Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvad spiller du nu? Hvor er du? Hvad synes du?

Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

4
1ups givet

Skrevet 09-12-2010 23:21 - Redigeret 30-05-2018 11:08


Her kan du dele din oplevelser med det spil, som på nuværende tidspunkt optager alt din opmærksomhed! Del din glæde eller frustration. Søg om svar eller giv et godt råd!

Du bedes:

1) Skrive hvad du spiller nu.
2) Skrive hvor du er i spillet (inkluder gerne spoiler-alerts)
3) Skrive hvad du synes om spillet i givende tidspunkt.




[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]
SuperMikkel
SuperMikkel

1
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#3496 - Skrevet 12-10-2016 15:07

Pokken Tag Smiley I sækkestolen.


AND
AND

583
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3497 - Skrevet 14-10-2016 11:17

Nå, jeg tager lige weekendens nydelser på forskud. Min gamer-kammerat kommer nemlig forbi til en gang Nintendo Dag - wuhuu!

Dagens program rummer faste gengangere og impulsive indspark, men her kommer et par af de spil, som vi er i gang med og helt sikkert skal videre med:

Legend of the Mystical Ninja - denne gamle SNES-klassiker games i co-op, hvor vi er ved at være gennem spillet efterhånden. Det er en sjov blanding af 2.5D exploration af feudale japanske bymiljøer, hvor man bl.a. kan tjene penge på minigames og købe upgrades, samt sidescrolling action-sekvenser i de templer, som man finder undervejs og skal gennemføre (inkl. boss battles, osv.). Genialt - og ret svært - spil, som alle burde give en chance i co-op mode.

Super Mario Bros. 3 (16 bit. versionen) - også her er vi ved at være ved vejs ende, da vi er nået til næstesidste bane i world 8, inden bowsers castle venter. Spillet er overraskende svært i de senere verdener, hvilket kun har været med til, at gøre oplevelsen endnu federe. Igen kører vi i 2-player mode.

Resident Evil (Wii-versionen) - remaket af det originale RE er som regel dagens højdepunkt og det spil, som der sættes mest tid af til - gerne flere timer. Vi er nået gennem den første store del af spillet, som foregår i mansion og skal nu til, at finde ud af næste del, som er en form for bunker eller sådan noget. Spillet er super fedt at være to om, selvom det er single player, fordi meget tid går med, at diskutere strategi med den begrænsede item-plads, planlægge ruter, osv. Vi spiller med Jill.

New Super Mario Bros. Wii - efter at have klaret Wii U-versionen, har vi nu kastet os over, at finde alle star coins i den gamle Wii-version, som vi egentlig gennemførte for en del år siden efterhånden. Igen et genialt spil til co-op! Vi er nået til world 8, hvor den hemmelige bane lader vente på sig og sværhedsgraden - særligt ang. secret exits - er ved at være 'pæn'.

Det er de fire faste hovedspil, men derudover kommer der altid en gang Smash 8 og MK8 på bordet, ligesom den gamle N64'er ofte hives frem til et slag Mario Kart 64 og Mario Party 2 eller 3. Desuden spiller vi Turtles In Time og Strike Gunner - begge på Super NES - fra tid til anden og så bliver 'cuben også brugt til Double Dash, Melee, Rogue Leader 3 og andre klassikere.


JOEP
JOEP

74351
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#3498 - Skrevet 12-11-2016 11:03

Jeg spiller for tiden Life is Strange på Xbox 360. Har haft det liggende et stykke tid uden at være startet på det, men sidste uge tog jeg mig sammen og fik spillet Episode 1. Fik så gennemført Episode 2 i dag. Kan godt lide fortællingen, men spillet er lidt langsomt. Det er dog fedt, at ens valg bliver gemt og påvirker spillets udfald senere hen. Er spændt på at se, hvad der skal ske senere i spillet.

Har dog problemer med at få Season Pass til at virke ordentligt, spillet vil ikke lade mig hente de næste afsnit gratis, medmindre jeg laver nogle fiks-fakserier. Det er da lidt dumt.


AND
AND

583
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3499 - Skrevet 12-11-2016 12:30 - Redigeret 12-11-2016 12:31

Og jeg har kastet mig over to 3DS-titler, samtidig med at Galaxy 2 stadig ligger og venter på, at jeg gør det færdigt:

I Ocarina of Time 3D har jeg endelig fundet den største bomb bag og quiver, men mangler stadig 5 pieces of heart, hvilket irriterer mig grænseløst, da jeg ellers er mere eller mindre færdig med spillet. Jeg mangler dog også ca. 25 golden scultullas, som jeg ikke har tænkt mig at samle. Jeg har så småt kastet mig over Ganons Castle, men regner med at lave en sidste, stor søgning på de fem manglende pieces of heart, inden jeg gennemfører spillet.

