Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Turnering: Bedste Nintendo-serie

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 29-07-2012 20:57 - Redigeret 26-11-2012 07:18

Fjerde runde er i gang!

Stem på alle i runden du har en mening om. Vi spiller først til 10 stemmer for en sejr, eller stopper runden senest efter sidste dag (30. november) Smiley

Finalen:
Pokemon vs. The Legend of Zelda

KJ85
KJ85

21506
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#541 - Skrevet 05-11-2012 10:45 - Redigeret 05-11-2012 10:46

På den igen med stemmer til en ny omgang, der forhåbentligt får lidt mere opmærksomhed end den forrige Smiley

Pokémon vs. Wii Sports:
Jeg har læst, at man aldrig bliver for gammel til Pokémon, og det kan da godt være, men jeg tror til gengæld, at man kan blive for gammel til at prøve serien for første gang. Jeg er ikke ung nok til at være hoppet med på bølgen, da det første spil til Game Boy blev udgivet og jeg kommer derfor aldrig til at forsøge mig med serien. Med andre ord tror jeg ikke Pokémon er for alle, men derimod en serie for børn, og fans der er blevet grebet af deres første møde med serien i ungdommen.

Wii Sports derimod er nogle spil, der appelerer bredt og kan samle en broget flok om en spillekonsol, og som nævnt tidligere var det dets appel, der trak mig tilbage til konsolverdenen. Wii Sports får min stemme.

Mario Kart vs. The Legend of Zelda:
Man kan godt mærke at vi nærmer os turneringens afslutning for to gode serier står her overfor hinanden, og det bliver hårdt at tage afsked med én af dem. Det afgørende spørgsmål i denne dyst er nok om man er en lonely gamer eller en social gamer, og for mit vedkommende er det nok primært det første der gør sig gældende.

Zelda-spillene kan selvfølgelig også nydes i selskab med en ven, men oftest spiller jeg dem alene. Og så skal man da heller ikke glemme, at de byder på dejlige eventyr og for det meste er en fryd at gennemspille. Enhver Nintendo-gamer med respekt for sig selv ser frem til flere stunder i selskab med Link og hans sværd - The Legend of Zelda får min stemme.

Mario Party vs. WarioWare:
For mit vedkommende er der ikke meget at rafle om her. Mario Party er ikke den mest innovative serie fra Nintendo (med undtagelse af den nyeste iteration), men til gengæld er der dømt solid underholdning i selskab med venner og familie. Den dejlige blanding af held og evner, som der skal til for at vinde en runde i spillet, er med til at gøre spillene særdeles underholdende, da der hurtigt kan byttes rundt på magtbalancen spillerne imellem. Med kun en enkelt oplevelse med WarioWare i bagagen er det ikke noget jeg råber hurra over og Mario Party får min stemme.

Fire Emblem vs. Mega Man:
Denne dyst står mellem to serier, som jeg ikke har fået spillet alverden af, men er tilhænger af begge spilgenrer, så valget er lidt svært. Mega Man er på mange måder utilgivende med sin høje sværhedsgrad, der tvinger enhver til at bringe sit bedste, og på en måde kan det samme siges om Fire Emblem, hvor karakterer kan mistes for forstanden. I sidste ende bliver det nok det taktiske element i Fire Emblem, der gør forskellen for mig i denne battle, hvorfor det får min stemme.

Animal Crossing vs. Super Mario Bros.:
Har efterhånden skrevet det mange gange, men jeg gør det igen. Jeg forstår ikke Animal Crossing - for mig er der bare intet formål med serien, der mest af alt minder mig om Sims (ikke en god reference i min bog). Super Mario Bros. skal derfor selvfølgelig have min stemme i denne dyst, og så gør det jo heller ikke noget, at der er tale om ganske fornuftige spil.

