Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Turnering: Bedste Nintendo-serie

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 29-07-2012 20:57 - Redigeret 26-11-2012 07:18

Fjerde runde er i gang!

Stem på alle i runden du har en mening om. Vi spiller først til 10 stemmer for en sejr, eller stopper runden senest efter sidste dag (30. november) Smiley

Finalen:
Pokemon vs. The Legend of Zelda

Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#526 - Skrevet 24-10-2012 01:41 - Redigeret 24-10-2012 01:52

Mine vindere i denne runde - som regel begrundet ved udelukkelsesmetoden:


  1. Metroid Prime; den er svær, for jeg kan godt lide Zelda og multiplayer, men som serie har den ikke gjort sig nok bemærket.
  2. WarioWare; jeg synes Wario er mere gakket og mindeværdig end Mario, så er det sagt.
  3. Earthbound; bedste RPG ever.
  4. Kirby's Dream Land; jeg har ingen erfaring med Red Steel, men Kirby må være større.
  5. No More Heroes; den er svær, men jeg stemmer på den, fordi jeg tror F-Zero får flest.
  6. SMB; jeg har ikke nok erfaring med Layton, men Mario er jo Mario.
  7. MK; fordi jeg har haft mere sjov med det end SM, som ikke har mere at gøre med Mario end Zelda. Open world, hallo?
  8. Pokémon; barndomsminder vinder over en ukendt serie.
  9. Wave Race; egentlig synes jeg lige dårligt om dem.
  10. Mega Man; af mangel på bedre.
  11. Wario Land; som hel serie, har Smash ikke givet mig de samme minder som det meste af Warios, kun det til N64.
  12. Faaaaarrr-yahh-ahh-eeeeem-blem !!!

  13. Mario Party; har ikke selv prøvet Luigi's.
  14. Zelda; hands down, den serie, der skal vinde det her. Bedste blanding af eventyr, action og historiefortælling. Nogle af spillene i hvert fald...
  15. Galaxy; fordi jeg aldrig blev bidt af Paper Mario.
  16. M&L; Et ok sjovt RPG.





Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#527 - Skrevet 24-10-2012 23:37 - Redigeret 24-10-2012 23:37

1. Metroid Prime - Et spil jeg har brugt utrolig mange timer med da jeg har gennemført det adskillige gange. Et af mine favorit spil ever. Ellers trist, da Zelda Four Swords har en sindsyg underholdningsværdi.

2. Wario Ware. Gakket. Originalt. Godt nok har jeg kun spillet Wii udgaven enkelte gange, men det var klasse god underholdning som jeg husker det. NSMB var bare jærvn underholdning på en god sommerferie.

3. Wii Sports. Bliver stadig spillet på Wii i min gamle fredagsbar. Har aldrig spillet Earthbound.

4. Ingen stemme. Ville være unfair da jeg ikke har et forhold til nogle af dem.

5. F-Zero - Eneste racer spil der har fanget min interesse. EVER. F-Zero GX på NGC var et af de fedeste og mest udfordrende spil jeg nogensinde har spillet.

6. Super Mario Bros. Håndholdte spil siger mig ikke noget og kender ikke Layton serien. Super Mario er en klassiker.

7. Mario Kart. (Hvad er "Super Mario"? - nogle der kan linke mig til spillet? Eller er det bare Mario som karakter?). Mariokart har jeg haft mange timers underholdning med.

8. Ingen stemme. Pokemon og Golden Sun er ikke spil jeg nogensinde har spillet.

9. Wave Race. Animal Crossing er kedeligt. Wave Race har i det mindste et konkurrence element.

10. Pilotwings! Spillet på N64 var vildt. Elskede det og brugte 100-vis af timer på det. Husker tydeligt banen der imiterede hele USA. Var super sjovt at udforske og challenges var fede.

11. Super Smash Bros. 4ever. Nuff said.

12. Fire Emblem. Har ikke spillet det meget, men elsker konceptet og sværhedsgraden. Strategisk RPG ala Advance Wars Smiley

13. Luigis Mansion. Et charmerende spil. Mario Party er død kedeligt og uretfærdigt. ALLE SAMMEN!

14. The Legend of .... wait for it.... ZELDA! (ja ja ja. Lad den ligge. I ved hvad jeg mener og hvorfor.)

15. Tough one. Paper Mario fangede mig aldrig, men havde en super fed humor og art-style. Super Mario Galaxy var flot og vel designet, men en smule kedeligt..... Stemme går til PAPER MARIO.

16. Ingen stemme. Intet forhold til hverken eller.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#528 - Skrevet 25-10-2012 02:24 - Redigeret 25-10-2012 02:26

#535 Super Mario er fx Super Mario World, Super Mario Sunshine og Super Mario 64. Generelt de serier der hedder Super Mario, men som ikke dækkes af andre serier (fx er Galaxy sin egen serie i denne turnering).

Mine stemmer er som følger:

Four Swords - Metroid Prime er godt, men jeg har fået meget mere underholdning ud af Four Swords-spillene og jeg synes også serien har meget potentiale endnu.

WarioWare - New Super Mario Bros. Wii er ret fint, hvor jeg kun synes DS-udgaven havde minispillene kørende for sig. WarioWare er en af de bedste serier Nintendo har introduceret i dette årtusinde, virkelig mange timers underholdning.

