Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nyheder på N-club

KJ85
KJ85

21454
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

Skrevet 14-04-2012 16:53

Nogle af jer har måske lagt mærke til, at jeg nu et par gange har forsøgt at starte en diskussion om nyhederne her på siden efter lanceringen af det nye N-club. Desværre har ganske få involveret sig i diskussionerne og jeg prøver derfor at oprette denne tråd til formålet i håb om at flere involverer sig.

I tråden ”Alternative Nyheder” skrev jeg således forleden følgende:

Jeg tillader mig at hive denne tråd her op, da jeg personligt synes vi har set lidt for mange korte og i nogle tilfælde ubetydelige nyheder postet på forsiden i den seneste tid.

Kan ikke se, hvordan et kommende Nintendo Direct videofeed i Korea kan være af betydning for os i Europa - ihvertfald ikke før det måske har vist sig at bringe interessant nyt.

Er det virkelig interessant forsidestof at Miyamoto kan lide Angry Birds - det er der sikkert også en masse andre der kan - skal det også på forsiden?

Tildels synes jeg ej heller, at Nintendo har købt et nyt domæne fortjener forsideplads, men når det handler om noget så populært som Mario kan det måske accepteres.

Fælles for alle disse nyheder, som jeg frygter vi får for mange af herinde er, at de er ekstremt korte og uden ret meget indhold. Efter min mening er det netop sådan ting vi har denne her tråd til.

Hvis ikke man kan skrive en nyhed, hvor der er lidt kød på synes jeg man skal lade være. Man bliver jo trods alt belønnet med 2500 XP og 10 coins for alle nyheder uanset længde, og jeg synes lidt at man latterliggører dem, der bruger lang tid på at bringe de lidt større nyheder til siden, hvis alt småt også accepteres som nyheder. Synes det er helt ok, hvis der lige skal findes en linje for, hvad der gøres her efter sidens relancering, og er bestemt ikke for at lange ud efter nogen. (Undskyld til Bo130 - beklager at alle eksempler jeg nævner er skrevet af dig, men det var de seneste eksempler.)


Efter at have læst dette vil I nok undre jer over, at jeg har indsendt nyheden ”Trailer og screens fra Pokémon Black/White 2,” og personligt synes jeg heller ikke, at den hører hjemme på forsiden. Jeg kunne jo ligeså godt have skrevet det i kommentarerne til nyheden Bo130 skrev forleden – informationen ville være den samme. Hvorfor har jeg så indsendt den som nyhed, kan I spørge. Jo, netop af den årsag, at jeg ønsker at diskutere dette emne med sidens brugere.

Mht. nyheden jeg nævner i ovenstående afsnit synes jeg personligt, at det optimale ville være at opdatere Bo130s nyhed og hive den op på forsiden på ny. På den måde forsvinder den mere interessante del ikke så hurtigt, og folk der ikke besøger siden hver dag vil have en større mulighed for at følge med.

Hvad siger folket? Er det fint som det er nu? Skal alt på forsiden, eller forummet tages i brug til de lidt mindre ting? Skal vi have muligheden for at opdatere nyheder fremfor at poste nye med minimal information? Skal der differensieres i belønningen for at skrive nyheder i form af XP/coins alt efter indhold? I tilfælde af flere nyheder om samme emne, skal man vælge den første kontra den bedste?

Med andre ord – emnet er åbent for diskussion af alt vedrørende nyhederne på N-club, og jeg håber vi kan få en god dialog her på siden. Jeg har på ingen måde i sinde at bestemme, hvordan tingene skal være, da vi trods alt er et fælles community og alles mening tæller. Kan vi nå til enighed om en form for linje synes jeg det kunne være fedt, men i sidste ende er det jo crewet, der skal acceptere nyhederne og fælde dom så at sige.

I første kommentar vil jeg poste svarene der kom i tråden ”Alternative Nyheder” og håber, at I aktivt vil tage del i diskussionen Smiley

Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 25-04-2012 13:02

Jeg må indrømme at jeg ikke selv tjekker al information, inden en nyhed bliver godkendt, og som du selv nævner er det netop ikke nødvendigvis sikkert at man lige kan se det ud fra kilden.

