KuvertTricky Trials-udvidelse t...

KuvertVind Super Mario Merchand...

KuvertSommerudsalg på eShop er...

KuvertNy trailer for Biomorph u...

KuvertAlle Switch-spil ved Whol...

KuvertCitizen Sleeper 2: Starwa...

KuvertSonic x Shadow Generation...

KuvertMighty Morphin Power Rang...

KuvertTetris kommer til Minecra...

KuvertDetaljer om sommer-opdate...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertFortnite

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertE3 2021 - og des lige

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertYooka-Laylee

KuvertFire Emblem Heroes

KuvertNintendo Switch

KuvertPaper Mario: The Thousand...

KuvertAlternative nyheder

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pikmin 3

Sillyyy
Sillyyy

3202
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

Skrevet 16-04-2012 17:04

Jeg har lyst til at oprette en tråd om det tredje spil i Pikmin-serien, da jeg er fan af serien, og ser meget frem til endnu et spil med Pikmins. Hvilke forventninger har I til det tredje Pikmin-spil? :] Det blev 'annonceret' til Wii for nogle år siden, men har hørt, at det vil komme til Wii U, men det kunne jo lige så godt komme til Nintendo 3DS.

Det der gjorde den største forskel mellem Pikmin og Pikmin 2, er hvordan Pikmin havde en tidsgrænse. Man havde tredive dage til at finde tredive dele af sit rumskib, så Olimar kunne flyve tilbage til sin egen planet og komme hjem. I Pikmin 2 vender Olimar tilbage til planeten sammen med Louie, da deres firma var ved at gå konkurs, og mange af de ting de fandt på planeten har en meget stor værdi. Derfor skal man samle ting til 10.000,- for at gennemføre 'hovedspillet', og der er ingen grænse for, hvor lang tid man benytter til det.

Derudover var der i Pikmin 2 kommet 'grotter'. Nogle havde dybere niveauer end andre grotter, der var for det meste en Boss battle på det nederste niveau, og det var her at man fandt to nye Pikmin typer. Jeg kunne godt lide grotterne, men det var sjovere at bevæge sig oppe på landjorden og finde ting der, da det føltes meget trivielt for mig bare at gå til det næste niveau igen og igen i grotterne.

Jeg har gennemført begge spil, og selvom jeg elsker dem begge to, kan jeg i sidste ende bedre lide, hvordan det første Pikmin fungerede med en tidsgrænse, og jeg håber den vil komme med i Pikmin 3. Det samme er gældende med grotterne, som jeg også håber er noget, der vil komme igen. Hvis de bare er mindre, og at der er endnu flere ting at samle på overfladen, end under jorden.

Og selvfølgelig skal der være komme nye Pikmin typer. Jeg er selv lidt blank med, hvordan typernes egenskaber skal være, men har I nogle idéer?

Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 16-04-2012 18:10

Grotterne i 2eren havde jeg ikke så meget tilovers for. I og med at de gjorde grotterne tilfældigt opbygget (a la Four Swords dungeon) blev de ret kedelige. I øvrigt var jeg ikke vild med, at banedesignet var ret ens med 1erens. De ændrede trods alt rundt på mange ting og det så kosmetisk anderledes ud, men mange af banerne ligner 1erens så meget i deres struktur.

Uden tvivl et udmærket spil. Jeg var ret glad for 1eren, omend det var selvfølgelig lidt en begrænset fornøjelse. Jeg havde det især sjovt med 9 day challenge - altså at samle alle delene på 9 dage, som er minimum for hvad man kan nå.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 16-04-2012 19:19

Spillet egner sig enormt godt til Wii og 3DS styringsmetoder i teorien. Desværre har jeg ikke fået prøvet New Play Pikmin 1/2 til Wii, og det på trods af jeg er ret vild med serien.

Det at man fjernede tidsgrænsen i Pikmin 2 var noget der reddede spillet for mig, jeg brød mig virkelig ikke om den i det første spil, så det nedsatte markant spiloplevelsen for mig. Jeg synes spillet lægger meget op til at man går rundt og hygger sig med det og det modsagde tidsgrænsen. En blanding mellem objekterne i de to spil kunne dog være fed at have med i 3'eren tror jeg, så man skal finde nogle dele for at kunne flyve videre mellem banerne, men at man kan samle ting ind som kan sælges til at købe nye ting til sin fremtidige færd også.

Jeg brød mig dog ikke om grotterne og er stadig ikke helt sikker på hvad jeg synes om de to nye farver, da jeg kun hvar spillet 2'eren hos venner og bekendte. Tror jeg foretrak da det var simpelt med 3 forskellige typer Pikmin's egentlig, men de får lidt svært ved at tage dem ud af serien igen nu, tror jeg. Er dog ikke af princip imod nogle typer/farver, men ved ikke lige hvilke det skulle være endnu.

Uanset hvad er det dog helt klart en af de efterfølgere jeg ser mest frem til at høre mere om!


