Legend of Zelda: Link’s...

Gameplay-trailer udsendt ...

Ugens Tilbud: Uge 38 2019

Ugens Downloads: Uge 38 2...

Nyt om Atelier Ryza: Ever...

Lanceringstrailer udsendt...

Vi streamer Breath of the...

Se mere til historien i n...

Udgivelsestrailer nu ude ...

Dragon Quest I, II og III...

Luigi's Mansion 3

Legend of Zelda: Link's A...

Switch - spilrygter og sp...

Dit seneste køb

Pokémon Sword / Shield

N-cast: Retro-spil

Tetris 99

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

S: Uåbnet Switch Joy-Con...

Hjælp til valg af earbud...

Tilbudstråden

S: Nintendo- og Playstati...

B: Super Mario Maker 2

K: Ældre Pokemon spil (1...

S: Spilrelaterede nøgler...

K: Super Smash Bros Ultim...

K: Sonic Lost World (Wii ...

K: Switch Pro controller ...

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Nintendo Switch


O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

2
1ups givet

Skrevet 16-10-2015 15:03 - Redigeret 23-01-2017 14:44Udgivelsesdato: d. 3. marts 2017

Pris: 2649-2999 kr

Specifikationer - endnu ukendt

Liste af forskellig 3rd party support:Tråden hvor vi diskuterer Nintendos nyeste hardware, som står til at udkomme i marts 2017!


Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I

O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#91 - Skrevet 22-02-2016 01:47 - Redigeret 22-02-2016 01:48

^ Park_Triolo jeg har lige opdateret nogen ting, men så da jeg refreshede kom dit svar. Der var lige nogen ting, som jeg ville omformulere.

Mht den her del af din nuværende besked:

Hold da op en omgang, haha... nu behøver du jo ikke blive sur og fornærnet, fordi jeg har en mening, som ikke helt stemmer overens med din.1. Jeg er ikke sur på dig. Jeg er skuffet på Nintendo.
2. En hvilke som helst tone, som du måtte tro er negativ ladet eller provokerende, den er ikke henvendt dig, den opstår generelt af min utilfredshed omkring Nintendo, når vi diskuterer det pågældende emne.
3. Hvis det overstående er uforståeligt, så dropper vi bare samtalen herfra Smiley

Og ja du har ret i, at vi ikke har konkrete idéer om, hvad NX er - det har ingen påstået. Hverken jeg eller nogen på nettet. SuperMetalDaves kilder - som han står ind for, og som er under undersøgelse - de har pointeret, at Zelda vil portes til NX, og det derfor INDIKERES, at NX er en hjemmekonsol af en slags. Dette stemmer overens med, at Kimishima og Iwata gang på gang har fastslået, at konsoller endnu er deres hovedsagelige felt. Men nej - ingen har konkrete beviser for, hvad NX er, og vi kan kun samle op på rygter. Der er dog heller ingen som har sagt andet, så det er i bund og grund irrelevant. Vi kan dog spekulere, og hvis kilden kan bekræftes, og Zelda U portes til NX, så kan vi kun spekulere derfra - hvad tror du, at det kunne være hvis ikke en konsol?

Park_Triolo skrev:
Med medieblitz mente jeg så også, at man med WiiU burde have givet den gas lang tid før. Det gjorde Sony og MS, og så kan du sige, hvad du vil. Nintendo tabte i den grad bolden, da de overhovedet ikke markedsførte WiiU. Der var jo ikke en eneste reklame for WiiU op til lanceringen...Nej der var ingen reklame for Wii U i det halvandet år, det er også det jeg siger. Der skete intet trods det store tidsrum.

...Hvis Nintendo gør som du siger og starter medieblitz en måned før lancering, så skal du bare se et flop.Det siger jeg heller ikke. Jeg siger et halvt år. Der er en markant forskel. Jeg gider ikke diskutere med dig, hvis det skal være på den måde.

Park_Triolo skrev:
Hvad er det forresten for noget dudebro fordrukkent sludder at påstå at udvalget er mere attraktivt hos Sony og MS. Du må vist være den eneste, der nægter at se i øjnene, at WiiU har haft de bedste eksklusivtitler denne generation, men hvad kan man forvente af en tidligere GameStop-ansat... firmaet der har MS og Sony så langt oppe bagi, at det gør helt ondt.Hmm... Jeg begynder at mistænke dig for at være provokeret af min tidligere besked. I så fald vil jeg klargøre to ting:

1. Mine yndlingsspil er stort set alle Nintendo-titler. Jeg er meget stor fan af Nintendo, og i 2013 var mit yndlingsspil Super Mario 3D World opfulgt af Bayonetta 2 i 2014. Men jeg snakker ikke om kvalitet; der er folk som har spillet World of Warcraft i 10 år uden at røre andet. De ville ikke nødvendigvis mene, at PC er den bedste platform for spil udelukkende baseret på dét. Kvalitet er meget subjektivt. Det jeg snakker om er variation. Valg og muligheder. Alternativer. Dét er attraktivt. Jeg håber du læser min forrige post, for jeg lavede ret meget om NETOP vedrørende dette.