Wii Sports - Jeg vil rigtig gerne spille Earthbound en dag, men tror ikke jeg kan blive mere underholdt af det end jeg var af Wii Sports, som stadig til dato er det spil jeg har spillet mest på Wii. Det er simpelthen bare sjovt, men har dog stadig sine fejl og mangler.

Kirby's Dream Land - En platformer der formår at være nice trods et lavt tempo. Det er et hyggeligt spil, synes ikke Red Steel har noget kørende for sig, som man ikke finder andre steder.

F-Zero - No More Heroes er fint nok, og især i præsentation og design scorer den mange point, men F-Zero X og GX vinder bare på så mange punkter, og de holder stadig fuldt ud den dag i dag. Håber dog fortsat på en udgivelse til Wii U.

Super Mario Bros. - Super Mario Bros. 3 er stadig blandt mine absolutte yndlingsspil. Professor Layton er for det meste bare gamle kendte gåder og søgte gåder/snydespørgsmål sat sammen i en historie, er min erfaring.

Super Mario - Den sværeste dyst i denne runde. Mario Kart er genialt og har holdt et højt niveau gennem det meste af serien, men Super Mario 64 og dens forgængere og efterfølgere kan bare ikke slås endnu. Det spil er simpelthen for godt.

Pokémon - Et spil der definerede en hel generation, og der er en grund til det. Genialt koncept, imponerende det kunne ske på en GameBoy. Ærgerligt serien ikke har fornyet sig nok sidenhen, men den overgår stadig Golden Sun, selv om de spil også er geniale.

animal Crossing - Wave Race har aldrig rigtig været mig og animal Crossing er et af de spil jeg har spillet mest på GameCube, så den fortjener klart at gå videre. Jeg har aldrig før oplevet at det at lave ingenting kunne være så sjovt og vanedannede Smiley

Mega Man - En god platformer, der formår at holde fat i det gode ved 2D-gaming. Pilotwings er lidt for vagt for mit vedkommende.

Super Smash Bros. - Genialt fan-service spil. Har kun sjældent prøvet at mødes med en ven til gaming uden dette spil sættes i.

Fire Emblem - Kan godt lide tilgangen til dette spil, Killer Instinct er lidt mere bare en normal fighter.

Mario Party - Lidt op og ned, men selv om Luigi's Mansion var ret fint, så var det alt for kort og ensformigt til det har en chance mod hvad der stadig er et af verdens bedste party-serier for alle aldre.

The Legend of Zelda - Ocarina of Time har musikken, grafikken, stemningen, gameplayet, historien og nærmest alt andet. Hertil kommer Link to the Past, Majora's Mask og Wind Waker. Farvel til Mega Man Zero.

Paper Mario - Jeg er ikke så stor fan af Galaxy-spillene som mange andre er, men jeg er til gengæld helt vild med gameplay, grafik og humoren i Paper Mario-serien Smiley

Banjo-Kazooie - Mario & Luigi er jo nærmest bare Paper Mario til de håndholdte, og selv om det også er godt, så kan det ikke hamle op med bjørnen og fuglen.


KJ85
KJ85

21454
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#529 - Skrevet 25-10-2012 17:29

Skal vi ikke se og få afgivet nogle svar her folkens Smiley Nu kommer mine i hvert fald, og så håber jeg flere følger trop..

The Legend of Zeda: Four Swords vs. Metroid Prime:
For mig er Metroid Prime-serien en klar vinder i denne dyst. Spillene har nærmest sin helt egen genre som en blanding af opdagelse og FPS, og det er i mine øjne en super god kombination. Det kan multiplayer-Zelda ikke helt hamle op med synes jeg.

New Super Mario Bros vs. WarioWare:
Ingen af disse serier hører til blandt mine personlige favoritter, og selv om NSMB ikke hører til blandt de bedste Mario-spil stemmer jeg på den, da det WarioWare jeg har prøvet (det første til GBA) var alt for repetitivt.

Earthbound/Mother vs. Wii Sports:
Har aldrig prøvet Eartbound-spillene, så min stemme må her gå til Wii Sports, der blev grunden til, at jeg atter begyndte at spille konsolspil efter mange års pause.

Kirby’s Dream Land vs. Red Steel:
I denne dyst går min stemme til Kirby, der med en lang række af solide platformere har fortjent min stemme mere end en serie, der ikke kan beslutte sig for i hvilket miljø dens handlinger skal foregå.

No More Heroes vs. F-Zero:
Må indrømme at jeg ikke har erfaring med nogen af spillene i disse to serier, men fra et genremæsiigt synspunkt går min stemme til No More Heroes, da jeg hælder mere til at prøve det over F-Zero.

Super Mario Bros vs. Professor Layton:
Denne dyst er svær synes jeg. De første fire Mario-spil er sådanne klassikere, der har præget mange af fremtidens platformere og det skal man selvfølgelig have respekt for. På den anden side står Layton og dennes protege, Luke, og indbyder til fantastisk historiefortælling og masser af hjernegymnatik, der går sammen og gør serien til noget helt særligt for mig. Min stemme må gå til den gode Professor Layton fordi han formår at få mig til at forudbestille sine spil, hvilket kun er sandt for ganske få spil for mit vedkommende.

Super Mario vs. Mario Kart:
Taget i betragtning, at Super Mario kun dækker over World, 64, Sunshine og 3D Land, men ikke har Galaxy-spillene med, bliver min stemme nødt til at gå til Mario Kart her. Den primære årsag er de mange timer med 64-spillet i selskab med venner og familie.

