KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo Switch

O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

3
1ups givet

Skrevet 16-10-2015 15:03 - Redigeret 23-01-2017 14:44Udgivelsesdato: d. 3. marts 2017

Pris: 2649-2999 kr

Specifikationer - endnu ukendt

Liste af forskellig 3rd party support:Tråden hvor vi diskuterer Nintendos nyeste hardware, som står til at udkomme i marts 2017!


Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I
JOEP
JOEP

76221
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 18-10-2015 12:17 - Redigeret 18-10-2015 12:21

Jeg kan egentlig ikke forstå, at det er skidt at være andet-valget - hvad med, om Nintendo faktisk gik efter dette? Det ville rent faktisk kunne udmønte sig i et enormt salg, og så ville det ikke være katastrofalt at mangle lidt af 3.-partssupporten. Jeg tror, det helt klart er den vej, Nintendo bør gå, som det ser ud nu.

Mit argument er, at hvis det er næsten gratis at porte til NX, så vil udviklerne gøre det, fordi det alt andet lige betyder større salgspotentiale - antallet af PS4-ejere er mindre end eller lig med antallet af PS4- og NX-ejere (når NX er udkommet). Så ved at skabe et system, der er mindst lige så stærk, og hvor det er meget let at porte spil, vil Nintendo let kunne tiltrække 3.-partsudviklere. Især hvis Nintendo spæder lidt til og hjælper udviklerne i gang - det er vist også et felt, hvor Nintendo har været tilbageholdende.

Et andet punkt hvor Nintendo har været tilbageholdende er MARKEDSFØRING, som du også nævner. Det er absurd vigtigt i denne tid, at de får markedsført sig ordentligt - hvor er busreklamerne? TV-spots i primte-time (der ikke er Paradise Hotel eller Bikini Island eller på Cartoon Network!)? Events, sponsorater? Da jeg var lille og stor Nintendo-fanboy ville jeg aldrig nogensinde holde med et hold i fodbold, hvis der stod Playstation eller Sony på deres trøje (ikke at jeg nogensinde holdt med noget hold, jeg så (og ser) ikke foldbold), men ville uden at tøve heppe på et hold, der var sponsoreret af Nintendo.

O-train skrev:
Altså NX versionen kommer på markedet tidligere, og det er den optimale version af de to - ville du vente på Wii U versionen?


Grunden til, at dette KAN være problematisk er, at du dermed kræver, at folk
investerer i en ny maskine til, lad os sige, 3000 kr. for at spille det spil, de købte en WIi U for at spille. Det er dog også den eneste grund, og hvis de alligevel har tænkt sig at købe en NX, så er det naturligvis ikke noget større problem.

Personligt ventede jeg med at købe en WIi U, fordi jeg manglede mere end tre spil, jeg gad spille. Af samme årsag har jeg endnu ikke en XBO eller PS4. Jeg ville ikke købe en konsol for et enkelt spil. Men skulle jeg, så var Zelda nok det spil, der kunne lokke. Smiley


Aneira
Aneira

574
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 18-10-2015 13:27

JOEP skrev:

Da jeg var lille og stor Nintendo-fanboy ville jeg aldrig nogensinde holde med et hold i fodbold, hvis der stod Playstation eller Sony på deres trøje (ikke at jeg nogensinde holdt med noget hold, jeg så (og ser) ikke foldbold), men ville uden at tøve heppe på et hold, der var sponsoreret af Nintendo.
Arsenal havde Dreamcast på trøjerne i sin tid. Det hjalp ikke det store.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 18-10-2015 15:36 - Redigeret 18-10-2015 15:53

JOEP skrev:
Jeg kan egentlig ikke forstå, at det er skidt at være andet-valget - hvad med, om Nintendo faktisk gik efter dette? Det ville rent faktisk kunne udmønte sig i et enormt salg, og så ville det ikke være katastrofalt at mangle lidt af 3.-partssupporten. Jeg tror, det helt klart er den vej, Nintendo bør gå, som det ser ud nu.Fordi de er det nu, og det ikke holder i længden? Så skal de tilbyde et alternativ som stadigvæk anses for at være et must-have, men det kunne hverken Wii eller Wii U tilbyde core-gamers, og det er altså dem som køber software - ikke børn eller "casuals". De er på iOS og Android devices nu. Det holder jo ikke, det ved du jo godt.