2. Jeg arbejder ikke i GameStop længere, fordi firmaet er - som du pointerer - ikke en institution jeg er særlig imponeret over. Mit forhold til producenterne dikteres kun har det udbytte, som jeg får for pengene. Min erfaring er, at Wii U har lagt hjem til rigtig godt software, men der er for lidt af det. Der er desuden for mange tørker, og Nintendo har ikke formået at oppe sig trods løfter og andet ballade. Jeg tror, at deres interne omstrukturering vil gøre sig gældende ved release af næste konsol. Endnu engang: lad være med at læg ord i munden på mig, lad være med at tro, at du ved hvem jeg er, hvordan jeg er, eller hvad jeg står for og kan lide og ikke kan lide. Når jeg siger, at jeg er ligeglad med, om du kan lide Wii U, så er det fordi, at jeg ikke mener, at denne diskussion drejer sig om Wii U, men om NX, og om hvorledes det er smart, at NX kommer i 2016 - og vigtigst af alt: om SuperMetalDaves kilde er holdbar. Jeg vil sige, at det er fint, at du tager udgangspunkt i din tilfredsstillelse, hvad angår Wii U som produkt, men at du neglicierer konkurrenternes succes som værende en bærende faktor for, hvordan man skaber et solidt produkt i det nuværende marked, det synes jeg er lidt svært at tage seriøst. Det er i hvert fald sådan jeg læser det.

Park_Triolo skrev:
Ja, så kommer også din sammenligning af salgstal for Wii og WiiU. Jamen helt ærligt hvis WiiU er så slem en fiasko, fordi den "kun" har solgt 13 millioner, hvad er så Xbox One, en succés????? HAHAHA... ja, undskyld men det blev lige lidt for morsomt, og hvad med PS4... det er jo også en fiasko. Sammenlignet med sidste generation har den jo ikke solgt en skid. Desuden må du langt ud af vores galakse med at Nintendo ikke har råd. Hvis der er nogen, der bløder penge, så er det MS og Sony. Rygterne har sågar været fremne og sagt, at MS vil frasælge Xbox-divisionen til et eller andet kinesisk foretagende, fordi de har hamrende underskud. Nintendo derimod svømmer i penge, og kan tillade sig lidt af hvert... de har ikke været nødt til at nedlægge store dele af virksomheden bare for at overleve, som Sony har.
Sandheden er jo, at alle 3 spillere har lidt i denne generation... ALLESAMMEN... folk ER nemlig smuttet over på iPad og mobiler, men det er ikke kun fra WIiU, som du påstår.Lad mig sige, at vi i bund og grund kan enes her, selvom jeg er ked af, at du fortsat lyder til at latterliggøre mig og misforstå meget af det, som jeg skriver. Jeg forsøger at formulerer det lidt bedre:

Xbox One er ikke en succes ift. sin forgænger nej. Men den er stadigvæk foran Wii U og med et år mindre på banen. PS4'eren er klart den mest interessante konkurrent. Jeg tvivler på, at den kan nå PS3'erens salgstal, men den vil klart være en større succes end PS3'eren, som vi ved kostede Sony alt for meget. Desuden er det frafaldet fra Wii til Wii U som er mig mest interessant. Det var uundgåeligt, at vi ikke ville se et fald fra alle parter - især nu hvor iOS og Android har overtaget en stor del af de gamere som levede på middleware.

Både PS4 og Xbox One kører på 3. år. Hvis PS4 fortsætter sit momentum, kan den nok godt runde de 70 millioner ved slut. Jeg tvivler på Xbox One. Men der er ingen tvivl om, at de to konsoller samtidig vil danne grundlag for en langt bedre salgsplatform end Wii U - potentialet for salg er naturligvis større, og derfor vil vi fortsat se de største udgivere understøtte disse platformer. Det er min pointe.

Det er desuden fuldstændig irrelevant at snakke om firmaernes økonomi på et konkurrence-plan. Det er produkterne jeg er interesseret i. Vi snakkede om dette i en tidligere tråd, hvor alle mente, at Microsoft kunne gøre, hvad de ville, men vi ved jo godt, at Xbox er egen division og derfor har et budget. Sony er, som du nævner, langt ud og skide, og Nintendo har GULD så det står - men det er ikke sådan det fungerer, og det ved du også godt. Firmaerne er ikke interesseret i at tabe penge - nogensinde - og Nintendo taber på Wii U, Sony vinder på PS4, og jeg ved snart ikke med Microsoft... men de klarer sig bedre end Nintendo. Pointen er, at selv hvis Nintendo sprang helt fra, så vil det koste dem meget på sigt, hvis de gør sig irrelevante for forbrugeren. De bliver irrelevant, ligeså snart forbrugerne mener, at konkurrenterne altid vil have det overlegene produkt. Når folk påstår, at Nintendo ikke konkurrerer med Sony eller Microsoft, så er det kun den mest absurde måde at rationalisere det økonomiske tab på; Nintendo laver spil. De gjorde grin med konkurrenterne, da de dominerede med Wii og NDS, men efter deres mange økonomiske strider, så ændrede deres tone sig sjovt nok. De er i samme både, selvom produkterne har signifikante forskelle.