Mario & Luigi vs. Super Smash Bros.:
Sjovt nok er jeg heller ikke i tvivl om, hvem der fortjener min stemme i denne battle, og ganske få af de otte kampe bringer mig kvaler. Super Smash. Bros. har simpelten sin genre imod sig her, for jeg er meget glad for blandingend af platfomer og RPG, som man finder i Mario & Luigi-spillene. Og man kan vel ikke sige det nok - humoren er i top (elsker især Fawful). Mario & Luigi skal videre.

Super Mario Galaxy vs. Metroid Prime:
Denne batlle er i mine øjne rundens mest prominente, og begge serier fortjente i min bog en plads i top 5 - sådan bliver det af gode grunde ikke. Jeg havde ingen Game Cube, og overvejede derfor i en tid at købe de to første Metroid Prime-spil på brugtmarkedet og spille dem på min Wii, men så blev de annonceret som en del af New Play Control!-serien i Japan, og jeg ventede i spænding på en vestlig annoncering. Annonceringen kom, men nu som en samlet pakke med de tre hjemmekonsol-spil samlet på en disc - det kunne ikke være bedre. Spillene skuffede mig på ingen måde, og Metroid Prime Trilogy må bestemt være et af de bedste køb til Wii.

En stor kærlighed har jeg også altid haft for Nintendos blikkenslager-maskot, og de seneste 3D-platformere til hjemmekonsoller er i mine øjne Mario når han er bedst. Efter modtagelse af spillene kunne jeg sagtens sidde en hel weekend foran fjernsynet for at spille mig igennem de fantastisk fantasifulde baner, og ganske få spil formår at holde mig fastholdt i samme grad som Galaxy-spillene.

Med Metroid Prime 2 begik jeg den fejl at lægge det fra mig i lang tid inden jeg spillede det færdigt, og det havde det eventyr bestemt ikke godt af, fordi det er vigtigt at kunne finde rundt og huske placeringen af eventuelle forhindringer. Spillene er derimod rigtig gode, men desværre er de oppe mod de ypperste Mario-spil på jord, og jeg må sende Super Mario Galaxy videre.

F-Zero vs. Kirby's Dream Land:
Miyamoto har netop udtrykt forbavselse over en Twitter-undersøgelse, hvor folks største ønske var et ny F-Zero, og den tror jeg, at jeg deler lidt med ham. Ihvertfald er racing-genren aldrig én jeg er blevet tiltrukket af, og det er af gode grunde en genre der er svær at forny. Kirby på den anden hånd kan jeg ikke sige meget ondt om, og Dream Land-spillene er altid garant for en god (omend kort) platformer), der ganske vist hører til blandt de lettere af slagsen. Kirby's Dream Land får min stemme.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#542 - Skrevet 05-11-2012 11:18

Jeg kom lige på en random tanke. Det kunne være fedt hvis nogen lavede en slags videogengivelse af turneringen når den er færdig. Der kunne være en slags grafisk repræsentation af turneringen ala som set øverst i tråden og for hver duel mellem 2 serier kunne der blive vist nogle af de citater, der er givet herinde til den givne duel efterfulgt af den samlede score og resultatet. Man kunne lægge noget episk musik henover og så tror jeg det kunne blive noget fin underholdning.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#543 - Skrevet 05-11-2012 11:46

Det kunne jeg godt finde på at gøre Smiley


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#544 - Skrevet 05-11-2012 11:48

Fedt Smiley


KJ85
KJ85

21506
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#545 - Skrevet 10-11-2012 22:40

Skal der ikke lige lidt flere stemmer ind på kontoen her i weekenden? Bare sådan for spændigens skyld Smiley


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#546 - Skrevet 11-11-2012 07:47

N-club er ved at dø. Crew-medlemmerne er væk og nyhedsflowet er stoppet. Folk er ligeglade nu. Denne her turnering har desværre mistet det momentum, den havde i starten. (Det samme kan siges om hjemmesiden generelt.)