Sillyyy
Sillyyy

3202
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 16-04-2012 20:04

Jeg synes at tidsgrænsen var god for mig, da jeg som Eagle også forsøgte at indsamle alle 30 dele hurtigst muligt, og organiserede en slags plan for dagen, hvilke farver og antal Pikmins jeg skulle tage med mig og så videre. Det gjorde det meget sjovt for mig hvertfald, og der var masser af tid til hygge og at gå rundt og udforske banerne bagefter. Tredive dage var mere end nok for mig, :]

Jeg gik tidligere i stå med Pikmin 2, fordi der ikke var en tidsgrænse som i forgængeren. Jeg følte mig ikke motiveret på samme måde til at samle tingene, og brugte i stedet mange af dagene på at lave 'ingenting'. Da jeg så for et halvt års tid siden gennemførte det første Pikmin hurtigst muligt for mig, begyndte jeg med Pikmin 2 igen, og spillede det på samme måde, som jeg gjorde med etteren, og gennemførte det hurtigst muligt. Det var en meget bedre oplevelse af spillet for mig. (: Men jeg kan selvfølgelig godt se, hvordan en tidsbegrænsning er en dårlig funktion i sådanne spil.

Den hvide Pikmin var selv giftig, og ville derfor ikke blive påvirket af de giftige gasser. Den var hurtigere end de andre Pikmins, og blev den spist af en fjende, mistede fjenden meget liv, og nogle gange ville den helt dø. Jeg tror sagtens at den kan benyttes i Pikmin 3, hvis flere områder består af gasser og sådan, men den lilla Pikmin har ikke en unik egenskab som sådan. Den er bare meget stærkere, og én lilla Pikmin kan løfte det samme som ti røde Pikmins kan, og den var nærmest en tank. Den kunne sagtens undværes i Pikmin 2, bortset fra én ting, som kun kunne samles ved hjælp af 100 lilla Pikmins. Så håber der kommer flere ting eller lignende, som kun kan bæres eller bruges af så mange lilla Pikmins, så den vil have et større formål i spillet, :]


Sillyyy
Sillyyy

3202
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 06-06-2012 10:37


Den nye Pikmin type er Rock Pikmin, som skal benyttes til at ødelægge stærkere forhindringer, eller som også vist i traileren, ødelægge rustningen på en fjende. Jeg er dog lidt skeptisk over for den nye type.

Rock Pikmin har en lilla blomst, og umiddelbart vil jeg tro, at Rock Pikmin har erstattet Purple Pikmin, da der ingen Purple Pikmin var at se i traileren, selvom White Pikmin var der. For mig kunne Rock Pikmin lige så godt have været en Purple Pikmin som har samlet en sten op, der derved giver mere styrke til den allerede meget stærke Pikmin. Så at det skal være en hel ny type, forstår jeg ikke.

Derudover er Olimar ikke i traileren, og vi fik ikke at vide, hvorfor han ikke var der. I stedet fik vi fortalt, at man denne gang kan benytte sig af fire Captains.

Da det blev nævnt, at der var fire Captains, blev jeg hurtigt hyped over spillet, da det for mig var oplagt med 4-player co-op i hovedspillet. Men der blev ikke nævnt noget med co-op i hovedspillet under konferencen.

Men selvom jeg stadig har nogle spørgsmål omkring Pikmin 3, ser jeg meget frem til spillet og til at høre om mere information. I øvrigt var Miyamotos Pikmins virkelig cute i introen til Nintendos konference, c:


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 06-06-2012 10:39

Ambaaah skrev:
Da det blev nævnt, at der var fire Captains, blev jeg hurtigt hyped over spillet, da det for mig var oplagt med 4-player co-op i hovedspillet. Men der blev ikke nævnt noget med co-op i hovedspillet under konferencen.Jeg havde gjort mig samme tanker, men inde på siden for spillet på e3.nintendo.com står det som 1-player kun.


Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 06-06-2012 13:20

Kunne godt lide etteren. Men det virkede som om gameplayet godt kunne klare lidt mere polish og den der 30-dages deadline stressede mig for vildt!
Så jeg ser frem til spillet. Grafikken er iøvrigt ret nice.


LinkTheWindWaker
LinkTheWindWaker

3067
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 06-06-2012 13:27

Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 06-06-2012 13:36

Bwahaha, det var det det mindede mig om! Smiley


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 06-06-2012 13:45

Mr. Bean er bedre til stand-up end Miyamamtjum og resten af E3. Det er ligesom at Hollywood også er bedre til film. Verden er nogle gange af en mærkelig støbning, synes I ikke?


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 06-06-2012 15:28 - Redigeret 06-06-2012 15:29

Og det skulle han nu helst gerne være altså Rowan atkinson. Myamtjum prøver jo ikke at være stand up komiker. Så prøver alle der synes de selv er sjove at være stand upper?


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 06-06-2012 19:42

Jeg troede, at Nintendo altid lavede stand-up til E3?


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 06-06-2012 19:52

Togbis skrev:
Kunne godt lide etteren. Men det virkede som om gameplayet godt kunne klare lidt mere polish og den der 30-dages deadline stressede mig for vildt!
Så jeg ser frem til spillet. Grafikken er iøvrigt ret nice.

Har du prøvet 2'eren? Der har de netop udeladt tidsbegrænsningen, men så blev spillet kritiseret for dét i stedet.


Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 06-06-2012 20:00

Kan man stadigt købe 2'eren? Ville gerne prøve det(især wii-versionen), men er ikke lige rendt ind i det på det seneste.


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 06-06-2012 20:06 - Redigeret 06-06-2012 20:07

Tror sagtens du kan finde det i de der rode-bins i Blockbuster for en hund. Men ja, af en eller anden grund ser det ud til, at 1'eren er nemmere at finde på nettet.

EDIT: Tjek price-runner.dk


Phazyck
Phazyck

20
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 07-06-2012 18:02

Var der nogen der lagde mærke til den flyvende Pikmin i slutningen af traileren? =3