Park_Triolo skrev:
Personligt er jeg faktisk lidt ligeglad med salgstal. Hvis jeg finder en konsol underholdende for både min familie og jeg, så er den relevant. Den bliver absolut ikke relevant bare fordi man kan få COD nummer 20000 eller FIFA til den. En konsol bliver først interessant, når den kan fremvise nogle ægte perler som f.eks. Splatoon, Xenoblade og Wonderful 101 for bare at nævne nogle få. FIFA og COD kan du efter et par uger få for en femmer til PC og er ikke engang pengene værd.Okay - det er super godt dig personligt, men det ændrer ikke på virkeligheden. Markedet domineres af specifikke elementer, og hvis der er noget som påvirker den gennemsnitlige forbrugers overbevisning, med hensyn til købsvaner, så er det, hvad der huser det mest populære på nuværende tidspunkt. Det ved du godt. Det er dét som salgstal afspejler, og det er derfor, at man har hele dedikeret afdelinger til dette i både Nintendo, Sony og MS. Det er en nyttesløs del af diskussionen, hvis du giver fuldkommen afkast på den faktor. Jeg er glad for, at du er tilfreds med Wii U - det er stadigvæk en SALGSFIASKO (derfor kan du godt nyde den). Du behøver ikke tage mit ord for det, for der tonsvis af artikler hvor både Iwata og Kimishima bekræfter det - det er altså, hvis du ikke vil tro på salgstal og statistikker.

Park_Triolo skrev:
Men for min skyld kan Nintendo lancere lige så tosset de vil, også imorgen for den sags skyld. Lanceres NX med relevant software er den interessant, hvis ikke er det underordnet, og ja, jeg nævnte det med devkits, for nej, de har ikke været fremme længe nok, og det med at udviklerne lige kan porte nogle spil over til NX er jo fuldstændig gak. Hvis NX skal blive en succés er det nødvendigt at lancere med en stribe nye første- og tredjepartstitler, ikke spil som var nye, da Ruder Konge var knægt.Jeg har også uddybet lidt her i ændringen af forrige besked Smiley

Park_Triolo skrev:
Til slut vil jeg gerne lige sige, at jeg ikke har brug for at retfærdiggøre nogetsomhelst, når det gælder mit valg af WiiU, for valget skete på baggrund af de kvalitetstitler, som bare ikke fås andre steder, og jeg har ved Gud aldrig sagt at alle skal vente, fordi jeg siger det. Folk kan gøre lige hvad der passer dem, det rager mig en høstblomst. Det kan godt være WiiU er en Volvo, men jeg vil hellere køre Volvo end Yugo, og det er vi 13 millioner, der hellere vil.Ingen har bedt dig retfærdiggøre dit køb. Alle er ligeglade. Det som jeg ikke er ligeglad med er, når du braser ind i et forum og kritiserer et indslag for så at håne som opfølgelse af dine påstande. Du var utilfreds med den spekulation der blev fremlagt, jeg forsøger at tage det op med dig, og resultatet er en total afvigelse fra det oprindelige emne, hvormed du til sidst snakker om retfærdiggørelse af eget køb.

Min opfattelse af diskussionen er som følge (med udgangspunkt i de ting, som jeg egentlig gad snakke om):

- Hvorfor mener du, at kilden må være sludder?

Til det svarer du, at du ikke tror på det. Det er trods det faktum, at GAF ofte har været det absolutte udgangspunkt for rygter der blev til sandhed, og vi på nuværende tidspunkt bare afventer bekræftelse. Ville du være villig til at tro på det, hvis GAF kunne bekræfte, at kilden arbejdede hos Nintendo?

- Hvorfor tror du ikke NX kunne lanceres i 2016

Du svarer: fordi Nintendo ville skyde sig selv i foden. Det mener jeg ikke er tilfældet på grundlag af tidligere begivenheder i Nintendos historie samt muligheden for at skabe et større publikum med et mere attraktivt produkt. Nu siger du så til slut, at du faktisk er ligeglad med, om Nintendo ville lancere en konsol, men det var ikke, sådan jeg læste det først.


PS: Du ville hellere køre en Ferrari, hvis du kunne få den til samme pris som en Volvo - don't bullshit me! SmileyO-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#92 - Skrevet 22-02-2016 15:30 - Redigeret 22-02-2016 15:40

Okay. Der er nogen nye detaljer som er værd at pointerer:

Trev fra GAF - ham med kilden - har afsløret, hvad kilden helt præcis er:

- Arbejder hos NoA i deres marketing-afdeling
- Kilden er en oversigt over spil som udgives af Nintendo i 2016 til diverse konsoller - hvoraf NX kun har Zelda for nu. Der er også et marketing budget, men dette forbliver også en hemmelighed mht . NX. Han gennemgår dog andre konsoller. Wii U's budget er betydeligt mindre end 3DS for 2016.
- Samtlige spil, som endnu ikke er afsløret, går under dækkenavn, men der er få som afsløres ved fuldt navn (eller tæt på)

Mest interessant er, at Trev bl.a. skriver, at ét af de ukendte spil er Disney Art Academy.

Nogle timer efter denne afsløring, er denne titel nu dukket op på Synnex's hjemmeside - Synnex er den amerikanske distributør for Nintendo i Nordamerika.

Bishop fra GAF har STADIGVÆK ikke verificeret Trevs kilde, MEN det er MEGET spændende, nu hvor vi ved, at én af disse leaks lader til at være korrekt.

