Nintendo bør droppe hybr...

Switch-udgaven af Apex Le...

DLC-pakken The Crown Tund...

Kom i Halloween-stemning ...

N-cast #68: Mario Kart fi...

Super Smash Bros. Ultimat...

Lanceringstrailer for Tra...

Nintendo annoncerer førs...

Patch på vej til The Out...

Mortal Kombat 11 Ultimate...

Midt om natten

Spil på vej til Switch

Pokémon Sword / Shield

Mario Kart Tour

Dit seneste køb

Nindie Klubben præsenter...

Nindie Klubben præsenter...

Nindie Klubben

Super Mario 3D All-Stars

Switch Friend Codes

Tilbudstråden

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Super Mario 3D All-Stars

JOEP
JOEP

32101
Online
Level: 46 (Phantoon)

0
1ups givet

Skrevet 09-09-2020 10:33 - Redigeret 25-09-2020 19:21


Annonceret i forbindelse med Super Marios 35 års jubilæum med digital og fysisk udgivelse. Digitalt kan det kun købes til 31/3 2021, fysisk er der begrænset lager. Indeholder Super Mario 64 (Nintendo 64), Super Mario Sunshine (GameCube) og Super Mario Galaxy (Wii) i en samlet pakke, opskaleret til HD med nye teksturer.

Udvikler: Nintendo
Udgiver: Nintendo
Platform: Switch
Størrelse:
DLC: Nej
Amiibo: Nej
Dato: 18/9 2020
Genre: 3D platform
Antal spillere: 1
Online: Nej
Controls: 1-2 JoyCon, Pro Controller
Demo: Nej
Anmeldelse: Her
Pris (eShop): 449 kr.

I denne samling får du opdaterede versioner af Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. Ud over at være i højere opløsning end de tidligere versioner er spillene også blevet optimeret til en suveræn spiloplevelse på Nintendo Switch. Super Mario 3D All-Stars indeholder også en funktion, så du kan afspille musikken fra alle tre spil. Super Mario 3D All-Stars lanceres eksklusivt til Nintendo Switch den 18. september. Den fysiske version af samlingen kommer i et begrænset oplag og den digitale version er kun tilgængelig til slutningen af marts 2021.


Trailers:Side: 12Vis alle
[8-Bit] MoNkEy
[8-Bit] MoNkEy

1342
Offline
Level: 30 (Blooper)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 14-10-2020 13:23 - Redigeret 14-10-2020 13:24

Aben er også stødt på "Super Mario 3D All-Stars"-reklamer på flere kanaler, og også to - tre reklamer for "Animal Crossing: New Horizons", og det er bare skønherligt at sådanne nogle klassikere og gode spil får lidt mainstream varme! Smiley


The ultimate beast
The ultimate beast

548
Online
Level: 20 (Moblin)

2
1ups givet

#17 - Skrevet 18-10-2020 13:52

Her i weekenden fik jeg spillet igennem Super Mario Sunshine. Det var en meget positiv oplevelse, og jeg synes egentlig, at spillet fungere rigtig godt. Når det så er sagt, så synes jeg også, at der er stor forskel på kvaliteten af missionerne i spillet. Mange af dem er helt vildt kreative og bruger banerne fantastisk. Jeg elsker, hvordan exploration konceptet fungerer så meget bedre i Sunshine end 64, da banerne er større og kan rumme vidt forskellige segmenter. De skjulte baner er stadig rigtig sjove, selvom konceptet efterhånden er blevet gjort bedre i nyere spil. 100 coin missionerne og blue coins er dog virkelig lavpunkter i spillet. Man burde tænke, at blue coins lagde godt op til udforskning af banerne, men jeg synes virkelig, at de er skjult alt for godt.

Controls i spillet fungerer stadig super godt, om end der mangler et long jump. Personligt vænnede jeg mig hurtigt til, at der ikke var et long jump, for spin jump opfylder lidt af den samme funktion. Generelt var styrringen meget flydende.

Det er sjovt, for jeg husker at synes, at Sunshine var et lidt rodet spil, men efter at have spillet det igen nu, er min holdning helt ændret. Jeg havde ikke forventet at synes bedre om Sunshine, men efter min mening kommer konceptet bedre til udtryk her end i 64. Jeg kender dog mig selv godt nok til også at vide, at jeg nok oftere vil vende tilbage til 64 pga. de kortere baner og hurtigere progression i spillet... Smiley
Det ændrer dog ikke på, at jeg tager hatten af for Sunshine, for det spil var meget bedre, end jeg umiddelbart huskede det!


Side: 12Vis alle