essentiel multiplayerdel

Familiesjov

Festspil

Fysisk udfoldelse

Kommentarer:

#1 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

01-02-2007 21:46

Fin anmeldelse!

Jeg har desværre ikke Wii endnu Smiley
0
1ups givet

#2 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

01-02-2007 22:05

God anmeldelse!
Jeg synes selv det er et sjovt og glimrende spil! Smiley
0
1ups givet

#3 - SkumF

Level: 1 (Goomba)

02-02-2007 16:05

Hvordan kan det være et plus og et minus at den kun bruger en controller? Altså.. enten eller? ellers er det hverken positivt eller negativt.

En valgmulighed ville være at foretrække, om man vil bruge en eller flere controllere.
0
1ups givet

#4 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

02-02-2007 16:10

hmm.. jeg tror jeg skal ha et Smiley men kan ikk se plus delen ved kun én controller... kan godt se minus delen...
0
1ups givet

#5 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

02-02-2007 18:38

SkumF, det' både irriterende og nice.

Strunge, plus-delen er jo nok at der er penge at spare og/eller mindre at sku' bringe med hvis man skal transportere sin Wii.
0
1ups givet

#6 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

03-02-2007 10:53

jeg tror også jeg skal have det, men der er lige sonic og super smash bros. der lige skal i hus før jeg smider penge ud til dette spil
0
1ups givet

#7 - YamiMario

Level: 1 (Goomba)

03-02-2007 21:31

Jeg har allerrede købt det, men jeg har ikke en Wii enu. Jeg købte det bare så jeg fik det inden det blev udsolg!
0
1ups givet

#8 - Magtail

Level: 3 (Koopa-Troopa)

04-02-2007 18:36

Shajita -> Sonic kommer først 30. marts, og SSBB har ingen officiel udgivelsesdato i EU, så mon ikke du når det? Smiley

Jeg har selv spillet, og jeg er da nogenlunde tilfreds.
Det irriterer mig, at der ikke findes flere solide action adventure spil til Wii endnu, da jeg fortrækker sådanne spil. Jeg købte mest WWSM for at slå tiden ihjel.
0
1ups givet

#9 - ShiniTenshi

Level: 1 (Goomba)

05-02-2007 09:25

SkumF: som sagt er det med en controller jo et tveægget sværd. Smiley

Echo: "Jeg købte mest WWSM for at slå tiden ihjel."
...hørt! Smiley
0
1ups givet

#10 - Koopajoh'N'

Level: 1 (Goomba)

11-02-2007 12:51

god anmeldelse. har selv spillet og er meget tilfreds.
men det er ikke helt 100% som det burde være imo.
0
1ups givet

#11 - SkumF

Level: 1 (Goomba)

12-02-2007 22:18

Shini, hehe, jeg kan bare stadig ikke helt følge den. For mig står det klart at valgmuligheden ville være at foretrække og derfor er det en negativ ting at der ikke er en valgmulighed. Smiley
0
1ups givet

#12 - ShiniTenshi

Level: 1 (Goomba)

16-02-2007 06:03

Sådan kan man naturligvis også vælge at se på det Smiley
0
1ups givet

#13 - SkumF

Level: 1 (Goomba)

17-02-2007 14:48

shini, Men er nu også bagateller Smiley.
Har desværre ikke haft muligheden for at prøve spillet endnu, økonomien er ikke lige til at købe så mange spil for tiden så hvis der skal købes noget skal det være et jeg er sikker på jeg vil bruge mange timer på. Det er jeg ikke med dette.
0
1ups givet

#14 - spingkiwee

Level: 2 (Keese)

18-02-2007 16:13

jeg tror det bliver skide skægtSmiley og en pæn karakter
0
1ups givet

#15 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

24-02-2007 11:11

Må... have... Smiley
0
1ups givet