Det bør understreges - som jeg har forsøgt i min diskussion med Park_Triolo - at der med henblik på NX kun er to ting at holde fast ved:

- Zelda U lader til at få en port til NX i 2016 indenfor konsollens launch-periode (af 3 måneder, mener jeg det er). Men da en 2016-dato kan bekræftes, ifølge kilden, må man formode, at det sker enten ved udgivelse af NX eller kort efter. Jeg kunne snildt forestille mig, at man laver en GC/Wii her, hvor NX modtager spillet før Wii U, så man kan lokke folk til.

- Dette betyder IKKE, at NX er en hjemmekonsol.

Men...

Vælger man at tro på kilden, og det gør jeg indtil videre, så kan man spekulere.

Mit gæt er, at vi ser en ny hjemmekonsol omkring slut-november eller tidlig december, således at folk kan nå julekøbet.

Jeg tror selv, at der er snak om en hjemmekonsol, da 3DS har en langt større brugerbase m. meget bedre support end Wii U.

Jeg tror heller ikke, at Wii U vil se mere software fra Nintendo efter Zelda U. Med Mario Kart og Smash Bros. ude, så mener jeg ikke, at der er nogen titler som kan gøre mere for Wii U end et nyt Zelda eventyr.

Sidst men ikke mindst, så mindes jeg Iwata sige, at Nintendo havde stort fokus på, hvordan forbrugerne havde anderledes tendenser mht. gaming i Vesten end i Japan; heraf hvordan håndholdte maskiner ikke var ligeså populære. Derfor tror jeg, med Wii U's status, at det vil tjene Nintendo bedst at komme i gang med at konkurrere igen. 3DS har ingen konkurrence - jo iOS og Android, men det er en tabt kamp, hvis man er så sort-hvid omkring det, og jeg tror egentlig at dem som spiller på 3DS, de gør det, fordi de ønsker dedikeret hardware - på det plan dominerer Nintendo fuldstændigt.

Én ting der dog må kunne konstanteres, hvis kilden er sand, så er det, at USA i hvert fald modtager NX i 2016. Det ved vi jo ikke, om vi gør i Europa, men jeg ser ikke hvorfor, at det skulle være anderledes.seb_gbk

167
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#93 - Skrevet 22-02-2016 18:25

Jeg vil mene, at man er noget snerpet hvis man ikke er tilfreds med Wii U'en, om den så bliver erstattet i år eller ej. Har den et lige så stort bibliotek som Wii'en? Nej, men jeg tror langt de fleste vil mene der er flere gode spil på Wii U'en end der var på Wii'en, og det vil jeg faktisk endda mene er et faktum. Synes bestemt Nintendo har givet den support de selv har været i stand til, faktisk lidt over forventningerne fra min side i hvert fald. Om selve konsollen så var en fejl fra start af kan diskuteres, det var det nok, men jeg er i hvert fald personligt ganske tilfreds med både selve konsollen, og bestemt også biblioteket til den.O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#94 - Skrevet 22-02-2016 19:00 - Redigeret 22-02-2016 19:04

Personligt vil jeg mene, at Wii U har nogen af de stærkeste titler fra Nintendo siden SNES.

Hvor jeg synes at rigtig mange IP's har fået deres absolut værste titler på Wii U (spin-offs eller ej), så mener også, at der er nogen af de bedste, såsom Mario Kart, Smash, Super Mario (både 3D og 2D) og Pikmin.

Selv er én af mine favorit genre hack 'n slash spil (eller "character-action" spil), og der er Bayonetta 2 nok mit favorit spil - ét af mine absolutte favorit spil nogensinde.

Jeg håber bare, at i forstår, at det ikke er, og aldrig har været, dét som jeg har været ked af med Wii U - min utilfredshed bunder i den totale mangel på genrer og variation indenfor de genre, som der gør sig optrædende på konsollen - og naturligvis den ventetid, som der er mellem udgivelser Smiley Jeg har svært ved at se et godt argument for, hvordan det kan retfærdiggøres på andet grundlag end, at der simpelthen er mangel på support, og dette, som vi ved, bunder i manglen på et publikum. Alle de store udgivere har begrundet deres fraværen ud fra det.

Der er naturligvis også ens "behov". Kan man lide at game, og har man råd og tid, så vil det være rart med gennemsnitligt én stor udgivelse hver måned. Mange kan stille sig tilfreds uden. Jeg gamer BETYDELIGT mindre, siden jeg solgte min Wii U. Men jeg har heller ikke haft lyst til at samle maskinen op igen, kun da Smash var på sit højdepunkt og Xenoblade kom ud, men så stort var behovet heller ikke.

Jeg håber, at det ændrer sig med NX. Jeg ved Nintendo vil love det, men det gør de altid - det bliver meget afgørende at se, hvad NX rent faktisk er. Ikke om det er en hjemmekonsol eller håndholdt, men hvad dens specifikationer er.
Park_Triolo

56
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#95 - Skrevet 22-02-2016 22:03

O-train skrev:
^ Park_Triolo jeg har lige opdateret nogen ting, men så da jeg refreshede kom dit svar. Der var lige nogen ting, som jeg ville omformulere.

