Se hvordan baner kan ænd...

Super Mario Maker 2 (Swit...

Super Monkey Ball: Banana...

Ugens Tilbud: Uge 29 2019

Ugens Downloads: Uge 29 2...

Joy-Cons sendes på gaden...

Nye figurer annonceret ti...

Star Wars Pinball annonce...

Luigi's Mansion 3 udkomme...

Vær med i den sidste Spl...

SMM2 feedback for feedbac...

Super Mario Maker 2

Restrukturering af reklam...

Gamle dage på N-club

Marvel Ultimate Alliance ...

Alle local 4+ player spil...

Releasedatoer

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Fire Emblem: Three Houses

Tilbudstråden

S: Masser af spil

K: Super Smash Bros Ultim...

S: super smash bros switc...

Wii U spil til salg

S: Starfox-samling & 3DS-...

Preorders. Hvor?

K: Bowser Amiibo

Solgt

K: Wii U spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Hvad spiller du nu? Hvor er du? Hvad synes du?


Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 09-12-2010 23:21 - Redigeret 30-05-2018 11:08


Her kan du dele din oplevelser med det spil, som på nuværende tidspunkt optager alt din opmærksomhed! Del din glæde eller frustration. Søg om svar eller giv et godt råd!

Du bedes:

1) Skrive hvad du spiller nu.
2) Skrive hvor du er i spillet (inkluder gerne spoiler-alerts)
3) Skrive hvad du synes om spillet i givende tidspunkt.
[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]

Krisp

1999
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#4036 - Skrevet 06-05-2019 08:59

Siden sidst har jeg fået gennemført Shadow of The Tomb Raider. Sikke et flot spil, men må dog sige at det er det af de tre nye spil i serien, som jeg synes mindst om.
Der er alt for meget ligegyldigt fyld i spillet i form af fetch quests, "byer" man opholder sig i osv. Man bruger ofte lang tid på at finde ud af hvor man skal hen og platform delen af spillet med at hoppe og navigere rundt, virker ikke så godt og man skal ofte lave de samme hop mange gange. Det første Tomb Raider fra 2013 er stadigt min favorit af de tre, det er langt mere fokuseret og hold op hvor var det sjovt at stealthe rundt og skyde folk med ild pile, oplevelsen er bare knap så sjov i det nye. Jeg fik endda samlet alle collectibles i det fra '13, det var virkeligt et godt spil.

Nu er jeg så gået i gang med Spyro Reignited Trilogy til Xbox One. Jeg ventede ellers længe på at Switch annonceringen skulle komme, men nu er jeg blevet træt af at vente. Jeg har gennemført det første Spyro spil med 120% og er godt igang med 2'eren, jeg nærmer mig de 40% i dette. Flot moderne opgradering af både grafik, musik og glædeligt gensyn med den lille lilla drage. Som barn har jeg kun spillet 1'eren, så der var en masse nye tiltag man lige skulle vænne sig til, når man kom i gang med 2'eren, fx at samle Talismaner istedet for Drager, at fjenderne ikke giver diamanter mere, de nye evner og "orbs" man skal samle m.fl. Men nu synes jeg at det er ved at vokse på mig.AND

1103
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#4037 - Skrevet 06-05-2019 16:27

AND'en er blevet færdig med The Legend of Zelda: Oracle of Ages, som - efter undertegnedes mening - er langt bedre end søstertitlen Oracle of Seasons. Der er altså nogle sublime actionorienterede dungeons, om end spillet herudover godt kan være en kende for lineært til AND'ens delikate smag.

Nu står den på Pokémon Moon samtidig med at en kammesjuk spiller Sun. Førstehåndsindtrykket er dog noget blandet, fordi spillet virker alt for scriptet med utallige afbrydelser i form af dialogscener. Nå, men det ændrer sig forhåbentligt, når man kommer lidt længere. Er kun nået til route 2!

Er der i øvrigt nogen, der har erfaringer med Pokémon Bank? Vil egentlig bare gerne have mine gen 1 startere med fra Pokémon X/Y og det kan man vel ikke, med mindre kan henter den der applikation?martinmartin

983
Online
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#4038 - Skrevet 19-05-2019 17:31 - Redigeret 19-05-2019 17:34

Jeg gennemførte Xenogears her for nyligt. Det har været virkelig interessant at spille Xenogears i forlængelse af de to Xenoblade spil, da der er en del overlap i tematikker og idéer. Jeg vil næsten sige at man godt kan lave et forsvar for at Xenogears og Xenoblade hænger sammen.