Pokémon vs. Golden Sun:
Har aldrig og kommer aldrig til at røre et Pokémon-spil, og min stemme går derfor til Golden Sun. Jeg blev virkeligt positivt overrasket over, hvor mange timers god underholdning der var i de to GBA-spil, og håber på flere spil i serien i fremtiden. Pokémon kan jeg godt leve uden.

Wave Race vs. Animal Crossing:
Endnu en dyst mellem to spilserier, der ikke siger mig noget som helst, men min stemme går til Wave Race, da det i det mindste ser ud til at have et formål i modsætning til Animal Crossing, der ligner rent tidsspild.

Mega Man vs. Pilotwings:
Selv om jeg ikke har spillet forfærdelig meget Mega Man tror jeg han får min stemme, fordi spillene rent genremæssigt tiltaler mig mere. Jeg nød bestemt også Pilot Wings Resort, men et enkelt godt spil kan ikke hamle op med en successerie med mere end 25 år på bagen.

Smash Bros. vs. Wario Land:
Her går min stemme helt klart til Wario Land, som jeg meget bedre kan lide at spille. Jeg har ingen idé om, hvor mange gange det første spil i serien blev gennemført i min barndom, men det var ikke så få. Smash Bros. er da også ok, men for mig kan underholdningsværdien ikke måle sig med Wario Land.

Killer Instinct vs. Fire Emblem:
Foretrækker taktiske RPG’er langt over fighting-spil, så min stemme går selvfølgelig til Fire Emblem, og meget mere er der vist ikke at sige til det.

Mario Party vs. Luigi’s Mansion:
Jeg synes meget god tom begge serier, men min stemme bliver nødt til at gå til Mario Party, da der er gået mange flere gode timer med det end der er med Luigi’s Mansion. Jeg håber selvfølgelig på at 2’eren bliver god, men er svært at sende en serie med kun et enkelt spil videre på dette tidspunkt.

The Legend of Zeda vs. Mega Man Zero:
I love Zelda, og har vel efterhånden fået gennemspillet de fleste af spillene i serien – her kan Zero godt gå hjem og lægge sig.

Super Mario Galaxy vs. Paper Mario:
Det her er nok den sværeste dyst i denne runde, fordi jeg holder virkeligt meget af spillene i begge serier. Når jeg først går i gang med et af dem, er det ikke lagt på hylden førend det er gennemført, og det siger jo næsten alt. For mig er begge serier blandt Nintendos bedste. Min stemme ender nok i sidste ende med at gå til Galaxy, da det er toppen af poppen indenfor 3D Mario, og Paper Mario må se sig slået pga. dets indtræden på Wii, hvor et gameplaymæssigt skift ødelagde lidt af oplevelsen.

Banjo-Kazooie vs. Mario & Luigi:
Når ikke jeg kan få Paper Mario videre må jeg vel nøjes med det næst-bedste i genren, og derfor går min stemme til Mario & Luigi, der på mange måder minder om Paper Mario. Spillene har ligesom Banjo-Kazooie en dejlig humor, men jeg kan bare ikke sidde her og være nostalgisk over et enkelt spil (har ikke prøvet Tooie), så derfor valget.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#530 - Skrevet 27-10-2012 09:49

Metroid Prime
Jeg håber personligt ikke, at Nintendo udgiver flere spil i denne serie, da jeg ville foretrække at beholde den som en trilogi. Det er dog en rigtig cool serie. Retro tog en masse chancer, og det betalte sig.

New Super Mario Bros.
Endnu en serie som jeg gerne ser Nintendo stoppe efter Wii U-udgaven. Alligevel er det en række gode spil, som jeg ser mig selv genspille i fremtiden. Mario fejler (næsten) aldrig.

Earthbound/Mother
Hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg stadig ikke sat mig ind i denne serie. Jeg har dog set meget til den, og jeg respekterer den ret meget. Selvom jeg tvivler, håber jeg, at vi får noget at se fra den her i vesten. Wii Sports er okay sjovt, men så heller ikke mere end det.

Kirby's Dream Land
Jeg har været stor fan af Kirby siden Kirby's Dream Land til GameBoy. Red Steel siger mig ikke så meget

F-Zero
GX til GameCube er det eneste, jeg har spillet, men det var godt nok til at få en stemme. Grafikken var meget imponerende. Det kunne være fedt med et spil til Wii U.

Super Mario Bros.
Klassiker. Mere er der ikke at sige.

Super Mario
Uff, den er slem. Mario Kart er en af de bedste Nintendo-serier nogensinde, men Super Mario indebærer SM64... Det er på et helt andet niveau. Derfor får de min stemme.

Pokémon
Jeg tror, jeg roligt kan sige, at jeg aldrig bliver træt af Pokémon. Jeg har spillet det siden den første generation, og Game Freak formår at forbedre serien med hvert eneste spil. Det skal de have ros for.

Animal Crossing
Dette er en serie, som fanger min interesse. Jeg har dog ikke prøvet det endnu. Wave Race kan jeg bare ikke se mig selv spille, så derfor må jeg give min stemme til Animal Crossing.

Mega Man
Jeg elsker 2D-spillene. Jeg får dog ikke spillet dem så meget mere, men de er i hvert fald gode nok til at vinde over Pilotwings i min bog.