Selv Wii'en er interessant i et hvis perspektiv (et pessimistisk ét hehe): selvom samtlige spil rundede over en million solgte, så vil jeg ikke mene, at der var mange spil for core-gameren som solgte imponerende. I betragtning af, at der var godt og vel 100 millioner units derude, så synes jeg ikke, at det er imponerende, at samtlige first party titler ikke kunne runde 10 millioner units. Folk gad tydeligvis ikke investere penge flere pengei software, når først de kom sig over produktets gimmick - så var det ligesom afprøvet.

Jeg har måske høje forventninger, men hverken Zelda og Mario solgte ikke mere end third party titler har gjort på konkurrenternes platform, og det synes jeg siger meget, især fordi vi bilder os ind, at man køber Nintendo for Nintendos software (hvilket det jo også lader til). Se bare hvor dårligt Metroid klarede sig på Wii, og vi har ikke engang fået et på Wii U, selvom det er, hvad rigtig mange spørger og ønsker.

JOEP skrev:
Grunden til, at dette KAN være problematisk er, at du dermed kræver, at folk
investerer i en ny maskine til, lad os sige, 3000 kr. for at spille det spil, de købte en WIi U for at spille. Det er dog også den eneste grund, og hvis de alligevel har tænkt sig at købe en NX, så er det naturligvis ikke noget større problem.Jeg tror ikke, at det er et større problem en som så. Faktisk lader Nintendo til at have fordele på netop det plan:

1. Deres spil sælger som oftest gennem hele konsollens levetid, så selv hvis et eksklusivt Zelda spil til NX ikke ville runde millionerne indenfor launch perioden, så ville det sikkert stadigvæk sælge suverænt på sigt.

2. Wii U har en brugerbase på 10 millioner kontra GameCubens 22 millioner - og sidstenævnte var en del af en generation, hvor landskabet så nogenlunde ens ud, så her vil jeg mene, at det var mere risikabelt for Nintendo, hvis de havde gjort TP eksklusivt til en så utraditionel konsol som Wii'en. Hvis NX rent faktisk vil forsøge at løbe om kap med PS4 og Xbox One, så kræver det jo også, at det nye Zelda rent faktisk skinner ift. andre spil - de kan simpelthen ikke lancere en titel til NX som stadigvæk ligner noget fra før årtiskiftet.

3. Jeg tror simpelthen ikke på, at man kan pisse Nintendofans nok af nu. Dem som gik tabt med Wii U'en, de kan muligvis vindes igen (man hører jo om folk som elsker deres 3DS men ikke har en Wii U, og det giver også mening, når man ser salgstal) - men dem som købte en Wii U og har holdt ved, de vil også springe på NX'en. De sidste 3 år har bare ikke været i orden.

Ydermere håber jeg NIntendo designer NX'en, så den rent faktisk ligner noget, som man vil have i huset. GameCuben var en katastrofe ved siden af PS2'eren (især slim), og det er også sjovt at se hvilket skub DS'eren fik, da Lite-modellen kom ud med sit Apple-inspireret look. Wii'en og Wii U'en er for sig alright, men de er lidt kedelige og ligner en standard DVD afspiller. Wii U'ens GamePad er godt nok ikke noget at råbe hurra for, og det er ærgerligt.


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 18-10-2015 15:42

Thetof91 skrev:
Synes ikke kan sammenligne at få et helt zelda spil med 2 HD udgaver og så et spil der sådan set bare var et spil med zelda tema.. Smiley

Hvis det ender med at komme til nx så tror jeg også kommer til wiiu lige som med twilight..