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#547 - Skrevet 11-11-2012 09:20

Jeg agter at tage de sidste runder færdige uanset, men jep, desværre.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#548 - Skrevet 12-11-2012 07:56

Results from round 5! Smiley

Pokémon -- 4 : 2 -- Wii Sports
Mario Kart -- 2 : 4 -- The Legend of Zelda
Mario Party -- 2 : 4 -- WarioWare
Fire Emblem -- 2 : 4 -- Mega Man
animal Crossing -- 1 : 5 -- Super Mario Bros.
Mario and Luigi -- 3 : 3 -- Super Smash Bros.
Super Mario Galaxy -- 5 : 1 -- Metroid Prime
F-Zero -- 3 : 3 -- Kirby's Dream Land

Næste runde står i første indlæg nu og den løber ugen ud, så til og med den 18. november.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#549 - Skrevet 12-11-2012 10:09 - Redigeret 12-11-2012 10:12

Super Smash Bros. vs. F-Zero
Som jeg tidligere har givet udtryk for er racing ikke min genre. Det er fighting imidlertid heller ikke - Super Smash Bros. er dog det tætteste man kan komme på en undtagelse til den regel. Masser af forskelligartede karakterer med distinkte egenskaber, levende baner, stakkevis af gakkede våben og Nintendo-referencer over alt er nok til at min stemme går til Super Smash Bros.. F-Zero skiller sig ikke nok ud for mig, selv om det er fint af et racing-spil at være.

Pokémon vs. Super Mario Galaxy
Den eneste grund til at jeg ikke stemte på Galaxy-spillene i sidste runde, var fordi de var stillet op imod min favorit spilserie, Metroid Prime. Med Mamtjum Praim ude af løbet og nu stillet over for en RPG, der bare aldrig har tiltalt mig af hvad jeg har spillet af det, (jeg føler personligt mere "spild" end "spil" når jeg har siddet det i single player) må min stemme gå til Super Mario Galaxy. For mig får Galaxy mig til at tænke på god styring, gode banedesigns, godt flow og masser af kreativitet.

WarioWare vs. The Legend of Zelda
Den her var sværere end jeg kunne have forestillet mig.. Jeg vil forvente at Zelda klarer sig igennem runden uden meget videre og var jeg blevet spurgt for en håndfuld år siden havde jeg nok også givet Zelda min stemme uden særlig meget tøven. Siden da er min passion for Zelda dog dulmet en smule alt imens WarioWare er lige så interessant som det altid har været. Når jeg overvejer mine spilleoplevelser med de to serie og gransker dem for øjeblikke hvor jeg simpelthen bare har nydt spillene så er de to serier overraskende tætte - måske ville jeg endda vurdere WarioWare en smule højere på den front. Konceptet i WarioWare er i grove træk et kaotisk og fragmenteret virvar af spil og indtryk, mens Zelda-spillene er nøje strukturerede hvad alt i dem angår. På trods af min glæde ved WarioWare og dets koncept, kan jeg dog ikke lade være med at blive imponeret af måden hvorpå Zelda-spillene er komponerede i store og samlede strukturer. Oplevelsen af en sammenhængende verden føler jeg at jeg ikke vil undervurdere, da det stille smil sådan en verden kan give en på læben kan strække sig rigtig langt mens man spiller og selv når man lægger spillet fra sig. Det er ikke sikkert at jeg har fået forklaret mig på en forståelig måde. I hvert fald får The Legend of Zelda min stemme pga. hvor nøje strukturerede spillene er og de simple glæder det giver at spille i en sammenhængende verden som man gør i serien i modsætning til WarioWare.

Super Mario Bros. vs. Mega Man
So long Mega Man. Imponerende at du nåede så langt. Super Mario Bros. er ikke bare en ikonisk spilserie, men består om ikke andet også af et fantastisk spil, der indtil nu har bestået tidens test. Mega Man er godt og ikke mindst som serie, hvor der er udkommet solide spiloplevelser på stribe (om end ret forudsigelige). Super Mario Bros. 3 er ikke let at hamle op med som spil for slet ikke at nævne det gode Super Mario Bros. 2 og det ikoniske Super Mario Bros. (1). So long Mega Man.


