Pokémon Legends: Z-A ann...

Reynatis kommer til Veste...

Pokémon Presents - alle ...

Shin Megami Tensei V: Ven...

Snufkin: Melody of Moomin...

N-cast #207: Vi får røv...

Shantae Advance: Risky Re...

Suika Game får ny multip...

SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Pokémon GO

Pokémon Unite

Switch 2 - rygter og disk...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon-tråd

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Super Mario 3D All-Stars

JOEP
JOEP

72747
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

Skrevet 09-09-2020 10:33 - Redigeret 25-09-2020 19:21


Annonceret i forbindelse med Super Marios 35 års jubilæum med digital og fysisk udgivelse. Digitalt kan det kun købes til 31/3 2021, fysisk er der begrænset lager. Indeholder Super Mario 64 (Nintendo 64), Super Mario Sunshine (GameCube) og Super Mario Galaxy (Wii) i en samlet pakke, opskaleret til HD med nye teksturer.

Udvikler: Nintendo
Udgiver: Nintendo
Platform: Switch
Størrelse:
DLC: Nej
Amiibo: Nej
Dato: 18/9 2020
Genre: 3D platform
Antal spillere: 1
Online: Nej
Controls: 1-2 JoyCon, Pro Controller
Demo: Nej
Anmeldelse: Her
Pris (eShop): 449 kr.

I denne samling får du opdaterede versioner af Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. Ud over at være i højere opløsning end de tidligere versioner er spillene også blevet optimeret til en suveræn spiloplevelse på Nintendo Switch. Super Mario 3D All-Stars indeholder også en funktion, så du kan afspille musikken fra alle tre spil. Super Mario 3D All-Stars lanceres eksklusivt til Nintendo Switch den 18. september. Den fysiske version af samlingen kommer i et begrænset oplag og den digitale version er kun tilgængelig til slutningen af marts 2021.


Trailers:[8-Bit] MoNkEy
[8-Bit] MoNkEy

1677
Online
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 14-10-2020 13:23 - Redigeret 14-10-2020 13:24

Aben er også stødt på "Super Mario 3D All-Stars"-reklamer på flere kanaler, og også to - tre reklamer for "Animal Crossing: New Horizons", og det er bare skønherligt at sådanne nogle klassikere og gode spil får lidt mainstream varme! Smiley


The ultimate beast
The ultimate beast

2567
Online
Level: 20 (Moblin)

3
1ups givet

#17 - Skrevet 18-10-2020 13:52

Her i weekenden fik jeg spillet igennem Super Mario Sunshine. Det var en meget positiv oplevelse, og jeg synes egentlig, at spillet fungere rigtig godt. Når det så er sagt, så synes jeg også, at der er stor forskel på kvaliteten af missionerne i spillet. Mange af dem er helt vildt kreative og bruger banerne fantastisk. Jeg elsker, hvordan exploration konceptet fungerer så meget bedre i Sunshine end 64, da banerne er større og kan rumme vidt forskellige segmenter. De skjulte baner er stadig rigtig sjove, selvom konceptet efterhånden er blevet gjort bedre i nyere spil. 100 coin missionerne og blue coins er dog virkelig lavpunkter i spillet. Man burde tænke, at blue coins lagde godt op til udforskning af banerne, men jeg synes virkelig, at de er skjult alt for godt.

Controls i spillet fungerer stadig super godt, om end der mangler et long jump. Personligt vænnede jeg mig hurtigt til, at der ikke var et long jump, for spin jump opfylder lidt af den samme funktion. Generelt var styrringen meget flydende.

Det er sjovt, for jeg husker at synes, at Sunshine var et lidt rodet spil, men efter at have spillet det igen nu, er min holdning helt ændret. Jeg havde ikke forventet at synes bedre om Sunshine, men efter min mening kommer konceptet bedre til udtryk her end i 64. Jeg kender dog mig selv godt nok til også at vide, at jeg nok oftere vil vende tilbage til 64 pga. de kortere baner og hurtigere progression i spillet... Smiley
Det ændrer dog ikke på, at jeg tager hatten af for Sunshine, for det spil var meget bedre, end jeg umiddelbart huskede det!


JOEP
JOEP

72747
Online
Level: 50 (Torizo)

1
1ups givet

#18 - Skrevet 27-10-2020 11:53

Der er en opdatering på vej til spillet, som giver mere kamerakontrol i alle tre spil samt tilbyder muligheden for at invertere Y-aksen. Det kommer fra en japansk tweet fra den officielle Super Mario 35th-konto, som GameXplain har oversat.