Kan godt se, at det ville give god meningen at udgive det til både Wii U og NX, ligesom Twilight Princess i sin tid, men jeg tror ærligt talt ikke længere på det. Basalt set er jeg fuldstændig lige glad, for jeg ville foretrække det på NX alligevel, men jeg tror der er en god grund til, at vi ikke har set, eller for den sags skyld hørt mere til spillet. Da vi første gang så en teaser til det, hvilket var til E3 sidste år, der var vi godt klar over, at der var over et år til release, og så ca. et år da vi så det til Game Awards sidste år. Det ville give bedst mening at udgive både Zelda og NX til jul næste år, da det bare er den bedste sæson. Men jeg tror helt klart grunden til vi ikke har set mere til det, er fordi de har valgt at skubbe spillet helt til NX, ellers skulle da da ikke være noget i vejen for, at man kunne vise lidt mere en gang i mellem for at holde fans lidt hen.


Thetof91
Thetof91

1191
Offline
Level: 30 (Blooper)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 18-10-2015 16:12

O-train skrev:

Thetof91 skrev:
Synes ikke kan sammenligne at få et helt zelda spil med 2 HD udgaver og så et spil der sådan set bare var et spil med zelda tema.. Smiley

Hvis det ender med at komme til nx så tror jeg også kommer til wiiu lige som med twilight..Hvorfor ikke?

Og hvorfor tror du, at de nødvendigvis skal udgive Zelda til både Wii U og NX. Lad os antage, at de laver samme stunt som med Twilight Princess, så får NX spillet før Wii U.

Lad os endda formode, at NX er teknisk overlegen. Alt andet ville være forbløffende dumt. Jeg tror ikke, at det vil have meget indflydelse på de tidlige udgivelser (da slet ikke en port), men man må forvente, at det giver NX-versionen en vis fordel.

Altså NX versionen kommer på markedet tidligere, og det er den optimale version af de to - ville du vente på Wii U versionen?Hvorfor jeg ikke synes man kan sammenligne 2 spil hvor der bare er opdateret grafik, med hel ny Zelda historie? Synes jeg siger lidt sig selv.. Det er jo ikke nye Zelda spil eller noget..

Og det er desuden blev der sagt til E3 i år at det her Zelda spil vil blive lavet til WiiU, selvom de er ved at udvikle NX.. Men at det netop ikke sikkert endnu om måske vil udkomme ligesom Twilight til begge konsoller..


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 18-10-2015 17:09 - Redigeret 18-10-2015 17:10

Thetof91 skrev:
Hvorfor jeg ikke synes man kan sammenligne 2 spil hvor der bare er opdateret grafik, med hel ny Zelda historie? Synes jeg siger lidt sig selv.. Det er jo ikke nye Zelda spil eller noget..

Og det er desuden blev der sagt til E3 i år at det her Zelda spil vil blive lavet til WiiU, selvom de er ved at udvikle NX.. Men at det netop ikke sikkert endnu om måske vil udkomme ligesom Twilight til begge konsoller..Men næste år har Wind Waker 14 år bag sig og Twilight Princess 10 år. For rigtig mange unge, så vil det være nye spil, da de simpelthen bare ikke var født eller var gamle nok til at opleve disse titler i deres pragt. Det er trods alt de yngre som Nintendo sigter efter, og det kan være møgfrustrerende, når man vi ved, hvem der egentlig køber deres produkter i mængder...

De er måske remasters, men når man tænker på, at Nintendo solgte Wind Waker til samme pris som et nyt spil, så kunne man vel fristes til at tro, at de mener, at det netop kunne levere en oplevelse på samme fod som et nyt Zelda spil og måske endda supplere for et manglende.