Mht den her del af din nuværende besked:

Hold da op en omgang, haha... nu behøver du jo ikke blive sur og fornærnet, fordi jeg har en mening, som ikke helt stemmer overens med din.1. Jeg er ikke sur på dig. Jeg er skuffet på Nintendo.
2. En hvilke som helst tone, som du måtte tro er negativ ladet eller provokerende, den er ikke henvendt dig, den opstår generelt af min utilfredshed omkring Nintendo, når vi diskuterer det pågældende emne.
3. Hvis det overstående er uforståeligt, så dropper vi bare samtalen herfra Smiley

Og ja du har ret i, at vi ikke har konkrete idéer om, hvad NX er - det har ingen påstået. Hverken jeg eller nogen på nettet. SuperMetalDaves kilder - som han står ind for, og som er under undersøgelse - de har pointeret, at Zelda vil portes til NX, og det derfor INDIKERES, at NX er en hjemmekonsol af en slags. Dette stemmer overens med, at Kimishima og Iwata gang på gang har fastslået, at konsoller endnu er deres hovedsagelige felt. Men nej - ingen har konkrete beviser for, hvad NX er, og vi kan kun samle op på rygter. Der er dog heller ingen som har sagt andet, så det er i bund og grund irrelevant. Vi kan dog spekulere, og hvis kilden kan bekræftes, og Zelda U portes til NX, så kan vi kun spekulere derfra - hvad tror du, at det kunne være hvis ikke en konsol?

Park_Triolo skrev:
Med medieblitz mente jeg så også, at man med WiiU burde have givet den gas lang tid før. Det gjorde Sony og MS, og så kan du sige, hvad du vil. Nintendo tabte i den grad bolden, da de overhovedet ikke markedsførte WiiU. Der var jo ikke en eneste reklame for WiiU op til lanceringen...Nej der var ingen reklame for Wii U i det halvandet år, det er også det jeg siger. Der skete intet trods det store tidsrum.

...Hvis Nintendo gør som du siger og starter medieblitz en måned før lancering, så skal du bare se et flop.Det siger jeg heller ikke. Jeg siger et halvt år. Der er en markant forskel. Jeg gider ikke diskutere med dig, hvis det skal være på den måde.

Park_Triolo skrev:
Hvad er det forresten for noget dudebro fordrukkent sludder at påstå at udvalget er mere attraktivt hos Sony og MS. Du må vist være den eneste, der nægter at se i øjnene, at WiiU har haft de bedste eksklusivtitler denne generation, men hvad kan man forvente af en tidligere GameStop-ansat... firmaet der har MS og Sony så langt oppe bagi, at det gør helt ondt.Hmm... Jeg begynder at mistænke dig for at være provokeret af min tidligere besked. I så fald vil jeg klargøre to ting:

1. Mine yndlingsspil er stort set alle Nintendo-titler. Jeg er meget stor fan af Nintendo, og i 2013 var mit yndlingsspil Super Mario 3D World opfulgt af Bayonetta 2 i 2014. Men jeg snakker ikke om kvalitet; der er folk som har spillet World of Warcraft i 10 år uden at røre andet. De ville ikke nødvendigvis mene, at PC er den bedste platform for spil udelukkende baseret på dét. Kvalitet er meget subjektivt. Det jeg snakker om er variation. Valg og muligheder. Alternativer. Dét er attraktivt. Jeg håber du læser min forrige post, for jeg lavede ret meget om NETOP vedrørende dette.

2. Jeg arbejder ikke i GameStop længere, fordi firmaet er - som du pointerer - ikke en institution jeg er særlig imponeret over. Mit forhold til producenterne dikteres kun har det udbytte, som jeg får for pengene. Min erfaring er, at Wii U har lagt hjem til rigtig godt software, men der er for lidt af det. Der er desuden for mange tørker, og Nintendo har ikke formået at oppe sig trods løfter og andet ballade. Jeg tror, at deres interne omstrukturering vil gøre sig gældende ved release af næste konsol. Endnu engang: lad være med at læg ord i munden på mig, lad være med at tro, at du ved hvem jeg er, hvordan jeg er, eller hvad jeg står for og kan lide og ikke kan lide. Når jeg siger, at jeg er ligeglad med, om du kan lide Wii U, så er det fordi, at jeg ikke mener, at denne diskussion drejer sig om Wii U, men om NX, og om hvorledes det er smart, at NX kommer i 2016 - og vigtigst af alt: om SuperMetalDaves kilde er holdbar. Jeg vil sige, at det er fint, at du tager udgangspunkt i din tilfredsstillelse, hvad angår Wii U som produkt, men at du neglicierer konkurrenternes succes som værende en bærende faktor for, hvordan man skaber et solidt produkt i det nuværende marked, det synes jeg er lidt svært at tage seriøst. Det er i hvert fald sådan jeg læser det.