JOEP
JOEP

72747
Online
Level: 50 (Torizo)

1
1ups givet

#19 - Skrevet 17-11-2020 06:15

Spillet er blevet opdateret, og det vigtigste element i opdateringen er nok, at Sunshine nu understøtter GameCube-controller. Derudover er inverteret kamera en mulighed.

Players can now invert the camera controls within all three individual titles.

Super Mario Sunshine now supports the Nintendo GameCube controller (sold separately). Players can now play this title using the same controls as found in the original GameCube release.
- The Nintendo GameCube controller for Super Mario Sunshine is supported only in TV mode.
- You’ll need the GameCube Controller Adapter (sold separately) to use this controller with your Nintendo Switch system. Information on connecting this adapter and controller can be found here.
- The Nintendo Switch Lite system does not support this controller option.
- All button displays within Super Mario Sunshine will not reflect the Nintendo GameCube controller.

Other general fixes have been applied to improve overall gameplay across all three titles.
JOEP
JOEP

72747
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 17-12-2020 06:17

Nintendo om det at have udgivet et spil, der kun kan købes i en begrænset periode:

“Yeah, I think I use a simple word: celebration. It just – this is a celebration of Mario’s 35th anniversary. And we wanted to celebrate in unique and different ways, and we’ve done that through games like Super Mario 3D All-Stars, or we will be doing that through future releases, such as Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.

And then we’ve also done it through releases such as Game & Watch: Super Mario Bros., or through Mario Kart Live: Home Circuit. There are various ways that we’re celebrating Mario’s 35th. And with some of these titles, we felt it was an opportunity to release them for a limited period of time. They’ve done very, very well. Super Mario 3D All-Stars has sold over 2.6 million units in the U.S. alone. And so clearly, consumers have been able to jump in and enjoy that. And it’s not strategy that we’re going to be using widely, but it’s one we thought was very unique for the actual anniversary.”


Siden spillet har solgt så godt, harr de nok ikke tænkt sig at stoppe med at udgive spil, der kun kan købes i kort tid.


niconej
niconej

680
Offline
Level: 5 (Cheep)

1
1ups givet

#21 - Skrevet 17-12-2020 08:33 - Redigeret 17-12-2020 08:34

And with some of these titles, we felt it was an opportunity to release them for a limited period of time. They’ve done very, very well. Super Mario 3D All-Stars has sold over 2.6 million units in the U.S. alone. And so clearly, consumers have been able to jump in and enjoy that.


Jeg tror det er de færreste, der synes det er fedt, at det kun kan købes i en begrænset periode. Det er meget dårligt for forbrugerne. At sige at folk nyder det, er en mærkelig tolkning.
Jeg tror at der er flere, som føler sig lidt presset til at købe det her og nu, inden april næste år, bare så de ikke skal betale en formue på brugtmarkedet. Det gør jeg i hvert fald. Og det er helst ikke sådan jeg vil købe mine spil.


ThePatrickBay
ThePatrickBay

7914
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

2
1ups givet

#22 - Skrevet 17-12-2020 10:12

Det er jo en velkendt marketingstrategi at kommunikere knaphed - hvad end det er på antal stk eller periode. Og det virker. Black Friday er indbegrebet af det: "Vi har kun et begrænset antal OG tilbuddet gælder kun fredag".

Jeg tror at årsagen til, at folk ikke bryder sig om Nintendos måde at gøre det på med Super Mario 3D All-Stars (mm.), er, at man jo ikke kan have udsolgt at et digitalt spil. Folk ville nok kunne forstå, hvis den fysiske version ikke ville blive produceret efter en vis dato, så den blev en form for limited edition, men at den digitale version også bliver gjort utilgængelig, er en meget aggressiv måde at skabe falsk knaphed på.

Det er noget, jeg virkelig ikke håber, at Nintendo fortsætter med. Jeg køber de fleste af de spil, jeg gerne vil have på eller omkring release alligevel, men man får bare en lidt dårlig smag i munden, når man føler, at man bliver tvunget til at købe det.


AND
AND

330
Offline
Level: 35 (Lakitu)

1
1ups givet

#23 - Skrevet 18-12-2020 15:33

^Enig! Mon ikke Nintendo splittet pakken op, så man efterfølgende kan købe titlerne enkeltvis? (“Du hørte det først i N-cast!” Smiley )