Nintendo lovede også at Zelda skulle komme i 2015. De lovede i sin tid at Super Paper Mario var en GameCube titel, men det kom til Wii i stedet - de to IP's er måske ikke lige store, men det er i hvert fald bevis for, at de gør det. Jeg mener se bare Star Fox 2 (eller Lylat Wars) som var helt færdigt til SNES, men det annullerede de til fordel for N64-versionen...

De lover og lover, men som jeg skrev tidligere, så er sådan løfter ikke meget værd, når Nintendo i virkeligheden handler ud fra egne strategier, som vi tydeligvis har svært ved at vurdere, og ikke fans forventninger. Det er derfor, at jeg ikke giver meget for løfter. Det ville klart være optimalt for Wii U ejere, men som jeg foreslog tidligere, så mener jeg at en version på tværs af to konsoller ville gå på kompromis med NX versionen pga. Wii U'ens ekstremt begrænset tech. Det er, hvis vi overhovedet kan forvente noget af NX på et teknisk plan. Men alligevel: overvej hvis Zelda kommer ud til NX, og det ikke engang kan konkurrere med PS4 eller Xbox One spil, hvad er så pointen? Så kan vi endnu undskylde det visuelle, skalaen eller mængden af indhold, fordi vi elsker Zelda, men for nye forbrugere (såvel som gamle der ikke gad Wii U), hvad er så pointen med at levere et spil der bare ikke skriger "fremtid". Jeg kan ikke lade være med at tænke på The Witcher 3; der er så mange som aldrig havde spillet The Witcher-serien, men fordi dét spil virkede så banebrydende og tætpakket, så kunne CD Projekt Red gå fra at have stort set ingen profil på konsoller, men så alligevel sælge spillet i stort omfang. Det er den form for imponerende tale som Nintendo skal skabe omkring Zelda - og der er ikke nogen undskyldning for ikke at skabe en titel på samme niveau, når Zelda alligevel har været i ovnen i 4-5 år... Jo så skulle det næsten være fordi, at Zelda aldrig før har stræbet efter at være et RPG i sådan format, men så er det måske også på tide, at der rystes lidt op for formularen, og det kan blive nødvendigt, hvis NX ikke er kredser om et gimmick... hvilket den nu nok gør hehe.
seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 18-10-2015 17:59

En af de mest åbenlyse grunde til at udgive spillet til NX må da være, at en del a Wii U'ens mangel på succes nok kommer af, at dens første leve år var virkelig sløjt. For mig var det faktisk ikke før Mario Kart 8 at der virkelig kom gang i tingene. Jeg tror ikke de tør lave samme fejl igen. Hvis de har et helt frisk Zelda spil klar omkring NX's release, så skal de da ikke tøve med at smide det over på den. Det, evt. blandet med et 3D Mario og sådan lidt forskelligt, ville uden tvivl give NX'en en klart bedre start end Wii U. Det kan stadig godt være det kommer til Wii U også, men i min verden ville det da give perfekt mening kun at udgive det til NX, det er spillet alle går og venter på, intet andet ville kunne sælge NX'en bedre.

Efter de seneste dages rygter om NX hardware håber jeg faktisk meget, at spillet bare bliver skubbet over på den, hvis altså det er til at tro på. Der er ikke grænser for, hvad de ikke kunne formå med en så kraftfuld hardware som der er tale om. Men jeg ved desværre ikke rigtig om jeg tør tro på det, decideret 'industriledende' hardware lyder bare næsten for godt til at være sandt.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 20-10-2015 15:18

Der er faktisk noget, som jeg synes kunne være lidt sjovt...

Nu ved jeg ikke, hvor mange kreative folk der er på N-club, men hvis nogen har lyst - uanset hvad evne, man mener at ligge inde med - så kunne det være ret underholdende at se folks bud på, hvordan NX boxart kunne se ud Smiley Jeg kan da huske, at der var ret mange som var noget forvirret over Wii U's boxart i sin tid, da vi så den blå æske med det buede banner og en gul streg. Hvordan tror folk, at NX'ens case-design bliver?