Super Smash Bros.
Jeg er ikke glad for at sige farvel til Wario Land, men Super Smash Bros. er den absolut bedste multi-player-serie nogensinde. Jeg kan sagtens forestille mig, at den vinder hele turneringen.

Fire Emblem
Lidt det samme som Animal Crossing... Mere har jeg ikke at sige.

Mario Party
Luigi's Mansion er godt, og jeg ser frem til 2'eren, men jeg har så mange gode minder med Mario Party, at jeg ikke kan lade være med at stemme på det.

The Legend of Zelda
No-brainer. Mega Man Zero er dog også ret cool, men intet i forhold til Zeldas kvalitet.

Super Mario Galaxy
Den bedste Nintendo-serie nogensinde, når det kommer til single-player. Detaljerne, finpudsningen og variationen gør SMG2 til mit yndlingsspil of all time.

Banjo-Kazooie
Den er svær, men jeg går med Banjo-Kazooie... Så kan stakkels Rare også få lidt repræsentation her i turneringen.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#531 - Skrevet 27-10-2012 11:58 - Redigeret 27-10-2012 12:06

The Legend of Zeda: Four Swords vs. Metroid Prime:
Metroid Prime er min favoritserie indenfor spilmediet. Det formår både at repræsentere det gamle bundsolide gameplay, helt nye og i dag(10 år senere) stadig banebrydende tilgange til spilmediet og til sidst en god, særegen og absorberende spilleoplevelse.
Four Swords er også en god og interessant co-op-serie, der fortjener at blive hædret ud fra min oplevelse med det(har ikke spillet det særlig meget). Det er bare ikke lige så godt som Mamtjum Praim(hvad er Hunters?) efter min mening, så jeg stemmer på Metroid Prime.

New Super Mario Bros vs. WarioWare:
New Super Mario Bros. er en bundsolid spilserie. Det er WarioWare også, dog i en lidt mindre grad, synes jeg(WarioWare Snapped! er en skændsel mod Nintendo og DIY skiller sig så meget ud at det står lidt for sig selv som spil). Til gengæld står WarioWare for noget helt specielt: En slags dekonstruktion af mediet, blandet med humor, galskab og kaos - en fragmenteret spilleoplevelse, der fokuserer mere på oplevelsen end på formlen. Derfor er jeg nødt til at stemme WarioWare.

Earthbound/Mother vs. Wii Sports:
Desværre har jeg aldrig spillet Earthbound. Wii Sports har jeg spillet i time efter time. Aldrig i mit liv har jeg set mine forældre(og selv bedsteforældre) sidde så afslappet med en controller i hænderne. Alene derfor, uafhængigt af hvor god en RPG Earthbound er, vælger jeg at gå ud fra at det er grund nok til at stemme på Wii Sports.

Kirby’s Dream Land vs. Red Steel:
Red Steel, Schmed Schteel... Kirby's Dreamland startede på mange måder min færd med Nintendo: 1'eren er en kompakt, underholdende og velproduceret klassiker uden lige. 2'eren var en markant udvidelse af konceptet og pakkede rigtig mange ting på et enkelt Game Boy-spil. 3'eren er en overset perle, hvor udviklernes fantasi og passion virkelig skinner igennem i detaljerne. Jeg vil gerne prøve Red Steel 2 engang, selv om det ikke ligner meget mere end et fedt nok spil. Kirby er Kirby og Kirby får min stemme.

No More Heroes vs. F-Zero:
Jeg er ikke meget for racerspil, så er det sagt. Dog er jeg på ingen måde heller meget for spil, der har en "style over substance" tilgang, hvilket jeg til tider har følt at No More Heroes har. Alene af den grund må jeg stemme på F-Zero.

Super Mario Bros vs. Professor Layton:
Super Mario Bros. er Super Mario Bros. er Super Mario Bros. er Super Mario Bros. Så simpelt kan det vist forklares. Layton virker som et fint koncept og jeg kan godt forstå hvorfor det klarer sig så godt. Super Mario Bros. 3 har jeg genspillet mange mange gange og har nydt alt hvad det har at byde på. Super Mario Bros. 2 er også en virkelig god NES-platformer, der dog slet ikke er på højde med 3'eren. Super Mario Bros.(1) er Super Mario Bros. er Super Mario Bros. er Super Mario Bros. Min stemme går til Super Mario Bros.

Super Mario vs. Mario Kart:
Igen er jeg ikke meget for racerspil, hvoraf Mario Kart dog meget muligt er min favorit. Super Mario, ikke mindst Word og 3D Land, har været ekseptionelt gode spilleoplevelser, hvor jeg føler Mario Kart aldrig har været mere end ganske underholdende for mig. Derfor går min stemme til Super Mario.

Pokémon vs. Golden Sun:
Jeg kan godt lide ideen ved Pokemon på papiret. Spillet siger mig bare ikke noget - det kunne mest af alt være en tidsrøver for mig, men ikke noget der er værd at skrive hjem om. Golden Sun var den store grund til at jeg i sin tid købte en GBA og selv med de forventninger overgik spillet dem. Flere år senere har jeg genspillet det og igen overgik det mine forventninger. Det er bare en god spilserie, med en god stemning, gode game mechanics, masser af muligheder, god sværhedsgrad og fin historie. Golden Sun får den gyldne stemme.