Bota
Bota

140
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#550 - Skrevet 12-11-2012 16:30

Smash Bros.
No contest, Smash Bros er mere underholdende end F-Zero på næsten alle måder.

Pokémon
Turneringens hidtil ondeste setup (det siger jeg nok også om det næste). Selvom SMG1 og 2 er mine yndlings(singleplayer)spil til Wii og nogle af mine yndlingsspil overall, har Pokémon alligevel en større værdi for mig i og med det har fulgt mig lige fra børnehaveklassen til nu, og jeg har nydt hver eneste spil i hovedserien. Pokémon er både sjovt i singleplayer, og har en af de mest kompetitivt orienterede multiplayere, der, hvis man sætter sig ind i metagamet, er rigtigt underholdende.

WarioWare
Denne er også svær... Jeg er ikke den store Zelda-nørd, men jeg har bestemt nydt de TLoZ-spil, jeg har spillet. WarioWare er dog lidt mere mig med den unikke japanske gakkede stil, og som jeg også har skrevet før er det både sjovt i single- og multiplayer.

Super Mario Bros.
Selvom jeg respekterer Mega Man-serien, har jeg flest minder med SMB, så det falder min stemme på.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#551 - Skrevet 12-11-2012 17:32

Super Smash Bros. vs. F-Zero
Valget er ikke helt let, men jeg vil sige at Smash bros. overordnet klarer sig bedst.

Pokémon vs. Super Mario Galaxy
Pokémon er en bedre RPG end SMG er en platformer.

WarioWare vs. The Legend of Zelda
Warioware er sjovt, hvor jeg vil sige at Zelda serien er en god oplevelse. Jeg vil sige at det vil gøre dem ligestillet på en måde i min verden, men da jeg kun kender få der vil spille Warioware med mig, vil jeg stemme på Zelda serien. Jeg kender så heler ikke rigtig nogen som vil prøve at spille Zelda. Den vinder fordi at der kan jeg selv få oplevelsen, hvor at jeg formodentlig ikke vil kunne få det så sjovt med warioware alene.

Super Mario Bros. vs. Mega Man
Det er faktisk et let valg. Jeg kan godt lide retro stemning og platformere. Mario lagde standarden for platformere. Mega man har på en måde forstået det, og gået sin helt egen vej, og viste et helt andet alternativ til hvordan kvalitets-platformere kunne se ud. Bege serier er endt i en form for stadie, hvor serierne har problemer med at gøre fanbasen tilfredse, med de nyere designvalg mm. til karakterne. Megaman lider meget hårdt under det, hvorimod at Mario fans kun klager hist og pist, og finder ting de syntes er mangelfulde. Jeg syntes dog at som et helhedssyn er Mario serien en serie der ikke virkelig har fanget mig. Jeg kan godt tage en runde, og kan aldrig rigtig få nok, men Mega man fanger mig på en anden måde. Jeg er begyndt forholdsvis sent på serien, men fortryder det ikke. Jeg syntes at alle de spil jeg prøver fra serien har god kvalitet. Jeg stemmer mege man Smiley


KJ85
KJ85

21506
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#552 - Skrevet 12-11-2012 21:31 - Redigeret 12-11-2012 21:32

Hold op, der blev tyndet godt ud i de serier jeg holder af i sidste runde Smiley Var de to uafgjorte faldet ud til anden side var jeg mere entusiastisk, men at egne favoritter går videre er vel en af fordelene ved at være arrangør Smiley

Super Smash Bros. vs. F-Zero
Kan ikke sige at jeg holder specielt meget af nogen af disse to serier, men ejer trods alt Melee og Brawl, hvor jeg ikke har et eneste F-Zero. Stemmen går derfor til Super Smash Bros. i mangel på bedre.