Derudover udnyttede jeg Nintendos halloween-tilbud til det fulde og hentede fem virtual console-spil samt Resident Evil: Revelations, fordelt på Wii U og 3DS. Jeg har selvfølgelig ikke kunnet holde fingrene helt fra dem, selvom jeg forsøger at have gang i så få spil af gangen som muligt og derfor har jeg kastet mig over det gamle gameboyspil: Gargoyle's Quest, som er en sjov blanding af platformer og RPG, lidt ala Metroid eller Megaman X, omend spillet er inddelt i små baner og en top down-overworld. Jeg er nået et pænt stykke ind i spillet og har fået opgraderet min figur en del, så den kan flyve længere tid af gangen, har mere i liv og uddeler flere tæsk. Gargoyle's Quest bærer naturligvis præg af, at være gammelt, men udover nogle lidt uigennemskuelige handlingsprocesser, så synes jeg faktisk, at det holder super godt op med dagen i dag og jeg glæder mig især til at se, hvad 2'eren, som udkom til NES i starten af 90'erne, kan.


ChampionOfWhat
ChampionOfWhat

486
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#3500 - Skrevet 12-11-2016 13:38

Lige pt spiller jeg mest Stardew Valley. Jeg startede på et nyt game efter Patch 1.1 udkom fordi at der var mulighed for nye gård layouts. Og nu er jeg så allerede 35 timer inde i spillet igen. Jeg glæder mig så meget til det kommer til consoller!


TheSonicolas
TheSonicolas

476
Offline
Level: 23 (Skree)

1
1ups givet

#3501 - Skrevet 12-11-2016 15:07 - Redigeret 13-11-2016 13:08

Jeg har for ikke så lang tid siden spillet Adventure of Link, og selvom at det var lavet i sammenhæng med Zelda I, der er blandt mine ynglings, ligger AOL på min top 3 mindst ynglings for tiden.

Det originale Zelda var så godt som det var på grund af den abstrakte, ikke lineære struktur på spillet, og fordi det havde et konkret koncept, og fordi spillet vidste, hvad det ville.
Adventure of Link er på de områder det helt modsatte. Adventure of Link er meget lineært, spillet er i større grad end det første sat under nogle rammer, man skal udfylde for at kunne klare spillet. Adventure of Link er ikke noget adventurespil i samme grad som det originale, og man bliver nemmere træt af det på grund af de elementer, det er bygget op af.
Adventure of Link har ikke noget konkret koncept, det følger. Man kan på en måde sige, at spillet lever op til den traditionelle Zelda-formular på den måde at man bygger sigselv op til den store kamp.

Dette spil giver én følelsen af at træne sig selv op til at kunne håndtere de store udfordringer med dets præg af dets RPG-elementer, men selvom at det har RPG-elementer i sig, er det også et Adventurespil ligesom det originale Zelda-spil, da man skal udforske områderne for at finde ting, man skal bruge for at komme videre.
Det originale Zelda giver én frie tøjler. Det har ikke nogen konkrete ting, man skal have for at kunne klare spillet. Man behøver ikke en gang et sværd. Stort set det eneste, det kræver, er at man skal spille spillet. Der er Adventure of Link det modsatte.

Med adventure of Link ligger hullerne mest i designet, og i det første lange stykke af spillet, er det faktisk godt designet. Men for at kunne fortælle, hvordan det går galt senere med spillet, er jeg nødt til at dele mine indtryk af spillet med jer.


TheSonicolas
TheSonicolas

476
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#3502 - Skrevet 13-11-2016 13:08 - Redigeret 13-11-2016 13:16

Indtryk:

*SPOILERS*

Der er en gammel by under navnet Kasuto.
Den gamle by gik i grunde på grund af nogle usynlige Moa'er, der hjemsøgte folket, og gjorde skade på dem.
En gammel mand, der har valgt at blive i byen, fortæller Link, at der ikke er noget at finde i denne by, men at man kan finde en ny by under samme navn, hvor befolkningen er flyttet hen. Denne by gemmer sig i skoven mod øst.