Wave Race vs. Animal Crossing:
Igen igen er jeg ikke meget for racerspil og jeg er generelt set heller ikke meget for "tidsrøverspil" som jeg vil beskylde Animal Crossing for at være. Jeg kan ærlig talt ikke helt se hvad andre ser i disse spil. Min stemme går til Animal Crossing da jeg synes det trods alt repræsenterer noget mere unikt. Jeg har stadig ingen planer om at spille det...

Mega Man vs. Pilotwings:
Den er svær. Pilotwings fortjener ros for et drøngodt launch-spil til 3DS'en. Mega Man har været i spil efter spil efter spil med solidt design og velopsatte udfordringer. Derfor går min stemme til Mega Man.

Smash Bros. vs. Wario Land:
Jeg kan rigtig godt lide Wario Land, men overfor et spil, der har fået mig til at bruge timevis på en fighter(endnu en spiltype jeg normalt ikke gider) kan det ikke rigtigt stille noget op. Smash Bros. står for diversitet, kompleksitet, kaos og et helt igennem finpoleret spil. Min stemme går til Smash Bros.

Killer Instinct vs. Fire Emblem:
To spilserier jeg knapt har prøvet. Hvor Killer Instinct synes at være en solid fighter virker Fire Emblem også som et solidt tactics-spil. Jeg har hørt meget godt om Fire Emblem i årenes løb og især kan jeg rigtig godt lide ideen om at når en karakter er død, har man ikke mulighed for at bringe vedkommende tilbage til live. Den type spænding og konsekvenser synes jeg der skal være mere af i videospil og derfor går min stemme til Fire Emblem.

Mario Party vs. Luigi’s Mansion:
Luigi's Mansion er interessant. Mario Party har dog bevist at have en fast skare af fans og spillets brætspilsopbygning er ikke noget man finder i mange andre spilserier. Luigi's Mansion står også lidt for sig selv - stadig synes jeg det hører lidt under samme paraply som andre platform- og adventure-spil. På grund af Mario Party's både ret enestående og vellidte koncept får Mario Party min stemme.

The Legend of Zeda vs. Mega Man Zero:
Zero er ret nice som action platformer - props for that... The Legend of Zelda er The Legend of Zelda er The Legend of Zelda er The Legend of Zelda er The Legend of Zelda er The Legend of Zelda... Så mange gode spil fortjener min stemme.

Super Mario Galaxy vs. Paper Mario:
Hvor meget jeg end ser frem til Paper Mario: Sticker Star, så er Galaxy 2 ikke et spil, der er let at løbe om hjørner med i min bog: Ren spilglæde. Når Mario virkelig fungerer kan jeg ikke se nogen RPG hamle op med ham. Min stemme går til Super Mario Galaxy.

Banjo-Kazooie vs. Mario & Luigi:
Jeg har aldrig spillet Banjo, men har efterhånden set et par timer let's play af det på youtube. Det ligner et rigtig godt spil. Det opfordrer til eventyrlyst og nysgerrighed i sit design så godt at jeg faktisk overvejede at give det min stemme. Mario & Luigi har jeg imidlertid en ustandselig glæde ved. Jeg har gennemført alle 3 spil(2 af dem 2 gange) og jeg venter/håber på at der kommer en 4'er, selv om 3DS'ens 3D-effekt måske ikke giver den store mening til lige netop den spilserie. Det jeg godt kan lide ved Mario & Luigi tror jeg er at det er så god en sammenfletning af RPG og platformer. Jeg kan godt lide historien og karakterernes udvikling i RPG'er og desværre plejer de ikke at være særlig underholdende at spille. Det problem synes jeg Mario & Luigi har løst og så må man heller ikke glemme spillenes lamme og gakkede humor. Banjo gjorde ellers hvad han kunne... Min stemme går til Mario & Luigi.


Bota
Bota

140
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#532 - Skrevet 27-10-2012 12:44 - Redigeret 27-10-2012 12:46

The Legend of Zeda: Four Swords
Mamtjum-serien fangede mig desværre aldrig. Four Swords er langt fra en af mine favoritserier, men det er meget underholdende, når man spiller det i lokal co-op.

Wario Ware
Jeg har købt hvert eneste New Super Mario Bros., men jeg har stadig ikke fået taget mig sammen til at gennemføre det til Wii og 3DS. Jeg kan godt værdsætte spillene, men de fanger mig ikke på samme måde som 3D-mario-spillene. Wario Ware har jeg altid syntes godt om, hvor Mega Party Game$ til GC er min favorit, når det kommer til multiplayer i hvert fald.

Earthbound/Mother
Spillede meget Wii Sports de første par måneder efter Wii'ens udgivelse. Det er et meget sjovt spil, men på ingen mulig måde kan det hamle op med EB-serien, der er nogle af mine favoritspil of all time.

Kirby’s Dream Land
Red Steel 1 er så dårligt, det er sjovt at spille i multiplayer, har ikke prøvet 2'eren, der eftersigende skulle være en del bedre. Jeg har gode minder med KDL1, så det falder min stemme på.

F-Zero
Fordi Captain Falcon er med, men mest fordi jeg aldrig har prøvet et No More Heroes-spil.

Super Mario Bros
SMB har jeg gode minder med, især Deluxe-udgaven til GBC. Prøvede det allerførste Layton-spil, som ikke sagde mig så meget, så min stemme falder på SMB.

Mario Kart
Fordi det er freakin' Mario Kart. Der skal en del til at slå det.