Park_Triolo skrev:
Ja, så kommer også din sammenligning af salgstal for Wii og WiiU. Jamen helt ærligt hvis WiiU er så slem en fiasko, fordi den "kun" har solgt 13 millioner, hvad er så Xbox One, en succés????? HAHAHA... ja, undskyld men det blev lige lidt for morsomt, og hvad med PS4... det er jo også en fiasko. Sammenlignet med sidste generation har den jo ikke solgt en skid. Desuden må du langt ud af vores galakse med at Nintendo ikke har råd. Hvis der er nogen, der bløder penge, så er det MS og Sony. Rygterne har sågar været fremne og sagt, at MS vil frasælge Xbox-divisionen til et eller andet kinesisk foretagende, fordi de har hamrende underskud. Nintendo derimod svømmer i penge, og kan tillade sig lidt af hvert... de har ikke været nødt til at nedlægge store dele af virksomheden bare for at overleve, som Sony har.
Sandheden er jo, at alle 3 spillere har lidt i denne generation... ALLESAMMEN... folk ER nemlig smuttet over på iPad og mobiler, men det er ikke kun fra WIiU, som du påstår.Lad mig sige, at vi i bund og grund kan enes her, selvom jeg er ked af, at du fortsat lyder til at latterliggøre mig og misforstå meget af det, som jeg skriver. Jeg forsøger at formulerer det lidt bedre:

Xbox One er ikke en succes ift. sin forgænger nej. Men den er stadigvæk foran Wii U og med et år mindre på banen. PS4'eren er klart den mest interessante konkurrent. Jeg tvivler på, at den kan nå PS3'erens salgstal, men den vil klart være en større succes end PS3'eren, som vi ved kostede Sony alt for meget. Desuden er det frafaldet fra Wii til Wii U som er mig mest interessant. Det var uundgåeligt, at vi ikke ville se et fald fra alle parter - især nu hvor iOS og Android har overtaget en stor del af de gamere som levede på middleware.

Både PS4 og Xbox One kører på 3. år. Hvis PS4 fortsætter sit momentum, kan den nok godt runde de 70 millioner ved slut. Jeg tvivler på Xbox One. Men der er ingen tvivl om, at de to konsoller samtidig vil danne grundlag for en langt bedre salgsplatform end Wii U - potentialet for salg er naturligvis større, og derfor vil vi fortsat se de største udgivere understøtte disse platformer. Det er min pointe.

Det er desuden fuldstændig irrelevant at snakke om firmaernes økonomi på et konkurrence-plan. Det er produkterne jeg er interesseret i. Vi snakkede om dette i en tidligere tråd, hvor alle mente, at Microsoft kunne gøre, hvad de ville, men vi ved jo godt, at Xbox er egen division og derfor har et budget. Sony er, som du nævner, langt ud og skide, og Nintendo har GULD så det står - men det er ikke sådan det fungerer, og det ved du også godt. Firmaerne er ikke interesseret i at tabe penge - nogensinde - og Nintendo taber på Wii U, Sony vinder på PS4, og jeg ved snart ikke med Microsoft... men de klarer sig bedre end Nintendo. Pointen er, at selv hvis Nintendo sprang helt fra, så vil det koste dem meget på sigt, hvis de gør sig irrelevante for forbrugeren. De bliver irrelevant, ligeså snart forbrugerne mener, at konkurrenterne altid vil have det overlegene produkt. Når folk påstår, at Nintendo ikke konkurrerer med Sony eller Microsoft, så er det kun den mest absurde måde at rationalisere det økonomiske tab på; Nintendo laver spil. De gjorde grin med konkurrenterne, da de dominerede med Wii og NDS, men efter deres mange økonomiske strider, så ændrede deres tone sig sjovt nok. De er i samme både, selvom produkterne har signifikante forskelle.

Park_Triolo skrev:
Personligt er jeg faktisk lidt ligeglad med salgstal. Hvis jeg finder en konsol underholdende for både min familie og jeg, så er den relevant. Den bliver absolut ikke relevant bare fordi man kan få COD nummer 20000 eller FIFA til den. En konsol bliver først interessant, når den kan fremvise nogle ægte perler som f.eks. Splatoon, Xenoblade og Wonderful 101 for bare at nævne nogle få. FIFA og COD kan du efter et par uger få for en femmer til PC og er ikke engang pengene værd.Okay - det er super godt dig personligt, men det ændrer ikke på virkeligheden. Markedet domineres af specifikke elementer, og hvis der er noget som påvirker den gennemsnitlige forbrugers overbevisning, med hensyn til købsvaner, så er det, hvad der huser det mest populære på nuværende tidspunkt. Det ved du godt. Det er dét som salgstal afspejler, og det er derfor, at man har hele dedikeret afdelinger til dette i både Nintendo, Sony og MS. Det er en nyttesløs del af diskussionen, hvis du giver fuldkommen afkast på den faktor. Jeg er glad for, at du er tilfreds med Wii U - det er stadigvæk en SALGSFIASKO (derfor kan du godt nyde den). Du behøver ikke tage mit ord for det, for der tonsvis af artikler hvor både Iwata og Kimishima bekræfter det - det er altså, hvis du ikke vil tro på salgstal og statistikker.