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 21-10-2015 19:12

Jeg har opdateret tråden, da Nintendo har lanceret Nintendo Developer Interface, og det er spændende ift. nyhederne om devkits for NX - nyeste nyheder findes øverst i rødt under "Update".


JOEP
JOEP

76221
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 01-12-2015 10:58 - Redigeret 01-12-2015 12:24

<b>Rumour: NX Set for 2016 Release With Nintendo Targeting 20 Million Shipped Units</b>

Strap yourselves in, get that salt ready, it's another Nintendo NX rumour; this time it points to what we think - at this stage - is rather obvious. It suggests that the console is heading to us in 2016 - we've often thought and suggested a Holiday 2016 arrival would make the most sense in terms of having a big impact and strong start in sales.

These rumours come courtesy of Digitimes, which is reporting on its research into manufacturing plans and agreements for the mysterious system. Naturally we're treating this as a rumour, and the report states that mass production is due to begin in Q1 2016, with Nintendo targeting to ship 20 million units across the whole year - Foxconn Electronics is rumoured to be manufacturing, unsurprisingly, and it apparently believes the total shipped number will be more like 10-12 million units. Shipments, in terms of actually moving the units out into the real world and stores, is due to begin in Q2.
The source itself isn't particularly well worded, as it references Q1 and Q2 in a sense that suggests January to the end of June next year. A late Spring / Summer release for NX seems far too early by our reckoning, so we'd suggest these quarterly references refer to the financial year. That'd mean manufacturing kicking off in early April and a Fall / Winter release in stores. Those shipment targets would be ambitious, but that assumption of financial year quarters would at least allow around six months to hit those numbers.
It's all speculation and rumour, but nevertheless is enough to get us chatting. Do you believe that the NX will be out in stores in 2016?


Tanker?
Fra NintendoLife.


Grauling
Grauling

410
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 01-12-2015 11:17

Hvilken kilde har du det fra? Tror sgu ikke rigtig på det. Kunne forstille mig en udgivelse omkring 2017 Q2 men ikke før.


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 01-12-2015 15:53

Asger Grau skrev:
Hvilken kilde har du det fra? Tror sgu ikke rigtig på det. Kunne forstille mig en udgivelse omkring 2017 Q2 men ikke før.


Nægter at tro på, at den IKKE bliver udgivet næste år. Selvom det vil være en kort levetid for Wii U'en, så virker det nu altså godt nok efterhånden meget klart, at Wii U ikke er en del af planen for fremtiden for Nintendo. Men lad os nu se, jeg går stærkt ud fra vi hører lidt nærmere omkring konsollen meget snart, ville nok skyde på den første Direct i 2016. Smiley


AND
AND

526
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 01-12-2015 16:42

Rygterne om at konsollen kommer næste år, er i hvert fald ganske vedvarende, må man sige. Lad os sige at den udkommer til jul næste år. Så tror jeg ikke at vi ser noget fra den, før vi når E3 eller der omkring. Nogen der ved, hvor lang tid der er gået, fra de første fremvisninger og til udgivelsen, af de sidste Nintendo-konsoller?


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 01-12-2015 17:05

Med Wii U gik der halvandet år. Der er ikke rigtig nogen grund til at vente så længe. Hvis de vil udgive den inden jul 2016 så kan de vise den frem i starten af næste år ligesom de to andre gjorde.


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 01-12-2015 18:05

Zalman skrev:
Med Wii U gik der halvandet år. Der er ikke rigtig nogen grund til at vente så længe. Hvis de vil udgive den inden jul 2016 så kan de vise den frem i starten af næste år ligesom de to andre gjorde.


Præcis derfor, at jeg tror vi får den at se meget snart, inden for en 2-3 måneder i hvert fald. Det kan godt være der ikke kommer noget specielt som E3, før sommer i hvert fald, men Directs skaber rigeligt med hype i sig selv, så tror ikke det ville skade hvis de fortæller lidt mere om den i en Direct.