Pokémon
To gode serier, men Pokémon er alligevel for mig den klare vinder. Lige nu sidder jeg begravet i Black2, og for ca. 12 år siden sad jeg begravet i de gamle Pokemon-spil.

Animal Crossing
Har brugt mange timer på ACWW, men efter min mening hedder det: "når du har spillet 1 AC, så har du spillet dem alle." Wii-versionen skuffede mig med mangel af nyt indhold, men oplevelsen med ACWW er alligevel nok til at sikre min stemme på AC.

Mega Man
Det er begrænset hvad jeg har prøvet i begge serier, men Mega Man tiltaler mig alligevel mere end Pilot Wings.

Smash Bros.
Ondt setup. Wario Land er for mig overlegen, når det kommer det kommer til single-player og nostalgifaktoren, men Smash Bros. har alligevel en så solid multiplayer, at man ikke kan lade være med at stemme på det.

Fire Emblem
Har ikke prøvet Killer Instinct, og Fire Emblem er hyggeligt nok at spille, selvom det heller ikke er en af mine favoritserier. Jeg ser dog frem til 3DS-udgaven kommer.

Mario Party
Mario Party vinder selvfølgelig pga. multiplayer-delen.

The Legend of Zeda
ALttP er nok mit yndlingszelda, i det hele taget en fantastisk serie. Megaman Zero har jeg ikke noget forhold til.

Super Mario Galaxy
SMG2 er nok mit yndlings-singeplayer-spil til Wii, efterfulgt af 1'eren. Fantastiske spil. Paper Mario er også godt, men det kan ikke hamle op med SMG.

Mario & Luigi
Gode RPGs, især Bowser's Inside Story, og siden jeg ikke har prøvet Banjo-Kazooie, falder min stemme på Mario & Luigi.


KJ85
KJ85

21454
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#533 - Skrevet 29-10-2012 15:23

Skal der ikke afgives nogle flere stemmer folkens?

Det er da klart sjovest når flere deltager i udvælgelsen Smiley


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#534 - Skrevet 30-10-2012 00:50

Det er frustrerende at læse så mange skrive "jeg ville gerne prøve Mother-serien, men har aldrig fået det gjort". Umiddelbart lyder det ikke som om I virkelig er interesserede i serien, men jeg må indrømme, at jeg havde det på samme måde indtil Bota fik mig overtalt til hente det ned på ulovlig men eneste vis.
Så jeg kan ikke blame jer, så længe spillene ikke er lettere tilgængelige. Man kan ikke engang købe sig til en nem Mother-oplevelse, man SKAL igennem nogle meget forvirrende filtre, heriblandt at hente og overføre fan-oversættelser af 1'eren og 3'eren.
Men når det så er gjort, er det det hele værd, imo. At gå på opdagelse i Mother 1 er noget for sig.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#535 - Skrevet 01-11-2012 04:11

Dette blev en ret vild runde. New Super Mario Bros., Earthbound, Golden Sun, Paper Mario, Banjo-Kazooie, Wario Land og Super Mario-serien er alle nogle der røg i denne runde. Se stemmeoptællingen herunder.

Metroid Prime -- 5 : 2 -- The Legend of Zelda: Four Swords
WarioWare -- 5 : 2 -- New Super Mario Bros.
Earthbound -- 3 : 4 -- Wii Sports
Kirby's Dream Land -- 6 : 0 -- Red Steel
No More Heroes -- 2 : 5 -- F-Zero
Super Mario Bros. -- 6 : 1 -- Professor Layton
Mario Kart -- 4 : 3 -- Super Mario
Pokémon -- 4 : 2 -- Golden Sun
Wave Race -- 3 : 4 -- Animal Crossing
Mega Man -- 6 : 1 -- Pilotwings
Wario Land -- 2 : 5 -- Super Smash Bros.
Fire Emblem -- 6 : 0 -- Killer Instinct
Mario Party -- 6 : 1 -- Luigi's Mansion
The Legend of Zelda -- 7 : 0 -- Mega Man Zero
Super Mario Galaxy -- 5 : 2 -- Paper Mario
Mario & Luigi -- 4 : 2 -- Banjo-Kazooie

Næste runde er nu klar i første indlæg, samme regler som i denne runde Smiley. Runden løber til og med den 11. november Smiley


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#536 - Skrevet 01-11-2012 16:18 - Redigeret 01-11-2012 16:19

1 Pokemon er selvfølgelig bedre end wii sports. Ikke nogen diskusion her.

2 Den er lidt sværre. Jeg kan lide både Mario kart og The legend of Zelda. Så vidt forskelige som de nu er, må man sige at det er svært at sammenligne dem, uden at gå ind på sin egen nostalgi. Mario kart er fantastik til flere, hvor Zelda er sjovt for en. Jeg er forever alone, og siger at jeg foretrækker single player