På mange måder føles de to Xenoblade spil som et Tetsuya Takahashi projekt, der lykkes. Xenogears forsøgte at give spilleren mulighed for at udforske en 3D verden. Som Takahashi beskriver det i dette Iwata Asks interview.

I felt that the company needed to develop knowledge on how to utilise 3D in a different way from that of VII. I wanted to make levels entirely three-dimensional and allow the player to freely alter the angle they view the game world at.Det lykkes ikke helt i Xenogears, da kameraet til tider er enormt drilsk, mens der er nogle kluntede platformsekvenser. Det er dog stadig et skridt mod en 3D verden i forhold til Final Fantasy VII. Med Xenoblade Chronicles lykkes det dog, også selvom der går lidt over ti år fra Xenogears til Xenoblade, før at drømmen indfries for Takahashi og Monolith Soft.

Samtidigt er det spændende at se fortæller stilen i det senere Xenoblade Chronicles nærmest allerede er defineret i Xenogears.

Da jeg i sin tid købte Xenoblade Chronicles 2, havde jeg ikke regnet med at den naturlige konklusion på at gennemføre det, selvfølgelig var at gennemføre det første Xenoblade og Xenogears i forlængelse af hinanden.

Ærlig talt har det sat mig i lidt af en RPG-krise. Hvor går man hen efter at have gennemført tre ekstremt ambitiøse spil? Det kan være jeg skal spille Chrono Cross. Eller klare Torna DLC’et. Eller måske Persona 5 eller Shin Megami Tensei Strange Journey Redux. Jeg ved det ikke.

Under alle omstændigheder spiller jeg en god sjat Super Smash Bros. Ultimate og en lille smule Pokémon Platinum indtil, at der er noget, der står mere klart.

Apropos til AND, så har jeg selv haft enormt svært ved at komme igennem Pokemon Sun/Moon, da historien meget tvinges nedover spilleren med ufattelig lange dialoger. Til trods for at jeg er virkelig glad for ORAS remakesne og Black/White. Hvortil at Black/White i min optik nok har den bedste historie i et Pokemon spil.JOEP

19996
Online
Level: 45 (Stone Talus)

0
1ups givet

#4039 - Skrevet 23-05-2019 20:47

Efter at have gennemført Cuphead vendte jeg tilbage til HOB: Definitive Edition og er nu åbenbart ved at være ved vejs ende. Det har væreet en lidt blandet fornøjelse, fordi selve gameplayet er godt og fint, men kampene er lidt besværlige pga. det isometriske og statiske kamera, og så har jeg tit siddet fast, fordi jeg overså en detalje i omgivelserne. Som regel har jeg da fundet det, men det har givet en mindre strømlinet oplevelse. Det er dog ikke fordi, spillet er uskarpt, for efter de seneste patches må jeg sige, at det ser knald godt ud på den håndholdte skærm. Til tider driller kontrollen også ved spring og klatring, men da spillet ikke kræver hurtige reaktioner, så er det OK.

På gameplay-fronten har vi hovedsagelig puzzles som vi ser dem i Zelda - gå rundt i omgivelserne, opdag en kontakt, ryk på den og se, hvad der sker for så at få adgang til nye områder, der måske låser op for en ny evne, der kan give dig adgang til nye områder osv. Det er rigtig fint, men der er ikke så meget variation i det. Det fungerer dog, fordi spillet ikke er så langt.