Du har ret i at det godt kunne nævnes i kommentarene, men jeg tror at mange ikke får det set. Ellers kunne man bare blive ved med at opdatere en gammel nyhed indtil spillet blev udgivet. Lige i dette tilfælde er en helt ny nyhed måske lidt overkill, men der skal ikke meget mere information til, for at jeg mener det kan forsvares.


AND
AND

573
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 25-04-2012 14:18

Selvfølgelig skal der være et minimum af ny information i nyhederne, før de er relevante, men samtidig synes jeg at det er fint at man også kort nævner relevant, tidligere fakta. Det gør ofte at nyheden bliver mere informativ - det kunne jo også være at nogen havde misset den tidligere nyhed - og dermed får læseren et mere uddybet og grundlæggende grundigere indtryk af hvad det nu er at nyheden omhandler.

I den konkrete nyhed, så mener det at det sagtens kan forsvares at gengive informationerne fra den oprindelige nyhed, som omhandler gameplay og plat, da disse nævnes og danner grundlag for den uddybelse, som min nyhed er aktuel med. De tre punkter, som er nye i min nyhed er (som allerede nævnt):

- introduktion af relevant ny karakter i spillet
- angivelse af, hvornår spillet ca. forventes udgivet
- platforming-elementerne i gameplayet belyses



KJ85
KJ85

21454
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 25-04-2012 16:13 - Redigeret 25-04-2012 16:24

Nu nærmer vi os jo så også hinanden kan jeg se på det hele - skulle nok have forklaret mig som her i tråden fra start Smiley

Selvfølgelig er det ikke mine intentioner, at vi ikke skal have flere nyheder om samme spil. Jeg synes som jeg skrev bare, at der lige få nok nye oplysninger til at kalde det en nyhed, hvorfor det for mig set ville være passende som kommentar til den tidligere nyhed. Skulle der være nogen, der havde misset nyheden i første omgang vil den i såfald jo også poppe op i den smarte boks med seneste kommentarer, hvorfor de atter får muligheden Smiley

Næste gang, der så kommer noget nyt om spillet vil man sagtens kunne inkludere noget, der har været skrevet som kommentarer. Jeg ville derfor ikke se noget problem i, hvis de ting AND her nævner som nye, havde været gemt til et senere tidspunkt når der eksempelvis offentliggøres en release-dato.

Med hensyn til genbrug af indhold er det også fint med mig, men ville selv have skrevet noget som eksemplificeret herunder i så tilfælde:

Som skrevet i nyheden LINK er det allerede kendt, at BLA BLA BLA, men nu kan XXX fortælle/præcisere/whatever, at BLA BLA.


På den måde synes jeg man gør det lidt mere klart for læseren, hvad der er nyt Smiley


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 26-04-2012 09:10

Dude, hvorfor kører du vendetta på samtlige nyheder, som ikke er skrevet af dig?


KJ85
KJ85

21454
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 26-04-2012 16:52

@Galactico: Jeg kan godt forstå, hvis du og flere andre herinde omfatter det sådan, men det vil jeg nu altså ikke mene, at jeg gør..

Jeg har nok råbt lidt for højt op et par gange for så senere at blive klogere og komme med noget mere brugbart kritik Smiley Men jeg har kun kritiseret når jeg kan se en grund til det..

Jeg synes det er fedt, at vi alle kan få lov at bidrage herinde og belønner i de fleste tilfælde de respektive skribenter med en 1-Up for deres arbejde Smiley

Jeg vil også stærkt opfordre til, at flere personer deltager i nyhedsskriveriet, hvis de har lysten, så vi ikke hele tiden skal se nyheder fra de samme få (mig selv inklusiv). På den måde bliver det hele da lidt sjovere herinde, og mønter til auktionshuset kan blive lidt bedre fordelt Smiley


powerfull499
powerfull499

177
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 26-04-2012 18:26

Der skal altså ske noget nu. Jeg har brugt ca. 40 minutter på at skrive 2 nyheder, - begge nyheder bliver afvist, da der er nogle (de mere rutinerede), der har været hurtigere på tasterne. Dette er ret træls, - der må komme et eller anden funktion, som man kan se, hvad der bliver skrevet om.