3 En god runde. Mario party og Warioware minder på mange måder om hinaden, og fortjener at blive stilt over for hinanden. Mario party indrømme aldrig at have sagt mig det store. Andet end at have spillet DS versionen, og det første spil til Ambers gaming event, har jeg ikke fået prøvet serien. Wario land derimod har jeg næsten alle af. Det er mange korte spil, men tit lidt for hektisk og forvirende i forhold til de lidt mere rolige, og nemmere tilgængelige spil der er i Mario party. Mange af Wario ware spillene er også bare spil man skal trykke en enkelt knap ved, samt time det rigtigt.
Om man kan lide den hekstiske stil i Warioware, eller den lidt mere enkelte bord stil, med mini games der er beskrevet bedre er det det kommer ud på i sidste ende.
Inholdsmæssigt vil jeg mene at serierne er lige. Bege mini spil systemmer fungerer godt. Jeg er ikke så meget til board og point systemmet i Mario party, men det er ikke så vigtigt. Uden den var der ikke så meget af spillet. Jeg kan heller ikke så godt lide at man skal unlocke alt multiplayer i warioware, så man er meget begrænset hvis man bare tager spillet over til nogen.
I sidste ende må jeg nu bare konkludere en vinder. Warioware smooth moves viste for mig hvor godt wii'en kunne bruges, og mange alternative måder man kunne bruge sin remote på. I Mario party 1 fik man bare ømme fingre, og igen af de andre Mario party spil har vist noget fornyende til konsolerne. Selv om Mario danse spillet og synge spillet er diskotabelt i den her situation.
Jeg stemmer Warioware pga. at nogle at spillene kan bruges godt til at vise hvad de forskelige konsoller kunne bruges til.

4 Fire emblem og mega man... Igen er de så langt væk fra hinanden. Jeg er mest til platformere. Selv om Fire emblem er mit yngligs taktiske spil, så foretrækker jeg den klasiske Mega man platformer stil.

5 krydsende dyr i byen siger mig ikke noget, så super mario bros for min stemme.

6 Mario og Luigi serien er awesome, og det er smash bros også... Bege serier hører til mine ynglings serier. Smash bros har kun haft gode spil, hvorimod Mario og Luigi har en epic fail til DS. Parents in time kan virkelig ødelægge alt for den serie. Kunne de ikke lave et fjerde spil, hvor man tager tilbage i tiden, for at stoppe udviklingen af det spil? Smash bros serien for stemmen.

7 Mario Galaxy er okay. Metroid prime har altid været lidt af en meh oplevelse. Jeg kan godt lide dem, men der er så mange andre bedre spil i samme genre. Galaxy for min stemme.

8 F-zero og Kirbys dream land!!??
huhh de er så ligeværdige... Jeg vil ikke rigtig skrive en lang smørre her da det kommer til konklusionen til sidst...
Jeg kan godt lide hvordan F-Zero serien har udvilket sig. Jeg kan ikke så godt lide udviklingen i dream land.
Forholdet beskrives nemmest således (måske havde F-zero startet længre nede, men ellers samme udvikling):

kirby er grøn og F-zero er gul. Så i ved hve, der får stemmen.


Bota
Bota

140
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#537 - Skrevet 01-11-2012 22:31 - Redigeret 01-11-2012 22:32

Wii Sports vandt over Earthbound... lolololo




Pokémon
Pocketo Monsta er en af de bedste spilserier nogensinde, og Gamefreak leverer stadig udmærkede spil.

The Legend of Zelda
Denne er meget svær... Legend of Zelda er enestående når det kommer til single-player, mens Mario Kart er det samme med multiplayer. Jeg ender med at stemme på Zelda, fordi der ikke er noget som at fordybe sig i et godt single-player-spil.

WarioWare
Som Dead Cheese siger: et godt match-up. Jeg elsker Mario Party for dets luckbased gameplay, fordi det både er sjovt at se på og være med i, men lige så meget elsker jeg WarioWares gakkede japanske stil, plus serien både er underholdende i single- og multiplayer.

Fire Emblem
Har prøvet flere Fire Emblem-spil end Mega Man, og de siger mig alligevel lidt mere.

Animal Crossing
SMB er klassisk og nostalgisk, men havde mere sjov med ACWW end med noget andet SMB-spil.

Super Smash Bros.
Denne serie fortjener klart en top 3-placering, så Mario & Luigi må vige.

Super Mario Galaxy
Som jeg har skrevet før, blev jeg ikke fanget af Metroid-serien, så dette er en no-brainer for mig.

F-Zero
F-Zero vinder pga. multiplayerdelen.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#538 - Skrevet 01-11-2012 22:44

Pokémon vs. Wii Sports - Winner: Pokémon
No contest. Wii Sports fortjener ikke at komme videre.

Mario Kart vs. The Legend of Zelda - Winner: Mario Kart
Mange vil sikkert vælge Zelda, og jeg kan sagtens se, at det er en serie med mere kvalitet og finpudsning, men Mario Kart er bare mere underholdende for mig. Multiplayer-delen er også et stort plus.

Mario Party vs. WarioWare - Winner: Mario Party
Spændende match-up her. Begge har sjove mini-games, men jeg synes klart bedst om Mario Partys koncept.

Fire Emblem vs. Mega Man - Winner: Mega Man
Jeg er en sucker for gamle 2D-spil, så Mega Man får min stemme.

Animal Crossing vs. Super Mario Bros. - Winner: Super Mario Bros.
Platformers ftw. Og Mario ftw.

Mario & Luigi vs. Super Smash Bros. - Winner: Super Smash Bros.
Smash er Nintendo-SPILLET. Elsker at alle Nintendos serier bliver repræsenteret i form af characters, stages og musik. Og så er det sjovt at spille med andre.

Super Mario Galaxy vs. Metroid Prime - Winner: Super Mario Galaxy
Galaxy-serien overgik alt - også Metroid Prime. 3D platforming kan ikke blive bedre.