Park_Triolo skrev:
Men for min skyld kan Nintendo lancere lige så tosset de vil, også imorgen for den sags skyld. Lanceres NX med relevant software er den interessant, hvis ikke er det underordnet, og ja, jeg nævnte det med devkits, for nej, de har ikke været fremme længe nok, og det med at udviklerne lige kan porte nogle spil over til NX er jo fuldstændig gak. Hvis NX skal blive en succés er det nødvendigt at lancere med en stribe nye første- og tredjepartstitler, ikke spil som var nye, da Ruder Konge var knægt.Jeg har også uddybet lidt her i ændringen af forrige besked Smiley

Park_Triolo skrev:
Til slut vil jeg gerne lige sige, at jeg ikke har brug for at retfærdiggøre nogetsomhelst, når det gælder mit valg af WiiU, for valget skete på baggrund af de kvalitetstitler, som bare ikke fås andre steder, og jeg har ved Gud aldrig sagt at alle skal vente, fordi jeg siger det. Folk kan gøre lige hvad der passer dem, det rager mig en høstblomst. Det kan godt være WiiU er en Volvo, men jeg vil hellere køre Volvo end Yugo, og det er vi 13 millioner, der hellere vil.Ingen har bedt dig retfærdiggøre dit køb. Alle er ligeglade. Det som jeg ikke er ligeglad med er, når du braser ind i et forum og kritiserer et indslag for så at håne som opfølgelse af dine påstande. Du var utilfreds med den spekulation der blev fremlagt, jeg forsøger at tage det op med dig, og resultatet er en total afvigelse fra det oprindelige emne, hvormed du til sidst snakker om retfærdiggørelse af eget køb.

Min opfattelse af diskussionen er som følge (med udgangspunkt i de ting, som jeg egentlig gad snakke om):

- Hvorfor mener du, at kilden må være sludder?

Til det svarer du, at du ikke tror på det. Det er trods det faktum, at GAF ofte har været det absolutte udgangspunkt for rygter der blev til sandhed, og vi på nuværende tidspunkt bare afventer bekræftelse. Ville du være villig til at tro på det, hvis GAF kunne bekræfte, at kilden arbejdede hos Nintendo?

- Hvorfor tror du ikke NX kunne lanceres i 2016

Du svarer: fordi Nintendo ville skyde sig selv i foden. Det mener jeg ikke er tilfældet på grundlag af tidligere begivenheder i Nintendos historie samt muligheden for at skabe et større publikum med et mere attraktivt produkt. Nu siger du så til slut, at du faktisk er ligeglad med, om Nintendo ville lancere en konsol, men det var ikke, sådan jeg læste det først.


PS: Du ville hellere køre en Ferrari, hvis du kunne få den til samme pris som en Volvo - don't bullshit me! SmileyVed du hvad... vi er enige om nogle ting og uenige om andre. Nu skal vi bare vente spændt på hvad Kimishima-san disker op med til E3. Vi kan diskutere om klogskaben i diverse lanceringstidspunkter, men faktum er, at Ninty giver os NX, når Ninty synes, vi skal ha' den, ikke et øjeblik før, og om det så bliver i år eller næste år, så klapper vi forhåbentligt i vore små hænder, når vi bytter vore hårdt opsparede kontanter med Nintys nye legetøj. Smiley

Hvad angår Volvo og Ferrari. Jeg har sgu' ikke råd til at køre i Ferrari, og familien ka' heller ikke være i den. Jeg foretrækker faktisk Citroën, men det er så en helt anden diskussion. Smiley

Vi ses til Gamescom 2016... be there or be square. SmileyPark_Triolo

56
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#96 - Skrevet 22-02-2016 22:11

seb_gbk skrev:
Jeg vil mene, at man er noget snerpet hvis man ikke er tilfreds med Wii U'en, om den så bliver erstattet i år eller ej. Har den et lige så stort bibliotek som Wii'en? Nej, men jeg tror langt de fleste vil mene der er flere gode spil på Wii U'en end der var på Wii'en, og det vil jeg faktisk endda mene er et faktum. Synes bestemt Nintendo har givet den support de selv har været i stand til, faktisk lidt over forventningerne fra min side i hvert fald. Om selve konsollen så var en fejl fra start af kan diskuteres, det var det nok, men jeg er i hvert fald personligt ganske tilfreds med både selve konsollen, og bestemt også biblioteket til den.Lige mine ord. WiiU er en fantastisk maskine, og jeg MÅ virkelig understrege, at jeg ikke er blevet så meget underholdt af en konsol siden... tjah hmmm... siden min Amiga 500, og det var jo ikke engang en konsol. SmileyAneira

322
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#97 - Skrevet 22-02-2016 22:47

En ting vi ikke har diskuteret før: Hvad tror vi egentlig at maskinen kommer til at hedde? Jeg håber fandme det bliver et bedre navn end de forrige. Wii og Wii U er super nederen navne i min optik. Sådan over svanset. Gad godt vi kommer tilbage til et eller andet hvor hovednavnet er Nintendo igen, som de 3 første.O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#98 - Skrevet 22-02-2016 22:51
Den sidste nye fra Liam Robertson. Det chokerer nok ikke nogen, og det betyder nok ikke meget, MEN der er selvfølgelig klager i kommentarfeltet, hvor folk påpeger, at EA aldrig gad lave andet end lorteports til Wii U. Der er jeg så direkte uenig selv. Kun FIFA 13 var rimelig ringe, men både Mass Effect 3 og NFS var solide.

Dét sagt, så er der én som også giver et godt modargument til sådan en påstand, og det er simpelthen, at EA jo var på vej med next-gen engines, og det var ikke understøttet på Wii U. Altså det er nok med vilje, men man lagde ikke ressourcer i det, så derfor forsvandt de bare fuldkommen.