Kan godt anbefale det, hvis man har brug for noget afslappende hovedbrud.ChampionOfWhat

519
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#4040 - Skrevet 24-05-2019 20:48

Sidder i skrivende stund og er i gang med at prøve at gennemføre Moonlighter. Mangler sidste boss i spillet, men har dog lidt problemer med den så prøver en masse forskellige ting af. Super fantastisk spil som folk der er til Rogue-like spil bør anskaffe sig. Lydsiden blandt andet er fænomenal hvis man spørger mig!Sillyyy

1038
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

2
1ups givet

#4041 - Skrevet 24-05-2019 21:06

Jeg gennemførte Resident Evil 4 i onsdags for første gang nogensinde. Jeg kunne ikke gennemføre det for 10+ år siden til Gamecube, da det skræmte mig for meget. Smiley

Hvis man ignorerer den skrald sidste boss fight i slutningen, er spillet super fedt næsten hele vejen igennem. Jeg har lyst til at gennemføre det igen.Krisp

1999
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#4042 - Skrevet 28-05-2019 09:35

Jeg er stadigt igang med Spyro Reignited Trilogy. 120% i Spyro 1, 100% i Spyro 2 (begge inkl. alle achievements) og er godt igang med 1. verden i Spyro 3.
Spiller lidt ClusterTruck ved siden af og lidt Dauntless, for jeg kan godt mærke at jeg føler mig lidt udbrændt på Spyro efter at have taget de 2 første spil i træk.

#4041: Så skulle du prøve Resident Evil 7, det har nogle ret spooky øjeblikke. Smiley. Der var intet i RE4 som jeg synes var særligt uhyggeligt.
Eller i Resident Evil 2 (remake), når Mr. X forfølger en. Det er ret noieren, hvis du spørger mig.JOEP

19996
Online
Level: 45 (Stone Talus)

1
1ups givet

#4043 - Skrevet 13-07-2019 15:17 - Redigeret 13-07-2019 15:18

Jeg købte Baba is You på tilbud her den anden dag, og jeg må slå et slag for, hvor fedt det spil faktisk er. Det er bestemt ikke let, men heller ikke umuligt, og pludselig får man den idé, der løser banen. Jeg er gang på gang blevet overrasket over, hvor kreative løsningerne faktisk er, og hvordan spillets regler bare er tydeligt skitseret uden at være beskrevet synderligt meget. Det er imponerende design, og for puzzle-fans er det her spil det absolutte must på Switch.

Udover Baba is You hare jeg også spillet lidt Crypt of the Necrodancer på det sidste. Jeg kunne slet ikke forliges med rytme-delen af spillet, men efter at have valgt Bard-figuren, der ikke behøver bevæge sig til rytmen, er jeg blevet mere glad for det og kan godt se mig selv spille det mere. For de 20-30 kr. jeg gav for det er jeg fint tilfreds, men havde bestemt ikke været tilfreds med købet, hvis jeg havde købt det til fuld pris.ChampionOfWhat

519
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#4044 - Skrevet 14-07-2019 23:29

Jeg er lige gået i gang med My Time At Portia igen. Trængte til lidt forandring efter at havde brugt 90+ timer på at gennemføre Dragon Quest Builders 2, som jeg i øvrigt har anmeldt her på siden, omtalte anmeldelse er også lagt ud SmileyKrisp

1999
Online
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

#4045 - Skrevet 15-07-2019 07:49 - Redigeret 15-07-2019 07:49

Jeg fik gennemført SteamWorld Dig 2 på Xbox One siden sidst, kanont fedt spil og et overraskende godt soundtrack.

Og så har jeg fået gennemført campaign delen i Crash Team Racing Nitro-Fueled, dog uden alle time trials osv., har dog nogle af dem.

Sidst med ikke mindst, er jeg gået igang med Yoshi's Crafted World og jeg er rigtigt godt underholdt i de ca 10~ timer jeg har spillet indtil videre. Jeg synes folk har været lidt for hårde ved det spil, det er rigtigt gennemførte baner med mange fede detaljer og for en collect-o-holic som mig, så er det sjovt at gå alle banerne igennem efter skjulte ting. Jeg har 100%'et alle baner indtil videre og jeg agter at fortsætte med det, hvis jeg ikke går kold i det.

Eneste kritik jeg har indtil videre, er at man får nogle små quests af en NPC i hver verden, hvor man skal genbesøge hver bane flere gange, for at finde skjulte ting i baggrunden af banerne. Man genbesøger allerede banerne mange gange for at finde alle blomster, røde mønter, gennemføre dem med fuld liv, finde hundehvalpene og nu også for at finde diverse ting i baggrunden på hver bane. Det kan godt blive lidt for meget til sidst.

Og så er musikken heller ikke så god som den var i fx Yoshi's Story og Yoshi's Island. Den er lidt lineær og kedelig.