F-Zero vs. Kirby's Dream Land - Winner: Kirby's Dream Land
Sorry Captain, men Kirby er den serie, jeg har flest minder med.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#539 - Skrevet 02-11-2012 02:12

Pokémon
Selv om jeg er glad for Wii Sports, så er Wii Sports Resort ikke meget værd og Pokémon-spillene er genialt dybdegående i forhold til de er på en håndholdt Smiley

Mario Kart
Denne var enormt svær for mig, men flere Zelda-spil er jeg gået død i, mens de dog har haft deres øjeblikke. Mario Kart-serien er heller ikke perfekt, men den har givet mig mere spilleglæde gennem tiden! Smiley

WarioWare
WarioWare er den perfekte blanding af sort humor, high-score elementer og simpelt gameplay der fungerer. Den skal helt klart videre!

Mega Man
Ingen af serierne siger mig specielt meget, men jeg kan bedre lide Mega Man, omend rollespillene er bedre end platform-spillene synes jeg.

Super Mario Bros.
Crossing er sødt nok og jeg elskede GC-udgaven, men derefter er den bare gået i sig selv. Super Mario Bros. 3 holder stadig fuldt ud!

Super Smash Bros.
Mario & Luigi er meget sødt med deres jokes og sådan, men den har ingen chance mod et af de mest gennemførte multiplayer-spilserier nogensinde!

Super Mario Galaxy
Ingen af serierne tiltaler mig desværre specielt meget, men Super Mario Galaxy skal videre lidt endnu, da jeg er mere til den type spil Smiley

F-Zero
Jeg hungrer efter et nyt F-Zero, X og GX var geniale og bliver stadig spillet af og til. Kirby har haft bedre spil end Dream Land-spillene.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#540 - Skrevet 02-11-2012 08:59

Pokémon vs. Wii Sports
Pokémon siger mig ikke så meget. Jeg kan godt lide ideen om at samle dem og have dem til at kæmpe mod hinanden, men jeg synes virkelig selve spillet er kedeligt af hvad jeg har prøvet i single player. Wii Sports er en ægte moderne spilklassiker, der er sjov at spille. Enkeltheden i designet synes jeg forstørrer fornemmelsen af kompleksitet i ens handlemuligheder på en måde, der næsten kan overbevise mig om at jeg i en eller anden abstrakt forstand er i gang med at dyrke sportsgrenene. Wii Sports får min stemme.

Mario Kart vs. The Legend of Zelda
The Legend of Zelda har haft mange inkarnationer i årenes løb og alle hovedspil er solide oplevelser. Samlet set har de underholdt mig gevaldigt og serien har i sig selv til tider været en interesse for mig. Mario Kart er en rigtig god og underholdende serie, der dog ikke kan hamle op med min præference for Zelda. Min stemme går til The Legend of Zelda.

Mario Party vs. WarioWare
WarioWare var en serie der tog mig med storm da Touched udkom. Jeg tør ikke gætte på hvor mange timer jeg har brugt på det spil og det er slet ikke utænkeligt at det er nummer 1 over DS-spil i min bog. Mario Party har et fint koncept, der ikke betyder noget særligt for mig, så jeg ville bedrage mig selv hvis ikke WarioWare fik min stemme.

Fire Emblem vs. Mega Man
Igen må mit personlige forhold til serien være det, der afgør det. Fire Emblems genre er normalt ikke mig, mens Fire Emblem i øjeblikket dog har gjort mig mere nysgerrig mht. genren end nogen andre spil. Mega Man har jeg brugt mange timer på og man danner sig et særligt forhold til spil, hvor man skal prøve banerne igen og igen før man klarer dem. Min stemme går til Mega man.

Animal Crossing vs. Super Mario Bros.
Er sværdet stærkere end bladet? Er solen større end fluen? Ak, er bjerget højere end dalen?
... mit svar er ja i alle tilfælde og det er det også til om jeg synes Super Mario Bros. er bedre end Animal Crossing.
Som skrevet tidligere kan jeg ikke helt forbinde mig til Animal Crossing-konceptet og samtidigt står Super Mario Bros. for nogle af de bedste og vigtigste spil for spilmediet overhovedet. Super Mario Bros. får min stemme.

Mario & Luigi vs. Super Smash Bros.
Min præference for genre må her spille ind på mit valg mellem to fremragende spilserier. Mario & Luigi er mere mig - en fuldstændig super håndholdt spiloplevelse og jeg håber serien vender tilbage til 3DS. Stemmen går til Mario & Luigi.

Super Mario Galaxy vs. Metroid Prime
Jeg kan rigtig godt lide Galaxy og især 2'eren. Jeg har dog et vist ansvar, føler jeg, ved at have dedikeret en hel hylde i min lejlighed til Metroid Prime. Den serie føler jeg mere end nogen anden har en dyb kvalitet på flere niveauer over sig. Det er en hel eksistentiel oplevelse gemt i spillene. Min stemme går til Mamtjum Praim.

F-Zero vs. Kirby's Dream Land
F-Zero: Maximum Velocity er det eneste F-Zero-spil jeg har prøvet udover at have spillet som Captain Falcon i Smash Bros. Racing er ikke min genre og selvom serien gør nogle gode tiltag er Kirby's Dream Land mere mig. Det er en notorisk let spilserie, ja, og alligevel kan designet, ideerne, følelsen af styringen og mulighederne i spillet opveje for en hel del synes jeg. Kirby's Dream Land absorberer min stemme Smiley