Det er meget spændende hvis EA kan komme om bord, men de var de første til at trække væk fra Wii U, så det er nok, hvad det er.KJ85

16507
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#99 - Skrevet 22-02-2016 23:37 - Redigeret 22-02-2016 23:40

^Alle ved da, at Criterium gjorde et fantatisk stykke arbejde med NFS: Most Wanted U, men det blev lanceret omkring et halv år efter udgivelsen på de andre konsoller, og hvad angår Mass Effect 3, så er det ikke kvaliteten folk beklager der. De udgav det til fuld pris på Nintendos maskine på et tidspunkt, hvor de udgav Mass Effect Trilogy på de andre maskiner til samme pris, og folk vil ikke tages i røven på den måde..

Og FIFA, ja det var mere FIFA 12,5 på Wii U end det var 13, så der blev folk sq heller ikke ligefrem glade for EA.Park_Triolo

56
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#100 - Skrevet 22-02-2016 23:46

KJ85 skrev:
^Alle ved da, at Criterium gjorde et fantatisk stykke arbejde med NFS: Most Wanted U, men det blev lanceret omkring et halv år efter udgivelsen på de andre konsoller, og hvad angår Mass Effect 3, så er det ikke kvaliteten folk beklager der. De udgav det til fuld pris på Nintendos maskine på et tidspunkt, hvor de udgav Mass Effect Trilogy på de andre maskiner til samme pris, og folk vil ikke tages i røven på den måde..EA kan for min skyld rende og hoppe. Sådan en omgang svindlere, der bare opkøber dygtige udviklere, suger dem for al energi, beholder deres IP og hælder dem ud til højre. De lover og lover men bliver pigesure, når de ikke får deres vilje (det rædsomme Origin på WiiU). Ikke noget under de gang på gang bliver valgt til værste virksomhed.Shajita

267
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#101 - Skrevet 23-02-2016 00:12

^ Park_Triolo, vil du ikke være venlig fremover, ikke at citere posten lige over dig, men bare sætte en pil opad, eller smide et @ foran brugernavnet du snakker til?

Der er ingen grund til, at have unødvendig dobbelt-tekst på den måde.

Anyway, EA. Jeg ville ikke have noget imod nogle af deres spil på Nintendo platforme, om muligt. Hvis det patent med en touch-skærm bygget ind i en standard controller bliver NX, så ville Bioware's rollespil uden tvivl have det mest smertefrie inventory system på NX, i hvert fald når det kommer til konsoller.

Men med spil som Battlefield, Battlefront, de nu altid-online Need for Speed spil... Den slags kræver et loyalt online community for det specifikke spil, og de communities er spredt tynde nok over bare 3/5 forskellige platforme. Jeg tvivler stærkt på, om de ville kunne leve og ånde på en NIntendo konsol. Specielt med den gode gamle "Men mine venner er på Xbox."O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#102 - Skrevet 23-02-2016 01:07

Jeg vil gerne have nogen af EA software på Nintendos maskiner - især de større IP's som Star Wars og samtlige Bioware titler.

Det ville være fremragende at kunne nøjes med én konsol - eller i bedste fald måtte undlade kun få titler, men stadigvæk have mulighed for at prøve en masse forskelligt.

EA er dog dem jeg mindst vil se af de større udviklere. Ubisoft, 2K og Bethesda er klart de vestlige udgivere, som jeg er mest interesseret i.

Reutzer skrev:
Men med spil som Battlefield, Battlefront, de nu altid-online Need for Speed spil... Den slags kræver et loyalt online community for det specifikke spil, og de communities er spredt tynde nok over bare 3/5 forskellige platforme. Jeg tvivler stærkt på, om de ville kunne leve og ånde på en NIntendo konsol. Specielt med den gode gamle "Men mine venner er på Xbox."Det er også den, som jeg simpelthen har svært ved at se, hvordan de skulle få løst. De andre konsoller har allerede et etableret publikum for diverse titler. Men jeg ved det ikke. Man må også huske, at Nintendo også har en rolle at spille, og de kan have stor indflydelse på, hvordan enkelte titler fremstår på deres platform; i sidste generation var Call of Duty og Xbox næsten ét og samme. Nu er det Sony som har de eksklusive aftaler og marketing deals.

Hvis Nintendo gider være kreative - også med penge - kan nogen 3rd party titler blive "bedst" hos Nintendo.

Men sådan noget med strategier aner jeg vitterligt ikke noget om, jeg skyder det bare på banen.
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#103 - Skrevet 23-02-2016 12:22 - Redigeret 23-02-2016 12:25

OH! BISHOPTL HAR BEKRÆFTET KILDEN!På den anden side, så er der nok én hos NoA som snart vil mødes med det her blik:

JOEP

21640
Online
Level: 45 (Stone Talus)

0
1ups givet

#104 - Skrevet 23-02-2016 13:07

^Hvad er bekræftet, det med EA?O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#105 - Skrevet 23-02-2016 13:28 - Redigeret 23-02-2016 13:29

Nej - listen med 3DS spil, som du netop har lagt op i anden tråd, samt Wii U spil for 2016 og marketing budgetter.

Men det som er mest relevant her, og det har ventet på i 2 dage: at Zelda også udkommer til NX, og at konsollen i hvert fald udkommer i 2016 (i USA)