Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spirit Tracks

Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

Skrevet 10-12-2009 06:49

... Er et pænt cool spil.

Sværhedsgraden er en tak højere end forgængeren, styringen føltes mindre frustrerende denne gang (men ikke uden enkelte irritationsmomenter), musikken er bedre. Masser af sidequests, omend jeg personligt ikke finder så mange af dem interessante. Toget er udmærket, men noget monotont i længden -- jeg synes stadig Wind Waker gjorde det udmærket, og det spil havde en god (til en hvis grad) undskyldning for al den transport, men hvorfor bliver Nintendo ved med at gentage det?

Spillets puzzles overraskede mig allermest. De er virkelig gode, og jeg er flere gange blevet overrasket over hvor kløgtige nogle af dem er.

Generelt er det bare et skridt op i forhold til Phantom Hourglass, som jeg synes var et udmærket, men ikke fantastisk spil. Håber dog stadig lidt på et Four Swords til DS, eller bare et spil der er mere i stil med tidligere 2D Zelda-spil (uden touchscreen-styring!).

Anyway diskuter Links nyeste eventyr her.

kahka
kahka

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 05-01-2010 21:19 - Redigeret 05-01-2010 21:21

Hahaha, nej nej.. Ved godt det ikke var en angreb mod kvindekønnet, men let's face it. Zelda & Peach er piget, og f.eks. Zelda i ST kommer, måske ikke konstant, men tit med kommentarer som teknisk set er unødvendige.

Jeg synes egentlig ikke..toget var det største problem...det var bombetogene...kræft jeg har fået mange hjerteslag af dem xD.. Men det er super fedt der er portaler, for hvis der ikke var, tror jeg også jeg ville blive max irriteret over at køre tog fra fire world -> forest Smiley


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 05-01-2010 22:22

Thomas: Så, din pointe er, at det er okay så længe Zelda ikke er en central figur. Det er okay at Sheik er med igennem spillet, det er okay at Midna er med, eller King of Red Lions, men Zelda skal bare være en pokal man claimer når man har klaret sidstebossen?

Interessant tankegang, omend jeg finder den dybt mærkværdig. Midna bør ikke have været tilstede i TP. Eller sagt anderledes, spillet burde have været med hende som playable character. Nævn mig ét punkt i det spil, hvor man virkelig føler for Link, Zelda eller Ganon? De var bare klistret på, så Nintendo kunne slippe for at designe en ny Twilight overworld. Virkelig, virkelig rushed, og komplet uacceptabelt.

Som jeg har sagt før, TP skulle have heddet: "The Legend of Zelda: The Hero of Light." En historie om hvordan Midna redder sit land, ved at udnytte en random bondedreng ved navn asshat (eller Link Smiley).


Abild
Abild

7
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 06-01-2010 01:53

asshat xD Smiley

Men ja, det kunne have været fedt med Midna som hovedperson. Men altså, så havde det bare ikke givet så meget mening som Zeldaspil, og det ville nok ikke have vakt den store tilfredshed tror jeg Smiley

Men måske som et seperart spil, uden de påduttede Zelda-figurer?


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 06-01-2010 10:47

Tror jeg valgte at se forbi det faktum, at mange af Zelda-universets karakter og elementer gik igen i TP. Jeg kan godt give jer ret i at elementerne efterhånden er meget tyndslidt. Bevares, Hele TP var bygget op af gamle idéer. Så hvordan skulle en garvet Zelda-spiller ikke side med en deja-vu fornemmelse af og til?
Jeg kunne ikke forstille mig TP uden disse elementer.... Fordi uden dem, skulle man jo bare rede en anden prinsesse. Smiley




Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 15-01-2010 02:28

Jeg var helt vild med spillet cutscenes! Der er ikke så mange af dem, men de få der er er ret sjove / episke / gode.

Jeg kunne godt tænke mig at have set mere til spillets skurke igennem historien. Når man ser dem hen imod slutningen har man helt glemt hvad det var de ville.

Ellers har jeg ikke noget at tilføje. Godt Gameplay, mindre irritationsmomenter hist og her. 8,5 / 10