Pokémon vs. Super Mario Galaxy
Ikke så meget at diskutere her - de to Galaxy-spil er perler og de bedste Mario-spil hidtil. Pókemon er sikkert fint, men Mario er den primære årsag til, at mit tilhørsforhold ligger hos Nintendo, så Super Mario Galaxy får min stemme.

WarioWare vs. The Legend of Zelda
WarioWare er simpelthen ikke i samme liga som The Legend of Zelda, hvis du spørger mig. Det er simpelthen alt for mærkeligt og repetetivt og tvivler på at jeg overhovedet ville placere det på en liste over de 25 bedste serier. Man kan måske også sige at Legend of Zelda er repetetivt, hvad angår det overordnede gameplay, og selv om spillene i store træk minder om hinanden går jeg altid i gang med et nyt spil i serien med stor glæde. Det kan da også godt være at Zelda-spillene ikke har udviklet sig i den retning som mange har ønsket, men det ændrer ikke på at selv de nyeste spil i serien (trods sine fejl og mangler) er rigtig gode spil, der slår stort set alt andet - The Legend of Zelda får min stemme.

Super Mario Bros. vs. Mega Man
Hvis ikke det var for Super Mario Bros. 3 ville jeg nok sige at den her dyst var helt lige i min bog, og igen må man jo også bare respektere, hvad serien har været med til at sætte gang i. Derfor får Super Mario Bros. min stemme.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#553 - Skrevet 12-11-2012 23:16

Super Smash Bros. vs. F-Zero
Super Smash Bros. er genialt gameplay og en kæmpe bunke fanserviceindhold, kan slet ikke stå for det. Imod F-Zero er der ikke noget andet valg.

Pokémon vs. Super Mario Galaxy
Idéerne i Galaxy er fine nok, men Pokémon-serien vinder stadig pga de mange fine detaljer og de store verdener på en håndholdt.

WarioWare vs. The Legend of Zelda
Meget forskellige serier, så ret svær dyst. Begge serier har både højpunkter og lavpunkter, men ultimativt er det WarioWare jeg har haft mest sjov med, hvormed min stemme går til det.

Super Mario Bros. vs. Mega Man
Nemmeste dyst i denne runde, Super Mario Bros. har leveret langt mere underholdning til mig end Mega Man.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#554 - Skrevet 13-11-2012 07:46

Jeg... kan ikke vælge mellem Pokémon og Mario Galaxy...


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#555 - Skrevet 15-11-2012 18:36 - Redigeret 15-11-2012 18:39

Lol, Zalman, så tag dog Pokémon. Hvis du virkelig tænker dig om, har Pokémon så ikke givet dig større glæder? Ellers så tag den, du mindst tror vil vinde, så det bliver spændende.

Jeg tager F-Zero; fordi alle F-Zero spillene er sjove. Det er alle Smash-spillene ikke. Siden begyndelsen er det for mit vedkommende bare gået ned af for Smash.

Jeg stemmer på Pokémon fordi det er teh shit; det satte en lavine i gang i form af serier som Digimon og andre konkurrenter frem til i dag, men også fordi det er et kulturelt fænomen.
Bare se på Chinpokomon fra South Park. Genialt koncept. Her var der noget, der fik børn rundt i verden til at drømme om lommemonstre.

Så er det det svære valg: Zelda og WarioWare. Zelda har givet mig mange gode minder, men hvis jeg skal vurdere serierne i dag, så ville WarioWare have vundet, dels fordi de seneste Zelda-spil kun er blevet ringere i form af ST og SS, og dels fordi WarioWare ikke ligner noget andet. En ny tilgang til arkade-spil i en tid, hvor alle andre nye japanske serier fokuserede på historier og anime. WarioWare er selvfølgelig meget japansk, men er også meget selvironisk.
Som helhed må jeg dog give titlen til ZELDA fordi jeg tror, det er den eneste serie, der kan konkurrere mod de mange Super Mario-spil.

Jeg er ikke stor fan af hverken Super Mario Bros. eller Megaman, så min stemme går til Megaman, fordi jeg ved SMB har vundet.