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#37 - Skrevet 26-04-2012 18:57

^

Det lyder faktisk som en ret god idé. Måske et system så man kan "calle dibs" på nyheder, og så gå i gang med at skrive dem uden frygt for at de allerede er ved at blive skrevet.

Hvis sådan noget skulle implementeres ville det nok tage noget tid, så jeg foreslår at i opretter en tråd hvor man kan skrive overskriften på en nyhed man arbejder på.


powerfull499
powerfull499

177
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#38 - Skrevet 26-04-2012 19:04 - Redigeret 26-04-2012 19:09

Hvilken fremragende idé Navn. Jeg opretter en tråd med det samme.


Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#39 - Skrevet 26-04-2012 19:19

N-touchs nyhedssystem fungerede på den måde. Det var rart nok, så crews ikke postede den samme nyhed.


Pieyanthikos
Pieyanthikos

2693
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#40 - Skrevet 26-04-2012 22:21

News amocko på N-Club i øjeblikket!


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#41 - Skrevet 26-04-2012 23:55

Jeps Smiley Har lige lidt travlt med skolen for øjeblikket, så de kommer sådan i "bomber" Smiley


KJ85
KJ85

21454
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#42 - Skrevet 27-04-2012 10:27

Så nu kommer nyhedspoliet tilbage. Har været væk fra siden et lille døgns tid, og så kommer man tilbage til masser af nyheder der skal nedsables Smiley

Det er selvfølgelig gas, men hold da op, hvor har nogle folk da lige været aktive på nyhedssiden i går - virkelig godt arbejde gutter Smiley

Jeg synes også kvaliteten af nyheder ser ud til at være stigende, men måske folk bare bliver bedre til det når de har skrevet nogle stykker og kommer ind i en god rytme. Men al den aktivitet synes jeg det er synd, at der kun kan være 6 nyheder på forsiden - skal næsten fordobles, så alt når at få lidt opmærksomhed Smiley


KJ85
KJ85

21454
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#43 - Skrevet 28-08-2012 18:35

Jeg vil lige benytte mig af dennne tråd til at hive op i en ny problemstilling i forhold til nyheder.

Da Bo og Jeg har adgang til at publicere egne nyheder på siden nu, efterlader det andre, der indsender nyheder lidt i anden række, og vil høre jer andre, hvor vidt i synes det er fair.

I dag - måske sent i går - er der jo eksempelvis kommet tre nyheder op på siden, som var skrevet inden de seneste jeg har skrevet - disse skulle blot vente på at blive godkendt af crewet inden de nåede forsiden. Andre skribenter kan jo på den måde blive overhalet indenom så og sige, og stå i en situation, hvor de har brugt tid på en nyhed, som Bo eller undertegnede så poster udenom sidens crew.

Om det er et stort problem ved jeg ikke, men det deler ihvertfald brugerne lidt op på en måde, som vel aldrig har været meningen. Hvad synes I?


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#44 - Skrevet 28-08-2012 18:46

Ja, jeg må indrømme at det ikke føltes ideelt, da min klumme som jeg havde brugt timer på, debuterede et godt stykke nede på forsiden ca. to dage efter jeg havde sendt den ind. Hvis jeg kunne få mulighed for at godkende den selv ville det være nice, men det kræver måske at jeg beviser mine evner først eller noget i den stil. Du og Bo har trods alt stimevis af nyheder bag jer.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#45 - Skrevet 28-08-2012 18:55

Jeg advarede crewet om det da det startede, og nu er det også sket. Ved JOEP skrev en nyhed om Nintendo Direct, som jeg ikke kunne se og som crewet efter mange timer ikke havde godkendt, hvorfor jeg blot skrev nyheden selv. Jeg synes dette er et problem, da det fratager folks lyster til at skrive nyheder endnu mere end den i forvejen er.

Enten skal vi fratages disse muligheder igen, men så kommer nyhederne alle langsommere op.

Ellers skal alle have disse muligheder, og så stole på at folk ikke misbruger det. Dette kan jeg egentlig meget godt lide, for som det er lige nu tjener godkendelsesproceduren alligevel intet udover at forsinke nyheden virker det som om.

Ellers skal vi kunne se og godkende andre folks nyheder også. For det første er det kun en midlertidig løsning så længe vi har lyst, for det andet er der ingen forskel på dette og ansætte os som crew.