Jeg brugte nogle dage på at gennemskue hvordan jeg skulle håndtere denne del. Jeg gik alle skovene, der kunne have noget med "øst" at gøre, igennem, men jeg fandt ingenting. Dette var dog indtil at jeg fandt ud af, at man kunne rydde skove ad vejen ved at slå på dem med en hammer.
Ikke nok er det dårligt designet, fordi det er ulogisk, det er også en nødvendighed for at klare spillet. Indeni den by ligger den sidste magic container gemt, og dem skal man samle alle fire af for at kunne klare spillet. Dette er der dog intet hint til, selvom at det er meget ulogisk.

For at få fat i thunder-spell, skal man have fundet alle magic containers, hvilket er ulogisk i sigselv, men en endnu mere ulogisk del er at man skal til den gamle by "Kasuto" for at få dén spell af den gamle mand, der netop fortæller én, at der ikke er noget at komme efter i dén by.
Thunder spell er nødvendig for at klare thunder bird, hvilket er én af de sidste bosser i spillet, og hvis man ikke har den power-up, så er det bare surt. Så kan man ikke komme videre.

Spillet har fået den status hos mig, at det ikke er kryptisk, men bare dårligt designet.
Jeg ved godt, at der er mange, der bruger guide til dette spil, hvilket gør oplevelsen bedre, men i mine øjne er det bare tegn på dårligt design, at man har brug for guide for at kunne nyde spillet.


AND
AND

583
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3503 - Skrevet 14-11-2016 08:57

Jeg holder pause med Gargoyle's Quest og har i stedet fundet et par stjerner i Super Mario Galaxy 2, hvor jeg nu er oppe på omkring de 85 stjerner i alt. Jeg spiller generelt sådan, at jeg støvsuger én galakse af gangen og klarer prankster comets, så snart de dukker op - senest fik jeg ordnet daredevil run i Baby Bowser's Doomsday Machine, som var rimelig svær og super fed.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3504 - Skrevet 15-11-2016 12:18

Hopper blandt Skyrim (PS4) og Dragon Ball Xenoverse 2

Sidstenævnte er udmærket Smiley Har ikke spillet et Dragon Ball spil i lang tid, så det er fedt med noget lidt andet ned normen.


Nemy
Nemy

9496
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

#3505 - Skrevet 15-11-2016 12:30

Er lige blevet færdig med Telltale-serien Back to the Future. Er gået igang med Witcher 3 og er startet forfra i Animal Crossing New Leaf Smiley


Rockarina
Rockarina

152
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#3506 - Skrevet 15-11-2016 15:05

Jeg spiller også Animal crossing igen Smiley jeg er dog ikke startet forfra, for har brugt alt for mange timer på at lave min by. Så nu hjælper jeg bare @ChampionOfWhat med at lave hans by flot Smiley

Satser på at jeg selv køber skylanders imaginators i denne måned, da jeg ikke gider at vente helt til jul med at prøve det Smiley


Scrapper
Scrapper

251
Offline
Level: 32 (Pebblit)

0
1ups givet

#3507 - Skrevet 16-11-2016 17:25

Jeg har spillet Dragon Ball Xenoverse 2 på det seneste. Det er bare det fedeste dragon ball spil nogensinde. Endnu bedre end 1'eren. Jeg er færdig med historien og er nu igang med trophy hunt Smiley


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3508 - Skrevet 18-11-2016 14:21

Scrapper skrev:
Jeg har spillet Dragon Ball Xenoverse 2 på det seneste. Det er bare det fedeste dragon ball spil nogensinde. Endnu bedre end 1'eren. Jeg er færdig med historien og er nu igang med trophy hunt Smiley



Nu har jeg kun spillet et par timer, men jeg er virkelig overrasket over, hvor godt det faktisk er. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme dybere til værks - de har VIRKELIG nailet den der følelse af Dragon Balls kampe; alt går hurtigt, og der er så meget plads at flyve og kæmpe i. Virkelig godt.


Scrapper
Scrapper

251
Offline
Level: 32 (Pebblit)

0
1ups givet

#3509 - Skrevet 18-11-2016 15:44

^Det er mega fedt. Er dog stadig ret træt af at der ikke er nogen dragon ball-momenter i historien. Det er alt sammen DBZ og Super og en ret fed final story arc. Folk siger det er fordi skurkene er svage deri og ikke kan flyve, hvilket jo også er rigtigt. Men de lavede jo en sygt svær boss-fight mod mr. Satan i 1'eren, så den undskyldning kan de da godt lige kaste ud af vinduet.


FGram
FGram

34
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#3510 - Skrevet 19-11-2016 11:20

Spiller det sonic ice and fire spil jeg vandt her inde..
Ehm kan sku ikke rigtigt finde ud af det. Men det er sjovt nokSmiley